BALTO, THE HERO DOG

Uuuh inatt drömde jag om vår lilla vovve vi hade för ett par år sen, älskade lilla Balto. Vi köpte honom som valp 2009(tror jag), men vi blev tvungna att sälja honom några år senare på grund av olika anledningar. Saknar baltomannen, vår stora gosiga knähund. Han var verkligen speciell på alla plan, så fylld av bus och kärlek. Jag minns hur jobbigt jag tyckte det var att behöva gå ut med honom innan skolan sådär jättetidigt, när det regnade eller bara inte orkade(lat very much). Men nu skulle jag göra nästan vad som helst för att få gå ut med honom i regnet, tidigt på morgonen, när jag är trött eller inte orkar. För det är ju egentligen hur mysigt som helst, att ha en så underbar individ med sig ute när man går.
 
Balto var en blandis på schäfer, golden retriver och rottweiler, så han var rätt stor. Han brukade lägga huvudet på köksbordet när vi satt där och lät honom vara i köket, han älskade att sitta i knät och sov mer än gärna i min säng om nätterna. Åh vad jag saknar honom! Saknar honom lite extra mycket just nu för att jag känner mig så ensam, han fanns alltid där hela tiden liksom. 
Min lilla bebis ♥
 

50 BAST

SSSOoorry for party rocking!
Nej men foooreal, hade en jättebra helg och han inte direkt uppdatera något. För i lördags hade vi 50-årsfest för pappsen +att han och mamma förnyade sitt äktenskap! Det hela var ganska roligt planerat, då mamma planerade med alla att vi skulle ha överraskningsfest för pappa. Sen nästan en vecka innan festen så avslöjade mamma för mig att alla blivit lurade... Det var nämligen så att pappa var med i planerna och anledningen till detta var för att välsignelsen i kyrkan skulle vara hemlig tills alla kom dit. Så överraskningsfesten var en täckmantel för deras förnyande av sitt äktenskap. SNEAKY. Och anledningen till att jag fick veta var för att jag skulle be min kompis Marie sjunga i kyrkan.
 
Hela lördagen var iallafall jättabra och rolig! Träffade släktingar som jag inte sett på flera år, åt massa mat, skrattade och pratade massa. Och återigen grattis till pappa och till deras förnyande av sitt äktenskap! ♥
 

MIN MUN HAR BLIVIT MISSHANDLAD

Med tanke på att jag är arbetssökande(det låter bättre än arbetslös okok) så går jag sällan upp tidigare än 9 på morgonen, men idag hade jag tid hos tandläkaren klockan 8 så jag var tvungen att gå upp vid 7. ALLTSÅ FATTAR NI HUR SEGT?? Somnade nästan i stolen hos tandläkaren. Okej nej det gjorde jag inte för hon var jättedålig och misshandlade min mun. Skulle ta bilder på mina tänder men hon lyckades aldrig få med tänderna längst bak så vi var tvugna att ta om hundra gånger och det gör ju så ont att bita i den där grejen. Fick automatiska gråttårar då. Tillslut fick hon hämta min riktiga läkare och hon kirrade bilderna direkt. Uuuh har så ont i tänderna nu, tur att man inte går dit så ofta!
 
Premiäranvänder min junkyard-tröja från XXXY kollektionen idag också, dösnygg. Lyckades även fixa snelugg, har inte kunnat det på flera månader, eller jag har knappt försökt för jag trivs med håret som vanligt också :))
Sorry för världens sämsta outfit-bild, men jag hade inte så mycket tid att fixa en bild haha.
 

ROCKAR KORT HÅR

Idag var jag äntligen hos frisören och blev av med mitt äckligt slitna hår. En gång i tiden var mitt hår jättelent och alla gillade att klappa mitt hår och kallade mig katten, men sen blev det till svinto och ingen gillar ju svinto. Det var till och med en i klassen som skrev att han skulle sakna mitt sönderblekta hår efter studenten haha! Så jag bestämde mig för att klippa kort och jag blev GALET NÖJD. Det känns så himla fräscht och snyggt, bästa beslutet jag tagit på länge. Önskar dock att hon klippt lite kortare, men ääsch är nöjd ändå.
Mitt hår är lite blött på förebilderna, om ni undrar varför det ser så stripigt ut.

