HA EN SUPERBRA DAG

Som jag nämde igår så fyller min syster Tina 20 år idag, äntligen kan hon besöka glasbanken som hon tjatat om haha! Nämen GRAAATTIS TINA, HA NU EN JÄKLIGT BRA 20ÅRSFEST, OM INTE SÅ SER JAG TILL DET!!! Måste bara säga att Tina är så jäkla bra, en superbraigssyster som alla borde ha en av. LÖÖÖVE U SISTAH! ♥
 

MOHAHAHHAHAH

 
Bland det roligaste jag sett på länge, mer går inte att beskriva om denna video.

BRA SMINKDGAR ÄR BRA DAGAR

Vet ni något heeelt sjukt? Jag gick up 6.49 idag!! Va inte ens vaken när jag vaknade, hahah om det där ens makeade sense?? Bara gick upp och ställde mig i duschen, sen vaknade jag! Dock jävligt skönt å duscha det första man gör innan skolan, aldrig gjort förut om jag ska vara ärlig :o Sen medans jag väntade på att håret skulle torka så passade jag faktiskt på att sminka mig, orkar ju aldrig göra det innan skolan längre. Och nuuu äntligen la jag dit eyelinern så jävla bra, vingen blev så himla braig!
Lool, mitt hår bli jääättemera gult i min delfintröja :(

GLAD MOMLIN

Wohoo vet ni hur glad jag är eller? :D
För det första; imorgon är det fredag vilket betyder heeeelg!!
För det andra; min syster Tina fyller 20 imorgon så jag ska hem och fira henne med en massa awesome folk!
För det tredje; jag har jättebraiga vänner som gör mig säkrare på mitt utseende och min stil, puss på er!
Och så för det fjärde; jag börjar få fleeer följare på bloggen!! Nu under denna vecka har det ökat med typ 10-15 personer :DDD Så Awesome, hoppas verkligen ni gillar vad ni läser och stannar!
 

MITT HÅR?

Det va egentligen tänkt att jag skulle göra en liten anorlunda redigering på den här bilden, men haha, det spårade ur lite. Lekte runt massa, gjorde mig blek och mitt hår vitt! Har faktiskt funderat lite på det, att färga håret vitt, för just nu är mitt hår blond med en liten ton av gul/orange i topparna. Och jag har ju tänkt färga håret pastell-lila till sommaren så då krävs det att håret är jääääätteljust. Dock så tvekar jag massa för min polare ska färga håret vitt, vill inte vara en härmis :( Vad tycker ni, ska jag färga vitt?
 
ojoj, bilden blev oskarp och konstig.
 

KITTENS

 

MILJÖFÖRSTÖRING

 
När folk/lärare pratar om att vi förstör jorden och miljön osv så är det alltid så svårt att föreställa sig hur allvarligt det är, men när man kollar på det och kortar ner tiden så är det lättare att förstå. VI har förstört halva jordens alla skogar på en minut av de 4 timmar vi funnits på jorden, det är sjukt!

TAKEN

 
HEJ HEJ. Jag har gjort en ny "skylt" till humor-kategorin, den förra va ful och sämst haha! Denna är fetcool. Och en rolig video som Adam så gärna ville att jag skulle lägga upp får äran att vara den första som får ha "skylten". Älskar den där katten i videon, så söt! Men tydligen så är videon roligare om man sett filmen Taken, vilket jag inte har.

WORK IN PROGRESS

Kvällen har bestått av pluggande och fortsatt ritande på Draken vs. Hippogriffen. Ska nu finslipa mitt personliga brev och så skicka in det, har det i läxa, ganska lägligt med tanke på att man söker sommarjobb och sånt nu.
 
Tänkte att ni skulle få en bättre "work in progress" bild på det jag ritar, är inte klar på låånga vägar, men det går framåt!
 

