CAPE OF OUR HERO

 
Dagens låt är Cape of our hero med Volbeat. Och jag antar att ni redan nu kan gissa att jag ska se dem idag?? Om ni gissade det så hade ni såå rätt! Har velat se dem så jälva länge så jag kommer gråta när jag äntligen kommer få se dem. Ska sjunga med för kung o fosterland, åååååh kan inte vänta! Älskar dessutom denna låt som är relativt ny, bäst på plattan!

TIME TO EXPLODE

Dagens låt blir Temper Temper med Bullet for my valentine, föör just nu i denna stund står jag och hoppar och vrålar till deras musik. Kommer gråta, så jävla sjukt bra. Kommer vara en av de bästa stunder i mitt liv :'D

HEMLOCK GROVE


Det va några som ville att jag skulle skriva om den nya serien Hemlock grove som jag började titta på för ett tag sen, hade tänkt skriva om den för typ.. flera veckor sen, men såå har det inte blivit av. Det jag måste börja med o säga är att då när jag skrev att jag börjat kolla på en ny serie så hade jag kollat på helt fel avsnitt! Vet inte vilket avsnitt det va förutom att jag vet att det inte va första, för jag kollade om serien med Maja och vi har sett 6 avsnitt tror jag och det avsnittet som jag såg har inte kommit upp än. Tokigt!
 
Serien börjar med att en tjej blir brutalt mördad och det ser ut som en "vargattack", vilket de får folket i staden att tro. Men som ni säkert kan lista ut så finns där varulvar och såklart blir det en massa uppståndelse and shit. Där finns även andra varelser som jag inte fattat vad dem är för något ännu, till exempel så trodde jag att Roman (Bill skarsgård) var en vampyr först(liksom, vilken varulvsfilm innehåller inte vampyrer?!?!??) men efter några avsnitt fattade jag att han inte är det. Man kan säga att Hemlock Grove är en fantasy deckare, ganska så bra sådär.
 
Jag tycker att serien är lite knölig, speciellt om man kollar på den när man är trött. Annars är den awesome, gillar sånadär fantasyserier. Dem är bäst. Följer just nu två varulvsserier, en vampyrserie och en superhjälteserie, stämplad som fantasynörd?
 
 

CAN'T HOLD US

 
Dagens låt blir Can't hold us med Macklemore & Ryan Lewis ft. Ray Dalton. Fööör idag ska jag se dem live, woohoo!! Ska hoppa och dansa så mycket jag bara kan, så awesome. De börjar spela 00.40, nattdansning yeah! Har inte lyssnat på dem förut, utan det är min bästa Malin som fått mig att lyssna på dem :3

SHOPPING

Woot woot! Har precis varit och handlat, köpte jättegröna jättecoola solglasögon(mitt första par solglasögon som jag ägt), ramgrejer till mina postrar, monster, våtservetter och bäst av allt..... COLABILAR PÅ PÅSE! Ermahgerd, dog typ när jag hittade dem, plus att det är mini :'3
 
Nuuuu ska jag packa inför bråvalla. GAAH, allt är kaos! Vet fortfarande inte om jag ska åka imorgon eller på torsdagmorgon, spårisarna strejkar fortfarande oooch jag har ont i ryggen :c
Jätte hipster. Har letat i hundra år efter ett par lila sådana, men medans jag letar efter dem så kan jag använda dessa 39 kronors hipster solglasögon. Asbra.
 

STREJK JUU

WÄÄÄÄ SPÅRVAGNARNA I NORRKÖPING STREJKAR D:
Hur tänkte dem där liksom? Dem kan ju inte börja strejka när det snart är festivaldags! Fy skäms :c Ska säga till dem nej, så det så! Jag kommer dock förmodligen kanske bli upphämtad på stationen av Maja och Tilda som blir skjutsade om jag kommer när dem kommer vill säga.. annars får jag gå... ca 8 km.. dör.. vill inte gå... kommer dö... hejdå, ifall jag avlider i sömnen, vem vet? Inte du, inte jag.
 
Hej, bildlösa inlägg är tråkiga. ni får fina cambilder (: tycker om att göra smileys bakvänt.
 

HEATH

TJO BRE.
Idag på jobbet var det bara 26 grader, fett skönt! Nu tänker ni säkert att jag är galen, jobba i 26 graders värme, varmt much?! Meen 26 grader är inget mot förra veckan, då va det nästan 29 grader, pjuh, då snackar vi värme. Idag blev jag förresten väldigt irriterad på adhesiven(klistergrejen som klistras på scanbiten). När jag drog bort plasten från klistret för att fästa den på scanbiten så ville plasten vara överallt förutom i sopptunnan -.- Den va fett statisk och fastnade på ALLT. Fick stå och skaka mina händer i hundra år för att plasten skulle lossna, när det väl föll bort från händerna så fastna den på mina byxor istället, irritrande? MJOO.
Tänkte illustrera en bild på hur det såg ut, meeen för dålig och för lite tid. Måste packa måste packa måste fixa måste fixa tiiiiiill BRÅÅÅVALLAAA.
 
random bild från i våras bara för att jag inte är en häst.
 

