BRA JOBBAT IMMUNFÖRSVAR

Uuusch fybubblan så himla förkyld jag har blivit. Har ju haft ont i halsen ett par dagar, men nu idag har förkylningen verkligen kickat in ordentligt. Låter lite som en kråka, pannan skulle man nästan kunna steka ägg på, kan inte andas med näsan, mina ögon känns varma(vadåå gör inte era det när ni är sjuka?) och jag nyser och hostar lite för mycket. YEEEY. Så himla bra av mitt immunförsvar att släppa in en förkylning såhär lagom till veckan som vi ska vara ute varje dag... Stanna hemma kan jag ju heller inte göra eftersom att jag inte kan lämna Maja med tigrarna, så det är bara för mig att klä mig ordentligt och göra det bästa av situationen. Önskar jag hade haft en termos så att jag kunde ha tagit med mig te :(((
 

TIGERSTUDIE @KOLMÅRDEN

Nu ska jag göra kameran redo för kommande veckan, sen gå och handla matlådemat och sen fixa allt annat som behöver fixas inför morgonagen. Vi ska nämligen spendera hela veckan från 9.00 - 15.15 varje dag ute i Kolmården på beteendestudie. Jag och Maja ska jobba ihop och ska studera tigrarna.
 
Dagarna kommer se ut så att vi ska sitta ute vid tigeranläggningen i cirka 6 timmar, antecka allt som händer hela tiden, fotografera dem och helt enkelt studera och lära känna djuren. Vårat syfte är att ta reda på hur tigrarna egentligen klarar av att leva i grupp eftersom att de naturligt är solitära djur, alltså att de lever ensamma i det vilda.
 
Jag kommer som sagt ha kameran med mig, så jag har tänkt så att varje dag postar jag bilder här och skriver även lite om vad som hänt under dagen och annan intressant fakta vi kommit fram till. Jag har även tänkt filma och klippa ihop en video, så i slutet av veckan kan ni möjligtvis förvänta er att en video kommer att finnas uppe.
Ojoj, skulle vilja redigera om dessa bilder, men det får bli en annan gång.

NATTMÄNNISKA? ELLER MORGONMÄNNISKA?

Jag har kommit på, att jag är en morgonmänniska OCH nattmänniska, samtidigt. Nu måste ni tänka att nej det går inte. Men då säger jag såhär att det gör det visst. Jag kan vara jag vaken till 4-5 på morgonen och ändå gå upp vid 10-11. Som inatt när jag kom hem satte jag mig och skypade till halv 8 på morgonen, sen vaknade jag vid 10 imorse. Jag kunde ha gått upp då, men jag valde att sova ett tag till. Så jag måste helt enkelt vara både morgonmänniska och nattmänniska samtidigt, eller så är jag bara väldigt craycray som går upp tidigt trots att jag varit vaken hela natten.
 
Är du nattmänniska eller morgonmänniska, eller både och som jag?
En finfin bild på när jag sover i skolan istället, längst fram mitt under lektionen.
 

VAR E VAR E VAR E CALLEE?

YO PEEPS. Jag hade en så jääävla kul natt. Jag, Maja och Milla drog tillsammans med Emelie, Maja S och Amanda ifrån klassen till Puls nattklubb. Vi hade jäkligt kul, dansade och sjöng huur mycket som helst gjorde vi och snackade med en del folk. Dock tycker jag att det är helt sjukt vad killar är på en, att man inte ska kunna dansa med sina vänner utan att killar kommer och smyger upp bakom en och börjar grinda mot ens rumpa och har händerna överallt som att det är helt okey. Vill dem dansa med mig får dem väl fan fråga först. Jag hade aldrig varit på puls tidigare, tyckte att det va lite för snobbigt där och folket är egentligen inte alls i min stil.
MEEEN jag hade kul med mina vänner och det är väl det som räknas, riight?!
 
Alltså kolla in hur sjukt perfekt jag la min eyeliner igår, rekordsnabbt också.
 

BUT I CANTALOUPE

 
Dööör på den här, så rolig!! För er som inte är förstår, Cantaloupe är en melonsort och sen tror jag nog ni fattar resten. Dööökul.
 

"DET HAR TORKAT UPP..."

Jag sov till ett idag, ETT! Jag brukar aaaaldrig sova så länge, 11-12 som längst, inte 13. Men sitter man uppe och skypar till 7 så kanske det inte är så oväntat egentligen.
 
Igårkväll fick jag och Maja så himla tråkigt, så vi drog till skateparken och mötte upp Cappe där. Vi skådade några småglin på moppe som efter ett tag fick polisen efter sig, det va ganska roligt att se när moppen försökte gasade ifrån polisen haha! Sen lärde sig Maja att droppa, fett duktii. En random snubbe kom och kollade på oss också, han försökte bryta isen med "åh det har torkat upp... det har regnat". Well, det va ingen bra icebreaker, vi bara stirrade på honom.
 