THE JUNGLE BOOK IS COMING

Häromdagen släpptes trailern till The Jungle Book och när jag fick se den blev jag sååå TAGGAD. Jag älskar Disney och jag älskar icke-animerade djurfilmer, så mina förväntningar är skyhöga. Den verkar vara väldigt actionfylld om man ska jämnföra med den tecknade disney-versionen, men för mig gör det inget, då blir det desto mer spännande! King Louie känns som att han är väldigt obehaglig och läskig, vet inte om jag gillar det eller inte, det återstår att se. Men någon som jag gillar är Kaa, precis på pricken så som jag tycker att han ska vara, eller ja, han är ju en hon i denna filmen. Och slutet på trailern är ju så mysig, när Mowgli sitter på Baloo's mage och de flyter i floden medan Baloo visslar på "var nöjd med allt som livet ger". NOSTALGI-KÄNSLAN DÄR ALLTSÅ. Dock har inte filmen premiär fören nästa år, 15 april för att vara exakt. Vilket är två dagar efter min 20-årsdag, så då kan någon passa på att bjuda mig på bio dåå hehuu.
 
Vad tror ni, kommer den vara bra?

YOU GO GIRL

Under sommaren har jag gått upp ett par kilo, vilket gjort att jag ogillar min kropp ännu mer. Jag säger inte att jag är tjock och jag vet att en del av de som känner mig tycker att jag är smal. Men jag är verkligen inte smal, jag är lite över lagom. Det syns kanske inte, men jag KÄNNER att jag behöver gå ner lite. Jag tycker att det är det viktigaste, vad jag själv tycker, inte vad andra tycker. Ni ser inte hur jag ser ut under mina kläder och ni märker inte hur mina jeans numera blivit försmå. Oavsett hur man ser ut ska man inte kommentera varandras kroppar och vikter. Jag VET att jag inte är smal, men tycker ni att jag är det så får ni göra det, men säg det inte till mig! Det är samma sak som att jag inte säger till någon att hen är tjock, för det gör man inte bara. Det kan vara precis lika illa att kalla någon smal, som att kalla någon tjock.
 
Hur som helst, detta var egentligen inte vad jag tänkt skriva. Jag hade tänkt skriva om att jag börjat träna! För jag trivs inte med hur jag ser ut och då finns det en enkel lösning, gör något åt saken! Så häromdagen satte jag på mig mina snabba tights från Eivy och gympaskorna, gick ut i köket och sa till pappa:

Jag: "Jag går en sväng"
Han: "hmm.. det låter skumt.."
Jag: "ehh.. varför?"
Han: "jaa, du brukar aldrig gå ut"
Jag: "HAHAH, ja just därför ska jag göra det"

Alltså oorka, pappas kommentarer är alltid så klockrena. Dock peppade det mig bara till att vilja gå ut mer, jag vill liksom inte att de ska ha den uppfattningen om mig, att jag bara ligger hemma och degar. SÅ jag var ute och gick i en timme, han 6,5 kilometer på den tiden. Dock gick jag och skrev med en polare samtidigt så jag saktade ner emellanåt, så nästa gång ska jag hinna det på under en timme! WOOO.
 
Jag vill också säga att jag inte börjat träna bara för att gå ner i vikt, utan att träna är bra för kroppen och måendet. Jag vill också få bättre kondition, jag vill inte låta som en döende åsna varje gång jag gör något ansträngande. Inte för att jag någonsin hört en döende åsna, men ni fattar galoppen? (hahah komikermomlin slår till igen!)
Mina tights från Eivy gör mig så glad, liksom kolla på dem! Det ser ut som små gubbar haha!

TOUCAN PAINTING

Jag har börjat använda akvarell mer, både vanliga akvarellfärger och akvarellpennor. Jag tror jag använt det cirka 6 gånger nu så jag är ju inte jätteduktig än, men jag tycker fortfarande det är så sjukt kul. Hur man kan blanda alla färger i olika nyanser osv. Och att få använda pensel, det är så himla roligt!
 
