VAD TYCKER NI?

Alltså fucking hell, hatar när jag har beslutsångest. Är ju blond atm men jag funderar starkt på att färga underhåret blått, eller göra blå ombré, eller halva blått. För jag gillar mitt ljusa hår, men samtidigt vill jag ha blått. Eller ska jag köpa vit toning och göra håret vitt på riktigt?! ELLER SKA JAG KANSKE FÄRGA ALLT BLÅTT???? Känns dumt att färga blått om jag ska på balen. Men samtidigt kan jag matcha en blå klänning till.

På riktigt det är en jävla röra i huvudet, när jag ska ta ett beslut ser det alltid ut sådär. Men på riktigt, blått underhår låter väl nice? Typ såhär som när jag hade lila fast blå istället då. Eller ska jag kanske göra ombré.....
 
 

13 APRIL IS COMING

Såå jag fyller år om två veckor minus en dag, ska försöka få till att fira mig ordentligt i år eftersom att jag varken gick ut eller festade på min artonårsdag. Men whateeva, tar igen det nu när jag fyller 19 istället. Det jobbiga är bara hur fasiken jag ska planera upp allt på lovet osv, känner att det blir ganska mycket åkande överallt.
 
Daniel har dessutom tjatat på mig om vad jag önskar mig, förutom min top 3 som jag postade för ett tag sen så visste jag verkligen inte. Så inatt när jag inte kunde sova så funderade jag och tänkte ganska länge. Kom fram till ett par saker iallafall. Det första jag kom och tänka på var glassformarna, åhhh velat ha sådan jättelänge, glass är det bästa som finns ju! Schampoot och balsamet har jag velat ha ett tag också, vill ha långt hår nuuu. Oversize baseballtröjan skulle passa perfa nu när sommaren kommer, är inte så mycket för klänningar men det där är ju typ en tröjklänning(?) asball ju. Halsbandet är typ det finaste jag sett, jag menar, det är en stjärtfena?! Linnet behöver jag inte säga så mycket om, det är ett blålila linne OCH det är Of Mice & Men's logga på, bättre kan det inte bli. Sist men inte minst, en snapback från serien The Walking Dead. Den är asfet och dösnygg. Dessutom behöver jag en huvudbonad inför sommaren, lyckas jämnt bränna hårbotten eftersom att jag har så tunt hår, haha :(
 
Vet att jag har en del följare som också älskar The Walking Dead och Of Mice & Men så länkar till allt under bilden.
| Oversized baseball tee | Halsbandet | Glassformar | Snapback TWD | OM&M linne | HairBell schampoo balsam |

HOW COULD I BE SO BLIND


THIS IS WEIRD

Okeey jag hade typ skummaste drömmen inatt... Kan inte förklara allt för det skulle ta så lång tid. Men iallafall så var jag på ett väldigt exklusivt party, dem har pooler, konstgjorda vattenfall och grejer. Där träffar jag på massa b-kändisar men även andra större kändisar som Hugh Jackman osv. Sen går jag in i ett rum där jag träffar Jeffree Star och han var på riktigt typ 3 meter lång och lika fabulös som på bild! Han började prata med mig och var hur trevlig som helst. Sen ett tag gick han närmare mig när han pratade och då fick jag be honom backa för det var så jobbigt att kolla upp på honom när han var så lång och så nära. Han skrattade och tyckte jag var asrolig och så backade han en bit.
 
Sen gick jag vidare in ett rum där de hade en bar, då kom det fram en snaggad muskelkille som började klänga på mig och en till tjej. Sen försökte han kyssa mig men när jag backade så lyfte han upp mig och tänkte bära iväg mig medans jag kämpade emot allt jag hade. Allt folk runt omkring brydde sig inte, men tillslut sa en vakt "låt tjejen vara" så då satte han ner mig, skrattade och gick. Jag blev rosenrasande och gick ut därifrån.Jag gick runt på trädgården utanför och var svinförbannad, då kom Liam Neeson (från taken/star wars ni vet) ut och började prata med mig, försökte lugna ner mig. Han fick mig att gå tillbaks in igen med honom. Väl inne fick jag se olika svenska storbloggare stå och spruta champagne över varandra... ÖHHHH.
 