JOBBI JOBBI

Woop woop, ligger i sängen och ska alldeles strax lägga undan datorn och sova! Taggar för andra jobbveckan, dock bara 3 dagar då jag är ledig torsdag ocg fredag föööör bråvalla festival. WOOHOOO SÅ TAGGAD! Den här veckan kommer gå så fort, sen festivaldags! :D
 
wää saknar prektiken nu när jag jobbar på ett så tråkigt ställe D:
 
 
 

STRONG ENOUGH TO TURN THAT PAIN TO LOVE

 
Idag blir dagens låt Love ton for a rainy day med SayWeCanFly, såå fin! Älskar den pöjken, gör underbar musik, hoppas han blir superkänd en dag och kommer till Sverige :3

SAKNAR NORRE

YO PEEPS!
Låg vaken och kollade på lite Heroes inatt, har ju inte hunnit med det sen jag flyttade hem :c Det är jätteskönt att vara hemma med familjen igen, verkligen! Men jag saknar att bo ensam och kunna göra vad jag vill när jag vill :( Typ om jag vill sitta en hel dag och kolla på serier så gör jag det, om jag vill sova bort hela dagen så gör jag det, om jag vill käka frulle så fort jag är hungrig så gör jag det, om jag vill ha det superstökigt så har jag det, om jag vill rulla runt på golvet hela dagen så gör jag det! Men här hem hemma så kan jag inte göra vad jag vill, jag känner mig dålig som person om jag t.ex. sitter med datorn för länge, jag måste hela tiden tänke på dem andra och inte bara på mig själv. Hemma i Norrköping kunde jag bara tänka på mig själv och vad jag ville, och det är fett najs. Bara 7 veckor kvar tills jag flyttar tillbaks, woopwoop!
Men samtidigt som jag saknar Norrköping och mitt bästaste kompisgäng så är det asnajs att vara hemma, har saknat mina syskon fett mycket och det är roligt att få umgås med dem när jag vill utan att behöva oroa mig för att jag ska åka hem på söndagen. Älskade familjisen :3
 
Jag och lillebrorisen, älskar bilden eftersom att vi är så glada och när fotot togs hade vi det himla roligt och mysigt på en liten familjeutflykt :')
 

OLIVER SYKES

 
Dagens låt är Deathbeds med BMTH. Just för att Jag älskar Oli's röst när han sjunger vanligt. älskar den lika mycket i vanliga fall också, men det är inte många låtar där han sjunger vanligt så åhjiwdofjishfihsi sååå fiint!

SKATE

 
 
 
SHDFHiewikfgsöa mmmmh gillar skatestilen och alla som skatear, lite smått besatt faktiskt. Vans också, så jävla snygga. Ska köpa mitt egna första par när jag får ut min lön<3 Alla bilderna/giferna kommer ifrån älski pälski tumblr!
 
 
 
 

LÖRDAG

Tjo bre, midsommarafton spenderades med familjen vilket va himla mysigt. Vi åt, åt, åt oooch åt! Mums, älskar mat, bästa som finns. Nu sitter jag och spelar candy crush med Emma och Carl :3 Mysi mys!
 
Åt godaste tårtan igår, OMNOMNOM.
 
 

MIDSOMMARAFTON

 
Idag blir dagens låt I'm yours med Jason Mraz, för när jag hör den så tänker jag på sommar och idag är det ju midsommarafton så det är ju den somrigaste dagen på året så vilken låt om inte denna passar då bättre? Ha en bra dag och... GLAD SOMMAR PÅ ER!!!
 
 
 
Obs, blir nog inga mer inlägg idag, om jag inte får för mig att blogga inatt när all midsomamrfirande är slut! 

BRÅVALLA

 

SÅ JÄVLA FUCKING TAGGAD, KOMMER BLI SÅ JÄVLA BÄÄST!

TRÄNING

Hej hå! Idag va det supersegt att gå upp, snoozade några gånger men sen gick jag upp vid 5.30. Hade sån jävla träningsvärk i axlarna + ovansidan av underarmarna idag och igår. Well, gratis träning när man jobbar, naajs. Så gött att det bara är imorn och sen långhelg, behöver verkligen sova ut ordentligt! Efter jobbet idag har jag bara tagit det lugnt och halvssovit lite på soffan, så skönt att bara göra ingenting ibland. Nu ska jag käka kvällis mackis och sen hopp i säng!
 
Emmas voffsingar va på besök idag, såå söta!
 