Jag och min lillasyster är ensamma hemma i helgen så igårkväll satt vi och målade i ett par timmar. Madicken använde sig utav akryl medan jag gjorde en tukan av mina akvarellpennor och akvarellfärger. Blev så himla nöjd med den! Dock förstörde jag ögat en aning och det är det jag tycker är jobbigt med akvarell, man kan inte sudda. Men det är även charmen med akvarell, att det blir som det blir. Vad tycker ni om den?
 

IGELKOTTSDRÖMMAR

Ibland undrar jag hur hjärnan kokar ihop alla drömmar man har. Jag förstår ju att en del kommer från saker man sett eller upplevt, men när det är något jättekonstigt. Som inatt, då drömde jag att jag gick på en gräsmatta och så får jag se en igelkott med några bebisar. GULLIGT! Men, helt plötsligt är jag omringad av massa igelkottsbebisar och jag har ingenstans att ta vägen. Just då vaknar jag, men lyckas halvt somna och börjar drömma att en igelkott är i sängen och attackerar mig. Det var så verkligt att jag till och med började slå på täcket irl, och då vaknar jag för att upptäcka att där inte finns någon igelkott. Liksom, HALLÅÅÅ igelkottar är söta! Varför hade jag en så läskig dröm om dem?? Lustigt. 
 
Såhär såg det ut i min halvvakna/halvsovande dröm. Igelkotten var så stor, svär.
 
 
 
 

I'M BACK BITCHES

HEEJ KOMPISAR.
Jag mår så galet bra nu, förutom att jag fortfarande bor jättelångt ifrån mina vänner och inte har något jobb än, så mår jag ändå så bra jag bara kan må! OCH DET KÄNNS FANTASTISKT.
 
Jag var hos mina systrar i Borås förra veckan. Tanken var att jag bara skulle stanna över helgen, men det blev att jag stannade i en hel vecka! Vilket jag är glad över att jag gjorde, behövde komma bort lite + att det var skönt att bara hänga där och gosa med deras katter. Lite som terapi. Sen efter den veckan åkte jag hem en snabbis och åkte sen vidare till Norrköping för att träffa några gamla klassisar. Vi hängde på stan i ett par timmar och sen på kvällen partajade vi allihopa innan vi drog till Puls nattklubb. Synd bara att mitt minne är lite sådär från det att vi lämnade lägenheten för att dra till Puls, minnesluckor not for the win. Efter Puls drog vi som vanligt till Max, där jag klantigt nog råkade tömma cola på mig själv, typical me. Sen drog vi hem och soooov. Dagen efter bara chillade vi; lyssnade på musik, gosade med korallfingergroda och eldsalamander(tror jag det var), åt pizza, degade, lyssnade på Adrian som klinkade lite på guran och bara hade det fett nice. Som Emelie sa, det var den bästa bakisdagen någonsin.
 
Förra veckan var verkligen himla bra, hade det roligt, mysigt och skrattade jättemycket. Så nu är jag fylld med massa glädje och energi igen! Ska försöka komma igång att blogga igen nu också, så räkna med en massa inlägg nu framöver. WOHOOO.
 
Jag har ingen ny bild på mig, så här får ni en glad bild på mig när jag har snapback och är cool.
Förövrigt, mina ögonbryn är fett on point på den här bilden!
 

JUNKYARD

Jag har alltid velat köpa kläder från Junkyard för att allt där är sååå galet snyggt, men det har alltid kostat en förmögenhet... Men så gick jag in och kollade häromdagen, då var det rea OCH köp 4 få tredje på köpet! Så för första gången någonsin la jag en beställning hos Junkyard. Samanlagt kostade allt 439, vilket inte alls är så farligt för fyra tröjor! Och idag kom kläderna äntligen, gick direkt när jag fick sms om att jag kunde hämta dem haha. Alla plaggen passade asbra förutom WeSC tröjan som är en aning stor.. Men det är skitsamma, det ser snyggt ut ändå!