Skummaste drömmen jag haft på länge, var typ fortfarande arg över den där snaggade snubben när jag vaknade haha!
 

THE LIE WE LIVE

 
Efter att jag såg den här minidokumentären om den korrupta värld vi lever fick jag en hel del tankar. Videon fick mig att vilja resa ut i världen och leva varje dag som om det var min sista, ett äventyr för varje dag. Jag vill heller inte växa upp till en vanlig tråkig vuxen som är fast i samma mönster och samma rutiner, som nöjt sig med det den har. Jag vill sticka ut så mycket som möjligt, inte lyssna på vad lärarna lär oss om att anpassa sig i samhället. Samtidigt ska jag sluta döma andra människor, vara mer uttåtriktad och sträcka mig ut efter folk i min omgivning istället för att gömma mig bakom min sociala rädsla. Videon fick mig också att vilja leva så miljövänligt som går, ta vara på den natur vi har och sluta förstöra och konsumera. Vegetarian är nästa mål i livet, djur ska inte leva på det vis de gör för att kunna ge oss mat på tallriken eller bli mat åt andra djur. Jag ska överhuvudtaget börja äta bättre, närproducerat, ekologiskt och utan massa farliga kemikalier. Jag ska respektera de vilda djuren och naturen vi har, jag ska kämpa för att de ska få vara kvar på jorden, kämpa för att inte bli nerskövlad eller utdöd. Slutet av videon fick mig att vilja sluta vara så fast i mobilen och leva i nuet. Sist men inte minst fick videon mig att vilja leva ett så bra och äventyrligt liv att jag kan hitta den där livsglädjen innan jag dör.
 
Vad fick ni för tankar efter att sett videon?

SERIER JAG FÖLJER/SETT

 
Jag skulle lätt kunna kalla mig serienörd då jag följer så himla många serier och har sett klart massa av dem. Här ovanför ser ni ett par av de jag följer och som ni kanske kan räkna ut så gillar jag mest övernaturliga/skräck-serier. The walking dead, the vampire diaries, the originals, jordskott och supernatural innehåller alla någon form av övernaturliga väsen eller zombies. Bates Motel är typ skräckpsyko, lite obehaglig serie. Men efter sådana serier så gillar jag vanliga ungdomsserier som Awkward och The Red Band Society! Vilken är eran favoritserie? Kanske kan ni tipsa om någon serie jag borde se??
 

DEM STÄLLER ALLTID UPP

Har man inte världens bästa vän elleR? Jag är helt pank, sitter på mitt rum helt själv när Milla kommer och knackar på och frågar om jag ska med till ICA, sen lägger hon till "jag kan köpa godis åt dig", hon visste nämligen att mina pengar var slut sen ett par dagar tillbaka. Jag hatar verkligen när mina vänner, pojkvän eller systrar betalar saker åt mig när mina pengar är slut för liksom jag bor själv och ska kunna stå på egna ben, men med 1050 är det svårt och då har jag alltid dem som ställer upp. Även fast jag hatar det så blir jag ändå så jäkla glad och det betyder mycket, även fast det är lite godis haha. Jag blir verkligen såå sjukt glad för allt dem gör för mig även fast det kan vara en sån liten sak. Så tack bästisMilla ♥
Jag och Milla när vi hade nollning med ettorna i augusti förra året, it was fuun.
 

IDAG ÄR JAG SJUSOVARN TILL HALV ETT

Supersorry för sent inlägg men jag orkade verkligen inte gå upp idag, låg i sängen till halv ett ungefär, hade kunnat ligga kvar där ännu längre om inte min mage börjat låta som ett hungrigt litet odjur. Första gången på evigheter som jag sovit så länge, annars går jag alltid upp 9-10 oavsett hur lite sömn jag fått. Crazy ikr. Hur som helst, nu är jag nyduschad och fräsch, ganska asnice. Älskar att duscha lite för mycket. Lika mycket som jag älskar frukost lite för mycket.
 