H12C

Hejsvej. Det här inlägget vill jag dedikera till min superkonstiga och superbraiga klass. Dagens sista lektion va bara ännu ett bevis på att vi är lite utöver det normala. Bästa Håkish(läraren) drog ett skämt om en mamma som hoppa bungyjump och skiter på sig och hela klassen brister ut i skratt, det va några som till och med dog av skratt, liksom dålig humor haha?! Sedan skulle vi leta reda på ställen som gör naturbruksprodukter som vi skulle kunna tänka oss att åka på studiebesök till, slutade med att vi bokade en heldag på BodaBorg den 4 juni, aaawesome! Och tillslut bestämde vi vart vi ville åka på studiebesök, CLOETTA CENTER MATHAFUCKERS!!! Såå awesome, en hel eftermiddag i en chokladfabrik, det är ju som himmelriken!
 
Lool, bilden blev skitsuddig, ääsch orkar inte göra om haha!

NORTHERN WHITE-FACED OWL

 
Alltså är inte denna uggla så sjukt söt?! Ser ju ut som att den har en musche, vilken uggla med musche är inte söt liksom? :'3 Fick se den på en av fågelredovisningarna idag och baa asså den måste jag visa på bloggen!
Och med denna uggla så har jag nu också startat kategorin "Today's cutest".

THE WALKING DEAD

Råkade bli att jag gick och la mig runt 2 igår, för jag duschade och så ville jag inte lägga mig med blött hår så jag kollade på det senaste The Walking Dead avsnittet. Såååå sjukt bra och spännande, vill att det ska bli måndag igen så att jag kan få nästa haha! Liksom söndagsångest, vadåför när man har ett avsnitt av TWD som väntar på måndagen! Värt att sitta uppe så länge å titta på det, men min kropp tyckte inte detsamma när jag skulle upp imorse. Hade dock fetaste turen, vid 8 fick jag reda på att idrotten av inställd så det va ju bara att gå tillbaks till sängen igen, woohoo!
 

Har denna som omslagsbild på fb, asball juu.

WE BELONG WAY DOWN BELOW

 
Börjar morgonen med ett awesome musiktips, jag blev själv tipsad om det här bandet i helgen av Lizzie. The Pretty Reckless med låten Heaven Knows. Så jäkla grymma, blir peppad av att lyssna på dem. Älskar Taylor Momsen's röst, den är typ ashäftig! Dessutom är hon fett snygg, älskar stilen hon har.

DRAKBEN

Har ritat lite nudå, gick dock inget bra alls idag, blev bara knas och inte alls samma "stil" som jag använde sist jag ritade på denna. Så jag ritade bara klart ett bakben, början på vingen och så sidan av draken. Men nu ska jag ta paus och lira lite lol med Adam!
man ser visserligen inte så mycket, men en liten smygtitt blev det!

PLUGG OCH CHOKLAD

HEJSVEJS. Nu har jag varit dukti, gjort klart min del av pingvinredovisningen och så tänkte jag fixa powerpointen om nationalparken Björnlandet(det finns inte ens så många björnar där som man skulle tro, knäppt!). Nu ska jag på Malins order ta och rita, hon tyckte det va längesen jag la upp något så hon sa åt mig att rita nu medans hon och Maja är iväg på introduktionskurs till körkort.
 
Jag vet det är måndag, men jag va/är såå galet sugen på choklad så va tvungen att köpa en chokladkaka. Det jobbiga är dock att den tar slut så fort! :( Jag bryter av en rad, bryter den i två och så äter jag två av de fyra. Sen tänker jag att jag lika gärna kan ta de två andra också. Och såå vips så är den slut.
 
 

GUEST SPEAKER AND MIKE

 

MOT SKOLAN OCH NYA TRÅKIGA ÄVENTYR

Dags för skolish nu igen då! Ganska skönt å börja veckan med sovmorgon woho, slippa att gå upp så äckligt tidigt på en gång lixx! Sitter atm och dricker lite saft och lyssnar på All Time Low, ganska mysigt. All Time Low är mysiga, önskar jag kunde gått på deras konsert i tisdags :( Nu ska jag packa väskan och bege mig mot skolan!
 

