CRAZY EARL

Jag har typ glömt tumblr... satt ju timtals och bara bläddrade där förr. Gick in där igår och fick se en GIF som det verkligen skrek Momlin om. Alltså sådär beter jag mig, eller jag gör det runt människor jag känner mig bekväm med. Till exempel så igår vid frukosten så brädde jag en macka, tog en tugga och sen började jag snurra med huvudet precis som i gifen. Min lillasyster kollade väldigt konstigt på mig, vilket jag har full förståelse för.
 

BOWLAR - PROFFS

Idag åkte jag, mina två minsta syskon, mor och far och bowlade. Det var miljoner år sen jag bowlade så vi erkände oss som nybörjare och hade skydd för rännan. Jag strikade flera gåner, låtsades att klotet inte alls studsade mot kanten och mitt på käglorna. Första serien vann jag, andra serien kom jag tvåa och sista serien kom jag sist. Var ju tvungen att låta de andra få vinna också såklart, annars hade jag vunnit alla serier. 
Hade linserna idag, egentligen är dem inte helsvarta utan min gröna iris ska synas. Men tyckte det såg bättre ut med helsvart så redigerade dem så. hehu.

ÄR JAG VUXEN NU? NEJ ALDRIG

Idag har jag varit lite produktiv, men bara lagom. Jag gick till banken och var sådär asvuxen. Fixade bankdosa(kan äntligen ha koll på mitt konto sweet!) och bytte bankkortet till ett mastercard, maestro som jag hade tidigare är ju den sämsta skiten någonsin. Efter bankbesöket gick jag en promenad med pappa och lillasyrran, såå härligt när det blåser svinkallt och kinderna blir alldeles JÄTTEKALLA NI VET? Sen har jag spenderat resten av dagen framför datorn!
 

ÅÅÅH ÖVERLYCKLIG

Jag är så efterbliven. Idag när jag vaknade tittade jag igenom fb-flödet på mobilen som jag brukar, såg att många sidor jag följer skrev om att Of Mice & Men skulle komma till Europa, tittade ifall de skulle till Sverige och ja det skulle dem. Tyckte det var konstigt att så många skrev om det, dem gick ju ut med det för länge sen.. Några timmar senare läser jag ytterligare en status om OM&M och då går det upp för mig, OF MICE & MEN KOMMER TILL SVERIGE. Hade blandat ihop dem med Pierce The Veil och Sleeping with Sirens, därav att jag inte reagerade först. Men när jag insåg att de skulle komma, hahah åååh blev så glad att jag inte visste var jag skulle ta vägen.
 
Det som dock suger ganska mycket är att PTV och SWS kommer till Sverige i mars också... Jag väljer lätt Of Mice & Men framför dem, men åh jag som var så taggad på att se dem. MEN Å ANDRA SIDAN, MHHMM AUSTIN CARLILE<3333
 
 

MISS NOSEBLEED - INSPIRATION

 
Louise Nosebleed driver en av Sveriges största alternativa bloggar och är min största inspiration och absoluta favoritbloggare! Hon är 21 år och bor för tillfället i Yokohama, Japan. Där pluggar hon konst och smink i Yokohama Design Collage. Louise inspirerar mig till att följa mina drömmar, precis som hon följde sin och flyttade till Japan. Hennes annorlunda och sjukt snygga stil inspirerar mig till att vara mig själv och se ut precis så som jag vill. 
 
Anledningen till att just hon är min favoritbloggare är för att jag kan känna att hon verkligen bryr sig om varenda liten läsare hon har. Bläddrar man igenom kommentarerna så kan man se att hon svarar på nästan ALLA kommentarer. Vilken storbloggare gör det liksom? Jag följer ett gäng bloggar och lämnar ofta en kommentar, men den enda som verkligen tar sig tid att svara är Louise. EpicFaiil brukar också ta sig tiden att svara vilket är sjukt nice, men på något sätt känns det som att när man läser och kommenterar Louise's blogg så har man en kontakt med henne, man läser inte bara hennes blogg rakt av. Jag tycker att kontakten med sina läsare är väldigt viktig, det är det som får mig att stanna och fortsätta att gå in på en blogg.
 