LÅNGHELG VET NI

Bästa skoldagarna är när läraren meddelar att man är ledig nästa dag(imorgon) och ännu bättre är det när man inser att den här lediga dagen är imorgon på en fredag vilket betyder att vi har långhelg!! :DD HUR BRA?! Gick sen hem och tittade på Iron Will (superkonstig slädhundsfilm) med Maja och Malin, somnade en stund i Malins "prinsessan-på-ärten-säng" med majas ben som kudde. Myyys.
 
Ett par bilder på mina superbästisar ♥
 
 

DAGENS BEN

Känner mig extremt jävla fabulös idag, har knästrumpor och tights. Sååå snyggt. Känns dock så himla ovärt att fixa sig till skolan såna här dagar när man bara är där från 12.30 -15.50. Dessutom var det så jävla ovärt att jag satt uppe inatt och målade den där gravida kvinnan för läraren sköt upp det en vecka... Nu får dessutom de i min klass som läser min blogg se bilden i förväg. Oh well, har den uppgiften klar iallafall. Här får ni dagens ben och dagens ansikte.
 

AKVARELLPENNOR FOR THE FIRST TIME

Nu ska jag gå och äta lunch med Maja och Milla, sen ska jag ha naturkunskap. Just nu har vi sex och samlevnad och idag ska vi redovisa något som vi kom och tänka på när vi såg en film förra lektionen, det var egentligen inget speciellt som jag kom och tänka på när vi såg filmen som påverkade mig. Så jag valde att måla en bild på en gravid kvinna som jag ska visa upp och säga att filmen inspirerade mig till att göra den. Det är även första gången som jag använde akvarellpennor så den är inte superbra, dessutom var det så mörkt i rummet när jag gjorde den att jag använde pennor som inte alls var hudfärgade som jag trodde... haha så hon är lite gulaktig. Men jag är ändå nöjd för att vara första gången!
 

SÅ JÄVLA FRÄSCHT ALLTSÅ

Är man bäst eller är man bäst? Lyckades fixa min header och jag är sååååå nöjd. Min blogg har aldrig varit såhär snygg tidigare, hahah alltså lyckan när man får till det såhär bra. WOHOOO. Ska fixa ny presentation en annan dag också och byta ut den bilden, kanske lägga in lite annat intressant som instagram och sånt i menyn också. Har även bytt ut min fula ikon till jättesöta squidgy :3
 

GILLAR NÄR DET GÅR BRA

Wohoo jag ligger på topp idag. Nästan alla rätt på engelskatestet vi hade idag(synd att det inte betygsattes... buhu), jag fick B på min redovisning om späckhuggaren Morgan(fick inte A bara för att jag inte var tillräckligt mycket på den sidan som vill ha kvar henne i fångenskap... inte vad redovinsingen skulle handla om meeen oh well, nöjd ändå) och så till sist, jag fick 31 av 45 rätt på religionsprovet som jag inte ens pluggat på! FUCK YEAAH. Såna här dagar gillar vi! JUSTE, fick min studentmössa idag, vilket påminner mig om att jag måste söka mer jobb...
Men, jag och Maja taggar studenten ändååå.
 

DET DÄR MED ATT PLUGGA ÄR INTE MIN GREJ

Alltsååå typical me. Bestämde att jag skulle plugga idag, läste på de 100 engelska djurparksorden ganska duktigt i tid. Sen skulle jag göra powerpoint till min redovisning om en späckhuggare som är imorgon, MEEN jag distraheras av internet så jävla hårt. Började klockan 18, nu är klockan 22.30 och jag är inte klar med powerpointen ännu.... Försökte iallafall peppa mig till att vara duktig och plugga ordentligt genom att äta lite macka och glass. NOM NOM. Har O'boy-pulver på glassen om ni undrar vad det bruna är, suuupergott när glassen smälter där o'boyen är! MHMHMMMM.
 

