VILL DU KOMMA IGÅNG MED DIN SKÅDESPELARKARRIÄR?

Snart är det inte långt kvar tills denna termin snart också är slut och då har jag bara ett år kvar i skolan. PAAANIK! Vad ska jag göra efter skolan, vavava?! När jag började här visste jag exakt vad jag ville göra efter skolan, men nu vill jag inte det längre D: Det finns ju så många olika alternativ!! Det finns säkert tusentals personer som är som jag nu i denna stund, har ingen aning om vad man ska göra efter skolan? Sååå jag tänkte tipsa om en väldigt awesome sida som jag sitter på(japp, jag sitter faktiskt på den).
 
Har du alltid velat testa på att stå modell? Eller kanske vara statist i en film? Eller varför inte spela huvudrollen i film?! Hur KUUL? Då ska ni aboslut bli medlem påå Statist.se! Det är helt gratis att bli medlem och när man blir det så hamnar man i ett register där film-, produktionsbolag, castingbolag, reklambyråer, eventbolag och tv-kanaler varje dag söker efter statister, skådespelare, modeller, you name it! Om jag va ni skulle jag inte tveka, det enda som kan hända är att du får testa på och även tjäna lakan! Gå in HÄÄÄR och bli medlem!
 
 
 
 

WHO IS THE BEST? YOU ARE

Yo peepz! Igår hade jag rekordmånga kommentarer på bloggen, blev såå glad! Och det verkar som att folk gillar videon jag la upp i lördags så jag ska absolut fortsätta med det Men då kommer de bli lite bättre och lite mer awesome nu när jag vet hur allt funkar typ! Uppskattar alla som läser min blogg, ni är som sagt bäst!
 

CRUSHED

Godkväll vänner och ovänner. Idag när jag vaknade så kände jag bara att nä, här vill jag ligga kvar tills människan antingen uppfunnit tidsmaskin eller en teleportör, helst det sistnämnda. Nu undrar ni nog säkert varför? klaart ni gör! Jo så att jag kan träffa Adam, inte för att vara taskig mot mina vänner men just nu är han den enda som skulle kunna få mig att må bättre. Saknar han något enormt, får träffa honom om två veckor, läängtar till tusen!
 
Ritade klart skallen som jag började på igår, blev inte alls som jag tänkt från början, den blev bättre haha! :D
Mitten på ena rosen blev alldeles tokig, men det va försent att ändra på den så det får va sådär :3 Ett skapligt underbett också hahahaa..

666

 
Jag vann ju som sagt en tävling hos Quithell och det va det suuupersnygga linnet som jag fick hem! Asballt! Linnet kommer från en sida som heter Add9.se, de har fett grymma kläder där yaoow. Testade att göra lite annorlunda redigeringar på bilderna idag, blev ganska n0jd.
 

YTTERS SERIÖS LISTA

1. Meningen bakom min URL: Min systers son kunde inte säga Malin så han sa Momlin istället, därav tog jag det smeknamnet och så döpte min blogg till det.
2. Favorit film: Free Willy, Lejon Kungen, Silent Hill och Sucker Punch
3. Varför jag älskar mina bästa vänner: För utan dem så skulle jag inte klara av livet.
4. Senast jag grät och varför? I torsdags när internet stängdes av. 
5. Piercingar jag har? Bara i öronen om det räknas?
6. Favorit Band? OF MICE & MEN????
7. Top 5 valar: 1. Timglasdelfin 2. Späckhuggare 3. Sydlig rätvalsdelfin 4. Commersons delfin 5. Narval

8. Tatueringar jag vill ha? En delfin på mitt bröst och sen när jag blir gammal och får hängtuttar så blir det en blåval.
9. Ålder? BLIR ARTON OM TVÅ VECKOR HALLÅÅÅ!!!
10. Den perfekta dejten? Dykning med delfiner utanför Nya Zeelands kuster (australien funkar också)
11. Livsmål? Vara volontär där man räddar delfiner, resa utomlands för första gången och gå på warpedtour.
12. Piercingar jag vill ha? Läppen, näsan och tungan :)))
13. Relationsstatus? Adam.
14. Något intressant om mitt liv? Jag är besatt av delfiner och har 7 syskon.
15. Fobier? Rått kött BLÄÄÄ
16. Mellannamn? Desirée. En gång råkade jag säga Diarée istället, det är sant!
17. En bild på mig:
 

TATUERINGSDESIGN, SKAJP OCH HEMLIGHETER.