 

TRÖÖTT

Hej där! Lika trött som Trötter i Snövit är jag nu, låg i princip och somnade på sängen när jag kom hem från jobbet och på lunchen på jobbet satt jag och halvsov i solen, TRÖÖÖÖTT. Ska nog gå och lägga mig tidigare idag, bra idé Momlin! Nu ska jag käkade något supergott, det lät i alla fall gott, kyckling inlindat i bacon med ris oh massa andra grejer. Mmmmm mat<3 Sen ska vi ner till beachen igen, awesome!
 
tröttis tjejis!
 

INDIVIDEN

 
Individen, fett bra. Tyckte först inte dem var bra alls, men sen lyssnade jag på dem en andra gång och då ba SHIIT DEM ÄR JU ASBRA! Tack vare broshan som jag lyssnar på dem, för sångaren och min bror jobbade tillsammans ett tag så dem är polers you know. Ska se dem på Bråvalla i sommar :'D

SEG DAG

Att gå upp 5.20 på sommarlovet borde vara förbjudet, dödare än självaste döden själv! Mitt sommarjobb är den bästa motivationen till att kämpa på och plugga ordentligt i skolan när den börjar igen. Japp, det var tråkigt. Och jag fick ont i vänstra baksidan av axeln igen :c Vad jag gjort kan man typ säga är damsugit, styrketränat, klistart plastsaker och haft lite matte! HAhaha nej med jag gör scania-skyltar och de ska ha en klistergrej på sig och sen måste man damsuga dem och sen lyfta in dem i en maskin och sen räknade jag alla skyltar som kastats. Suuuuperskoj..... nej.
 
Efter jobbet stack jag och badade med småsyskonen och mamma & pappa! Det va 18 grader i vattnet så det va rätt okey. Nu ligger jag hemma på sängen och superdupertrött, vill inte upp tidigt imorn D:
 
Badi badi
 Såhär kände jag mig imorse och nu :c
 
 

SUMMER PARADISE

Eftersom att det är sommar och allt och jag inte har en passa plugg som tar upp massa tid så tänkte jag starta en ny kategori som heter Dagens låt. Jag lyssnar på massvis av musik och håller mig inte till en genre, utan jag lyssnar på allt som låter bra så den här kategorin passar ju utmärkt för mig och er kanske!
Eftersom att det är sommar så börjar jag med en sommarlåt av Simple Plan ft. Sean Paul, enjoy!
 

SOMMARLOV

HALLÅ HEJ FOLK1
I helgen har jag i princip låtit datorn vila, kom hem på fredagkvällen och packade upp nästan allt, resten packade jag upp igår. Sen har jag bara umgåtts med familjen och vänner! Igår firade vi att Carl slutat nian och Charlie sjuan med bad och massa bus och sedan pizza, himla härligt! Sen drog jag, min bror Carl och Emma(Carls tjej und min bästa vän) hem till min vän Marie och så sov vi där. Vi pratade jättemycket och länge innan vi satte på en film som jag dock somnade till. Hahah vet inte vad som hänt, men på senaste tiden har jag bara somnat när jag kollat på film, tokigt! Idag när vi gick hem så va min storasyster Madde och hennes son Casper här, det va länge sen jag träffa dem så det va najs! Vi fikade och sen gick vi och lekte i lekparken med Casper :3
 
Nu ligger jag bara och chillar i sängen, taggar för att jobba imorgon! Känner mig dock inte så taggad... avslutade ju precis min tre veckors praktik i fredags och imorgon påbörjar jag fyra veckors sommarjobb. Well, kommer ju få in cash nu så det är najs! :D
tjobre, kan använda min instagramis nu igen!
 

SISTA DAGEN

MORNIN' PEOPLE!
Idag är sista dagen. Höll på att packa till halv 2 inatt innan jag gick och la mig, så jag är supertrött idag. Ska dra till sista praktikdagen om några minuter, har haft så roligt alla de här dagarna på praktiken! Igår var det roligast, vi fick mata de stora ormarna :3 Och instruktören kastade på skoj en mus på Maja när hon satt vid en orm, hon blev livrädd xD
Sen kommer pappa och Micka hit  och hjälper mig städa rummet och sedan bär det av hem till Vadstena för att bo där i 8 veckor innan jag flyttar tillbaksigen! Jag kommer inte kunna uppdatera något mer idag och det hoppas jag att ni förstår? :)
Jag igår när jag pratade med Micka i fånen!
 