Hennes inlägg är också sjukt intressanta såklart, hon bor ju i Japan hallåååå. Älskar verkligen hennes hår, todiefor typ. För att inte tala om hennes stil. Och jag får inte heller glömma och nämna att hon är såå duktig på smink, om man ändå hade hennes talang!
 
Man får inte se så mycket konst i bloggen just nu, men när man väl får det så blir man absolut inte besviken. GALET SNYGGT säger jag bara. Jag ritar ju själv och det är precis sånhär stil som jag gillar!
 
Klicka HÄR, HÄR, HÄR, HÄR eller HÄR för att besöka hennes asgrymma blogg.

THE WALKING DEAD, SPOILER

 
Såg nyss det senaste avsnittet av TWD, hoppas innerligt att det var Beth som Daryl ropade fram ifrån buskarna i slutet?! Beth är helt klart min favorit, så tycker det är dags att hon kommer tillbaka nu! Lite synd var det att dem gjorde sig av med Gareth och hans gäng så snabbt också. Även fast jag hatade honom massor så hade jag ändå velat se mer av honom, han var en ganska speciell karaktär. Saknar de små flickorna Lizzie och Mika också, även fast Lizzie var helt psyko så gillade jag henne, hon stack ut.
 
Vem är eran favoritkaraktär?
 

HEMMA HOS FAMILJEN

Igår eftermiddag åkte jag pendeln, från Norrköping till Skänninge. En timme tog resan. Jag satt på ett fyra säte med mina väskor. Jag var fortfarande väldigt trött efter helgens äventyr så väldigt snart satt jag där och tippade med huvudet åt sidan sådär som man gör när man åker tåg. Tåg har den inverkan på mig, vilken tid på dygnet det än är så slutar det alltid med att jag somnar och huvudet trillar åt sidan. Efter pendeln bytte jag till buss och 28 minuter senare var jag framme i lilla Vadstena hos familjen, eller ja dem som var hemma. Nu ska jag vara här hemma i typ en vecka, vi får se när jag åker hem till Norrköping igen.
 

ALICE IN WONDERLAND DEMON

Såå i lördags var det Halloweenfest. Planen var att jag, Maja och Malin vid 20-21 skulle vara på en förfest och sen dra vidare till PULS halloweenparty. Men vi kom igång med sminkandet för sent, sen gick klänningen jag skulle ha sönder så vi var tvungen att fixa den. Så vi var inte inne i stan fören vid 22.00. Då insåg vi att vi var tvungna att köa till PULS först och fixa en stämpel så att vi kunde komma tillbaks senare. Vi stod i den där jävla kön i TVÅ TIMMAR. Helt sjukt. Men sen drog vi till Bellan och festade! Snackade massor, dansade och sjöng till Of Mice & Men och hade det feeett nice. Sen drog vi till PULS, dansade, blev påjuckade av massor av äckliga killar, så vi drog till lilla dansgolvet där vi hittade två tjejer ifrån skolan som vi dansade loss med. ASKUL. Dock kom vi till PULS lite för sent så vi hann bara vara där i typ en timme innan det stängde. Så då gick vi till Max och käkade, missade sista spårvagnen så då fick vi gå hem. Fyyy vad drygt det var. Men jäävlar vad skön min säng var när vi väl kom hem, vid typ halv 6 på morgonen.
 
Jag hann inte ta bilder på mig innan vi drog, men jag var faktiskt snäll och tog bilder på mitt utséende när jag kom hem istället. Jag vet, jag är galen. Fattade inte hur jag orkade.
 

