YESTERDAY

Woops, jag ba nu kör vi, nu ska jag blogga ordentligt!! Och så misslyckas jag direkt dagen efter.. Haha typical Momlin. Igår filmade jag iallafall till en ny video som kommer upp imorgon, den blev egentligen inte så jättebra för jag viftade med händer hela tiden, såg bara jättekonstigt ut haha! Men jag orkar inte filma om, så jag kommer ladda upp den ändå. 
 
Idag har jag bara chillat, skrivit personliga brev och sökt lite jobb. Det jag gör varje dag i princip haha. 
 

TODILOO

HEEeej peeps. Jag är fortfarande sjuk, tror det är rekord för mig som har det bästa immunförsvaret. Men nu kör vi ändå, ska försöka få tillbaks bloggpeppen nu, gogogo!! Som ni kanske märkt så har jag iallafall orkat byta bakgrund på bloggen, tröttnade skapligt mycket på den förra som var sååå mörk och trist. Ska försöka fixa designen snart också, den behöver lite uppdatering! 
 
Här får ni en till bild på mig när jag hade blått hår, vill haaa.
 
 

SJUK OSÅÅ

Hej, Momlin här, om ni minns mig? Ja, nej.. ja? Okej vad bra, ni har ej glömt mig! Hur som helst, jag har blivit det alla blir på hösten, blivit det som jag knappt aldrig blir, kan ni gissa vad? Gissade ni på äppelpaj så hade ni jättefel. Jag har blivit sjuk, förkyld för att vara exakt. Jag har haft lite halvont i halsen några dagar, men så igårnatt bröt förkylningen ut helt och hållet. Sov jättedåligt för att jag svettades som en gris(som förövrigt inte ens kan svettas) och hade massa lustiga feberdrömmar. Sen när jag gick upp igår så kom pappa och frågade mig något, men jag kunde knappt svara för att min röst var så borta. Så jag är inte helt på topp om man säger så. Dessutom har denna förkylning medfört sig någon lustig smärta i nacken, en konstant smärt, kan knappt vrida på huvudet utan att det gör ont. Jättejobbigt! Så jag låg framför datorn hela dagen igår och tittade på filmer och serier, har gjort samma sak idag. Så nu vet ni vad jag gör om dagarna!
 
Här är en bild jag hittade på mig i min "detta är inte jag"-mapp. När jag hade fint blått hår åh.
 

'Cause once upon a time you were my everything

 
Alltså åååh den här låten!! Det är nog den bästa cover jag hört av "never forget you". Han är ju så duktig!

THIS IS CRAZY

OKEJOKEJOKEJ. Ni vet känslan när en bandmedlem eller bara en person man tycker om jättemycket gillar en bild på instagram? Okej det kanske ni inte gör, men det gör jag och lite till!! Fella från Dreamshade gillade nämligen bilden jag la ut på instagram OCH började följa mig. SpsojiFPRIofvjdg OH MY FUCKING GOD. Detta är ett ypperligt tillfälle då man tillåts att fangirla. Han är ju inte lite snygg heller, har det fabulösaste hår jag någonsin skådat. 
 

JUICY

 
ÅHÅHÅHH är det bara jag som är en sucker för frukt och bär??? Speciellt vattenmelon, ananas också, OCH MANGO. Mango får jag inte glömma. Vindruvor också hahahah, åhåhåh det är ju så gott! Ska försöka övertala de andra att vi ska göra fruktsallad imorgon istället för kladdkaka eller något sånt som vi brukar göra. 

VIDEO - BORÅS DJURPARK

VET NI VAD?? Nej förstås det gör ni ju inte.. Men hur som, JAG KAN GÖRA VIDEOS IGEN!!! LYYYYCKA. Jag fick nämligen min systers gamla dator som inte är cirka 6-9 år gammal som min var, så nu kan jag göra videos OCH titta på filmer/serier/youtubevideos igen. Det är lite pin, men förut tittade jag på serier på min mobil, en Iphone 4S haha, så fattar ni hur nice det är att kunna titta på en så stor skärm som en dator igen?! Ja ni fattar nog. Såååå nu har jag en video åt er, det var därför min blogg var tom igår, föör videon behövde redigeras. +det tog så låååång tid att ladda upp den på YT!! Jag har varit lite bortskämd när jag bodde på elevboendet, för då tog det på riktigt 2 minuter att ladda upp en video. Nu tog det över TRE timmar, helt sjukt, jag trodde vi hade snabbt internet. 
 
Denna video filmade jag när jag bodde hos mina systrar i en vecka i september(?). Jag och min ena syster Tina besökte Borås djurpark och då passade jag på att filma, och tur var det för just den dagen matade de tigrarna och vargarn! Annars får man knappt någon symt av vargarna för att de är så skygga, men nu kom de fram så att vi fick se dem. Blev dock lite arg när vi stod där, ett par grabbar stod nämligen och skrek och hade sig så att de skrämde vargarna. Vem som helst förstår väl att man ska uppföra sig och ge djuren space istället för att skrika på dem. Nej usch! 
 