 
 

BÄSTA KVÄLLEN

Igår va sista kvällen med alla brudsen, så vi stack till coooop och köpte kladdkaka, cookies och dricka och sen gick vi till stan för att hitta någonstans att sitta och fika. När vi kom till stan så hittade vi en bänk som va jättahög, asså verkligen skithög. Vi fick hjälpa varandra för att kunna komma upp på den. Såå hög. När vi satt där så kom vi ju på att vi kunde sitta där och fika, så vi satt mitt i stan på en jättehög bänk och fikade medans alla kollade på oss, antingen kollade dem konstigt på oss eller så skrattade dem och vinkade. När jag skulle klättra ner därifrån så råkade jag vippa en av läskarna och den va pyttelite öppen så den började spruta läsk som en jävla fontän över oss alla. Malin försökte ställa upp den(haha vaföö??) men jag som bara tänkte på mig själv och inte ville bli nersprutad av läsk kastade ner den.... på Majas älskade Vans-väska och på longboardsen.. EHEHEH. Sen tog vi oss hem och hade superkul på Majas rum till typ halv 3 på natten, vi filmade och grejade och om ni vill höra något så hysteriskt roligt tryck HÄÄR. Det är jag som säger "damråttor", "smatar" och "vad är detta" och det underbara skrattet tillhör Maja, lyssnat på det om och om igen, tröttnar aldrig på garvet!! Bästa avslutningskvällen någonsin, älskar mina tjejor!
Milla, jag, Malin och Maja. Eheh vi bad en främling att ta bild på oss, sååklart så pratade han inte svenska heller, men han fattade i alla fall!
 
 

KNASMORGON

Vet ni vad jag inte gjorde imorse? Jo, jag va inte uppe och klädde på mig och gjorde mig färdig för praktiken vid 7.20. Istället låg jag och sov som en litN bebis utan att ha en minsta aning om att jag just i den stunden var på väg att försova mig för andra gången i hela mitt liv. Jag sov till 9 och då väcktes jag av Milla som ringde och undrade vart jag va, snacka om att jag fick panik när hon sa att klockan va 9. Jag ba VAAAA, DU SKOJAR?! Men jag slängde på mig kläderna och sprang över till praktiken, tuur att djurhuset ligger rakt över gatan!
Jag har gått och funderat hela dagen på hur jag kunde ha försovit mig. För jag är absolut säker på att jag satte på mina larm igårkväll innan jag gick och la mig, för jag kommer ihåg att jag tänkte att jag skulle ställa klockan lite senare för jag skulle inte käka frulle. Och jag har inte något minne av att jag stängt av tre larm... hmmm... åh, så förvirrad!
 Bildbrist :((

TAGGA

Igår fick jag två himla najsiga nyheter! Det första ganska så braiga är att jag fått sommarjobb, är sjukt glad att jag fick ett 3 dagar innan sommarlovet och jag börjar redan på måndag och ska jobba i fyra veckor. Jag ska jobba på en plastfabriksgrej där man gör plastdetaljer och massa plast helt enkelt, inte världens roligaste, men sjukt najs att jag kommer få in cash över sommaren!
 
Den andra mycket najsiga nyheten ääääär... dumdumdumdumdumduuuuum! MIN TREDAGARS BRÅVALLABILJETT+CAMPING ÄR KÖPT! ÄR SÅ SJUKT JÄVLA TAGGAD SÅ DET FINNS INTE. Kommer bli bäst, ska dit med Maja och Malin och så kommer dem ha med sig massa vänner. AWESOME!
 

PRAKTIKDAG #7

Woohoo, idag är jag nästan frisk! Så jag gick till praktiken idag, sjukt najs(hahah SJUKT najs. you see what I did there??? heheheh). Idag fick vi sluta vid lunch så från 8 till 12 minus en halvtimmes rast så gjorde jag städrutinerna inne i reptil. Jag hann göra 11 av 13 terrarier innan Maja, Mathilda och Andreas kom och hjälpte mig. När jag skulle städa hos regnbågsboerna så ville Bob(en av ormarna) hela tiden rymma, så det tog extra lång tid eftersom att Maja blev tvungen att stå och hålla fast honom i ena änden av terrariet och jag gjorde rent i den andra änden så att han inte skulle hinna smita. Tokorm! Så när städningen var klar gjorde vi utfodringen och sen va vi klara för dagen och fick gå hem!
 
Nu är jag superutsvulten så jag ska gå och fixa mig lite nudlar och kolla på antiken Heroes eller fortsättningen av Teen wolf, hmm...
 

BLOMMOR

 
 
Önskar jag hade gått ut tidigare och fotat, de sista bilderna blev så mörka :(
 

SJUKLING

Lol, skrev värsta jättelånga inlgget men så hände något så allt försvann v_v Tänkte i alla fall säga att jag är hemma idag igen, såå tråkigt, vill till praktiken och jobba juu! :c Men imorgon så kommer jag förhoppningsvis vara bra nog för att kunna gå upp till praktiken! :D Dock bara tre dagar kvar nu, buhuu :'(
 
Jag har snart sett klart på sista säsongen :c
 

MYGGBETT, SJUKIS OCH DET BRINNER, ELLER?