FROM HELL

Jag hade världens underligaste dröm inatt, men jag glömde precic bort vad som hände i den.... :( Hatar när sånt händer. Hur som helst, jag är supertrött och har huvudvärk from hell. Vill ligga i sängen och kolla film hela dagen men nah, hinner ej. Ska pluggeliplugga för har religionsprov och redovisning imorgon. Kulkul. Om jag hinner tänkte jag försöka hinna börja på en ny header, är sååå trött på min nuvarande. Asful ju.
 

YO WAZZUUUP?

WOOOAAA HEEEJ. Idag har jag kollat på en dokumentär om hajar(den var intressant och väldigt sorglig), sminkat mig lite mer än vanligt CUZ it was time for en ny video till YT, kollat på Supernatural och ätit mackor och redigerat video.
Vad har ni gjort idag dååå?
 

BOUNTY ICE CREAM

Det bästa och godaste som finns här i världen är vanilj, kokos och glass. Vet ni vad som är ännu godare? Att sätta ihop allt det där till den godaste jävla glassen som finns. Var på ICA igår och där i en av frysarna låg dem, för ynka 10 kronor. Tror jag dog av smaken. MHMHMHMMM. Bounty är en av mina favoritchoklader och nu finns dem som glass! Gud har besvarat min böner om den perfekta glassen.
 

MARINA DÄGGDJUR IS DA SHIEET

Jag fick reda på igår eftermiddag att vi skulle redovisa våra marina arbeten idag så satt med det hela eftermiddagen/kvällen igår. MEN sen så stängs ju internet av här vid 23 på torsdagar så han inte göra klart, ganska retligt. Men som tur var så han inte alla redovisa idag ändå, asnice! Eftersom att detta är min favoritkurs (marina däggdjur) så sattsar jag på ett A i den här kursen, har redan fått A på första uppgiften och försöker vara så aktiv som möjligt under lektionerna så det ska kanske gå vägen.
 
Idag har jag glott serier hela eftermiddagen, bra liv i knoow! Men ska nog dra till ICA och köpa energidricka som blivit mitt nya beroende. Kanske lite turkisk peppar som det också blivit väldigt mycket av på senaste tiden... Förövrigt blev jag väldigt besviken på dagens solförmörkelse som jag inte ens kunde se för ALLA JÄVLA MOLN SOM VAR PÅ HIMLEN JUST IDAG.
 
Den översta gifen visar hur jag känner mig atm, den andra gjorde jag bara för att jag kan. Fritt land ni vet.
 

SETT OF MICE AND MEN LIVE, AVLIDER

Är fortfarande i extas sen i måndags då jag äntligen fick se Of Mice & Men live. Känslan av att stå där framför dem är obeskrivlig, har drömt om det så länge. OM&M betyder så mycket för mig, deras låtar och Austin's kloka ord har hjälpt mig igenom så mycket. Så att få stå där och sjunga med i deras låtar, det var helt otroligt underbart, utan tvekan bästa kvällen i mitt liv. När dem kom ut på scenen började jag nästan gråta för jag trodde verkligen inte att jag någonsin skulle få se mina hjältar på riktigt, alltså den känslan när jag fick se dem, ville bara kasta mig upp på scen och krama allihopa.

Dem var så perfekta live, spelade precis dem låtar jag ville och framförde dem sjukt bra. Dem var sååå mycket bättre live, oh my, vill se dem igen. Något jag inte var förberedd på var Austin's röst när han pratade... Jag har hört honom prata i massvis av videos, men han lät så sjuukt mycket annorlundare irl. Typ dog när han började prata första gången, sååå söt. Jag stod näst längst fram i publiken så lyckades få ögonkontakt med Austin sååå många gånger och Alan sprutade  öl på oss från sin mun, nice typ. När dem spelat klart kom Phil ner från scenen och jag lyckades få 2 high fives av honom, dog lite.