Ritade aldrig på tatueringsdesignen igår, hade inte någon alls lust men ville ändå rita så började slarvig rita på ett kranium som visade sig bli ganska så bra. Visar det sen när jag är klar med den! Satt även uppe och skajpade med Adam, snacka om att man blir på så mycket bättre humör efter att ha snackat med honom! Efter det flera timmars långa samtalet så satte jag mig och redigerade bilderna från parken från förförra gången. Och sen så började jag planera en hemlig greej, ni möjligtvis får veta idag eller imorgon. Woohooo hoppas ni kommer gilla't!! :D
 
När jag gick och la mig klockan 5 imorse så började det redan bli ljust ute, blev så glad när jag såg det för det betyder att sommaren snart är här!
 

ART

En tjej i min klass frågade om jag kunde rita en tatueringsdesign åt henne, snäll som jag är så ska jag i alla fall skissa en och se ifall hon gillar den! Så tänkte ta och göra det nu, eller kanske rita något annat, haha får se vad jag känner för.
 
Som ni kan se har jag bytt header och bakgrund, tyckte den förra headern inte passade längre. Jag menar, jag lyssnar inte ens på Nightwish längre. Denna gjorde jag lite snabbt förut, tänkt att den bara ska vara tillfällig, men den kommer säkert sitta där i hundra år innan jag orkar göra en bättre..
 

KOMMENTAR OCH SJÄLVFÖRTOENDE

Efter att jag hade postat inlägget om att jag vågade ha mössan som jag hade igår och om mitt självförtroende så fick jag en kommentar där en tjej skrev till mig och sa att det inte va snyggt alls. Sure du får tycka så, men när jag skriver ut om hur jävla dåligt självförtroende jag har, tror du då att mitt självförtroende blir bättre av att säga att något jag tyckte va svårt att ha på sig inte är snyggt? Då kanske du skulle ha tänkt steget längre och inte skrivit den kommentaren, för jag har dåligt självförtroende och tar åt mig.
 
Jag kämpar som fan med att få ett bättre självförtroende, jag har gjort små framsteg(som igår när jag sket i vad andra skulle tycka om hur jag hade mössan) och jag blir så jäkla stolt varje gång. Jag har förut bara funnit mig med att jag har ett dåligt självförtroende and that's it. Men jag har insett att det är jag själv som måste ändra på det, det är jag själv som måste fixa mig ett bättre självförtroende.
 
 

MYSTISKT PAKET

FREDAG MINA VÄNNER. Som om ni inte visste, lolollol. I alla fall, vet ni vad som väntade när jag kom hem??? ETT PAKET! Blev superglad för jag trodde det skulle komma typ nästa vecka, det skickades liksom igår morse till mig. Mysteriet om vad som finns i påsen får ni vänta på tills imorgon, mohahahahah!
 

TURTLE

 
gulli liten sköldpadda :3

OCH SÅ VA DET DET DÄR MED SJÄLVFÖRTROENDET

Idag när jag skulle ut, tänkte jag att jag skulle testa något nytt med min lila fina mössa. Vek upp kanterna på den och satte den på huvudet, kolla mig i spegeln och tänkte att det såg ju ganska coolt ut. Men så har jag världens sämsta självförtroende och började tänka "vad ska de andra tycka, tänk om det ser konstigt ut?? tänk om det egentligen är skitfullt, man kan ju liksom inte vika upp kanterna på en mössa man inte ska vika upp kanterna på!!". Va påväg att strunta i mössan, men så ba poff i huvudet på mig och jag ba "nej! Jag tycker det ser stentufft ut, sen får alla andra tycka vad dem vill!". Ni anar inte vilket jävla stort steg det är för mig att faktiskt strunta i mina tankar, att bara gå efter vad jag egentligen tycker. I AM FUCKING PROUD OF MYSELF!
 

VAD TYCKER NI, SNYGGT ELLER HUR?
 

KOLMÅRDS-TORSDAG

Jag hade rätt om det första, vi va och kollade på rovfåglarnas träning som va sjukt intressant, rovfåglar är så intressanta och majestätiska, typ som jag. Sen kollade vi även på sydamerika-djuren och fick information om dem och deras träning, ännu mera intressant eftersom att jag hade praktik på den avdelningen i höstas! :D Efter lunchen blev det återigen inga vargar(blir väl nästa vecka då), utan det blev fortsatt studie på Aporna, i min och Majas fall gorillan Enzo! Ni får bara en bild på en av Harrisvråkarna nu, mer bilder kommer.... ehhh senare!
 

DJURPARKEN

Nu är det torsdag och dags för kolmården igen då! Idag ska vi hälsa på i rovfågelstallet och kolla på deras träning. Vi skulle nog också kolla vargarna eller aporna, minns inte. Men uppdaterar mer när jag kommer hem, hajdå.
Lite bilder jag tog på rovfågel showen i somras.
 

GODIS OCH JOBB

Neeejmen Momlin, godis på en onsdag? Ja, det är ju faktiskt lillördag, tillåtet att tjocka sig då. Är fortfarande trött på godis, vetifan varför jag köpte, mysterium. Önskar jag hade köpt saft istället, är dötörstig.
Har sökt lite mer jobb också, hejja hejja.
 