ÅKT IFRÅN MITT HJÄRTA IGEN

Sitter nu hemma i rummet i Norrköping, själv :( Blää ville inte åka ifrån Adam, kommer inte ses på ett par veckor nu och det kommer bli så jäkla svårt att vara ifrån varandra, speciellt efter vad jag och han gick igenom veckan innan lovet. Men vi ska ta mig fan klara det och så kommer det ju bli underbarare sen när vi träffas igen, folk säger att det är nyttigt att sakna varandra, så jag får väl ta och lita på dem!
 
Säger godnatt med denna väldigt seriösa bild på oss.
ehe, skulle posta det här tidigare, men började lira lol med Adam istället woops!

SPINDELFIGHT

 
Vet inte om jag visat denna, ändå lite skojig, fighting spiders fuck yeah!
 

FINAL DESTIONATION

Maja hade tipsat om en film som va läskig, Final Destination, så jag och Adam släckte ner i rummet igår och slog på den. Förväntade oss världens läskigaste film. Det må vara den sämsta film jag sett, så komisk och konstig, folk blev dödade på så konstiga ironiska sätt och vi bara skrattade åt hela filmen. Så efter den slog vi på en annan RIKTIG skräckfilm, dock somnade jag efter att jag ätit upp min glass haha, standard jag att somna.
 

BALTO

Min syster la nyss ut en bild på en vovve som hon är hundvakt åt, när jag fick se den börja jag tänka på Balto, våran hund vi hade för ett par år sen. Han är en blandras mellan Schäfer, Rottweiler och golden retriver och vi köpte honom som valp. När han va 2 eller 3 så va vi tvungna att sälja honom pga att vi inte hade råd att behålla honom längre och att vi inte hade tillräckligt med tid för honom. Har inte jättestor koll, men nu måste han vara uppåt 4-5 år och jag har ingen aning om hur han har det för pappa slarvade bort numret till nya ägaren och de har inte hört av sig till oss. Hoppas han har det bra i alla fall, saknar honom så galet mycket :((
 Våran "lilla" Balto <3

INSPO

 
Till er som känner er nere eller har det tufft, läs texten och tänk då på att det blir bättre, det blir alltid bättre!
 

SKOJKVÄLL HOS MAJA

Hade dett fett mysigt och skoj hos Maja igår. Kom dit och bara snackade först, om hennes och Amandas äventyr upp på scen med All time Low(inte alls avundsjuk nej nej). Drog till Willys och köpte cola bara för att vi kan, åkte tillbaks och gjorde chokladpudding å lite grädde, nom nom! Käkade det och pratade med mammaissan och usse, så snela parents alltså. Kikade sen på nya Thor filmen, ganska bra förutom att jag inte riktigt hängde med hela tiden. Sen käkade vi maja ur huset ännu lite till, åt toast med apelsin juice och apelsin till, apelsinigt värre. Sen framåt ett på natten drog jag och Adam hem, kollade på Supernatural och somnade. Braig dag!
 
Våran chokladpudding-skapelse. erkänn att ni blir sugna nu?
 

TORSDAG

Igårkväll kom några polare över hit till Adam och så spela de lite x-box n' shit, jag kollade mest på, roligt de också :3 Sen när de drog hämtade jag och Adam nattmacka som vi käkade och sedan la vi oss i sängen och kollade på Supernatural som vi tillslut somnade till. Idag har vi hunnit med lite mer supernatural, duschat, spelat 2 botgame på lol, har köpt en ny champion(Sivir) och nu ska vi köra ett till game! Och om ett tag ska vi dra till Maja! :D
 
En jävligt random å gammal bild på mig och Adam.
 

DENNA ÄR JU LITE SKOJIG

 

LOL

Hade myskväll med Adam igår och såg på nya walking dead avsnittet(gaaalet bra och spännande), några supernatural avsnitt och sen slog vi på x-men som jag tillslut somnade till, somnar alltid när vi kollar film hahah.
Nu ska vi lira lite lol, seeya!
 

IRONROSE

Tänkte visa vad jag fick av Adam i julklapp, haha jag vet lite sent, men har inte varit hemma så att jag kunnat fota den. Han hade i alla fall gjort en ros till mig, den är så sjuukt jävla fin! Hur duktig liksom?! Och så fick jag det himla fina sempiternal-halsbandet som ni förodligen sett tidigare då jag har det på mig hela tiden, såå fint!
 