DET ÄR JU LÖRDAG

Jag kom nyss på att det INTE är söndag idag... det är ju förbövelen lördag och fezt ikväll hur kunde jag glömma det?!?? Tokigheter! Alltså jag vill fixa mig iordning nu nu nu, och sen dra bort till borgsruinen och fota, skulle bli såå awesome bilder! Meeen vi får se hur det blir med den saken.. måste fortfarande laga klänninen jag ska ha på mig vilket jag inte ens kan göra för att Maja har den -.-'
 

LIPTON GREEN TEA LEMON MACAROON

Idag blev alla våra lektioner inställda, TJOHOO. Så jag sov till, hör och häpna, enda till 12! Jag är inte sån som sover så länge, jag brukar max sova till typ halv 11. Men ja, så då gick jag upp och fixade lite te och sen gick jag och la mig igen och titta på Hart of Dixie. Har skaffat mig ett nytt te som numera är mitt favoritte, Lemon Macaroon heter det. MHHMMM.På andra plats ligger Pear Chocolate Inspiration.
Älskar Lipton smakerna, har alla konstiga smaker nu<3333
 
 
 

SKRIK OCH PANIK

Såå det var spökvandring på boendet, eller ja ute va det. Det var riktigt bra gjort, men jag blev bara skrämd ordentligt två gånger. En gång när en tjej helt plötsligt skrek i en buske, jag skrek högre än henne kan jag lova haha! Och så andra gången när vi va ner i en fett läskig källare som var kolsvart och så hör jag en dörr slå igen och jag fick sån panik och visste inte vart jag skulle ta vägen, valde att backa rakt bak på Malin. Sen skulle vi se skräckfilm, men de valde The Purge som jag såg i helgen så jag gick hem istället! Så nu sitter jag själv här och ugglar.
 

SAMMA TOMMA KÄNSLA ÄR TILLBAKS

 
 
Den här covern med Alexander Eklund har snurrat runt överallt på massa medier. Jag som redan älskar originalet kunde ju inte låta bli att gilla den här svenska covern, dessutom fett lätt att sjunga med i. MMHM LOVE IT.

DEMON

Idag i skolan så skulle man klä ut sig, så jag satte i mina linser och bara köttade på med svart ögonskugga. Sen tog jag också mina gamla jeans och rev hål i typ 2 minuter innan jag gick till skolan. Det är absolut första gången som jag har linser och hoooly shit vad svårt det är att sätta i dem, jag som har noll tålamod blev så jävla irriterad haha! Jag älskar de här svarta linserna, det som dock är lite dåligt med dem är att de har för stor pupill så min gröna iris syns massa om man kollar noga :(((( MEEN nu ska jag på spökvandring, hejsvejs!
 
 

HALLOWEEN IS COMING

Jag, Maja och Malin har precis varit inne i stan och inhandlat det sista till Halloween. Det enda jag inte hittade var en rosett att ha i håret, alla var bara löjligt för stora. Men allt annat hittade jag! Är sååå taggad, har inte klätt ut mig till Halloween sen jag var liten och gick bus eller godis. Vi fuskstartar redan imorgon i skolan, sen på lördag så blir det Halloween-fest!
 

I'm not okay, and it's not alright

Wuää nu har lilla förkylningen som legat och tryckt hela helgen brutit ut på riktigt. Så ligger hemma och hinkar i mig te och käkar glass för att försöka lindra min onda hals. Är så trött. Inte bara sjuktrött, utan jag är verkligen trött på allting. Tror jag ska ta och klippa håret ikväll, det brukar vara en bra sysselsättning när jag inte mår sådär bra.
 

ZINGO PÅ BESÖK

Fick nyss lite sällis, Malin kom hit och dumpade sin bjässe Zingo här. Mysimyys, tar upp hela min säng ju. Påminner lite liite om Balto, vovven jag hade förut. Saknar honom plötsligt välidgt mycket :'( Wuä.
 