SUCKER PUNCH

I helgen såg jag en film, den va så galet bra att den åkte direkt upp till toppen av braiga filmer. Denna film va ingen mindre ään drumdurmdumrdum(trumvirvel..) SUCKER PUNCH! Jävlar i havet vad braaa den är!
 
Filmen handlar om Babydoll som är enung kvinna som genom sin äckliga styvfar hamnar på ett läbbigt mentalsjukhus. Inom fem dagar ska hon lobotomeras, precis innan det så börjar hon jobba på bordellen och slåss mot tre jättesamuraier med bazookas, en armé av Andra världskrigs-zombier och en släkting till Katla på steroider. Ehh va, tänker ni kanske nu, hur hänger zombier och bazookas ihop med mentalsjukhuset? Jo, i Babydoll's  fantasi kan hon ta sig vart som helst och lustigt nog är det på en bordell hon hamnar. Därifrån fantiserar hon sig vidare in i olika våldsamma strider och de här striderna är som uppdrag, när hon klarat en strid så är hon närmare målet att bli fri.
 
 
Jag rekomenderar denna film starkt till er som gillar kalasbraig fantasy, action, datorspelsliknande miljöer och så till er 14-åriga småpojkar/flickor som gillar filmer med skitsnygga tjejer i stay-ups och push-ups som slåss.
 
 
 
 
 

BLAHBLAH

Hablaha, ännu en fantastiskt sovmorgon! Och tur är väl det för jag har sovit så jävla dåligt inatt, trött som en sengångare! Har bara en lektion idag, som dock varar från halv ett till fyra... v_v Och det är naturbrukskursen, idag ska min grupp börja reparera ett staket, guud vad kul.. Valde att gå djurparkslinjen för att lära mig att laga staket? NEJ.
 Förresten, någon som sett mitt ögonbryn, det tycks ha försvunnit.

PROBLEM, HÅR OCH MANGO

Tror jag stretchade alldeles för mycket på idrotten idag, har ont i knät :( Dessutom så har smärtan i höften blivit värre idag, inte så att jag dör av smärta, men det gör liksom ont när jag rör mig på ett speciellt sätt(som jag gör väldigt ofta). Det typ hoppar mellan svanskotan och höften, i helgen så va det mest svanskotan som gjorde ont, nu är det höften. 
 
Aja, något braigt med denna dag är i alla fall att jag hade bästa hårdagen. Blev superbraigt och fluffigt, dock så försvann tuperingen efter någon timme, hata glashår! :( Och så åt jag världens godaste mellis nyss, MANGO! Så gott, varför äter jag inte det oftare?? D:
 

PANDACUTENESS

 
börjar dagen med en superdupersöt liten panda som smälter hjärtat på dig.

MÅNDAG

Heyhey peepz, sitter i skolan och ska snart ha bevarande biologiii. Hade sovmorgon idag, sovmorgon på måndagar är ganska så bra, där gjorde skolis något bra i alla fall. Kunde va vaken till sent och kolla på serie då. Badass. Jag är fett sugen på Ben&Jerry's cookie dough, strawberry cheesecake eller chokolate fudge brownie. Tänkte att ni ville veta.
 
 

MIN HELG

Hjärtat mitt åkt hem förut vid 7, kommer inte se han igen på 3 veckor, blä på det. Blev lessen ögat när han skulle åka, kastade en tröja i hans ansikte, höll fast han med armar och ben och sa NEJ. Hade ändå en fett braig helg som vanligt när jag är med Adam. Som ni kan se på bilderna nedan så gjorde jag pannkakor till oss igår, fett goda. Eftersom att jag gjorde maten så fick Adam diska, rättvisast så vaa. Adam va tokig förut, fick för sig att raka av sig skägget, blev len som en babyrumpa så jag satt och klappade honom som om han vore en katt.
 
Notera den sjuukt snygga batman-muggen.
 
 
 

GIRAFFHUMOR

 

FRULLE & TWD

Har precis kikat på det senaste avsnittet av The Walking Dead med Adam och det va fucking craycray! D: Alla went crazybananas. Bara två avsnitt kvaar också, vafan, det kan de icke va?! NOOOO!
Käkade bästa frukosten också, glass med jordgubbar, nyttigare kan det inte bli.
 

PEGASUUUS

 

MY LÖVE

YO wazzup?!
Fredag och vi hade bara en lektion, sluta vid kvart i elva, huur awesome?! Dock hade vi prov på denna enda lektion, ente kul. Satt och pluggade i 5 timmar igår, ganska segt, men förmodligen värt det. Och något ännu mer awesome ääär att Adam kom till mig en dag tidigare! :DD Så just nu sitter vi och chillidillar och lyssnar på massa konstig musik. Ljug, vi har faktiskt precis tagit lite fina flum bilder eheh.
 
