LINKÖPING MED BAE

Idag var jag i Linköping och träffade Maja och Jeppe, var asnice och så fint att få hänga med Maja i ett par timmar. Vi gick runt på stan, kikade på all rea, snackade en hel del och hängde på Suspiria tattoo(tror jag det hette) medan Jeppe blev tatuerad. Suspiria's studio var lite creepy, massvis av uppstoppade djur överallt??? Men i övrigt var det nice så vi hängde där ett tag, blev såååå sugen på att tatuera mig igen, gaaah VILL haaa pls. Sen lånade vi Jeppes bil och körde runt lite bara för att fett kuuul azz. Vid 17 var Jeppe's tattoo klar så då tog jag och åkte tåget hem igen för att de obvi skulle åka hem. När jag kom hem frågade mammi vad vi gjort, när jag sa att vi varit på en tatueringsstudio så sa hon direkt "blev du sugen?? ;)" jag ba "SOM FAN" och då skrattade både hon och pappa. 

Även fast det bara var i några timmar som jag var med dem så var det verkligen behövligt! Har ej träffat någon utanför familjen sen tidigt i November tror jag det var. PLUS jag har saknat och saknar Maja så sjuuukt mycket, jag hoppas verkligen att vi ses väääldigt snart igen! 
Här är några snapchatbilder och en selfie från idag! Förövrigt, ombytesrum??? det heter ju provrum, vad tänkte jag på där egentligen??? 

After all this time? Always.

ALLTSÅ VAD ÄR DETTA????? Först Lemmy Kilmister, sen David Bowie OCH nu Alan Rickman???? Jag brukar inte reagera så jättemycket när någon kändis dör (om det inte är någon jag avgudar), men alltså nu när jag fick reda på att Alan Rickman avlidit så blev jag helt chockad! Jag har sett honom så himla mycket, speciellt i harry potter of course och det kändes som att han skulle leva forever typ? Tre stora män han lämnat oss under så kort tid, hoppas det inte blir fler.
Vila i fred nu.
 
 

YOU DON'T SEE ME STANDING HERE

 
 
OKEJOKEJ OOKEJ. Bara lyssna på den här låten, den är niiice. Calum Scott var med i Britain's got talent och alltså JA han har talang, såå duktig, älskar rösten!

MY HAIR IS LIKE A RAINBOW

Två bilder på mitt hår, bara för att jag älskar den här färgkombon. I  freakin' L O V E it. 

SEA-PANDA

Hahah alltså hur nördig får man vara??? Inatt drömde jag att jag satt nere vid vattnet i hamnen och helt plötsligt kom det upp en späckhuggare vid mig, jag ba wooooahh. Sen klappade jag honom, vi gosade massa och jag gick med honom längst med kanten, vi blev bästisar <333 Jag har ju klappat delfiner på riktigt så i drömmen kändes späckhuggaren så som en delfin känns, så hela drömmen var så himla verklig! Ni ska bara veta hur många gånger jag drömt något sånt här, alltid en späckhuggare. Den dag jag får se en späckhuggare ute i det vilda, då kan jag dö lycklig. 
 
 

MOTHERFUCKING SNÖ

Okeeej kompisar, är det bara jag som tycker att det är så himla fint när det snöar?? Speciellt när det snöar sådär mycket och sådär stora flingor, som det gör nu, som det gjort i princip hela dagen sen inatt. Innan jag gick och la mig i natt stod jag och kollade ut i en evighet, hela luften var typish fylld av snöflingor. Såå fint. Var tvungen att göra en gif, men den blev inte riktigt rättvis mot verkligheten. Snöflingorna är större och det är typ dubbelt så mycket irl, lovar. Fint är det iallafall. 
 
SÅÅÅ FIIIIIINT, RIGHT?!??!???
 

Fönstertittare????

