AWESOME TISDAG

Yo peepz! Hade en grymt awesome dag igår! Först va vi och kollade på den nya lägenheten(hahah jaa vi ska flytta igen!) som va sjuukt stor, sen va jag och klippte mig och sedan vid 1 så drog hela familjen till Bodaborg i Oxelösund! :D Jag va i lag med Adam, lillebrorsan Charlie och storasyster Micka, vi lyckades få 6 stämplar, sämst i familjen haha :(( Men kul hade vi i alla fall och mycket blåmärken fick man! Nu ska jag och Adam packa och göra i ordning lite sen drar vi hem til han i Västervik, stannar där till på måndag, ska bli så mysigt! :3

Instagramisbild från igår yaow.
 

DELFINHUMOR

ASSÅ BEST JU, ÄLSKAR DELFINER<3

BRÅVALLA NAJS

HALLOJ KAMRATER!
Har inte varit så jätte produktiv idag, drog in en sväng till Motala med familjen på förmiddagen. Sen har vi bara legat hemma och degat, kollat på The Walking dead och käkat ostbågar, vad livet består av just nu, inte ostbågar, men the walking dead. Fick nyss se på fäjjan att man kan önska artister till Bråvalla nästa år, så sitter och skriver in alla band som finns :3 In och önska HÄÄÄR!! :D
 

CHEMICALBARN

 
Dagens låt är Chemical kids and mechanical brides med älsklingarna Pierce the veil :3 Den låten är så galet mega bra!  Lääängtar så jvla mycket till den 5 december när jag ska få se dem fucking live!!!!

WORKING DOG

 

HÖSTLOV

Söndag morgon, imorgon startar höstlovet på riktigt. Kommer bli en awesome vecka! Ska försöka att uppdatera så ofta jag kan, men är ju som sagt hemma med familjen och pojkvännen så vill ju hellre vara med dem än med datorn lixx. Igår hade vi spelkväll, spelade spel och hade det supermysigt! :3 Nu har jag precis duschat och ska snart hitta på något med Adam min c:
 
bara för att jag är lat och inte orkar hämta mitt USB som ligger två meter bort så får ni en fin bild på min drömfångare (:
 
 

HÖSTLOV

MORNIN' PEEPZ!
Vet ni vad?! Idag har vi studiedag, så vårat höstlov har böööörjat wooohoo!! :DDD Jag och Adam har precis vaknat och ska nu gå och göra värsta lyxfrukosten, pannkakor med glass c: Sen efter det ska vi packa och sen dra hem till mig, ska bli så kul att få komma hem till familjen! :D
 
Vad ska ni göra på erat höstlov?
 

SOVELISOV

Yo peepz! Sov så jäkla dåligt i natt och vaknade med världens huvudvärk, så blev att jag bara gick till skolan och gjorde historiaprovet och sen gick hem igen. Är så galet trött så det finns inte :(( Men men, ska försöka piggna till lite för sen ska jag dra in till stan med Malin, Maja och Adam. Jag ska föra över pengar till syrran, återigen ska hon hjälpa mig köpa en sak, wohoo!
 
Nu ska jag käka B&J's och börja kolla the walking dead med adam c:
Random bild från förra året bara för att jag inte orkar hämta mitt usb..
 
 
 

FERRE OCH ADAM

GODKVÄLL KAMRATER!
Är hemma från Sörping nu, eller det va jag redan för typ 5 timmar sen meeen jaao! Festen va grym och kan inte säga mer än att jag älskar min knäppa klass! Hade det så grymt roligt och allt va helt cray cray igår/inatt. Vi som va uppe sist gick och la oss vid 7, hade jag varit uppe 2 timmar till hade jag dygnat yaaow. Vaknade efter två timmar utav att jag frös och hade växtvärk, så blev ingen mer sömn där inte :/ Så snacka om att jag är trött nu.. :( Meeen att det gör inget för sitter och skypar med min underbaraste Adam! :') Han sitter för tillfället och spelar gitarr, så mysi mysi!  
 
Vi hade förresten 3 månader igår, helt sinnes ju, kändes som att det va ju 2 månader igår typ :o Men ändå känns det som att vi varit tillsammans mycket längre, så himla kneptigt det där alltså x3
Älskar i alla fall min underbaraste Adam! ♥
Bjuder på den här bilden, visst?
 