 

CAN'T GET YOU OUT OF MY HEAD

 
 
 

TRÄNINGSVÄRK FROM HELL

Min jävla träningsvärk vill inte släppa, känns som att jag går som ett mongo för att varje steg gör så fruktansvärt ont. Aldrig haft sån ond träningsvärk, den sitter liksom precis just där så att det gör ont bara du rör dig en ynka millimeter. Kuuul. Det roliga är dock att jag skaffat denna träningsvärk helt själv, inte på ett gym eller i en idrottsal. Utan i mitt lilla rum med ett par styrkeövningar. Hejja mig.
varför släcker jag aldrig den där fula lampan i bakgrunden, blir ju så gult fult ljus.

DELFINER

WOOHOOO VET NI VAD?! Vi studerade inte vargarna idag, vi fick vara med när de tränade delfinerna istället, lära oss lite om träningen(som jag hehe redan visste allt om), det va fett najs! :D Det va dock en annan gymnasieklass där, våran lärare sa att de var mer inriktade på träningen så jag tänkte att "de här måste ju vara duktiga". Insåg att jag hade ganska fel när en av dem frågade "kan delfinerna gå på sina fötter?" och en annan frågade om de kunde gå upp på land... EHHH DELFINER HAR INGA FÖTTER HALLÅÅÅ??
 

KOLMÅRDEN

MORNIN' PEEPZ.
Detta inlägg skriver jag i all hast för nu måste jag verkligen ta på ma skorna och dra till bussen! För idag är det torsdag, vilket betyder Kolmården. Så fram till klockan ett kommer första lektionen spenderas i Kolmården. Idag skulle vi studera Vargarna, om det blir som tänkt.
 
Enzo när vi sist studerade dem. Lite yoga liksom.
 

IBLAND SÅ BARA BLIR DET SÅHÄR

Har haft en halvbra dag, det började igårkväll och sen när jag vaknade imorse mådde jag förjävligt. Trodde att jag på riktigt skulle må bra länge den här gången, men det sprack igårkväll. Efter senast så trodde jag inte att det kunde bli värre, men såhär dåligt har jag inte mått på länge. Har för underbara vänner som hjälper och stöttar mig, har suttit och pratat i flera timmar nu på kvällen och det hjälpte lite, puss på er! Och så har jag ju såklart Adam också, bästastebästaste Adam som ALLTID ser till mitt bästa. Han kommer på fredag också så då kommer allt bli mycket bättre!
 
Nu ska jag sova och hoppas på att morgondagen blir bättre!
Asdåligt redigerad bild, jag vet.
 

TJOCKISKATT

 
gullekisse.
 

SNYGGA MODELLBILDER

Ni minns kanske att jag i måndags skrev att jag och mina bejbs fulade oss med min kamera och vet ni vad, här kommer några av bilderna. Svär att ni kommer skratta, det gjorde jag så jag fick kramp i magen.
Sa ju att du skulle skratta.

TRÄNINGSNÖJD

Idag ska ni veta kära vänner, att jag har träingsvärk i mina ben och rompa. Det måste väl vara ungefääär ehhh första gången som jag fått träningsvärk av egen träning(om inte wii dance räknas? det kanske de gör). BRA JOBBAT MOMLIN! Ja tack tack, jag vet, jag är bäst mhm! Ungefär så. Nu ska jag nog slurpra i mig en kopp te och kolla på serie, de två i kombination har blivit min vardag.
funfact: jag har inga byxor på mig, varken nu eller på bilden. är så lat att jag inte orkar sätta på mig ett par andra efter att jag tog av mig arbetsbyxorna.
 

TRÄÄNAT

Wohooo vet ni huur duktig jag varit ikväll?! :D Jag, Malin och Maja tog en powerwalk på 40 minuter förut, sen kom vi hem och hoppade på studsmattan och skojade omkring i säkert över en halvtimme till. Sen innan jag hoppade in i duschen så gjorde jag en egen variant av 15-minuters passet(har inte lärt mig den riktiga), alltså ett par styrke övningar. Dock råkade det bli mest på ben och rumpa ehehe. Känns så jävla skönt och fräscht att ha rört lite på fläsket! :D

Nu ska jag sova, nattinatti peepz!
 
gammal bild bara föör att.
 

FYYYFAAN VAD TRÖTT JAG ÄR IDAG

Blev abrupt väckt av bmth imorse när jag drömde om jordens undergång och djur som fösökte äta upp varandra. Va så trött att jag skulle kunna sova i femtioelva timmar till. Men har ändå fått in en rutin att gå upp så fort klockan ringer, så satt som en död firre(kan fiskar sitta förresten?!???) vid datorn och försökte väcka mig själv med en kopp te med smak blåklint och cintrongräs, förvånansvärt god faktiskt! Tyvärr funkade det dock inte, så jag har varit zombie idag, det va länge sen. Va zombie varje dag i ettan, förstår inte huuur jag orkade va så trött varje dag då?!?!
 