OKEEEJOKEJOKEJ THIS IS WEIRD. Tidigare idag skulle jag, mamma, pappa och lillebror gå en promenad. När vi kommer ut går vi förbi mitt fönster för det är mot gatan, dåååå får vi se att det är fotspår i snön som leder in till mitt fönster och sen ut till gatan igen. SKITSKUMT. Någon har alltså stått där och tittat in.. på mig??? USCH. Det som gör detta ännu mer skumt, är att jag hade en fönstertittare när jag bodde i Norröping också. Då bodde jag på ett elevboende så det fanns liksom massvis av fönster att titta in i, men spåren i snön gick till bara mitt fönster. Den här personen kanske har flyttat hit till Vadstena hahah. 
 
Utsikten från mitt fönster för bara några minuter sen, såå fint! Allt blir så mycket finare nu när snön är här.
 

MUSIKHJÄLPEN - VIDEO

Kom nyss på att jag ej lagt upp min senaste video här som jag skrev att jag skulle den 16 december, brrraa Momlin. Men hur som, här är den! Det är ifrån när jag var i Linköping med min lillasyster och kollade på Musikhjälpen. Inte världens bästa video, men tillräckligt bra för att jag ska våga visa den haha. Glöm ej HD!
 

BLÅÅÅÅ SOM BLÅTT

HEYOOO KOMPISAR. Fucking hell vad jag är taggad på att börja blogga igen!!! Och ännu mer taggad blev jag nyss när jag fick en jättefin kommentar på gårdagens inlägg, åhååh. Har saknat detta ganska mycket, att blogga och få alla de där gosiga kommentarerna. 
 
Som ni kanske såg i gårdagens kollage så har jag färgat en del av håret blått. Det är något jag läääänge funderat på, så dagen innan julafton bad jag syrran att färga håret blått på mig OCH DET BLEV SÅ GALET SNYGGT. Jag kan inte riktigt komma över hur snyggt blått hår är, men alltså wow, blått OCH vitt är typ ännu snyggare?!?? Dock en aning jobbigt att hålla isär när man duschar så att inte allt blir blått haha, men det får man leva med om man vill vara snyyyyggggg. 
 

Såhär egoistisk har jag nog aldrig varit

Årets första inlägg, hejdå 2015 och hej 2016. Äntligen. 

2015 blev aldrig så bra som jag trodde att det skulle bli, speciellt inte det sista halvåret. Jag tappade bort mig själv lite och visste inte riktigt var jag stod längre. Jag tappade orken helt enkelt och det var delvis därför som jag slutade uppdatera här på bloggen. Jag vet att man inte behöver ett nytt år för att skapa löften, men på något vis känns det lättare. Det är andra januari 2016, ett helt nytt år, som ett blankt papper. Det är nu jag ska bestämma mig för vad jag ska göra med det där blanka pappret, ska det bli lika rörigt som förra året? Eller ska jag med omsorg skapa ett konstverk på pappret? Det här året börjar jag med att sudda ut allt dåligt som varit, för jag kan inte fortsätta leva i det som varit. Detta är en helt ny start, jag har ett helt år framför mig och det känns mer än bra. Jag är taggad för vad det här året har att ge mig!

Mina löften för det här året:
- Hitta en stabilitet i livet och skapa rutiner för var dag 
- Sluta spendera tid och dagar på ingenting 
- Kliva ur min comfort zone mer 
- Skaffa fler vänner/umgås mer med de vänner jag har 
- Börja träna så att jag kan få tillbaks min fett snygga kropp igen + bli stark (förlorade nästan mot min 7åriga systerson i armbrytning häromdagen, det säger ganska mycket hee) 
- Skaffa fler tatueringar + fixa till den jag har 
- FÅ ETT JOBB TACK 
- Ta tag i bloggen och youtube ordentligt
- Måla/teckna/rita mer 
- Utmana mig själv mer när det gäller fotograferande

Har aldrig haft nyårslöften förut, så kör stenhårt med alla dessa löften i år. Ska jobba för att hålla dem allihopa, önska mig lycka till!!! Bara för att jag kan och tyckte att det var lite intressant så satte jag ihop ett kollage med en bild på mig själv från varje månad från förra året. Har jag blivit snyggare? Fulare? Coolare? Bättre på smink har jag iallafall blivit, åtminstone när det gäller ögonbrynen haha! I augusti är de fett on point!!