 
 
 

FRÅGESTUND - GRATIS LÄNKNING

 
HEJ HÅ WOOOAA FRÅGESTUND. Nu ska ni ställa massvis av frågor och så när jag kommer hem igen så gör jag en video där jag svarar på ALLA frågorna. Dessutom får alla som ställer frågor en gratis länkning till sin blogg. BRA VA?!
Nuuu kör vi, WOO.
 
 
 

A PEOPLE

 
Snaaart Halloween, en av mina favorithögtider trots att jag knappt firar den, lulz. Men tänkte dela med mig av Pusheen's superbraiga idéer till vad man kan klä ut sig till. GullekattN. Vad ska ni klä ut er till?
 
 
 

EN ANNAN DEL AV KÖPING

Om cirkus 6 timmar sitter jag på tåget mot Västerås, framme om cirkus 8 timmar. Väl där möter jag upp Daniel och så ska jag vara hos honom till imorgon och sen så åker vi hem till hans familj och stannar där till på söndag. Supernice och supermysigt. Dock väldans nervös, ehehhh. Hejhej syns på söndag!
 

TJOCKISKATT

 

SOVA? NEJ VARFÖR DET

Sovmorgon till halv ett, ganska nice när man suttit uppe och skypat med Daniel till 03.16. Dock vaknade jag redan vid 9, ibland hatar jag att vara en sån människa som vaknar av egen maskin vid en viss tidpunkt oavsett hur lite jag sovit. Wuä. Nu ska jag snart dra in till stan med Maja och Malin. Har presentkort på TWILFIT som måste användas och så måste jag fixa internetbank/bankdosa/ellervaddetnuheter. HAJHAJ.
Gäspade faktiskt på riktigt när jag tog denna bild, av någon anledning så gäspade jag typ femtioelva gånger så på de flesta bilderna jag tog gäspar jag haha!

NO SANCTUARY

Såå jag kollade nyss på säsongsstarten av The Walking Dead och fyyysatan vad bra det var! Nu är det bara Supernatural och Awkward så är jag ikapp med alla säsonger som precis startat igen. Lite jobbigt dock att 4 serier väljer att starta ungefär samtidigt, hinner ju inte med att titta :C MEN tillbaka till TWD, var det bara jag eller såg zombiesarna inte lika bra ut som i övriga säsonger? Och när en av zombiesarna tar sig en mumsbit av en snubbes ansikte så typ forsade det blod, såg så himla fake ut. Så mycket blod kan inte komma från ansiktet på en och samma gång... DÅLIGT DÄR TWD.
 

NU SKITER JAG I DET

Vet ni vad? ATT NU SÅ SKITER JAG I DEN DÄR JÄVLA VIDEON SOM JAG HAFT PÅ G I ETT PAR HUNDRA ÅR NU. För fjärde gången som jag varit tvungen att redigera om den för att den försvunnit eller filerna gått sönder så blev jag nyss ÄNTLIGEN klar med den, sparar den men så blev det något konstigt hack mitt i videon så jag tog bort den för att spara om den. Men då är det klart som fan att filerna helt plötsligt är trasiga. GAAAH. Jag har lagt ner så sjukt mycket tid på den där videon, men nu får det vara nog. Nu skiter jag i den. Känns sjukt tråkigt att det blev såhär, ville ju lägga ut den så att ni fick se den :((
 

TROUBLE TROUBLE

 
ÅÅÅH hahah älskar We Came As Romans cover av I Knew You Were Trouble av Taylor Swift. Längtar tills hela Punk Goes Pop albumet släpps i November, kommer bli epic. Ska bli kul att höra August Burns Red göra cover på Wrecking Ball.

SKRUVAT

Jag kom hem och så tänkte jag att nu ska jag ta outfit-bilder så får alla ta del av hur jävla snygg jag är i mina nya Vans och jeans. Är jävligt snygg annars också men ni förstår? Meen iallafall, jag har tröttnat på alla seriösa och sofistikerade outfit-bilder så jag skojade till det lite.
 