DAANCING IN THE MOONLIGHT

 

NI FÅR MIG ALLTID ATT SKRATTA

Haft en überbraig kväll med mina två bejbs Maja och Malin. Först pluggade vi så duktig om Japan och dera dumma kolonisering(råkade säga att jag hatar japan och historieläraren, förlåt jag hatar inte japan). Sen blev vi hungriga och sugna på kebabtallrik, så vi va latiga och beställde hem från onlinepizza, gottigott. Pizzasnubben va rolig, vi skrev ett meddelande till dem och bad dem rita en delfin på kartongen, men jag fick en val på den, Malin fick någon annan konstig krumelur. Vi fick även besök av Liam och Isak, roligare grabbar får man leta efter, just sayin'. Slutade kvällen med en massa flummande med min kamera, skrattat så jag kommer ha träningsvärk i morgon.
 
 

TÄVLING HOS QUIETHELL

Kikade just in på Quiethell's blogg och fick se att hon har en grym tävling igång just nu! Klicka er in på hennes blogg HÄÄR och va med och tävla om vad som helst för högst 300 på sidan add9 du med!! Huur grymt?!
 

SOMMARJOBBIS

Sommaren närmar sig med feta steg, likaså att man ska börja sommarjobba då också.. men för att man ska kunna det så behöver man ett sommarjobb(nähää, geniuus). Känns alldeles för vuxet för min smak att söka jobb, får nästan lite ångest, wäää. Men! Jag sökte redan i början av februari ett jobb och igår två till. Ska hitta ännu flera och söka till! Hejja hejja! Om jag inte får något så kan jag ju i alla fall inte säga att jag inte försökt!
 

INDIVIDEN & KUNGARNA

 
Kör på min fina Individen t-shirt idag, MED signering av hela bandet på. Lööve it<3

LISTAGREJ

Fyra saker jag tröttnat på:
Godis, believe it or not, men det är sant!
Pizza, bara nä, ätit för många ogoda på sistone.
Läsk, det är för läskigt för mig numera.
Min Spotifylista(lyssnar på den nu).

Fyra saker jag inte tröttnat på:
Lila, I will never leave u beautiful color.
Min hårfärg, inte ännu kanske ska läggas till.
Konserverad persika, nom nom.
Delfiner, eheheh kommer aaaldrig tröttna på dem.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BLÅSIGT

Sitter inne och lyssnar på fetaste inspirationen Taylor Momsen's fantastiska röst. Har som igår precis varit ute på en promenix, idag något längre, gick i över en timme, dukti dukti. Nu ska jag käka lite, sen bär det av hem till Norrköping igen!
 
 

SKATEBARN

 
Mina framtida skatearbarn.
 

EL TACO

 
Käkade tacotaco med la familia förut, det va gott sa min mage. Nu har jag precis färgat hår på min sista, gjorde henne till prinsessan Leia. Lite senare ska vi ha familjemys och kika på film, äta chips, SMÖRpopcorn och dricka lite dricka. NOM NOM. MYS MYS.
Ja, jag har konserverad persika i min taco.

FAMILJEHÄNG

Efter en lite sen frukost(läs halv elva, det är sent i familjen engqvist) så tog vi en promenad som inte va så himla mysig. Höll på att blåsa bort där i min tunna vårjacka. Men skojigt va det, råkade irra oss in på någons trädgård, låtsades att vi va turister.
 
Började prata om pengar med systrarna förut, slutade med att jag letat fram massa grejer som man kan sälja! Woopwoop hoppas på det bästa nudå eheh.
matchande strumpos.

HOME

Är nu hemma i lilla Vadstena, här lagas det mat för fullt och jag ba sittet bredvid och chillar medans alla rushar runt omkring mig, det är så jag rullar. Snart kommer min polare Neele hit med sin familj, ska bli så kuul! hejhejdå.

ps. detta är ett mobilinlägg därför det kan se lite underligt ut.


FREITAG

MORNIN' FELLOWS!
Fukk the camera säger jag bara, den dog när jag skulle ta en fin liten outfitbild, så det sket sig ju! :((
Idag ska jag åka hem till lilla Vadstena och familjen, ska träffa en polare jag inte sett på tuuusen år, ska bli så kul att träffas igen! Nu måste jag bege mig mot skolis..
 
mina vingar blev så exeptionellt braiga idag.
 

