FYRA TIMMAR BUSSRESA

Heeej alla barn, idag är det fredag, everybody say weeooooo. Är som jag tidigare skrev förtfarande trött, men nu ska jag ta och fixa mig och packa väskan. För vid 16.35 ska jag ta bussen med Neele enda ner till Borås, wohooo tagga 4 timmar på en buss! Mina systrar Tina och Micka bor nämligen där och Tina fyller år imorgon så då bjöd dem ner oss över helgen, suuuuperkul!
 

VAD SER NI?

Jag antar att ni redan har hört talas om den väldigt omtalade klänningen som snurrar runt på alla medier just nu? Det började med att en tjej på tumblr la upp en bild på klänningen och frågade ifall den var vit och guld eller blå och svart. ALLTSÅ JAG BLIR SÅ FRUSTRERAD, VEM SOM HELST SER JU ATT DEN ÄR VIT OCH GULDIG???!?!?!? Jag vet inte om det är folk som trollar, men det är asmånga som säger att den typ "ändrar färg". Att den först är vit och guldig och sen när de kollar på den igen så blir den blå och svart... Liksom hur kan man inte ens se skillnad på blå och vit?
 

SÖMNLÖSA NÄTTER

Godmorgon på er, ja godmorgon för mig för idag blev det ingen skola för mig så jag gick nyss upp. Somnade inte fören 4 inatt så när larmet ringde imorse stängde jag bara av det och somnade om igen i hopp om att huvudvärken skulle försvinna och jag skulle vara lite piggare nästa gång jag vaknade. Meen icke sa nicke, är fortfarande lika seg, trött och huvudvärken är kvar. Orkade inte försöka sova mer eftersom att jag blev väckt hela tiden, så nu sitter jag framför datorn och tänkte glo på red band society tills jag upptäckte att jag sett klart alla avsnitt :(((((
 
Bara för att jag inte alls ser ut såhär nu så kan vi ju låtsas det en stund iallafall.
 
 
 

BEARDED DRAGON

Som jag i det tidigare inlägget skrev så har jag massor av bilder som jag inte lagt upp ännu, så sitter just nu och redigerar bilder på reptilerna vi har i skolans djurhus. Jag brukar aldrig visa före och efter bilder när jag redigerat, men tänkte att det kan va kul att få se. Oftast gör jag inte så jättemycket med bilderna då jag inte är så duktig på att redigera så vill inte redigera dem för mycket så det blir fult. Dessutom är min datorskärm ganska så matt i färgerna, så det är svårt för mig att veta hur bilderna blir på en bra skärm. Men är ändå nöjd med de här två bilderna, fick det resultat jag ville ha.

VAD PYSSLAR DU MED EGENTLIGEN?

Jag har insett att jag skriver så mycket på bloggen som jag tänker göra, men som jag aldrig gör. Till exempel så har jag maaaassvis av foton från olika tillfällen som jag skrivit att jag ska posta typ dagen efter att jag tagit bilderna, men det blir aldrig av. Samma sak om jag har gjort något, men sen inte orkar skriva om det just då så då skriver jag att jag gör ett inlägg om det nästa dag... men sååå blir det inte av. SKÄRPNING MOMLIN.
 

INSPIRATION

 

MINTPASTILL

Mitt blåa hår är inte så blått längre, gick från knallblått smurfhår till ljusblått isprinsesshår och nu till mintgrönblå mintpastill. Först hatade jag färgen som den är nu, men den är ändå ganska ball. Eller vad säger ni? Men ska ändå färga om det så fort jag har blekt utväxten, måste se till att klippa håret snart också, gaaalet slitet.
 

TALKING TRASH

 
 

RED BAND SOCIETY OCH HUNDDRÖMMAR

Det är ganska konstigt, gick och la mig halv två inatt och somnade inte fören typ tre för att min hjärna tyckte det var en bra idé att vara superaktiv då. Hur som helst, vaknade av mig själv halv 9 imorse och kunde inte somna om trots att jag har sovmorgon till halv ett. Oh well, så gick upp då och kollade på min nya serie jag börjat på, The red band society. Ganska bra faktiskt. Drömde btw att jag träffade en jättestor hund inatt, alltså värsta muskelberget. Bara för att jag träffade Neele igår och hon snackade om hundrasen Dogo Argentino som är ganska stora. Spännande much.
 