GALN KATT

 

FEERREE

Wihuuu nu sitter jag på bussen mot Söderköping! Har bara varit lite på stan innan och köpt lite grejer osv. Kommer inte uppdatera fören imorgon kväll eftersom att jag ska stanna kvar hos Moa till imorgon! :3
 
Vad gör du ikväll?
 

ONEPIECE

Hej hå! Har sprungit omkring i Adams suuuperstora och mysiga onepiece hela dagen och fixat och packat, för ska snart iväg hem till Moa i Söderköping! Moa har nämligen slutat i våran klass, såå tråkigt, började gråta när hon berättade det i onsdags, kommer sakna den tjejen även fast vi fortfarande kommer vara bästa vänner och fortsätta ses! Så hon har bjudit hem hela klassen på klassfest! Ska bli kul även anledningen till att vi är där.
 
Nu vet ni hur jag skulle se ut i korta ben.
 

NO I WON'T LET YOU GO

 
Börjar dagen med en fin liten låt från filmen LOL. Heart on fire med Jonathan Clay, sååå fin och braig låt. Den är så himla mysig, har lyssnat på den hela morgonen haha :3 Filmen som den är med i är också superbra, tycker ni borde kolla på den.

DELFIN - FIN

Sent ja, men jag är en nattuggla, hu hu. Vet ni något himla tokigt? Idag när jag skulle till skolan så va klockan ca 8 och jag messade Malin och undrade om hon va klar att gå, medans jag väntade på svaret la jag mig på sängen vilket jag senare fick ångra, för jag vaknade 2 timmar senare.. Så himla tokigt det kan bli! Idag gjorde jag även det svåraste provet som jag någonsin gjort i hela mitt liv, det gick rakt åt helvete :( Det hanlade om vitaminer, mineraler och foder, inte min starka sida så att säga. Aldrig haft sån ångest efter ett prov :(
 
Efter skolis har jag hängt med bästa Maja fram till nu. Vi kollade på Black Beauty(hahah nostalgi!), chillade gal1, hade spakväll med hårinpackning och ansiktsmask som gjorde att man såg ut som en ailien, spelade maaassa Tony Hawk(bääästa spelet!!) och sen kollade vi på Vampire diaries. Himla bra dag (förutom skolan) alltså :3
 
Den som kan gissa vilket mitt favoritdjur är genom att titta på dessa bilder får en Alpacka.

|  Tröja - Monki  |  Knästrumpor - lånade av Maja  |  Shorts - NewYorker  |  Skor - Vans.se  |
 

OUTFIT

Hej, jag heter Momlin och jag är världens sämsta bloggerska.
Kommer ju inte komma någon vart med bloggen om jag ska blogga 4 dagar och sen inte gör det i 3 dagar. Har typ blivit en ond cirkel,dumma dumma. Nu har jag i alla fall varit duktig och tagit bilder till dagens outfit! Hann precis knäppa några bilder sen dog kameran v_v Men men, hoppas de bilder jag hann ta blev bra!
 
SNEAK PEAK PÅ DAGENS OUTFIT DÅ.
 
 
 

FOTOREDIGERING

Gaash vet ni vad? Efter att jag hade skypat med Adam till 02.41 inatt så tänkte jag bara redigera ett par bilder, men haha! Det va så himla roligt att jag fastnade och satt enda till 5 och redigerade bilder, så himla tokigt! Så när klockan ringde vid 9.30 så va jag ju inte sådär jättepepp på att gå upp, men men, så kan det bli ibland!
Nu redigerar jag mer bilder i väntan på att Adam ska komma :3 
 
Jag och Adam när vi va på Kolmården ♥ Kom på nu att jag glömt lägga upp dem juu :o
 

INCORRECT

Pojkvännen skickade denna till mig förut, han tyckte den passade till min humor-kategori på bloggen, och hahahah jaa det gör den!
 
 
 

MONSTER ASSAULT

Hey peepz! Idag har varit en lugn innesittar dag, har kollat igenom alla bilder från igår och påbörjat lite redigering av dem. Försöker lära mig mer om hur man redigerar bilder, lär mig mer och mer hela tiden, såå kul! :D Älskar verkligen att fotografera och redigera även fast jag inte är så duktig än, men en dag då ni!
 