BRAIGA DAGAR

Hade fetmysigaste dagen igår btw! Jag, Malin, Maja, Manda och Eddie gick in till stan i det mysiga vädret. Vandrade runt i affärer, dreglade lite på dem, gick vidare till donken och käkade cheeseburgare och en frappe mmmh!! Gick i lite mera affärer och dreglade lite till, hittade ett café där vi slog oss ner och hade en vild diskussion om Japans kolonisering. Och nu ska jag ta och vara ytterst social med dem igen, vi ska spela spel, wii och ps2!
bild från en annan vecka bara för att den är tuff.

MOMLIN'S WISHLIST

Om exakt en månad så fyller jag arton år, wooohooo! Så jag tänkte att jag skulle göra ett inlägg med min wishlist, om jag hade alla pengar i världen skulle jag definitivt köpa allt(sen ge resten till behövande djur). Helt kär i hoodien, värsta mysiga luvan på! Magtröjorna är också ganska tuffa, vansen också och såklart Of Mice & Men prylarna!!! :D
 
 
 
// 1: letade lite snabbt men kunde hitta det på någon sida :(( // 2: Carlings //
// 3: Killstar // 4: merchnow // 5: candybykeela // 6: Carlings // 7: swedenrockonline // 8: hottopic //
// 9: killstar // 10: hottopic // 11: zalando // 12: candybykeela //

JAG IDAG (OCH IGÅR)

 
 

TOKKATT

 

BRA DAG?

Alltså loooove sovmorgnar, gick upp vid 10 och fixa mig och greja osv, hade ändå mass tid över att göra annat på. Så passade på att ta lite outfitbilder, dock får ni bara litN sneakpeek nu. Något som är ännu bättre med denna dag är att det är världens soligaste ute!!! Man blir ju så glad och på gott humör av det! :D
 

DIKI-DIKI

 
 

FUL FACEBOOK

 
Som frågan här ovan lyder: ÄR DET BARA JAG SOM HAR EN JÄTTEFUL FACEBOOK?! Okey nä så löd inte frågan, eheh. Den är jätteful och konstig, känns lite som att den bakat ett par tio steg i utvecklingen! Och det himla luriga är att det BARA är jag som har fått ny design all of a sudden bland alla jag frågat, huur konstigt?! Eller är det bara min facebook som luras lite med mig? Eller är jag speciellt utvald att testa deras nya designer utan att veta om det?!??!?
Min svar på frågan om jag gillar designen(ifall min åsikt inte redan uppfattats):
DEN ÄR JÄTTEFUL OCH JÄTTEDÅLIG OKEY?! Jag är arg på den, så dålig :(
 
 
ehe, of mice & men och fallin in reverse på tidslinjen <3

MYSTISK SMÄRTA

En mystiskt smärta har dykt upp i min högra höft och svanskota. Den har varit där ett par dagar nu, men igårkväll blev det värre. Har ingen aning om vad det kan vara, men ont gör det :( Tänkte att det är ganska dumt att vara med på idrotten och köra intervaller om man har en ajaj höft, så jag ska gå dit och bara kolla på nu.
Vi hörs senare peepz!
 

CHEESECAKE & INSPIRATION

Sitter och slurpar saft och klurar lite på livet. NAaaAa skoja bara, kom precis hem ifrån Milla! Hon, jag och Malin har gjort en blå cheesecake, vi ska tillbaks till henne senare för att käka den hihi :3
 
Har inte haft någon lust till att rita på länge nu :( men när vi satt hos Milla fick jag värsta inspirationschocken för att jag kollade på några bilder på mobilen! WOHOO älskar när man får så mycket inspiration på en och samma gång :3 Så när detta inlägg är färdigt ska jag riiita!
 
ps. jag slurprar faktiskt saft.

UEGN

Och där kom det där förbaskade vårregnet. Det va ju så soligt och fint imorse, struntade i jackan och det straffade sig i att jag fick gå hem i regnet och bli blöt om håret. Jag har ju så himla mycket hårspray i mitt hår och att få vatten på det då är det värsta som finns, det klibbar ihop sig och håret ser asfett ut och äckligt ut :((
 
 
 
 

RED PANDA

Sent kvällsinlägg yaaow. Har precis redigerat klart fotona från i torsdags när jag va i parken med klassen och gjorde etologistudie på aporna. Vi hade världens supertur, när vi gick förbi de röda pandorna så va de inte högst upp i träden som de alltid brukar, så jag slängde snabbt fram kameran och fotade dem.
Såå jefla söta, vill ba krama sönder dem!
 