Hallå hej, sitter i min säng och kliar på alla mina tusen myggbett för glatta livet, känns som att jag aldrig gjort annat. Kliat och kliat hela dagen. Nej men seriöst, DET FUCKING KLIAR. Åhh varför ska myggorna tycka om mitt blod så mycket för? Bajsmyggor! :(
 
Är fortfarande sjukis så jag valde att stanna hemma idag. Ville verkligen inte missa ännu en praktikdag, men är man sjuk så är man och man ska inte anstränga sig när man är förkyld och framförallt inte hålla på med djur som lätt kan smittas. Så är hemma en dag och hoppas på att jag är bättre imorgon så att jag kan jobba då! :)
 
Alltid när jag är hemma och är sjuk så händer alltid något, och jag är inte sjuk särskilt ofta så det är konstigt att det ska hända just när jag är hemma och är sjuk. En gång när jag va sjuk så kom det in en man på mitt rum som skulle fixa brandvarnare och jag låg ju och sov så jag hann inte öppna dörren utan han ba låste upp och gick in och så ligger jag där under täcket helt förskräckt! Och en annan gång så hände samma sak fast då va det en som jobbar på boendet som skulle visa rummet för två som ska flytta in nästa termin. Det roliga var att de två som va med henne va från min klass, så det va ju så lagom pinsamt när de kom in och jag låg där och sov. Och idag när jag låg och kollade på Heroes så började brandlarmet att tjuta, fick värsta paniken och flög upp och visste inte om jag skulle sätta på mig byxor eller inte innan jag sprang ut, men precis när jag bestämt mig så slutade det och tjuta och senare visade det sig att dem bara testade larmet -.-' Liksom, tänk er mig komma utspringande i bara linne och tror att det brinner, kul? Njaaaae.
 
I brist på bilder får ni en gammal (:
 

SWAG MAJA

HEJ HEJ, SJUKA MOMLIN HÄR!
Japp, jag är fortfarande sjuk :( Dock så har halsonten försvunnit, men istället så hostar jag och näsan rinner som en jävla kran. Är superhängig, känns som att jag har fetaste påsarna under ögonen. Inte kuuul.
 
Igår låg jag och Maja inne och kollade på Criminal Minds hela dagen till klockan 16, för jag orkade verkligen inte göra någonting igår, var så dålig då. Men sen kom Milla över så vi gick ut och la oss på studsmattan i solen och solade i några timmar, dock låg jag under täcket och gömde mig för solen, sjukling hej! Men sen vid 19 kände jag mig bättre så vi drog in till stan på longboard och cykel. Det var första gången som jag åkte longboard och Milla som kör dagligen tyckte jag va riktigt duktig som va nybörjare :3 Inne i stan drog vi till Subway och köpte varsin 30 cm sub och satt i parken och kollade på alla studenter som såg ut att ha riktigt skoj. Sen åkte vi på upptäcksfärd i Norrköping och körde runt på massa konstiga gator och vi va vilse där ett tag faktiskt.. Men sen drog vi hem och körde runt och övade massor jag och Maja som är nybörjare. Jag hämtade även kameran och fotade massa på skolområdet, det är verkligen sjukt fint nu när allt blommar! Tror jag fick några bra bilder :3 Lägger upp dem så fort jag kollat igenom och redigerat dem!
 
Ni får en av bilderna jag tog på Maja igår så länge. såå fett swag hon är!
(försöker vara duktig på att redigera, men suuger)

SJUK FÖRIHELVETE

MORNIN' PEEPS!
Jag och Milla sov inne hos Maja inatt, kollade film och hade det mysigt, dock så va jag så jäklans trött så jag somnade på både filmerna vi såg och jag vaknade massa gånger och va helt borta och yrade massa. Vaknade en gång och satte mig upp och bara stirrade på Maja och Milla och sen hade jag lagt mig ner och somnat om igen och en annan gång hade jag vaknat och va arg och sa "varför är Milla på toan? Hur komhon dit?!". Galet! Jag har dessutom åkt på en förkylning, har såå jävla ont i halsen. Kunde knappt äta frulle imorse, jag som älskar frulle :'( Tror det är straffet för att jag sov ute på studsmattan häromnatten. Tror jag har feber dessutom, najs att va sjuk sista helgen i norrköping </3
 
Sjuk chey :(

WARM BODIES

 
Hej ni som gillar zombiefilmer och fjantiga romantiska tonårsfilmer, ni borde ta och se filmen Warm bodies. För den har allt i ett, både zombies och en love story! Hur perkeft?! Bästaste filmen på länge, min nya favoritfilm faktiskt. Ett plus är att zombiehuvudrollen spelas av Nicholas Hoult, sååå snygg! Filmen handlar  om en zombiesnubbe(Nicholas) som blir kär i en tjej och då börjar hans hjärta att slå igen och han blir bara mer och mer männsklig ju mer tid som går. Det är lite som en Romeo och Julia-story, en zombie och en människa blir kära. Jaa ni kan ju liksom tänka er vad som händer då? Asbraig film i alla fall och jag tycker att ni alla ska ta och se den.
Nu typ. 

