TILLBAKA

HEJ HEJ, VET NI VAD? JAAAAG ÄR TILLBAKAAA WOHOO!! Värt att skriva i capslock och fet stil ju. Men ja, nu är jag tillbaka och taggad till tusen för att börja blogga som vanligt igen :DD Mår dock fortfarande dåligt i vågor, men saknar att blogga så sjukt mycket så nu får det räcka! Imorgon ska jag jobba min sista dag på Kolmården, sorgligt men samtidigt så himla skönt att få komma tillbaks till skolan(obs, läs vanliga livet). Imorgon berättar jag ALLT om vad jag fått vara med om under mina tre veckor på Kolmården, så var berädda :D
 
 

INDIANPANDA

GODMORGON MY FELLOWS!
Här sitter jag med datorn i sängen och undrar vad fan som hände med planen jag hade för idag. Skulle gå upp skapligt(vid 9), äta mannagrynsgröt aka plattgröt till frulle, göra mig i ordning och sedan dra in till stan. Men nej, istället är jag rebellisk, är kvar i sängen till jättesent, äter godis och dricker cola till frulle. Tur att det finns en dag imorgon också!
 
Som jag skrev igår så gjorde jag (äntligen) klart pandan jag började på för typ 2 månader sen. Blev sjukt nöjd förutom att jag råkade överarbeta den på vissa ställen och att axeln blev alldeles för rund och jämn. Klant som jag är så har jag även spillt något på den, därför det är en fläck vid ögat :/
 
Ritade även denna när jag hade gjort pandan, mest för att öva på att rita hår och frisyr. Hår och päls är något utav det svåraste att rita men samtidigt bland det roligaste :D Är mest nöjd med övre delen av håret, det nere vid örat blev bara konstigt :/
 
Vad tycker ni? Tar GÄRNA emot kritik, bra som dålig!

FREDAGSJUKIS

Hej hallå, det va ett tag sen nu! Idag va jag hemma från praktiken på Kolmården, fick feber frammåt kvällen igår och sov jättedåligt inatt. När man inte är van att röra på sig och vara ute så mycket och när det dessutom är svinkallt och regnigt vissa dagar så är det väl smällen man får ta. Så har varit hemma och kollat på film och bara tagit det lugnt, lyckades somna vid 2 på eftermiddagen och sov till 5, det va riktigt skönt och välbehövligt efter en så dålig natt och morgon.
 
Nu har jag precis duschat och myst ner mig i Adams mysiga onepiece med lite cola här bredvid och tänkte ta och rita klart pandan som jag håller på med.
OBS, risk för gammal bild....

PRAKTIK PÅ KOLMÅRDEN

Imorn börjar min praktik på Kolmården, ska vara på Rovfågel och sydamerika-avdelningen i 3 veckor! Kommer bli awesome :D Dock är jag inte så peppad på att gå upp vid 7 och komma hem vid 18.30 på kvällen v_v Men men, det får man ta! Hoppas i alla fall att jag får 3 superbra och roliga veckor :D Kommer som ni kanske förstår inte blogga något under veckan, så kan säga att bloggpausen fortsätter :/ Borde egentligen sova nu, men så mycket roligare att skypa med Adam min än att sova, hehe.
 
Har fixat ny frisyyr yaow! Ni kanske såg det på cambilden jag la upp häromdagen, men här får ni iaf en ordentlig bild!
 

POSTERVÄGG

Har uppdaterat min vägg med en ny poster, snodde med mig en från spelningen igår heho :3 Och fler ska det bli!
 
 

ATMOSFEAR

Igår kom mina syskon Tina, Micka och Charlie hit för att vi på kvällen skulle på Atmosfears release gig. Innan gick vi lite på stan och käkade på Subway, nom nom! Efter det drog vi till stationen och hämtade Neele, Olof och Adde sen gick vi raka vägen till Dynamo där Atmosfear skulle spela, hängde där ett tag och träffade massa andra människor, himla kul! Efter en massa väntan så körde Atmosfear äntligen igång och de va så himla awesome, deras nya album är G R Y M T! Efter en väldigt rolig och lyckad kväll så drog jag och syskonen hem till mig, pratade och spelade kort till långt in på natten. Det va så bra och najs att ha dem hos mig, har inte haft det så jävla bra och varit så glad på läänge känns det som, så enormt tacksam för att ni fick mig på andra tankar, ni gjorde kvällen/natten BÄST!
 
Lite random och oredigerade bilder från gårdagen.
Såhär ser det ut när man inte har några madrasser att sova på ehe.