Här har ni den ultrasnygga Momlin iförd sina jeans som på rea bara kostade 100 pesos på H&M, sina Vans Authentic som bara kostade 390 pesos hos Stadium Outlet och en svart tunntröja inhandlad hos Cubus för massa år sen. Så nu vet ni hur ni blir lika snygga som jag.
Inte alltid lätt att hålla balansen på ett ben, men med tungan rätt utanför mun så går det!

VANS AUTHENTIC

I lördags var jag och köpte nya skor, inte vilka skor som helst. Utan ett par nya fina Vans Authentic, avlider så snygga dem är. Kommer använda dem lika flitigt som mina andra Vans! Nu ska jag premiär använda mina fina Vans till skolan, tjoho. Har nya jeans på mig också. SWEET.
Stresstog bilderna nu på morgonen, därav den sämsta kvalitén.

CRAZY NIGHT

Så igår stannade Tina kvar efter att pappa, Charlie och Madicken åkt. Sen senare på kvällen hängde vi tillsammans med Maja, Maja, Malin, Malin, Anton och Antons bror och hans polare. Körde öl-spelet och hade jääävligt roligt. Sen var det tänkt att vi skulle gå till en bar, men det slutade med att typ all drog till PULS medan jag, Maja och Anton vandrade runt på stan. Vi hittade två schyssta typer som senare visade sig vara mindre schyssta typer så vi drog vidare in i staden, hamnade tillslut på donken. När vi kom hem igen så kaosade vi runt lite, jag gjorde som vanligt världens vurpa. Jag sprang, Anton dök upp mitt framför mig så jag trampade snett och föll rakt på min arm. Jag och mina krigsskador alltså.
 
Jag och Tina ifrån hennes student, supersnygga!
 
 
 
 
 
 
 
 

BRA HELG

Igårkväll hade jag en jättemysig tacokväll med Maja, Malin, Anton, Casper och Hanna. Låg sen inne i samlingsrummet och kollade slutet av Idol och på Beck. Jag var dock jävligt trött i både kropp och huvud så jag somnade. Det var dock himla mycket mysigare att somna i soffan med sina vänner runt omkring sig än att somna i sängen <3
 
Nu sitter jag och äter frulle, för om lite mer än om en timme kommer pappa, lillebror Charlie och storasyster Tina hit! Vi ska shoppa lite, supermys :D
Charlie och jag när vi kör spelet "upp till bevis" i somras. Och ja, han är min LILLEbror.

FREITAG MOTAHFUKKAHS

FREEEEEDAG, FÖRSTÅR NI HUR SKÖNT DET ÄR MED FREDAG OCH HELG ELLER??!??? ASNICE.
Den här helgen har jag för en gångs skull planer, såå himla kul. Berättar mer sen, för nu ska jag försöka redigera den där jävla videon! Bai.
 
Alltså mitt hår, ibland ser det vitsilvrigt ut och ibland blont.. lulz. Har röda byxor på mig också, sweg.
 
 
 
 

DOLPHIN DAY

Idag kände jag för att vara lite delfinig, så jag tog på mig min ursnygga tröja från monki. Idag samarbetade även min eyeliner och blev galet snyggt! Nu om en halvtimme ska jag dra ut till Ingelsta med Maja och Malin, vi ska vandra runt lite i affärerna.
 

CRAZY HAIR

Har haft vääärldens craving efter att färga håret ett bra tag nu. Saknar mitt lila hår ganska så himla mycket. Det va så snyggt trots att det skiftade i olika nyanser och ibland såg mer rosa än lila ut. Meeen väldigt väldigt snart kommer det ske en förändring, längtar dhfiuhöiweio mycket.
 

GE MIG EN SPARK I BAKEN?