Hade chansen att få träffa båda förbanden The Amity Affliction och Volumes då de gick bakom publiken efter att de spelat så man kunde träffa och ta bild med dem. Men jag ville inte mista min plats längst fram i publiken så det blev inget med det, ångrar det lite tho :(((

Tog bara en bild under hela konserten (och den blev sämst) för jag var alldeles för upptagen av att se mitt favoritband, så jag snodde den här bilden ifrån OM&M's fotograf.
 
 

UNDER PÄLSEN

Häromdagen såg jag dokumentären Under pälsen och den handlar om pälsfarmerna i Norge, en kille låtsas vara praktikant och filmar allting med en dold kamera. Och jag kan säga att jag på riktigt grät under de värsta scenerna i dokumentären. Jag blir framförallt arg och ledsen när jag ser sånt här, jag förstår verkligen inte hur man kan behandla djur så respektlöst och hålla dem i så extremt dåliga förhållanden. Det är nästan så jag inte kan tro på att sånt här händer, det är verkligen helt sjukt. Blir bara så extremt ledsen när jag ser djur som mår dåligt och behandlas på helt fel sätt.

Tycker det är grymt jobbat av djuraktivisten Frank som faktiskt gör sin praktik där och får gå igenom allt hemskt som dem gör på en pälsfarm. Det värsta var dagen då de avlivade och flådde djuren, han sa då att han blev rädd för sig själv, för vad han höll på med. Men samtidigt var han tvungen att göra det för att få filmer av allting så att en förändring kan ske! Och visst går det framåt i Norge. I det norska stortinget bereds just nu ett förslag om att avveckla pälsnäringen och förbjuda pälsimport. Asbra ju, hoppas bara det går igenom!
 
Tycker ni som använder pälsar kan ta och kolla på den dokumentären, så att ni förstår vad det är för industri ni stödjer. Alla ni andra borde kolla på den också, så alla får veta vad som pågår.
 
Ni kan kolla på den HÄÄÄR.
 
 
 

FÄRGA HÅRET MITT I NATTEN

Min utväxt var förfärlig så inatt vid typ halv 3 ställde jag mig och blekte utväxten. Typical me att alltid färga hår mitt i natten.. :)))) Visade sig dock att blekningen tog på lite mer än bara utväxten så mitt hår är i princip blont nu, förutom topparna som numera ser grönaktiga ut... blir att bleka håret igen i helgen he. Klippte dessutom håret i tisdags, så det är ganska mycket kortare nu.
 
Fucking hell, varför ser min hårfärg alltid bättre ut på bild?!
 

EN MÅNAD TILLS JAG FYLLER 19

Idag är det fredagen den trettonde OCH en månad kvar tills jag fyller 19. WOOHOO, längtar så mycket, bästa som finns att fylla år(än så länge). Tänkte att jag lite snabbt skulle visa er min topp 3 på önskelistan. Dock önskar jag mig massa annat men ja, detta är min topp 3. Vet att jag inte kommer få något av det eftersom att det kostar maaassor, men önska kan man alltid göra vet ni.
 

MANGOBANA

Var nyss inne på umo och förnyade mitt recept, var väl egentligen inget jag ville göra då tanterna jag träffat där tidigare varit så konstiga. Men hon jag träffade idag var så sjukt snäll och trevlig, gjorde att min dag fortsatte så bra som den startat. Gick sen en sväng inne i stan innan jag tog spårvagnen hem, gick och handlade lite frukost som jag sen åt framför Bates Motel. Det är förövrigt så sjuukt varmt och skönt ute idag, svettades som en gris när jag gick inne i stan. Alldeles för varmt med tjocktröja och vårjackan, såååå nice! Är nästan på alldeles för bra humör idag, ganska så jättehärligt.
 
Förövrigt har inte jag typ världens snyggaste höfter eller??? Typ askvinnliga höfter. Känner mig nöjd idag.

HJÄLP MIG?!