Hittade en 5 månades gammal bild på mig och Maja när vi leker partyparty, Malin gömmer sig i bakgrunden också.
 
 
 
 
 

GLASS FÖR HELA SLANTEN

HEJHEJ. Snart ska jag gå till affären med Milla, Maja och Babben. Ska köpa glass, främst för halsen men också för att det är så jäkla gott. MHMM. Idag så va jag förövrigt ganska så fotogenisk, yapp, jag är ju ganska så förjävla snygg ibland. TJOHO. Har på mig en ny tröja från Cubus idag också, kostade bara 39 kronooor.
 
Börjat gilla mitt hår när det inte är så himla fixat också, ser ju lite mysigt ut.
 

BLUEBERRY MUFFIN TEA

Åhnej åhnej åhnej åhnej, ÅHNEJ. Tror jag håller på och bli sjuk. Vaknade med världens halsont och nu har även en jättemysig huvudvärk smygit sig fram, känner mig dessutom sådär trött som man gör när man är sjuk. MYSIGT. Men som tur är får vi jobba hemma fram til 11.30 så jag sitter hemma och dricker te i mängder.
 

DAGEN SOM BÖRJADE DÅLIGT SLUTADE BRA

Vid 16 idag så gick jag, Maja, Milla och Malin in till stan. Jag följde lite motvilligt med. Jag va inte in the mood för stan, men det ändrade sig snabbt! Kollade mitt konto när vi kom fram och såg att jag är 1 600 kronor rik. Det kanske inte är så mycket för andra, men för en fattig student som bor själv så är det väldigt mycket. Så det firade jag med att äta en stor donken meny och sen köpa några billiga klädesblagg och lite annat nice. Vad får ni se imorgon!
 
Jag försökte ta en selfie förut, men det va ingen bra selfiedag, den enda någorlunda bra är den underst här.
 
 

SOVPROBLEM

Jag sov så himla dåligt inatt, vaknade stup i kvarten så det kändes som att jag bara hann somna så vaknade jag igen. Så imorse när jag vaknade (innan larmet) så kände jag att jag inte skulle orka skolan, skulle bara sitta och somna eller bara må dåligt av att vara där efter så lite sömn, så jag sjukanmälde mig och försökte somna om.
 
Idag har jag myst runt i den mysigaste tröjan jag äger och bara tagit det lugnt, helt ok dag.
Förutom att jag fortfarande är väldigt trött :(( Wäh.
 
 

TRÄNING, SKOJAR DU MED MIG?

Jag har inte haft en lugn stund fören nu på hela dagen! Direkt efter skolan så gick jag Malin och Maja nämligen över till Milla och gjorde upp ett träningsschema som vi ska försöka hålla oss till. Vi tänker styrketräna tisdagar och torsdagar och på onsdagen kör vi kondition. Men idag så startade vi med styrketräning, körde mage, rumpa och rygg. Jag är såå väldigt lättroad så jag skrattade åt allt vi gjorde och inte gjorde. Jag är sämst på att få ihop rörelser så jag ser bara dum ut och skrattar ännu mer då, och framförallt så är jag så himla svag och jag skrattade ännu mer då när jag pushade eller bara gav upp. Så ja, roligt hade vi ju. Juste ja, glömde nämna att vi faktiskt körde på i 2 timmar, heelt sjukt ju.
 
Och nu på kvällen har vi varit bänkade framför TV:n, det har varit Idol och paradise hotel som gällt. Mellan Idol och PH så drog vi en sväng till ICA också, fick med mig en efterlängtad isglass och vitamin well. Första gången jag testade drycken, ganska god faktiskt.
 

OM JAG VA EN SUPERHEMLIG NINJA HACKER..

Alltså fyfaan, nu kommer arga Momlin fram på riktigt. Det är såå roligt när man ska skriva skolarbeten och internet inte fungerar för att folk här på himmelstahus studentboende är så själviska och har routrar som stör internet och gör att vi med vanlig hederlig internetsladd får ett internet som fungerar till 0.09% :)))))))) Om jag va en superhemlig ninja hacker skulle jag hacka deras lösen och ändra deras wifi-namn till "sugminfarfarsgamlasnusklutt" och så skulle jag förstås ändra deras lösen också.
 

YOU CAN BE HAPPY.

Haft den här tomma rutan öppen ett tag, börjat på en mening, raderat den, börjat om och raderat igen. Jag vet inte hur jag ska börja det här inlägget. Jag kan väl rätt och slätt säga att jag mår bra nu, eller bättre. Jag har folk runt om mig som verkligen bryr sig om mig, som får mig att må bra. Bortsett från fredag -och lördagsnatten så har helgen varit så bra. Mina vänner och de fina smsen gjorde ändå helgen till den bästa, så sjukt glad som jag va då. De två gör just nu att jag orkar med allting, är så sjukt tacksam över att ha er! Det är ni som får mig att le på riktigt.
 

I'M LOST AND I NEED TO BE FOUND.