Jag åkte hem till älskade Norrköping vid halv sju, va i norre vid åtta, men snel som jag och min vän Maja är så väntade vi på stationen till nio då Milla kom och sen tog vi spårvagnen hem. Sen va jag lite med Maja förut och kollade på senaste Vampire Diaries, så himla galet allt har blivit! Men nu sitter jag på rummet och redigerar bilder och dricker Monster, testade en som jag inte smakat förut, Monster assault heter den och är sååå megagod!
 
 
 

VAD HAR DU I KIKAREN?

Hej hallå kompisar! Idag har jag varit på utflykt med familjen hela dagen! :D Åkte först till Naturum Tåkern där vi gick omkring och jag hade med mig kameran så blev cirka 300 bilder där och sedan åkte vi vidare till Stocklycke på Omberg, där tog jag ytterliggare 300 bilder. Blev en massa flamsbilder, men även en del bra "seriösa" bilder :3 Har i alla fall haft en himla rolig och bra dag med familjen!
 
Här får ni se en bild från Naturum, jag kikar i kikare.
 

I COULD NEVER LEAVE, I WILL NEVER LEAVE

 
Sitter och lyssnar på Mayday Parade's nya album, så låten Hold on to me får bli dagens låt! Sååå himla bra, jag orkar inte. Bra text och allt. LYSSNA LYSSNA LYSSNA!
 
 

VADSTENA

Ursäkta den dåliga uppdateringen men det har varit så mycket den här veckan så jag har fått prioritera bort bloggen :/ Men nu är jag här igen som vanligt!
 
Idag fick vi ledigt från lektionen på förmiddagen så då va läraren vi har på eftermiddagen snäll och gav oss ledigt från hennes lektion också. Så igårkväll tog jag och åkte hem till Vadstena, va dock hemma en timme senare än planerat vilket sög :( Men men, imorse vaknade jag i alla fall upp i min säng här hemma i Vadstena! :D Är själv hemma fram till ett, så ska passa på att plugga massa.
 
Instagramisbild från igår när jag satt fast i Mjölby. Min finfina Vansväska och mina finfina Vans oldskool.
 

SÄL

Idag har jag frusit och varit så äckligt trött. Skyller på dumma hockeykillarna som inatt började spela ashög dunka dunka musik och skrek och hoppade omkring, mitt i natten! Okey att det händer någon gång ibland, för vi är ju trots allt ungdomar, men inte okey när det händer var och varannan natt :( dumma dumma. Så idag på första lektionen låg jag och somnade på bänken, försökte hålla mig vaken, men gick inte haha! Snälla vänner som jag har också så tog dem kort på mig och la ut i klassens facebookgrupp och skrev "det här är malin, hon är en säl".
 

IMSE VIMSE SPINDEL

På sista lektionen idag hade vi hantering med reptiler, hur man fixerar dem, hur man tar ut ormar säkert från ett terrarie och hur man ser skillnad på könen på ödlor, sköldpaddor och ormar. Alltid lika kul! Dock har jag blivit lite rädd för ormarna, jag är inte som vanliga människor rädd för att den ska bitas eller kramas hårt eller så, utan jag är rädd för att ormen ska bajsa på mig D: Fattar ni, jag är rädd för att den ska BAJSA på mig! v_v
 
Mot slutet när alla gått hem så frågade jag om jag fick hålla i en spindel, vilket jag fick! :D Så jag, Maja och Malin fick en egen liten lektion i hur spindlar fungerar och hur man håller dem, hur kul som helst. Gillar till och med spindlar mer än ormarna(för de kan inte bajsa lika mycket som en orm) för de är så sega och häftiga!
Hur mysig som helst att hålla i! :D
 
 

VANS

Hej hallå. Precis hemkommen från en seg skoldag, började visserligen som vanligt med sovmorgon till 10. Men skoldagen avslutades med Sveriges svåraste prov om Carnivorer, Herbivorer och Omnivorer(eller på svenska köttätare, gräsätare och allätare). När jag skulle lämna in prover råkade jag papercuta mig, bevis på att det inte gick bra för mig :((
 
Nu ska jag, Maja och Malin gå och handla lite matelimat och sen kommer Adam hit wohoo!!
 