 

MOT VÄSTERVIK

Har packat och fixat frippen å allt och om 40 minuter tar jag bussen till Linköping där jag byter till tåg och så är jag framme i Västervik 19.44! :D Är så galet glad, ska äntligen få träffa Adam igen! :'D
 
 

MITT DELFINIGA RUM

 
Är fett nöjd med rummet i nya lägenheten, dock lite småsaker här och där som mamma ställt in som jag vill ha bort haha! Och såå himla skönt med eget rum, äntligen lixx!!

DIGLETT

 

MIN BÄSTEVÄN

Wops, det får bli ett nattinlägg! Det blev inte som planderat att Adam kom hit idag, ni skulle sett mig när han sa att han inte kunde komma till mig, började gråta som ett barn som fått sin ballong stulen. För han kunde inte ta sig hit och jag inte dit, trodde att jag inte skulle få träffa honom på hela lovet. Btw så får ni inte tro att jag är en sånder klyschig tjej som gnäller över internet om sånt här, utan både jag och han är inne i en jobbig period just nu och vi behöver båda varandra. Men sen så kom bästaste Emma, räddare i nöden å fixade så jag kan åka till honom! Behöver jag säga hur tacksa jag är? Emma är den absolut bästaste bästisen i hela vääärlden, är så glad att jag har henne, å alla mina andra vänner och syskon som stöttar mig så himla mycket just nu, ni alla förtjänar en medalj för bästaste bästis.
 

VÅREN ÄR HÄR

Tog en sväng ut i min fina stad med familjen tidigare idag. Blev att jag tog med kameran och knäppte några bilder, här är de bästa bilderna. Nu ska jag vara social med familjen!
 
 
 

DELFINSKÄMT

 
Borde lagt upp i fredags, passade bra då. Speciellt eftersom att jag gillar delfiner.
 

HEM HEMMA

Hej hallå! Anledningarna till bloggpausen denna vecka har varit många och personliga, men nu har jag lov och all tid i världen till bloggen. Eller Adam kommer ju hit imorgon så då blir nog bloggandet segt igen, men ska försöka hinna uppdatera lite i alla fall!
 
Har som sagt lov och åkte igår hem hit till Vadstena, ny lägenhet och äntligen ett eget rum! Dock spökar det här så jag sover med lampan tänd haha! Skojar inte, det spökar verkligen här! Min lillebror va själv i lägenheten en gång och då hörde han någon springa rakt igenom hela lägenheten, fett läskigt. Och inatt vid 4-5 så lät det som att någon stod utanför min dörr, för det knarrade i golvet precis utanför dörren konstant i typ 5 minuter och så ba sluta det helt plötsligt. Så lämnade återigen lampan tänd haha D:
 
random bild på mig när jag har lila hår och ett leende :)))
 
 
 

ÖPPET HUS

Idag efter skolis ska våran klass och en annan tvåa förbereda inför öppet hus, sen vid 5 kommer alla små nior att invadera stället. Sååå kul! :D Jag, Maja, Amanda och några till ska stå i reptilrummet och prata med besökarna som kommer dit. Jag ser faktiskt fram lite efter det här, även fast jag tycker det är svårt att prata med nya människor. Men sen så ska vi stå där enda till klockan åtta, det kommer bli lite segt :/
 

MIN

Min Adam är påväg hit just nu i denna stund, om en och en halvtimme så kommer jag äntligen få krama om han igen! Längtar så ofattbart mycket. Han ska stanna här till på tisdag så uppdateringen kanske blir lite seg, ber om ursäkt för det i förhand.
 

DRAAAGONFIGHT

När jag är själv här på elevboendet så brukar jag alltid sitta och rita i flera timmar på kvällen/natten, men igår hade jag inga idéer alls. Men så imorse fick jag värsta supertuffa idén, hoppas bara att jag lyckas på ner det jag tänkt i huvudet på pappret! Så nu har jag skissat på idén lite och börjar få fram något som förmodligen kommer likna det jag tänkt. Tar en paus i ritandet och käkar lite nudlar och kolla lite på supernatural!
 