Favoritdelen av denna video är nog pingvinerna i slutet, som skvätter runt och ser allmänt klumpiga ut. Zebrafölen är gulliga också. Och orangutangbebisen med säcken över huvudet. Ååh djur är bäst. 
 
Glöm ej att kolla i HD annars ser det skit ut!!!! Och sorry att kameran var ur fokus ibland.

GOLDEN WATCH

Okeej HEJ! I Borås gick vi på stan och tog en shoppingrunda, som jag tidigare nämnde. För min del blev det några superbra och behövliga grejer. I studentpresent fick jag ett presentkort av farmor och jag har länge kollat på armbandsur där inne, så jag slog till och köpte den guldigaste och största klockan jag kunde hitta. Jag tycker att en guldig klocka och solbrun hud ser så jäkla snyggt ut!! Och jag som alltid är ganska brun året runt har ju tur där. Dock var jag osäker på allt bling, om det var "jag", men jag tog en chansning och köpte den ändå. Tur var det för jag älskar den redan! Den ser jätterepig ut på bilderna, men det är den icke!! +skyddsplasten sitter fortfarande kvar.
 
Mitt andra köp blev ganska spontant, hade inte tänkt tanken att köpa dem alls. Men vi gick in på NetOnNet för att det var nyöppnat, så det var rea på massa grejer. OOOOCh jag hittade hötalare! Mina gamla var nära döden för de sprakar och har sig emellanåt. Först tänkte jag inte köpa de jag hittade för att jag kände att jag inte ville lägga ut pengar på sånt, meeen så kom jag ju på att jag hade en 500-lapp i plånkan som jag fick av mormor på studenten. Så jag behövde bara betala cirka 100kr själv. WOooOo. Dock har de superkorta sladdar så jag tvingas ha högtalarna på skrivbordet, förut hade jag en i fönstret och en på nattuksbordet. Så det suger. Men bra låter de iallafall.
 
Mitt sista köp blev på Eko, där köpte jag två kuddfodral, ena i älskade marmor-mönstret och en med svartvita trekanter typ. Det blev även att jag köpte en påse godis, men den har jag ingen bild på haha. 
 
Det bästa med denna shopping var att jag inte betalade de två första köpen själv, haha så jag slipper må dåligt över att jag köper saker när jag egentligen behöver spara för att jag är arbetssökande. WOOoo.

DET ÄR JU SOM SANKTA LUCIA TYP

På min halloweenkväll(lördag) satt jag i soffan framför tv:n med mina föräldrar. Vi kollade på Så mycket bättre, både Miriam Bryant's dag och Nicklas Strömstedt's dag. Och alltså HOLY GUACAMOLY SÅ UNDERBAR MIRIAM ÄR. Jag visste inte ens vem hon var innan, eller jag hade ju såklart hört Dragon och Push Play, men jag har aldrig reflekterat över henne som artist. Henne vill jag vara bästis med, är ganska säker på att man aldrig skulle ha en tråkig stund med henne. Så spontan och rolig brud utan filter, så jävla klockren. Dessutom sjukt snygg. Waa, kan ej sluta fascineras över hur cool hon är. 
 
Det bästa än så länge, måste vara när hon upptäckte att Nicklas Strömstedt skrivit Tänd ett ljus, liksom titta på henne, hennes reaktion är priceless! 
 
Här är självaste tolkningen av Tänd ett ljus. ÄLSKAR DEN. Så ball, så grym, så modern. Ison & Fille är kungar. De två och Miriam Bryant är helt klart mina favoriter, lyssnar sönder dem på spotify atm. 
 
Så måste jag självklart dela en av Miriam Bryant's tolkningar, båda låtarna hon hunnit göra är sååå bra. Men jag tror nog att Ett sista glas är bäst än så länge.  

RECAP

WOOooaAAa HEEEJ. Jag har inte glömt bort bloggen, det bara blev så att jag inte hann informera er om att jag inte skulle kunna uppdatera på ett par dagar.
 
Men iallafall, i onsdags tog jag, två av mina systrar och ena lillebrodern med oss vår systerson aka turborumpan och badade. Han har sån energi och säger så klockrena saker hela tiden så det är alltid lika roligt att vara med honom. Som när vi skulle betala så sa min syster "två vuxna och tre barn" varpå Casper(systersonen) säger "va?? TVÅ vuxna?!". Så jag säger att jag faktiskt är vuxen, då skrattar han och säger "nej, du är ju bara i början på livet". 7 år och så jävla underbar, älskar vår Casper. Tog så klart inga bilder då, så här får ni en festlig bild på Casper och mig från min student. Busunge ♥
 
Sen på onsdagkvällen åkte jag med min storasyster hem till henne och min andra syster i Borås, dagen därpå kom resten av familjen och så stannade vi hos dem till på lördagen. Vi umgicks, shoppade, gick på stan, åt på restaurang, kollade på film och gosade med katterna Nova och Ninja. Ett par härliga dagar med familjen helt enkelt.