DEN SOM LÄSER DET HÄR LÅNGA FÅR EN KATT

HEJ HALLÅ.
Sorry att min uppdatering suger, men jag har bara 7 dagar kvar här i Norrköping med mina polare innan jag måste flytta hem, så jag tillbringar så mycket tid jag kan med dem. Hoppas att ni förstår!
 
 Idag va det upp klockan 7.20 som gällde medans alla andra låg och sov, jag skulle ju till min praktik! Idag på praktiken städade jag och Andreas hos fåglarna (känns som att jag städat där femtioelva gånger den här veckan), tror jag hann städa 4 voljärer, wohoo snabbast i världen! Idag va Nymfparakiterna lika sociala som sist, men istället för att sätta sig på min axel så satte dem sig på mitt huvud. Tokigt! När vi städat och utfodrat så gick vi till reptil där vi fick vara med och avmaska och mata majsormarna. Ganska så häftig! Dessutom tror jag att jag håller på att bli av med min dödadjur/kött-fobi, woho! Jag torkade av blöta döda möss som ormarna skulle käka, först va det äckligt, men sen va det som om jag höll i ett gosedjur typ. När vi hade gjort det så var klockan 12.20 och då fick vi sluta, rätt så fett najs!
 
Sen senare drog jag, Milla och Maja ut på äventyr! Vi skulle försöka hitta någonstans att bada. Så efter att ha gått fel och massa så kom vi äntligen fram efter en timma till en sjö där vi kunde bada, såå najs! Dock så va det ölvattne, tycker inte om ölvatten :( Men varmt va det så det gjorde inget. När vi hade badat satt vi på stranden och mumsade på vattenmelon, mango och nektariner :3 Kom hem för ca 40 minuter sen och nu har jag precis duschat och ska snart se på film på studsmattan igen med Maja och Milla! :D
 
Tycker ni inte att mina pyjamasbyxor är såå fabulöst snygga?

ÖVERNATTNING PÅ STUDSMATTAN

GODKVÄLL FOLKET!
Igår kväll bäddade jag och Maja ner på studsmattan ute och ställde studsmattan precis vid Majas fönster så att vi kunde se på TV utifrån. Vi åt kvällsmat där och kollade på Den oändliga vandrigen, såå mysig nostalgifilm! Sen kom Delfi och då kollade vi på Adventure time, har aldrig sett det förut, fett bra juu! Och vid halv tolv där någonstans så kom även Casper och Gustav! Vi låg där bland tusen täcken, filtar och kuddar och pratade till typ 4 på morgonen, såå badass! Vi såg solen gå upp och hörde alla fåglar vakna till liv, det va mysigt till en början, men sen ville jag bara stypa dem jävla måsarna som skrek och höll på. När vi väl somnade så vaknade jag vid 6 igen, somnade om och vaknade igen vid 7 och sen sov jag knappt något mer, så 3 timmars sömn inatt, tummen upp till det!
 
Casper, Gustav och Delfi stack iväg på morgonen för dem skulle iväg, så vid 9 gick jag och Maja upp och byte om till bikini och hämtade sen frulle och sen satt vi ute på studsmattan och käkade frulle och solade. Sen låg vi och solade i någon timma tills det blev alldeles för varmt, så då hämtade vi massa med vattenballonger och satt och kastade till varandra tills dem gick sönder, fett roligt. Vi solade och hade vattenballongskrig om vartannat till typ 2 på eftermiddagen, då gick vi in och kollade på Hemlock Grove, blev alldeles för varmt ute. Vi kollade på tre avsnitt och på det tredje så somnade vi och sov i någon timma. Så jäklans trötta! Nu har vi precis duschat och ska snart ta och gå en promenad, tänkte ta med kameran och se om jag kan få några bra bilder. 
 
I brist på bild så kan ni få avundas min nya tröja som jag köpte igår, kostade bara 49 kronor på NewYorker på killavdelningen!
 