JUST NU

Bloggpausen är fortfarande inte över, ville bara kika in och göra några inlägg. Saknar att blogga men samtidigt har jag inte tid. Mår fortfarande förjävligt, har blivit värre till och med. Har blivit så sjukt känslig, började gråta över att jag fick ett F på ett prov i veckan. Och hela dagen idag har jag suttit och skrivit på ett arbete som ska va inne idag klockan 23.59, men insåg nyss att jag inte kommer hinna så jag gav upp, jag sket i det helt enkelt. Och att jag gav upp fick mig att må så himla mycket sämre, började gråta för att jag känner mig så dålig.
Jag brukar inte vara den som ger upp direkt.
 

BLOGGPAUS

Hej alla, har bestämt mig för att ta en kort bloggpaus. Dels för att jag har så mycket plugg och för att praktiken snart drar igång som jag tidigare nämnt. Men har även hel del annat som jag kämpar med i livet. Hade en dröm i början av veckan som handlade om en sak som hände mig för snart två år senoch det va så jobbigt när jag vaknade upp för trodde seriöst att det hade börjat igen och inte var en dröm. Drömmen fick mig att börja tänka på det igen och alla händelser och känslor som jag så väl gömt undan har slitits fram. Och det gör mig så ledsen och arg. När jag väl blir ledsen och mår dåligt så räcker det inte med det, utan alla tankar blir nersmutsade av att jag är så ledsen så jag tänker negativt.Om det inte vore för att jag har min underbara pojkvän här så skulle jag nog ha gråtit mig till sömns varje kväll nu, vet inte vad jag skulle ta mig till utan honom. Du är mitt allt Adam och jag älskar dig så sjukt mycket! ♥
 
Så vill inte behöva tänka på att jag måste uppdatera bloggen osv så därför blir det en bloggpaus. Vet inte hur länge bloggpausen varar, det beror på hur jag mår och hur det är framöver, men ni lär märka när jag är tillbaks förhoppningsvis! 
 
 

SKOLAN SUGER JUST NU

Nu är det skola igen då.. vilket medför tonvis med plugg. Denna vecka kommer bloggen bli rätt tråkig för att jag har massa plugg att göra vilket kommer bli rätt segt och ta lång tid då jag inte har någon motivation alls. Och sen nästa vecka går jag ut på praktik i 3 veckor på Kolmården och kommer komma hem vid 6-7 någon gång och då kommer jag vara så trött att bloggen inte kommer vara prio ett direkt, så det kommer bli rätt dött här framöver i 4 veckor tyvärr :/ Kanske kan fixa gästbloggare här, vi får se helt enkelt :)
 
 Som ni kanske minns så skrev jag häromdagen att jag färgat håret och inte alls va nöjd, det knasiga är att nu när jag ser det på bild tycker det är rätt snyggt faktiskt haha! Ser lite ut som min naturliga hårfärg ^^ Vad tycker ni?
 

SNEAKY KATT

 

YOLO

 
 
Till minne av Mitch så blir dagens låt en utav deras kändaste låtar, You only live once. Den är så galet bra, alla har någon gång hört den, svär fan! Lyssna nu va! YOLO!

SUICIDE SILENCE

Eftersom att jag inte hade tillgång till blogg oså igår så skriver jag det idag. Igår va det exakt ett år sen älskade Mitch gick bort. Legenden dog den 1 november 2012 och jag kan knappt förstå att det redan gått ett år! Känns som att det va igår som jag fick reda på "nyheten", usch det va en hemsk dag det. Mitchell Adam Lucker du kommer alltid finnas i våra hjärtan och vi kommer alltid minnas dig som den legend och hjälte du var och fortfarande är! ♥
 
 

VÄSTERVIK

Hallå kamrater. Har det supermysigt hos pojkvännen, vi har precis varit ut på Gränsö på en julmarknad(haha jaa redan?! det sa jag med!) och lämnat lunch till hans mamma som är där. Och just nu spelar Adam GTA för det va något "bugg" med det så man kan fixa pengar gratis eller hur det va och jag passar på att blogga lite :3
 
Kan inte fatta att det här lovet snart är slut :(( Orkar inte tillbaks till plugget, är så trött på't v_v Hoppas jag får tillbaks alla energi och motivation snart för skolan är så jobbig utan den :c Men men, jag kämpar på så gott det går!
 
 
Jag har förresten färgat håret, ni får bild på det så fort jag fixat en bild :3 Men jag är absolut inte nöjd, jag själv tycker det ser förjävligt ut så ska väl så småningom blondera det igen, fuck it att ha friskt och bra hår lixx.