Kom på att jag inte visat vad jag gjorde till Adam när vi hade ett halvår, den är lite slarvig för gjorde den lite i sista sekunden. Skrev även om ett par låtrader till en dikt eller vad man ska kalla det, ni som kan gissa vilken låt det är får en lama.
 

DESIGNFEL?

Jag har fått höra att det är något slags problem med min design, att sidomenyn har glidit ner och där nu bara är vitt. Jag kan dock inte se att något är fel, men det verkar bara vara i webbläsaren chrome som det här problemet uppstår. Så om ni ser att något är fel kan ni snälla kommentera och säga vad?? Ska försöka fixa det på något sätt, vet dock inte huur :((
har förresten blekt håret en gång till och klippte det lite också, känns frääschare nu.
 

I'M ALWAYS WITH YOU

 
Ett av mina favoritband Memphis May Fire har precis släppt en ny låt, No Ordinary Love. Den är så himla galet bra och Matty's röst är som vanligt helt fukkin' underbar. Längtar tills hela albumet släpps!

JAG HAR VARIT DUKTIG, OOOKEY?

Hör och häpna, idag har jag gått 3,7 km plus 2 timmar på stan, känner att någon borde säga att jag varit duktig. För jag är en lat person, i alla fall om man frågar min polare Malin haha. Så Malin om du läser det här; jag kan om jag vill ;) I alla fall, hittade vad jag letade efter på stan, tog bara ett bra tag och ganska mycket springande fram och tillbaka mellan affärerna.
 
Är tröttis i ben och huvud så jag ska ta en frukt och kolla på supernatural.
Vill ha deans bil, fin fin kärra<3

SAMSTAG

GOOODMORGON!
Eller klockan är ju halv tolv, det är inte morgon längre.. Har precis käkat frulle mcrulle och kollat på supernatural, bästa starten på en morgon om Adam hade varit här också :(( Nu funderar jag på att ta en promenix in till stan, har ju inga pengar på busskortet så det får bli att gå om jag ska dit D: galenskaper si si.
 
en old pic på mig & lillebror ifrån julas.
 

SÅ JÄVLA KLOCKREN

 

LISTIG LISTA

 
Du heter? Malin "Momlin" Engqvist
Vad tror folk om dig? Att jag är en tystlåten person som alltid kommer försent.
Stämmer det? Nej, lite blyg kanske. Är faktiskt värsta tidspessimisten, det trodde ni inte va?
Brukar du skratta för dig själv? Haha oja, allra helst när man sitter själv på tåget.
Är du romantisk? Hahah självfallet, värsta romantikern som skriver dikter och ger Adam choklad dagligen!
Hur svarar du i mobilen: Hej, Malin kan inte svara just nu för hon räddar världens alla delfiner..
Vad tycker du om fötter: att man ska klä dem med stil, alltid olika färg på strumporna, det gillar dem!
Vilken låt spelar du just nu? Fire Fire med Flyleaf
Har du en blogg? Nej, vad tror du?
Tror du att Gud är man eller kvinna? Man, en tjej kan ju inte ha "tomteskägg" och flint.
Tycker du om att krama folk? Nej, jag hatar folk....
Kan banan vara världens bästa frukt? NEEEJ JAG HATAR BANANER.
Tycker du att du är attraktiv? Vem gör inte??
Vad är du allergisk mot? Nickel och sån fejkmetall.
Hur bra är din syn? tillräckligt bra syn för att inte behöva glasögon?
Har du varit på ett party? Nej, aaaldrig... sitter hellre hemma och dricker te med en bok i knät....
Vem ringde dig senast? Majaaa.
Har du lekt med någons känslor? Inte medvetet.
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? Du har härmed fritt inträde till alla konserter på hela jorden... fast nä :(
Hur löd ditt senaste sms och till vem? sms, vad är det? jag skickar brev...
Vem fick dig att skratta så du grät senast? Maja skulle jag tro, hon är så jävla roolig!
Har du någon gång spytt på fyllan? yes :( drack för mycket te, dumt av mig :/
Känner du någon med samma födelsedag som din? Ron Perlman(hellboy), bästavänner ju.
Föredrar du havet eller en pool? HAVET!! aldrig badat i havet dock :(
Kan du byta olja på bilen? japp, lika lätt som att byta en lampa.
Är kärlek allt i livet? Njaa, kladdkaka och vanlijsås är ganska viktigt också.