KISSEKATT

 
Tappade bort källan :(
 

LÖRDAG OCH SÖNDAG

Hejhej, har varit apdålig på att uppdatera, soooorrriii!
Igår så skojade jag och Adam omkring massa på rummet, jag fick bland annat för mig att hoppa i sängen, tappade balansen och trillade istället. Sen chillade vi gal1, kollade på supernatural, jag visade massa foton jag tagit i veckan, vi skrattade massa och hade det jättemysigt! Adams pappa hade gett oss pengar att gå ut och äta för, sååå himla snel! Så vi åkte till Asian Garden, så himelskt gott waaa!! Sedan rullade en mätt Adam och en mätt Momlin hemåt, smälte maten och låg och pratade tonvis, myyys! Avslutade dagen med felm, En vampyrs bekännelse, jag har redan sett den så jag somnade efter halva hihi.
 
Idag har vi bara myst/sovit hela dagen, det funkar det med kan jag lova! Sen va han tvungen att åka vid halv fyra :(( Så nu sitter jag själv och tänkte nog ta och slå på en film eller serie, är så nedrans trött.
 
Igår efter att vi duscat så blev Adams hår jäättelockigt så jag satte en tofs mitt på huvudet på han, sen när han tog ut sen såg han ut sådär, hahah såå söt!
 

WIIIHÅÅÅ

Igår på lunchen så ringde Adam mig, frågade lite lurigt vad jag skulle göra i helgen. Sen frågade han om det va okey att han kom hit, dum fråga kan jag tycka haha! :'D Blev så jefla glad och helgen gick till att bli en vanlig helg till en supermegabraig helg!
 
Nu ska vi ta och förflytta oss från rummet till köket för att få lite frulle i våra tomma magar.
 

DAGENS OUTFIT DÅRÅ

En fågel sa till mig att bloggare brukar lägga ut bilder på sig själva och skriva today's outfit, det lät roligt så jag tänkte att jag ska väl testa. Gjorde jag rätt, eller vad tycker ni?
 

SILVER

Mitt hår är så dumt och lurigt, det orangegula som va innan jag färgade lila har börjat lysa igenom i hårtopparna :(( Så igår införskaffade jag mig silverschampoo, ett schampoo som tar bort gula toner och slingor i blont hår, gör alltså håret vitare, i hopp om att det gula ska försvinna! Jag återkommer om hur det funkade om någon vecka!
 

FÅGELPROV

Idag valde jag faktiskt att gå upp lite tidigare för att hinna sminka mig för en gångs skull. Tagga fetaste fågelprovet nudå, kooommer att misslyckas i knooow. Så jag och Milla har redan förberett, ikväll ska vi tröstäta(det gör vi i och för sig varje helg..äter gott alltså). Men ge mig lyckosparkar nu för det kommer jag behöva! Syns sen yaaaow.
 

EN VANLIG DAG PÅ HIMMELSTALUNDSGYMNASIET

Yo wazzup? Själv sitter jag här och luktar lite apa, på rille alltså. Åkte till Kolmården djurpark med klassen idag och hade etologistudie i apariet. Först hade vi teori och fick lära oss allt om gorillor och schimpanser, därefter gick vi igenom vilken studie vi skulle använda oss utav. Ögonblicksregistrering för er som ville veta.
 
Sen efter lunch gick vi till apariet där vi i par/grupp skulle välja ut en individ som vi skulle göra en studie på. Jag, Malin och Lillanton valde gorillan Enzo, den bråkigaste utav dem alla, känd som bajskastaren. Sen stod vi där i en timma och skrev när vad han gjorde varannan minut. Såklart så satt han alltid still när det gått en minut och vi skulle skriva vad han gjorde just då, lurig han är.
bilder på de andra aporna kommer up senare, för nu ska jag göra andra livsviktiga saker som man måste göra i livet(äta).

TORSDAG

Mornin' peepz!
Seg morgon, råkade ligga vaken alldeles för länge inatt bara för att jag bestämde mig att nu ska jag börja kolla på en ny serie, klockan kvart i tolv. Smart va? Den va i alla fall fett bra så det va fett värt det. Nu ska jag kissa jäättesnabbt och så gå och knackelibangbanga malins dörr och så ska vi med klassen bege oss mot Kolmården, mer om det i eftermiddag! HIIIDÅÅÅÅ!
 
Hej, jag är trött och nu ska jag åka buss=sovaaa!!
 

SJÄLVFÖRTROENDEPEPP

Vet ni vad, att jag är fett stolt över mig själv. Jag har insett att nu ska jag köra mitt race, ingen annans. Jag ska se ut hur fan jag vill, jag ska klä mig som jag vill, jag ska ha orangegrönt hår om jag så nu vill ha det(det vill jag inte haha)! För jag bryr mig inte om vad folk tycker om mig längre, de får tycka att min emo-frisyr från 2007 är ful, för det tycker inte jag och det är det viktiga! Jag har fortfarande en heeel del komplex och saker som jag fortfarande tycker är jobbigt, men nu har jag i alla fall tagit ett steg närmare ett bättre självförtroende!
 