 
 

Praktikdag #6

HALLÅ HEJ!
Idag på praktiken började jag med att mata fiskarna och sedan drog jag och Mathilda igång med att städa hos fåglarna. Medans Mathilda och en av instruktörerna började städa voljärer(fågelbur) så diskade jag fåglarnas matskålar, vilket är en sådär 40 skålar + skålhållare. Sedan städade jag hos Nymfparakiterna, som var väldigt sociala idag. Jag stod och sopade deras sand på marken och så böjde jag mig ner för att ta upp något och då känner jag bara hur en fågel flyger ner och sätter sig på min rygg. Så jag rätar försiktigt på mig och då klättrar den upp på min axel och så kommer det en till fågel och sätter sig på min axel. Och så fick dem syn på min färgglada töj så dem började bita i den, vilket inte var så najs. Så jag står där med två bitandes fåglar på axeln och kunde inte får bort dem, så jag fick be Mathilda om hjälp för dem ville inte flyga bort. Städningen inne hos fåglarna höll vi på med till efter lunch, tog låång tid för vi skulle skrubba golvet också. Efter det så utfodrade vi hos gnagarna och städade hos iller, och sist på dagen gick vi ut och sågad ner sly till Lamorna!
 
Skolans Nymfparakiter är så fina! De ser ju vanligtvis ut som den pippin längst till vänster på högra bilden, men skolan har även helgråa, helgula, gråvitrandiga, gulgrårandiga osv osv. Såå fina! Bilderna har jag lånat ifrån kära google, tack tack och återigen tack Google!
 
 
 

PRAKTIKDAG #5

Idag på praktiken så började vi som vanligt med morgonrutinerna och då matade jag fiskarna, roligast är att mata discus fiskarna för då håller man maten i handen och så kommer dem och äter den :3 Efter det så drog jag och Mathilda igång med smågnagaravdelningen! Jag städade hos Degu, la in lite "leksaker" till Gerbilerna och sedan sanerade jag och Mathilda råttornas burar tillsammans. Degu har för tillfället 8 ungar, så det va lite roligt när jag skulle städa där. Ungarna va väldigt nyfikna men ändå rädda så de for fram och tillbaka till mig, medans mammorna var beskyddande och bet och skrek på mig och mina redskap x3
Att sanera hos råttorna va sjukt jobbigt! Först tog vi ut all bottenmaterial, diskade alla grejer som stod där inne och sedan skurade vi rent varenda liten vrå av buren. Och deras 3 burar är inte små direkt, så vi fick kramp i armar och blev trötta i ben och rygg :c Men det roligaste var ändå att få lägga tillbaks allt och göra fint och se när dem släpptes tillbaka :3
 
Bilderna är icke mina, lånade från min kära vän google! Och jag antar att ni kan gissa vilken som är bebis?

NATTGÄST I SÄNGEN

HELLÅÅÅ DÄÄRE!
Vet ni vad det första jag fick se när jag vaknade idag? Ni kan aldrig gissa vad! Jo, jag vaknade drog undan täcket för att kliva upp ur sängen, och där på lakanet precis bredvid mig så springer en silverfisk förbi. HEAFPIherwuheböFIWReeg UUUUUSSCCHHH VAD ÄCKLIGT! Jag typ flög upp ur sängen och soppade snabbt ner den på marken, uuugh, ryser i kroppen bara jag tänker på det. Sen blev jag tvungen att rusta av mina sängkläder, vill inte riskera att sova med en silverfisk inatt igen!

VINTERVIT DVÄRGHAMSTER

Idag på praktiken så började vi med morgonrutinerna som vanligt, jag matade fiskarna den här gången. Och sen så utfodrade jag alla gnagare och så städade jag inne hos Illrarna :3 Sedan utfodrade jag och städade hos zophobas, syrsor och gräshoppor. Efter det så matade jag skäggagamer, vattenagamer och skinkarna med zophobas och syrsor pudrade med kalk. Zophobasarna ser jätteäckliga ut, men när man väl tar i dem så är det faktiskt inte så farligt. Dock är syrsorna mycket värre, dem tar jag upp med en stor pincett, så äckligaaa :S Sen efter lunch började vi att sanera hos hamstarna, det va fett chill och roligt! Vi städade alltså rent deras burar ordentligt med såpa och allt och sen så fick vi göra i ordning deras burar igen, så skojigt! :D Jag gjorde rent hos Vintervita dvärghamstrar, min favorit hamsterart :3 Dem ser ut som en vit liten molntuss, runda och tjocka c':
 
Har varit så himla varmt idag, så direkt när jag kom hem drog jag av mig jobbarkläderna och satte på mig shorts och mitt favoritlinne :3 Har tidigare skrivit att jag känner mig jätteobekväm i kort korta shorts men att jag vill lära mig använda det i sommar. Har nu använt det 3 gånger och känner mig mindre obekväm faktiskt! WOOP WOOP!
Min standard, två olika strumpor.

