TIGER FIGHT

Fram till frukost idag var det bara jag och Ida som jobbade och vi hann faktiskt göra morogonrutinerna hos alla 8 djurarterna innan dess. Därefter kom Sunna till våran undsättning så då tränade vi vargarna lite, dem är nämligen rätt mesiga och är rädda för typ allting så vi tog två bilar, körde dit och stod där ett tag bara.
 
Sen fixade vi miljöberikning i form av stora papperspåsar som vi fyllde med halm, köttbitar och nandufjädrar eller Vikunja-ull. Till Dhole så hängde vi upp påsarna i träd och det var väldigt uppskattat, roligt att kolla på var det också. Till snöleopard försökte vi hänga påsarna och köra i linbanan, men eftersom att dem var för lätta stannade dem mitt på linan och var för högt för att Brahma eller Mia skulle nå dem. Så vi skakade allt vad vi hade på linan och tillslut trillade påsarna ner och samtidigt hoppade Brahma för att ta påsarna så han fångade en mitt i luften, himla häftigt var det! Till resten av djuren slängde vi bara in påsarna, men det tyckte dem var lika roligt för det.
 
Idag var det även bråk mellan Kazan och Timur, två av de tre tigerhanarna. Ljuden de gav ifrån sig var så himla höga och läskiga att man fick rysningar, helt sjukt. Vi hann inte se varför de började bråka, men de mådde bra efteråt iallafall. Bara Timur som fick sig en liten skråma på sidan av bröstet, men han lider inte utav det utan han mår bra!
Här har vi Kazan och Timur, ifrån sensomarn.
 

Kommentarer
Postat av: Aschmanda

Vinnaren är utsedd i Veckans Blogg tävlingen. Gå in och kika vem som vann. Oavsett resultat så går det bra att vara med igen <3

2015-01-21 @ 00:43:26
URL: http://aschmandas.devote.se/

Lämna din kommentar här:

Ditt namn här tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser!)

Blogg eller Tumblr kanske:

Skriv din kommentar här:

Trackback