HIGH FIVE PÅ DEN!
 Luul, varfo blir den bild så oskarp :((

HEJHÅ MOT MUSTERIET

GODMORGON! Ja det är godmorgon för mig, gick upp för typ en timme sen då är det fortfarande godmorgon om man precis gått upp. Har soooovmorgon för er som kanske inte kunde räkna ut det. Nu har jag för er skull fotat en liten bild så ni slipper cambilderna, snelhest här. Nu ska jag dra och käka med Maja och Malin, sen ska vi på studiebesök på Brunneby musteri, skojskoj.
 

BULLE ÄR GOTT

Hej hej, imorse efter idrotten så tänkte jag att en bulle av håret vore najs, det har jag aldrig haft förr. Sen åt jag en bulle och insåg att det blev väldigt bulligt så jag va tvungen att ta en bild. Och nu tänker jag trots huvudvärken och tröttheten bege mig ut på äventyr till stan med Maja och Malin. Så jag skriver detta inlägg i all hast för vi ska dra typ supersnart efter att vi käkat! Sen ikväll ska vi hänga och ha mysigt, woho!
 
Bulle till frulle, å en bulle i håret också.
 

HARLEM SHAKE

Ni vet för något år sen så gjorde ju alla sånadär skojiga harlem shake's, och igår skickade Adam den här videon där alla mina favoritband har gått ihop och gjort en harlem shake. Jag hade helt glömt bort den här videon, så det va fett kul att få se den igen! Bästa harlem shaken, bara braiga band är med.

ÖVERDRIVEN PN

Woops, här tänkte jag ta en powernap för att jag va sjukt trött och verkligen behövde sova lite. Problemet var bara att jag överdrev powernapen med 3 timmar. Somnade vid fyra och vaknade strax vid sju. En powernap brukar ju oftast inte vara längre än en timma, därav namnet powernap. Stuupid.
 

ALL TIME LOW

 
Tre enkla tips i livet från Alex och Jack, sötisar.

DEAN RÄDD FÖR EN KISSEMISS

 
Alltså detta avsnitt i Supernatural, ääälskar denna scen, dör av skratt. Ni som inte sett tycker förmodligen inte det är lika roligt, synd.
 
 

GALENSKAP

Råkade somna framåt två inatt, resultatet av galenskap straffar sig genom att man blir en zombie dagen efter. Trött trött trött v_v Nu ska jag ta på mig mina fina lila vans och gå och knacka på Majas dörr, sedan Malins och så beger vi oss mot skolis.
 

A CUT CANNOT HEAL, UNLESS YOU LEAVE IT ALONE

 

Woohoo mina favoriter har släppt musikvideo till Bones Exposed!! Älskar låten och texten och videon, älskar allt! Tycker det ser så tufft ut när Austin's skelett synd i slutet, kooolla nu vettja!

FRUUUKT OCH MILKA

Igår hade jag och syrran lite myskväll och käkade frukt och jättegod och gullig glass. Kollade först på filmen IRL som va sjukt bra, handlar om mobbning och jag gillar verkligen hur den slutar och vad dem gör åt saken. Dock blev man lite arg och ledsen imellanåt, att folk kan vara så himla elaka mot varandra på det sättet! Efter det kollade vi på nya avsnittet av Vampire Diaries. Sedan satt vi bara och pratade och degade i soffan.
 

VÄLOMMEN SÖNDAG

HEJ HEJ MY FELLOWS.
Idag har jag hunnit med att ligga i sängen och vara exeptionellt duktig på att vara en lat degklutt i ett par timmar. Sen har jag även tagit mig ur den fantastiskt sköna sängen och tagit på mig lite mysiskläder och käkade en väldigt braig söndagsfrukost klockan 3 på dagen.
Nu borde jag: Packa för hemfärden till Norrköping, klä på mig lite bättre kläder(inte för att de jag har på mig just nu är mindre braiga) och fixa till håret så att det inte spretar åt alla håll. Fast nä, är rebellisk och sitter vid datorn istället.
Gammal tårta och äggrör, det är grejer de.

BILDER FRÅN 20ÅRSFESTEN

Hahah jag och min skäggiga storebror.

FERRE

Tinas 20-årsfest igår va sjukt kul, träffade vänner jag inte träffat på länge och träffade även nytt folk. Pratade, skrattade, käkade massa god tårta, skrattade ännu mer, dansade och sjöng med Emma och maaassa massa mera prat. Galet kul hade vi allihopa! Avslutade kvällen med lite mysprat med Carl, Emma och Tina vid 4 på natten.
 
Är ganska glad att jag aldrig blir bakis, är så galet trött så det räcker bara det haha. Nu ska jag och Tina pallra oss till konsum och köpa massa frukt. Instabild från igår på mig och 20åringen!