Jag och beslut är inte min starkaste sida. Ska bleka utväxten sen, men då är ju frågan om jag ska färga håret blått igen eller göra någon kombination av blått och vitt på något sätt. Liksom jag färgade håret blått för att blått är bäst och för att jag gillar att sticka ut, men nu har typ 10 pers i skolan blått hår :(((

Men sen är ju också frågan huuur jag ska kombinera blått och vitt... Vitt med blått underhår? Halva vitt/halva blått? Blå ombre? Vit ombre? Hjälp mig bestämma hur jag ska färga pleease!

Såhär ser mitt hår ut atm.
 

FÅGELSKÅDNING OCH COD

Efter skolan idag gick jag och Maja ner till strömmen för att jobba på vårat fördjupningarbete i Nordens vilda djur kursen. Arbetet går ut på att ta reda på när ett par vårfåglar vi valt ut kommer till Norrköping. Meeen vi såg bara en himla massa Gräsänder och Sothönor. Det var dock mysigt ändå, vi hade glass och fika med oss som vi satt och mumsade på i solen vid vattnet. Men det blev lite kallt efter någon timme där så vi gick hem och spelade black ops 2 istället.
 

UNDERBARA GREJER

Alltså vädret som var idag, heeelt underbart! Måste varit runt 15+ ute :''') Dock spenderade jag den inne och tog snygge selfies i det asbraiga ljuset från solen, gjorde en ny video ocksåååå. Den ligger redan uppe på youtube men lägger inte upp den här på bloggen fören imorgon. Förövrigt så har jag så mycket träningsvärk i benen just nu att varje steg jag tar gör ont, böjer jag för mycket på benen så viker dem sig hahah. Underbaaart.
 
Och så vill jag säga heeej och välkomna till allt folk som strömmade in här idag, askul att statistiken typ tredubblades bara idag. Hoppas ni finner min blogg intressant och stannar!
 

THE DRAGON AND THE HIPPOGRYPH

Kollade nyss igenom min mapp med allt jag ritat då jag tänkte göra klart syrrans tattoo-design senare. Men hittade denna som jag började på för över ett år sen men aldrig gjorde klart, fjädrarna blev så svåra att ta sig an så den blev bara liggandes tills jag hittade den nu. Tänker nog göra klart den efter att jag gjort klart syrrans, har inte mycket kvar på hennes seen får ni se resultatet av den! Vill ni se sneek peaks på tattoo-designen klicka HÄÄÄR.
Sorry för crappy mobilbild men kamerabatteriet ligger på laddning atm.

MOTIVATION SÅ DET RÄCKER OCH BLIR ÖVER

Alltså fatta känslan när man vaknar och har världens träningsvärk i benen och magen efter ett kort men ganska intensivt pass hemma igår. ASHÄRLIGT. Första gången jag tränar på typ över ett år, just nu är jag astaggad på att fortsätta och se resultat. Är motiverad till tusen! Känns verkligen jättehärligt att jag är så motiverad, vill göra en miljon saker som jag velat göra ett bra tag men inte haft ork till. WOHOOO, GO GO GO MOMLIN.
 
Nu ska jag äta min älskade frukost, har en mumsig mango som väntar på mig. Funderar på att filma hur man gör för att skära den såhär fint som på bilden. Ifall någon skulle vilja att jag gjorde det?
 

MINDRE ÄN 100 DAGAR KVAR

Ganska så impulsivt så bestämde jag och Milla igår att vi skulle med ut till Puls, Medina skulle spela och folk från städer runt omkring skulle komma. ASKUL. Så en timme innan alla skulle dra bestämde vi att vi skulle med. Yay för impulsgrejer. Hade fett kul, dansade och sånt som man gör där. Träffade som vanligt på vår festkompis från skolan som jag inte ens minns vad hon heter, dansade gjorde vi iallafall, asrolig tjej det där. Träffade också två gamla klasskompisar, en av dem gick jag hela grundskolan med. Så det var kul! Vi drog från Puls ganska tidigt, det är kul de första timmarna men sen pallar man inte mer. #pulsäruttjatat
 

MY LOVE FOR YOU IS BULLETPROOF

 
Alltså ni förstår inte hur mycket jag tycker om mango och hur glad jag blev när jag gick till affären och såg att de hade extrapris på mango! Köpte en på dirren som jag nu har käkat upp, mmmmmh! Funderar på ifall man ska gå och köpa en till.... dem är ju så goda! Visste ni förresten att skalet är jättenyttigt att äta?? Det är precis som med potatisen, man ska äta den med skal och allting för det är i skalet näringen sitter.
Nä skoja bara med er, rekomenderar er att inte äta skalet. Det är ganska äckligt och säkert fullt av gifter.

