BÄSTA VECKORNA

Hallå hej kamrater!
Har varit hemma sen igårkväll, men blir inte hemma länge för imorn åker jag iväg och äventyrar igen! Ska ner till Jönköping och träffa underbaraste Maja och Milla, ska stanna där till på söndag så det kommer bli awesome!
 
De här två första lediga veckorna jag haft på sommarlovet har varit de bästa veckorna någonsin! Skojar inte, har haft det så sjukt jävla bra. Och så glad som jag varit, sinnes så glad jag varit och är! Berättar kanske mer om det nästa vecka ;) Så nu försvinner jag i några dagar igen, om jag inte hinner smyga in ett litet inlägg imorn eller så, men annars så skriver jag kanske på måndag som vanligt igen!
 
Instagramisbild härdåå.
 

WUAABBIT

Har en mapp på datorn där jag sparar massa tumblrgrejer, hittade denna sockersöta kanin när jag letade efter lite inspiration. Tänkte att ni bara måste se den haha! Liksom, hur länge ska den äta på det där salladsbladet?
 

IDAG KOMMER VARA EN RIKTIGT BRAIG DAG

MORNIN' PEOPLE!
Igår va jag inne i Motala nästan hela dagen med Tina och shoppa lite, hittade lite användbara saker! Sen på kvällen stack vi ner och badade, snabbadade i 20 minuter haha ^^ Det va verkligen asvarmt i vattnet, dock så ville inte jag doppa huvudet så jag simmade där fram och tillbaka i 20 minuter, ashärligt!
 
Tänkte bara säga att från och med idag och till 27 juli kommer jag inte ha tid att blogga, så ska se om jag hinner fixa några tidsinställda inlägg, annars kommer det eka väldigt tomt här i 2 veckor o.o Jag kanske möjligen hinner fixa in något inlägg i slutet av denna vecka, men kan inte lova något :/
 
Jag och Tina från i fredags när vi va i Borghamn!
 

EN DAG I BORGHAMN

Idag på jobbet fick vi sluta vid 10, så jag och syrran cyklade hem fort som ögat och sen vid 12 så tog vi bussen ut till saknade Borghamn! :D Vi låg nere i hamnen och solade hela dagen, jag hoppade i och simmade en bit, men det var alldeles för kallt för mig(och då är inte jag en badkruka direkt). Så vi låg mest och solade och hade skoj i solen hela dagen, himla roligt och mysigt! Lyckades bli något brunare och få lite solsting.. eller heter det solsving? o.o Aja, hade i alla fall sjukt ont i huvudet när jag åkte hem och så började jag frysa massa :/ Väl hemma drog vi hem och ner till en pizzeria och köpte pommestallrik och satte oss i parken i kvällssolen. Himla braig dag!
 
Nu är jag ledig i två veckor, har inte varit ledig en enda dag av sommarlovet ännu! D: Så det ska bli såå skönt att få vara ledig i två veckor, för sen ska jag jobba en vecka till och sen är jag ledig de två sista veckorna! :D Hahah har jobbat 5 av de 9 veckorna av sommarlovet :/ MEN! Kommer ha massa cash som jag typ vet vad jag ska göra med, för det första ska jag ta och beställa ett par lila vans :'D Mina lila converse åkte ju i sopperna efter bråvalla och jag har länge velat ha ett par vans :3 Och så ska jag investera i en ny mobil, min nuvarande håller på att lagga sönder totalt v_v
 
En finfin bild på Emma och jag när vi är nere i Borghamn och steker, ni får fler bilder imorn för nu ska jag sova!
 

I'M INTO YOU

 
Dagens låt är Still into you med Paramore, för den är helt enkelt så jävla bra!

STILL INTO YOU

HÄÄJSAN.
Sitter nyduschad och fräschig och mumsar på torkade aprikoser, ibland är livet bra. Har återupptäckt Paramore efter att jag såg dem på Bråvalla, såååå jävla äckligt braaa! Gillar låten som spelas sönder på radion, Still into you, fin och mysig. Ain't it fine är också bra. Ganska så bra faktiskt. Nu tänkte jag ta och se ett avsnitt av någon bra serie och njuta av tanken på att jag slutar jobbet 12.05 imorgon och att det är sista dagen innan semestern! Sen är jag ledig i två veckor och efter det ska jag jobba ytterligare en vecka, wää fattar inte varför jag tackade ja till att jobba en till vecka v_v
 
 
 

BEAUTIFUL CREATURES

Hej kompisar! Mamma och pappa har dragit på husvagnssemester så det är bara jag och syskonen hemma! WOHOO FF, NU BLIRE FEEST!! Hahah skoja, men rätt härligt ändå. Nu ska jag ha lite filmkvällsmys med syskonen, vi ska se beautiful cratures! Velat se den jättelänge, hoppas den är så bra som jag hoppas :3
 
 
 

TISDAG

Förra natten sov jag bara 4 timmar så jag va extremt trött igår efter att jag kom hem från jobbet så jag låg mest och halvt sov på sängen hela eftermiddagen och sen framåt kvällen tog jag och syrran en promenix, himla mysigt va det ute i kvällsolen :3 Idag har det varit ungefär samma visa, för trött för att göra något :/ Men tror nog att vi ska dra ner och bada en sväng snart, men jag kommer nog bara ligga och dega i solen och försöka få lite mera färg, har inte alls blivit så brun som jag brukar :c
På grund av liiiite bildbrist så får ni en gammal en!
 