HEJ YO jag har nog nämnt för er att jag har en video på G till er, men att den typ försvann (som vanligt). Jag gjorde om den i fredags, klockan 4 på natten blev jag klar med den men så ville den inte sparas och så förstördes filerna. Blev så arg att jag gick och la mig. Nu har jag börjat om IGEN, har inte så mycket kvar att redigera av den så nu får vi hålla alla tummar och tår att den går att spara sen!
Ja, jag håller till i MovieMaker.... Men ska snart ladda ner ett nyare och bättre program så fort jag är klar med den här videon. WOOO.

RÄÄÄÄÄV!!

Tiden går så sjukt sakta när man är i skolan till skillnad från när jag jobbade på Kolmården. Då kunde flera timmar gå på en sekund typ. Saknar alla pippifåglar, men idag har vi ju faktiskt sett några fåglar när vi va ute och kollade på djur i "Nordens vilda djur - kursen". Vi såg Häger, Fasan, Havsörn och Ormvråk. Och så fick vi se över ett tiotal vildsvin, massvis av Dovhjortar(såå fina, vissa var nästan vita och en var nästintill svart) och en räv. Man kan väl säga att vi hade turen med oss den här gången, våran klass brukar annars föra otur med sig när det gäller att få se iallafall vildsvin.
 
KÄLLOR: ormvråk // havsörn // räv // dovhjort //
 

I LOVE MY BED

Idag är en sådan dag som jag vill ligga kvar och sega i sängen jättelänge, för när jag vaknade så upptäckte jag att det va sådär tråkigt väder ute och att det va kallt i rummet. Och då vill jag ligga i sängen, inte sitta här vid datorn för att strax gå vidare till skolan. BLÖH.
 
 

PEAR CHOCOLATE INSPIRATION

Som den te-älskande människa jag är fick jag nys om att Lipton har 2 nya underliga smaker ute på marknaden, så givetvis stack jag direkt till ICA för att se om dem fanns där. Dock hittade jag bara Pear Chocolate Inspiration så den fick följa med hem till min Lipton-samling. Blev lite ledsen att Lemon Macaroon inte fanns.
Päronteet smakade faktiskt till min förvåning päron! Dock förstår jag inte var chokladsmaken är någonstan??
 
Fråga mig inte vart kvalitén i mina bilder tog vägen, tror jag hade lite för lång slutartid...

ÄLSKADE SNELUGG

Att komma ur vanan att gå upp klockan 6 är lite svårt. Behövde inte gå upp fören 9 idag, vaknade ändå fleeera gånger mellan 5 till 8, men då gav jag upp mina försök att försöka sova och gick upp. Hann ju också fixa mig, guud vad jag saknat min älskade snelugg och puffiga hår. Gillar frisyren jag haft de senaste 5 veckorna också, men nope, trivs sååå mycket bättre såhär.
 

ÄVENTYR

Idag har jag och familjen varit ute på östgötaslätten, först en sväng till Tåkern där vi gick Prinsessan Estelles sagostig och sen åkte vi vidare till Omberg och tittade på Zipline-banan och klättrade ner till en grotta, som inte ens gick att klättra in i :((( Men ändå himla kul att klättra!

Detta var några helt oredigerade bilder, fler kommer senare!
 

BRAKFRULLE

Skulle handla en lätt liten frukost förut, men när jag kom till affären så var det extrapris på massa grejer. Så ja, jag kom hem med allt det här, orkade bara äta yummi fruttin och snickersglassen.. Men nu ska jag packa och sen bege mig mot stationen, för ska hem till familjen en sväng. Kommer hem till Norrköping imorgon igen!
Idag fixade jag min älskade snebena, det va typ 5 veckor sen sista som jag fixade håret så. Meen nu så har håret vilat tillräckligt!