TOPSAR KAN DRA ÅT HELVETE

Hade planerat detta inlägg i huvudet hela eftermiddagen, hade tänkt börja med hur awesome dagen varit osv osv. Men nu tänker jag berätta hur mycket jag hatar hur klantig jag är istället. Skulle precis nyss ta och byta plåster på mitt finger och ovanpå plåsterasken så har jag en burk med tops i(ni vet såna pinnar med lite bomull på vardera ände) och vad händer inte när jag ska ta plåstrena? Jo burken med tops i trillar ner och hälften av alla pinnar hamnar på golvet och i garderoben, med en ljup suck tog jag upp alla topsar och tänkte att jag får väl skylla mig själv att jag inte flyttade på topsen innan jag tog plåstrena. När jag plockat upp alla topsar och ställt tillbaks burken så går det två sekunder så faller burken med topsar ut IGEN, och då åker det inte ut några topsar, utan nu spred sig alla topsar över hela golvet. Så nu kom inte bara en liten suck, utan nu kom en kaskad av svordomar. Och arg som ja blev tog jag bara upp alla topsar och slängde dem hårt i sängen, så nu ligger dem alla där och väntar på att bli upplockade -.-' Och just i denna stund som jag höll på att ladda upp bilderna så spillde jag vatten på skrivbordet och i knät :(
Lol, jag har just gjort ett helt inlägg om en klantig händelse och topsar..

AJ AJ

Hej hallå! Imorse när jag och Maja skulle käka frulle så råkade jag skära mig i fingret när jag skar bröd :c Känner ändå att efter att ha bott på elevboende i över ett halvår nu så borde jag ha skadat mig fler gånger i köket, men det enda jag gjort är att bränna mig riktigt ordentligt på fingret och nu när jag skar mig. Så jag förtjänar väl en applåd? :3
 
Efter att vi hade käkat frulle så gick vi ut och solade på studsmattan, dock så måste alla ha tyckt att vi va jättekonstiga.. för det va alldeles molnigt på himlen. Vi solade i en och en halvtimme och solen va framme i kanske mindre än hälften än den tiden xD Knasiga vi! Men jag blev faktiskt rätt så brunare, fick värsta bikinisträcket. WOHOO! :D Nu har vi precis käkat middag och nu tänkte jag göra klart arbete ifrån skolan som jag ligger lite efter i :/
 

CAMPING MED MAJS, GUSTEN UND SALTA CASPER

MORNIN' PEOPLE!
Hade det bäst i fredags! Jag, Maja och Casper drog hem till Gustav som har en sjö i skogen, såg verkligen ut sådär mysigt som det gör på film, med en liten sjö och ett litet vattenfall och massa mysigt! Där slog vi upp ett tält och så tände vi en eld och jag och Maja grillade hamburgare medans Gustav och Casper hade Marshmallowkrig. Sen la Gustav på sin stek, dock så lekte han och Casper med den, den såg ut som en enhörning, sjukt roligt! Sen resten av kvällen satt vi vi elden och pratade och hade det supermysigt :3 Men sen efter ett tag så tog veden slut så Casper och Gustav lämnade oss i mörkret och gick för att hämta mer ved. Innan dem gick frågade Casper om det va lugnt att de gick och vi ba "jaa det är kolugnt!" och sen efter två sekunder att dem gått så blev vi livrädda, hörde brakljud i skogen och massa läskigt. Så vi satte oss mot tältet så vi inte satt mitt öppet där, så där satt vi och sjöng för fullt för att försöka få bort all räddsla. Så när dem kom tillbaka efter fucking 50 minuter så satt vi där tryckta mot tältet och vi blev asglada över att dem kom tillbaka! Vi tände på elden igen och så satt vi där och pratade och kollade på stjärnorna till 3 på natten. Hur mysigt som helst, såg när solen började gå upp.
 
Sen vaknade vi vid 8 av att det va så jäkla varmt så vi gick upp till Gustavs hus och käkade frulle och när vi kom tillbaks till sjön så hoppade jag och Maja i en gummibåt och så låg vi där ute och guppade i solen, sen lyckades vi också få ut grabbarna i varsin båt och då passade vi på att gå upp och sätta på oss bikini. Och jag badsugen som jag varit så jävla länge bara slängde mig i vattnet, sen simmade jag efter alla och skvätte vatten på dem HEHEHHE :3 Sedan försökte jag och Maja välta Gustav i vattnet, men vi lyckades inte, dock så hade vi tryckt honom mot berget så det blivit värsta hålet i båten så det läckte in som fan så vi fort som bara den puttade vi in honom mot kanten så att han kunde klättra upp på berget. Men så tappade han greppet och gled ner i vattnet med kläder och allt på sig. Så jag och Maja fick leka livräddare och bogsera in honom till kanten av sjön istället. Allt hade sett så himla roligt ut så vi stod och skrattade i en evighet efter det xD Sen gick vi upp och satt i solen tills himlen täcktes helt av moln och då klädde vi på oss och så åkte vi hemåt.
 
Hahah jag försökte korta ner allt så mycket som gick, men det blev superlångt ändå! :(
Majas instagramisbild på eldN!