 

SORRY NOT SORRY

Hej oj, det här var ju lite awkward... trodde ni hade glömt mig, men icke sa nicke, ni är ju kvar allihopa! Det ska vi fira med att jag kommer ösa er med inlägg imorgon och dagen efter det och dagen efter det och dagen efter det osvosvosv. Ska försöka göra en ny video också, gjorde en innan lovet men hann aldrig redigera klart den och nu är den inte aktuell längre så deletade den ://// Tack och godnatt.
 

HAPPY VALENTINE'S DAY

 

BLUEHARIDONTCARE

När jag färgade denna gången använde jag mer balsam när jag blandade färgen för att jag ville ha en ljusare blå, vilket jag fick. Superrrrnöjd! Dock redan tröttnad på blått hår, kanske ska tillsätta en ny färg nästa gång? ;)
Mina toppar är fortfarande lika envisa, något ljusare och en aning grönblå än resten av håret... suck.

SLEEPWALKING

 
Hittade den här covern igår, typ bästa jag hört. + att jag kan sjunga med haha.

TIME TO MANIC PANIC

Mitt hår börjar bli lite grönblå-aktigt så nu är det dags att göra det ordentligt blått igen. Har faktiskt inte färgat det på två månader, väldigt imponerad då ALLA sagt att blå är den svåraste färg att behålla. Men det var ju bullshit, har för mig varit den lättaste färgen att behålla.
 

MAD BEAR

Rebloggar den här för att den är fett kulig och söt.
 

REPTILRUMMET IT IS

Direkt efter skolan idag var det öppet hus, fick två biobiljetter för att vi ofrivilligt ställde upp. Askalas, då vet jag vad jag och Daniel ska göra när jag åker till honom(hint: bio). Jag var hur som helst i reptilrummet med Maja, vi blev även våldgästade av Filippa när hon inte hade folk hos sig, snodde våra ormar och hade sig. NÄÄÄmen att öppet hus var väl kul, vi fick gosa med alla ormarna<3333 Och skäggagamsungarna var så gosiga, de var inte alls lika springiga och galna som föräldrarna. Och de 4 nya kungspytonormarna var så galet fina, ville adoptera dem alla.
 

MIN GÅRDAG

Så efter att jag kom in efter min promenad igår så satt jag vid mitt skrivbord resten av HELA dagen. Kollade som ni redan vet på supernatural och sedan så tog jag äntligen tag i att försöka rita klart syrran sugar skull girl. Men håret är så jäkla pillit så jag tröttnade efter typ 2 timmar på att rita bara hår, så jag ritade istälet klart bröstkorgen/halsen på henne och sen ringde Daniel och vi pratade tills jag skulle sova. Ska försöka rita klart resten av håret ikväll, om jag hinner det efter öppet hus.
 
Hatar att ha håret i ansiktet när jag ritar så även igår hade jag den obligatoriska superhöga dags-att-rita-tofsen.
 

WHAT THE ACTUAL FUCK?

LOLOLOL. Skulle uppdatera blogg.se sidan och då kaozade den sönder. Såg lite ut som en LSD tripp, inte för att jag någonsin tagit LSD. Men man kan ju tänka sig att det borde se ut lite såhär. Kanske. Jag vet inte. Vi säger det iallafall. För er som inte vet hur blogg.se ser ut i vanliga fall så lägger jag in en bild åt er här under också, jag är snällamomlin idag.
 
 

MOOOMLIN

Ursäkta min enorma frånvaro, men jag har tänkt lite på annat. Denna dag började jag iallafall med att gå upp 10.30, klädde på mig och var klar 10.45 så då tog jag och gick ut för jag behövde röra på mig, få luft och bara få samla tankarna lite. Jag har sämsta lokalsinnet så gick jag bara runt lite och svängde av på stigar och gångvägar lite här och var, slutade med att det tog 80 minuter innan jag kom hem igen för att jag gick lite för långt, eh. Under promenaden blev jag väldigt uppskrämd när jag gick igenom en park. Jag gick där och så helt plötsligt hör jag någon ropa mitt namn ganska högt bakom mig så jag vänder mig om, men det var ingen där... Det var inte en enda människa i närheten!!! Det blev väldigt snabba steg sista biten hem haha.
 
När jag kom hem igen fixade jag frukost i from av äggröra och ostmackor som jag åt till senaste avsnittet av Supernatural. Supernice! Sen har jag bara fördrivit tiden i Gifyo och lite musik. Men nu ska jag för första gången på evigheter ta och rita, omg vad jag saknat det.