 

CYKEL PÅ KÖPET

Har haft en ganska så mysig helg! Även fast jag varit trött nästan hela tiden, har ju inte hunnit vila upp mig från bråvalla ännu utan gick ju på och jobbade direkt i måndags :/ Men nu är det bara en vecka kvar på jobbet, tagga sommarlov och massa skojigheter sen! :D
 
Igår va vi alla som va hemma i familjen ute och gick på stan och kollade läget lite, sen köpte vi världens megastoraste chokladbollarna och satte oss i parken och mumsade på i det fina vädret. Sen lyssnade vi på när bästaste Marie sjöng och spelade gitarr på torget, så sjukt jävla duktig hon är! Fick fasen gåshud när jag lyssnade på henne :3 Och så gästade ju även Dogge doggelito Vadstena, så kollade lite på honom. På kvällen sen så tog jag, mamma, pappa och syskonen Micka, Madicken och Charlie med oss maaassa glass, muggar och skedar och satte oss i hamnparken. Hade det himla mysigt och jag åt så mycket glass att jag nästan sprack! Haha!
 
Chokladbollarna som inte ser så stora ut men egentligen är gigantiska!
 
 
 

NO FREEDOM TILL WE'RE EQUAL

 
 
Dagens låt är Same love med Macklemore & Ryan Lewis feat. Mary Lambert. Den blev det för att den är så fucking underbar, bästa texten och bästa melodin och allt. B ä s t. LYSSNA FORHELVEDE!

FYNDAAA

Woop woop, slutar tydligen tidigt på fredagar. 12.05, najs. Spenderade den tiden med min kära dator och true blood, underbart. Har inte kunnat kolla på alla mina serier på evigheter så har massa o ta igen!
 
I stan nu är det sommarknäppen, typ marknad, underhållning och massa så va ner där och blev bortskämd av mamma! Köpte två par byxor, ett par trekvarts, en ascool jacka, badshorts och en liten byxdress, för bara 300! Sinnes ju. Skulle egentligen kostat ca 3000 alltihopa, tjänade en nolla. Bra där.
 
 
 

BRO-WALLA PART TWO

Innan jag åkte till Bråvalla lyssnade jag lite på Macklemore och tyckte att 3 låtar va rätt bra och jag va väl inte direkt så jättetaggad på att se honom. In fact så va jag så jäkla trött när vi satt och väntade på att han skulle komma att jag satt med benen ihoptryckta mot magen och somnade. Bara att polisen inte trodde att jag sov, dem trodde att något hade hänt så de skyndade fram och lös med lamporna på mig och va jätteoroliga. Känns dock skönt att de brydde sig oså!
 
Sen när Macklemore väl började så blev jag helt tagen, en av de bästa konserter jag varit på! Har blivit alldeles besatt av honom och lyssnar på hans album The Heist 24/7, åhh han är så underbar! Jag brukar vanligtvis inte lyssna på sån musik, men alltså, ni skulle varit där! Efter den konserten kan man inte låta bli att vara besatt! Jag tror att konserten va så jäkla mäktig och asbraig för att han gjorde den så personlig.
Macklemore in ma fucking heart <3
Och att han är snygg behöver jag väl inte ens nämna.
 
 
 

BRO-WALLA PART ONE

Hahah underhåller mig själv på jobbet med att tänka tillbaks till Bråvalla, tiden går så mycket fortare då! Tänkte ta och berätta lite om det nu faktiskt! :D Delar upp det i två delar annars blir det så himla långt!
 

Jag hoppade och skrek till Bullet for my valentine, A da to remember, All time low, Macklemore, Maskinen, Paramore och massa mera. Så äckligt bra var allt! Kan fortfarande knappt tro att jag sett så många braiga band irl, kommer snart vakna upp och upptäcka att allt va en dröm. En jävligt bra dröm. Mhmmm.

 

När jag skulle se BFMV va det ingen av mina kompisar som ville gå med mig(fattar inte varför, har något fel i huvudet antar jag?...)  så jag va där med Tildas kompisar Philip och Adam, schysstaste grapparna någonsin! De stod längst fram och jag stod bakom dem, mitt i spelningen började alla moshpita bakom mig så jag va påväg att dras med flera gånger och så va jag påväg att falla ner till marken för jag blev nockad i huvudet. Men då tog Philip och Adam tag i mig och offrade sina platser så att jag skulle stå framför dem och så stod dem och skyddade mig under resten av spelningen. Har aldrig träffat så snälla killar, bästa! :') Och Bullet va också bäst, fattar inte varför alla säger att de är dåliga live för?? Dem va ju asbra! 

 
 

 


BRÅVALLA

UNTZ UNTZ BRÅVALLA VA BÄST!
Träffade så jävla många härliga människor, kramade så jävla många, åt så jävla lite mat, halkade omkring i så jävla mycket lera och kollade/lyssnade på så jävla mycket bra. Det sammanfattar typ de 5 dagar jag va där.
 
Nu har jag blivit av med min festivaloskuld, moshpitat till Nicky Romero, träffat Ryan från All Time Low, Kramat och fått en tröja signerad av Individen, dansat sönder till Maskinen och satt rekord i att krama människor. Tror jag är född till att en festivalmänniska, ska dit nästa år med, men då ska vi fan inte ha så mycket onödigt med oss att bära. Bästa dagarna i mitt liv och det tackar jag alla underbara människor för!
 
Skriver mer i ett annat inlägg, annar skulle detta bli meterlångt!
Stod längst fram på Avicii, ni ser mig, Carro och Malin i den röda ringen. Jag gillar inte ens Avicii så himla mycket, stod mest och frös och ville bara sova under hela spelningen.