ATT STÄDA, ELLER INTE STÄDA?

När jag kom hem från skolan möttes jag av ett väldigt stökigt rum(det såg ut så när jag gick imorse också, menade inte att någon stökat ner när jag var borta ehhh). Det är inte så stökigt i andras ögon kanske, men gaaah jag får typ lite halvt panik när det ser ut såhär:
Jag funderade en kort(väldigt väldigt kort) stund på ifall jag skulle städa. Meeen NÄH, roligare att kolla på senaste avsnittet av Supernatural! Ska börja kolla på en ny serie som Maja tjatat på mig om också, Bates Motel!
Dock ska jag nog städa rummet lite senare idag, kan ju inte vara kaozzz förevigt liksom.

CSN-VARNING EFTER EN HALV DAG

I vintras skrev jag ett inlägg om skolan och all stress, nu är det dags för ännu ett inlägg om skolan!
 
Min skola berättade nyligen att dem skärpt till reglerna när det gäller frånvaro, är man borta så lite som en halv dag så riskerar man CSN-varning. Detta på grund av att så många har så hög frånvaro ifrån skolan. Jag personligen tycker att denna "bestraffning" inte är en lösning på problemet. Det kanske löser problemet med all frånvaro, men har dem tänkt på vilken press de sätter på alla ungdomar? Har dem tänkt på att denna press vi får på oss kan skapa nya problem?
 
Mina 3 år på gymnasiet har haft så många upp och nedgångar. I ettan skötte jag min närvaro ganska bra och kom alltid i tid. I tvåan kan jag erkänna att jag lite för ofta skippade lektioner för att jag inte orkade ta mig ur sängen, vilket förstås ledde till CSN-varning. Nu i trean har jag bättre närvaro, denna termin har jag än så länge bara varit borta en dag, vilket är jättebra.
 
Men skillnaden är den att jag personligen mår inte bättre bara för att jag orkar gå till skolan varje dag. Jag orkar för att ångesten över att missa en skoldag är värre. Pressen jag känner över att jag inte kan missa en skoldag finns ofta där. Jag måste ALLTID vara på topp, det finns inte en chans att jag ska få bli sjuk eller må dåligt. Jag kände sådär redan innan skolan skärpte till reglerna, så då kan jag inte påstå att denna lösning är särskilt bra om det är fler som känner som jag gör. Den förvärrar bara måendet hos en del av skolans elever.
 
Jag fick också precis veta att skolan inte ger ledigt till en dag för att man ska på konsert. Varför man tar ledigt har väl inte någon som helst betydelse? Om det är en resa med familjen eller en konsert, vad spelar det för roll? Jag förstår att dem säger nej till elever som har rester och hög frånvaro, men jag som bara varit borta en endaste liten dag den här terminen.. Varför ska dem bestraffa mig som har bra närvaro och ligger relativt bra till i skolan? Tycker bara att det är absurt att dem säger nej, de har inte ens någon bra anledning. Tänker hur som helst åka ändå, min skola ska inte få kontrollera mitt liv.
 
Jag kommer ihåg att när jag gick i ettan var allt så himla bra, en nystart för mig efter att ha utstått ett helvete i nian. I ettan hade vi alltid kul, jag kände aldrig någon press ifrån skolan, jag var aldrig såhär stressad. Allting var bara så himla bra och mindre komplicerat då. Men se hur allting har förändrats sen dess.
 