INTERNETSKRASCH

Wää, när man väl har fått tonvis av inspiration till bloggen och vill blogga massa så krashar såklart nätverket v_v kraschen berodde på att det är för många som har en eller fler routrar på rummet, det blev för mycket helt enkelt, så kommunen lacka ur på elevboendet haha D: Men nu har internet funkar i typ en timma, hoppas det håller i sig för jag ska va ensam här i helgen D:
 
 

ARBETSANSÖKAN/CV OCH STRAWBERRY CUPCAKE TEA

Tjobalo! Hemkommen från skolan en aning tidigare än vanligt, yay! Ska skriva en arbetsansökan och CV, dels för att jag ska söka sommarjobb och för att vi har det i läxa(bra där, två flugor i en smäll liksom). Har en kopp strawberry cupcake tea som sälle, gottigott.
 
 

SOVPROBLEMOS

MORNIN' PEEPZ!
Alltså jag blir så trött på mig själv, eller min hjärna som väcker mig hela tiden när jag sover. Har en längre tid nu vaknat typ 2 timmar innan alarmet ringer och sen somnar och vaknar jag om vartannat i typ en och en halvtimme och den sista halvtimmen ligger jag vaken och kollar klockan var tredje sekund. Jag blir så extremt trött på det här, visst om jag vaknar för att jag är utvilad, men jag är inte utvilad när jag sovit 4-5 timmar!
Kanske ska börja gå upp vid 7 som jag gjorde förut? Någon mer som har samma problemos?
 
Min nya hårfärg, är dock inte så orange i topparna IRL så att säga.
 

INGET LILA HÅR LÄNGRE

Hej hej hå, nattugglan Momlin här. Kan faktiskt va uppe länge idag, börjar inte skolish fören halv ett imorgon, lovely! Idag efter skolan gick jag, Maja och Malin ut med Zingo, Malins vovve som ska va här en vecka, såå mys! Sen handlade vi och drog hem och lagade mat och sedan har vi hängt i Malins rum hela kvällen, färgat hår, kollat på animal planet och pratat massa :3 Och nu har jag precis avslutat ett skypesamtal med bästa Adam. 
 
Har blivit så himla besatt av Supernatural så kollar på det så fort jag har en ledig stund till övers, så ska ta och lägga mig och titta på ett avsnitt nu innan sovdags.
 
 

DÅLIG VECKA MEN SUPERBÄST HELG

Ursäkta den plötsliga bloggpausen, men kan inte säga att förra veckan va den bästa precis, fick en dålig nyhet och direkt efter det så fick jag en böter på 615 kronor bara för att jag va tvungen att planka på sårvagnen, men vad gör man om man absolut måste in till stan på en gång och inte kan betala spårvagnen och inte har tid att gå? Allt det här samtidigt va i alla fall sjukt jobbigt, först den dålig nyheten och sen en böter. Jag hatar pengar mer än allt annat i hela världen, det påverkar en så himla mycket och jag mår seriöst bara dåligt av pengar, har så jäkla dåligt samvete över den där jävla bötern eftersom att det är den andra jag fått på bara ett par månader.

Så på grund av detta har jag inte haft lust eller tid att blogga, jag har istället lagt min tid på att vara med de som jag mår bäst av att vara med, sett till att jag inte varit ensam för mycket så att jag inte tänker på den hemska nyheten. Och när jag varit ensam har jag alltid skypat med Adam min, så tekniskt sett har jag ändå inte varit ensam.
 
Och nu i helgen har den bästa av de bästa varit här, min älskade Adam! Du får mig alltid att må så bra, bara du är i närheten av mig så är jag glad, hur skulle jag inte kunna va det liksom?! I love u ma sweet cookie!