Bara för att min Vans är så snygg och jag har lite bildbrist så här får ni något snyggt att vila ögonen på.
 

SO THIS TIME I'LL MAKE YOU PROUD

 

Dagens låt blir Second and Sebring med Of Mice & Men, för den låten betyder mycket för mig. Den har finaste texten som jag relaterar mycket till och känner igen mig i. Den har även ett jävligt bra sound i övrigt, bara älskar låten.

HIMMELSTAHUS

Jag har nämnt det här förut, men eftersom att det trillar in lite nya läsare hela tiden så tänkte jag att jag kan skriva om det igen. Jag bor på ett studentboende/elevboende/vad-ni-nu-vill-kalla-det i Norrköping som heter Himmelstahus, men egentligen bor jag i en liten stad som heter Vadstena i Östergötland, ligger ungefär 10 mil väster om Norrköping. Så var tredje-var fjärde helg åker jag hem till Vadstena och familjen.
 
Här på studentboendet så har jag eget rum och dusch/toalett, men delar på kök och tvättstuga ihop med 10 andra, blandannat med mina två bästa vänner Maja och Malin som går i min klass. Hur tur har man inte att vi hamnade ihop i samma kök liksom? Maja och jag har även våra rum precis bredvid varandra, vilket vi inte upptäckte fören efter två veckor in i första terminen i ettan, sämst ju. Ungefär 4 minuter bort så ligger det ett till studentboende som heter Blomster, där bor mina två andra bästa vänner Milla och Amanda. Det är där vi är när jag ibland skriver att vi är på andra studentboendet.
 
En till sak som jag inte har nämn men som är värt att nämna, är att min pojkvän Adam bor här hos mig måndag-torsdag för att han har praktik här så han ska bo här i 15 veckor och det har väl gått 5 veckor tror jag. Så varje torsdagkväll åker han hem och så kommer han tillbaks på måndagen. Och det är sjukt jobbigt när han åker hem, hatart :( Saknar han så himla mycket när han inte är här.
 
Jag städade ju mitt rum igår och jag tycker att det blev så fint att det är värt att visa före och efter bilder.
 
Om det är någon som är intresserad så skulle jag kunna visa hur hela rummet/duschen ser ut, eller varför inte hela boendet? Kan fota eller filma, vad tycker ni? :)

SNÅLSKJUTS

MORNIN' PEEPZ!
Hade en riktigt grym dag/kväll/natt igår! På eftermiddagen någon gång kom Casper och Gustav och så käkade vi frulle inne hos Maja och kollade på vampire diaries, sen satt vi där inne och pratade och stojjade i ett par timmar tills vi kom på att vi va hungriga, då började vi diskutera vad som skulle ätas, efter typ en timma så kom vi fram till att chinamat skulle det bli! Så vi tog och promenerade in till stan vid 9 på kvällen, flummade massa påvägen dit. Väl framme och väl när vi fått maten så käkade jag upp mitt på två sekunder, va såå hungrig, fick som vanligt kolla på när alla andra käkar haha, äter så snabbt! Satt och pratade och flummade i ett par timmar och sen drog vi hem, på spårvagnen sitter det pappdockor med den där snålskjuts gubben och tjejen ni vet? Precis när vi skulle kliva av rev vi ner en sån och så sprang vi. Hahah alltså det va så jävla kul, höll på att kissa på mig seriöst. Näär vi kom hem kollade vi på film, eller... de andra kollade på film och jag sov som vanligt eheh.
 
Igår när vi satt i köket och fixade frulle så kollade Maja på mig och jag sa "vaad? :3" då sa hon "du ser så glad ut, såå himla söt är du när du ler!" och då stämde även Tilda in där och sa "jaa, du är jättesöt när du ler" hahah blev ju lite glad där av den plötsliga komplimangen :'3
Hahah ser ju ut som att jag skelar med ena ögat juu :(( Men det gör jag inte, som ni kanske ser på bilden så är min högra pupill typ halv, eller oval, så det ser ut som att jag skelar på denna bild :(
 

KLIPPTE AV MIG HÅRET

GODMROGON KOMPISAR!
Här har jag varit i full fart hela morgonen, har fullkomligt rengjort varenda liten vrå i badrummet, så nu är det alldeles skinande rent därinne! Sen efter frukost(haha väntar på att Maja och hennes polare ska vakna) ska jag städa klart i rummet också, kan inte göra det nu för Maja har dammsugaren v_v Jag håller även på och tvättar och fixar och trixar lite i gimp. Försökte göra en gif, men det gick inte så bra. Fick ihop den så det blev bra och så i gimp, men sen när jag sparat den så funkade den liksom inte :c försökte göra om den på massa olika sätt men funkade ändå inte. Men ska inte ge upp, någon dag ska jag fixa det!!
 