THE VAMPIRE DIARIES SEASON 6

Idag startade nya säsongen av The Vampire Diaries, så nu ikväll efter att jag tagit mig en behövlig dusch så myste jag till det lite framför TWD med tända ljus och lite kvällemalle. Myselimys. Avsnittet var dessutom helt craycray, längtar tills nästa avsnitt haha! Men nu ska jag sova så att jag orkar ta mig upp efter lite sömn!
 

ROVFÅGEL & SYDAMERIKA, BÄSTA PRAKTIKEN

Idag när jag stod och klämde kycklingar, så sa Amanda helt plötsligt "det är ju din sista dag, då måste vi se till att du får flyga en fågel!". Vilket jag svarar såhär på: "ehh, va jag??". Hahah ååh blev så jäkla glad och förvånad, trodde aldrig att jag skulle få röra en fågel. Hee-Man som vi sen på eftermiddagen flög är så jäkla tuff och snygg, mmhmmh. Jag har försökt komma fram till vilken av fåglarna jag gillar mest, men alla ligger fan lika, alla är snygga på sitt sätt. Men Marknäshornsfågeln Manfred är nog den mest charmigaste, LÄTT.
 
Idag var det alltså sista dagen på praktiken och fyyfan vad det sög, alltså att det va sista dagen. Jag känner att jag nu på slutet har förbättrat mig så mycket och ställt så mycket mer frågor och även fått vara med mer på rovfågel vilket gjort att jag kännt mig mer delaktig, inte bara som att jag är en elev. Det här är min första praktik som jag verkligen kände att jag ville vara kvar, jag har verkligen kärat ner mig i alla fåglarna och djuren på sydamerika. Bästa någonsin!
Åhh lilla kapybaran Koppar, vad jag saknar henne från när hon var liten när jag hade praktik där förra året.

OMKASTAD DAG

Alltsåååå idag va det näst sista dagen på praktiken, och som jag har längtat efter den här dagen! Men nu, nu vill jag vara kvar haha, jag vill inte sluta på rovfågel/sydamerika :((( Idag var dessutom en utav de bästa, just för att jag jobbade med Emelie och hon är så mycket lättare att prata och vara med, vilket för mig gör en sååå stor skillnad. Det blir ju så mycket roligare att jobba då. Dagen var väldigt omvänd och tokig i övrigt för igår hade vi glömt att ta upp ny kyckling så den var inte tinad tills idag och så skulle veterinären komma och kolla på Berguven Pontus och Soldatarorna Hans och Greta. Så vi fick kasta om lite i rutinerna, vilket gjorde att jag och Emelie fick gasa runt i deras lilla bil större delen av dagen för att åka runt till de olika ställena de har fåglar på.
Pontus, som ni nog känner igen vid det här laget!

PRAKTIK ROVFÅGEL DAG 13

Idag var jag på Sydamerika fram till 14? Fick göra rent/mocka stallet helt själv igeeen. Dock tycker jag det är skönt för då kan jag göra allt så som jag vill och småsjunga utan att störa någon annan hehu. Efter 14 fick jag vara med Anna och Malin på rovfågel! Kollade på en visning och träningen av grabbarna (Harrisvråkarna Henke, Keno och Wayne) och Berguven Pontus, sen diskade jag innan jag och Anna tog rundan och tittade till alla fåglar.
Harrisvråk och Anna.
 

MYSFAMILJ

Jag brukar aldrig sakna familjen eller längta hem hem, just för att jag trivs så himla bra här i Norrköping. Men nu, nu saknar jag min familj så sjukt mycket. Jag saknar mina älskade syskon så galet mycket att nu när jag tänker på dem så tåras mina ögon. Jag vill bara hem och vara med dem, jag vill finnas hos dem. Saknar familjens små utflykter, iallafall de utflykter som blir lyckade utan en massa bråk... Då när allt är bra och lugnt så är min familj en riktig mysfamilj, och det älskar jag.
 
Här är några bilder från våran utflykt dagen innan min födelsedag, alltså 12 April.