STOOOTS

HEY SOUL SISTER LALALALALA LALA LALALA, ehh hej!
Idag var sista dagen i skolan och den spenderades med klassen(hhahha omg no shit) ute på landet av norrköping någosntans. Vi åkte först till ett ställe där dem födde upp Bisonoxar och fick se massa av sådana och deras små kalvar :3 Lite funfact: Kolmårdens bisonoxar kommer inte ifrån amerika som dem säger, dem kommer ifrån den gården utanför Norrköping! Sedan åkte vi till en strutsfarm och kollade såklart på strutsar, dem hade massor med bebisar, så söta :3 Samma sak här, Strutsarna på Kolmården kommer inte ifrån Afrika som dem säger, utan ifrån den strutsgården xD Och efter att vii hade ätit drog vi vidare till nästa destination. Nämligen ett vildsvinshägn! Det kom inte fram några svin till stängslet så vi fick gå in och se om vi kunde få se på några, men nae, det gjorde vi inte :( Fett tråkigt, jag har alltid velat se ett vildsvin.
 
Efter våran resa så blev vi skjutsade till resecentrum och så åkte jag hem till Vadstena för första gången på 4 veckor. Så härligt att vara hemma med familjen igen, har saknat dem så himla mycket! :(
Så uppdateringen komme förmodligen inte vara den bästa i helgen eftersom att jag vill spendera så mycket tid med familjen som möjligt!
GODNAATT PEOPLE!
 
 

Kommentarer
Postat av: Evelina - flickan från Winland

Åh vad kul. :D Härligt med sommarlov eller? Har exakt en vecka kvar i akolan. :)

2013-05-25 @ 09:12:18
URL: http://unholyconfessions.blogg.se
Postat av: Miss Naily A Fucking Rockstar!

Vildsvin? Dom kan ju vara riktigt farliga, fick ni verkligen gå in där?

Kram

2013-05-25 @ 12:39:33
URL: http://www.fames.se/missnaily

Lämna din kommentar här:

Ditt namn här tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser!)

Blogg eller Tumblr kanske:

Skriv din kommentar här:

Trackback