Hade lite tråkigt inatt, så blev att jag klippte av mig håret. Det behövdes verkligen, såå slitet. Nu är det superduperkort :(( Först blev jag arg för att jag klippt så mycket, men ju mer jag ser mig i det så trivs jag faktist rätt bra i det så kort :3
 
 
 
 
 
 

BALLERINA

 
Igår när jag va och handlade hittade jag nya Ballerina Mjölkchoklad som jag aldrig hört talas om förut och eftersom att det va extrapris och de bara kostade 10 kronor så va jag bara tvungen att köpa och testa! Jag älskar mjölkchoklad och ballerina, så att slå ihop de två blev en fantastisk kombination. Själva kakan smakar samma, det är bara krämen i som smakar mjölkchoklad nu, vilket va sjuukt gott! Ni borde verkligen smaka den!
 
 
 

VAPENHANTERING

Idag på jakt och vildvårdskursen hade vi vapenhantering, fick (precis som det låter) hantera vapen och hur man hanterar det på ett säkert sätt osv. Den här delen av kursen har varit rätt intressant, alltid kul med vapen haha. Inte för att jag gillar vad de är till för, men de är intressanta. Alla andra kurserna idag va inställda så vi fick sluta redan vid 11.20 :D Så nu tänkte jag fixa lite inlägg till bloggen, möjligen städa om jag orkar och försöka göra klart indianpandan till Casper.
 
Kom nu på varför det inte gick att ladda upp vissa bilder igår, med kameran jag har nu så blir bilderna för stora, så måste förminska de flesta för att de ska funka att ladda upp :/ såå segt.
 
Hiho, snodde Adams tröja idag, fett mysig ju :3
 

DELFINGOS

Jag är dålig på att hålla saker jag lovar, borde inte lova saker hela tiden haha. Men aja, här kommer i alla fall bilderna när jag och Maja va på delfinariet, resten kommer upp någon gång under helgen.

 
ATTANS OCKSÅ, BARA FÖR ATT JAG SKA LÄGGA UPP BILDERNA SÅ VA DET NÅGRA AV DEM SOM INTE GICK ATT LÄGGA UPP. MEN ORKAR INTE KNÖLA SÅ DETTA FÅR BLI BRA, CAPS LOCK ÄR OCKSÅ BRA.

DREAMS

MORNIN' PEEPZ
Har fetaste sovmorgonen idag, börjar inte fören om en timma! Dock vaknade jag redan vid 9 men halvsov till 10, så då satte jag på datorn och har nu redigerat klart bilderna från Kolmården. Vet att jag lovade att de skulle komma upp i måndags, men nu kommer de upp ikväll istället. Nu ska jag ta och fixa mig och sen gå och käka innan jag, Maja, Malin och Manda ska ta och bygga på kaninburarna.
 
Random bild på en av mina fina drömfångare.
 

MIN FÖRSTA BÖTER

Som jag skrev igår så åkte ju jag, Maja och Malin in till stan igår för att möta upp Adam, men vi hann inte så himla långt, bara två hållplatser.. För där klev det på tuuusen vakter och kollade biljetter, och oturligt nog så plankade jag och Maja just då igår för att vi inte hade några pengar på busskorten. Så det blev ju bara för oss att kliva av och så skrev dom bötrar till oss, så nu är man 615 kronor fattigare v_v Är så jävla arg och inte alls på humör, varit arg hela morgonen och förmiddag idag med. Inte kul. Det jävligaste va ju att sen när vi skulle åka hem och jag laddat mitt busskort så upptäckte jag att jag hade 80 spänn på busskortet redan, så jag hade inte behövt planka och då hade jag inte fått en nedrans böter D:
 

Min fin fina böter, eller tillägsavgift som dem kallar det.
 

RUDOLF