 

NO TENNIS BALLS

Alltså den här är ganska så jätterolig. Dem med tennisbollarna och näst sista raden är mina favoriter. Det roliga är ju att man känner igen sig i de flesta.. Eller är det kanske bara jag??
 

HÅR STRUGGLES

När jag vaknade imorse insåg jag hur flötigt(jaa flötigt inte flottigt, jag är östgöte!!) mitt hår var så jag satte upp det i en slarvig knut/bulle. Men nu ska jag avslöja för er... att den egentligen inte är så slarvigt uppsatt.... I'm sorry men jag är lite utav en perfektionist. Tog mig runt 20 minuter för mig att sätta upp håret, EH. Påtal om hår så skulle jag vilja gå till en frisör och klippa mig, men inte har man råd med sånt lyx. Får bli att klippa själv som vanligt :C
 
Fråga mig inte varför fokus ligger på väggen på andra bilden, vet inte ens vart jag har mig själv idag.
 

SLUTA RING, TACK.

Gick upp nio för att jag var tvungen att ringa till umo och förnya receptet till mina p-piller, men har försökt i tre dagar nu och varje jävla dag är telefontiden fullbokad. Kan alla bara sluta ringa dit så jag kan få mina p-piller????  Sånt här gör mig så himla bitter huäää. Oh well, nu ska jag passa på att plugga en sista gång till provet jag ska ha idag och så ska jag slurpra lite mer av mitt nya rabarber och vanilj te.
 
Tog en bild av flärpsaken på tepåsen och nu märkte jag att jag tog bild på den sidan som det stod på norska.... Brrrrra där.
Ps. Och nu råkade jag spara en annan bild i den bildens namn så flärpbilden raderades.... Alltså ibland förstår jag mig inte på mig själv.
 
 

 
 
 
 

UGGLEINVENTERING

Blööh jag är så trött.. de senaste timmarna har jag gjort försök till att plugga till guide och service provet och innan det var jag på uggleinventering med en av kurserna jag har i skolan, var dock inget märkvärdigt eftersom att vi inte hörde en endaste liten uggla... Min klass har som vanligt lika mycket tur. Dock hörde vi ganska mycket knakande i skogen som förmodligen var vildsvin... D: Dock hade vi en väldigt stjärnklas himmel med en måne som lyste upp kvällen, det var ju ganska så vackert om jag får säga det själv.
 
Trötta jag ska nu raka vägen till sängen! (eller jag ska ju borsta tänderna först också)
 
 

 
 
 
 

NÅGON MER?

Alltså det här händer mig heeela tiden. Mästerstalkarn right here. Dock hatar jag folk som har privata konton, hallååå jag vill ju kolla igenom alla dina bilder och vara ett creep och stalka dig????
 

WHEN I BREAK THROUGH

 
 

BORÅS, THE REGNIGASTE STAD IN SWEDEN

Tänkte först börja det här inlägget om hur seg och förjävlig min och Neeles resa ner till Borås var i fredags, men ääsch har ju massa annat kul att berätta om istället! Vi hade tacomys, försök till att gosa med deras katt Ninja, promenad och shopping i stan, restaurang med 3-rätters och en halvliter cider till det... pffff snacka om matkoma efter det. Gick även till en krog som hette Pool House, ganska coolt ställe förutom att dörrvakten var full och så fick man komplimanger från en 50plusare.... D: Men men fördelen med att dörrvakten var full var ju att han inte kollade ID så noga, var ju liksom 20årsgräns hehuhohohi busbus. Sista dagen gick vi runt i en galleria som väldigt lustigt nog heter Knalleland... alltså trodde först det var något sorts lekland för småbarn. Sen innan Micka var snällsyster(inte för att hon inte är det annars) och körde hem mig och Neele den över 3 timmars långa vägen till Norrköping så åt vi pizza och kladdkaka, alltså inte tillsammans... utan kladdkaka efter. Hade kanske i och för sig varit gott ihop... ?
De enda bilder som togs i helgen tyvärr. Jag, jag och arga Ninja.