Den långa texten jag postade lördag natt, det inträffade alltså på fredagnatten men jag vågade inte riktigt posta det för att det är så personligt. Men jag kände att är jag glad så skriver jag ju självklart om det, så varför skämmas över att man mår dåligt? Jag vill att vi alla ska sluta skämmas över att man mår dåligt, det är helt normalt. Så nu tänker jag skriva om min lördagnatt som inte va så mycket bättre den.
 
Lördagnatten va värre en fredagnatten. Jag kände mig så trasig, ledsen och nedtryckt, men framförallt så va jag arg. Jag blir inte ofta arg, men inatt va jag så sjukt arg. Jag grät, jag grät så himla mycket. Jag kvävde mina skrik i en kudde och knöt mina nävar så hårt att de vitnade. Varför säger du så till mig, varför slänger du dem orden på mig?
 
 

I'M A WALKING TRAVESTY


MITT LIV ÄR ETT TRASIGT PUSSEL

Fredag kväll och jag satt med några klasskompisar, efter ett tag hade ingen något att säga så en tysdnad lad sig. Jag kände hur den där bekanta känslan i bröstet började uppenbara sig, ångest. Jag försökte att inte tänka på det och hoppades på att det skulle försvinna. Strax därefter gick jag hem och somnade ganska så snart, i tron om att jag klarat mig undan den här gången. Jag vaknade igen klockan 3 på natten, ganska hungrig så jag hämtade lite yoghurt och macka som jag åt framför datorn. Nästan en timme senare när jag tänkte ta och krypa till sängs igen så kom allting som ett hårt slag i ansiktet på mig. Känslan jag hade i bröstet tidigare på kvällen va nu kraftigare, som att någon höll ett stenhårt grepp runt om mig. Det gjorde ont. Alla minnen, de bra och de dåliga de övervällde mig. Tårarna började rinna och jag förstod inte, vad har jag gjort för att förtjäna detta? Jag gick och la mig, somnade utmattad med tårarna rinnande nerför kinderna. Idag vaknade jag upp som att allt va normalt igen, smärtan i bröstet va borta och de smärtsamma minnena likaså. Men jag vet att det alltid kommer att finnas där, det är bara undangömt för ett tag.
 
Jag har så många gånger blivit sårad. Jag har blivit utstött, utnyttjad, mobbad, nedtryckt, bortprioriterad, nedvärderad, sviken, återigen utnyttjad och behandlad som att jag inte har känslor. Jag har blivit phykiskt misshandlad. Det värsta är att jag själv ofta sätter mig i situationer som gör att jag bliv sårad och besviken. Jag har så lätt för att lita på folk och tro det bästa om dem. Är det någon jag gillar riktigt mycket kan jag till och med förlåta hen flera gånger, även fast jag blir sårad gång på gång. Men nu, nu är jag trött på all den där skiten, jag klarar inte av mer smärta, drama och tårar i mitt liv. Jag vill att allt ska vara bra, allt annat vill jag inte ha något med att göra. Detta har bara skadat mig, jag är så rädd att någon ska såra mig så jag litar bara på mina allra närmaste vänner numera.
 
 
 

HÄNDELSERIK KVÄLL..

Igår va sista nollningsdagen med ettorna, men då umgicks vi bara, körde massa löjliga lärakänna lekar, dansade massvis, snackade och hade kul. Dock slutade kvällen ganska tidigt, alla började dra hemåt innan klockan ens va 23... Så ja, då gick vi treor också hem och satte oss inne hos krigarmalin och delade med oss av smaskiga historier.
 
Nu har jag precis världens godaste käkat frulle och kollat på Hart of Dixie.
 
 
 

PTV OCH FUCKING SWS

ÅH HERRE MIN SKAPARE ÄÄR DET SANT??????
Två av mina favoritband kommer till Sverige i Mars, som jag har väntat på det här! Pierce The Veil och Sleeping With Sirens, kan det bli bättre?! Joo om deras support va Of Mice & Men eller Memphis May Fire eller liknande band skulle det bli perfekt. Men hur eller hur så kommer det bli så magiskt, för jag tänker fan va där utan tvekan!
Någon mer som tänker va där?
 

ARGAMALIN

Angående minneskortet och datorn så funkar det igen, lösningen var att starta om datorn.. lurigt. Dock så krånglar internet fortfarande, det funkar lite då och då. Men nu vet jag anledningen iallafall, det är för många som har routrar här som tydligen gör att vi med vanlig internetsladd inte får något internet <.< Detta hände förra året med, VARFÖR KAN DEM INTE BARA TA BORT DEM, GAH. Seriöst, jag blir så arg på sånt här, att folk inte bara kan lyssna!
 
Nämen nu ska jag sluta och vara arg. Nu när minneskortet funkar så tänkte jag visa min alldeles superduperawesomehäftiga vägg med alla underbara posters.
 

FUCKINGHORBAJSHELVETE

Jahopp, här tänkte jag stolt visa upp min vägg med alla mina fina POSTERS. Men nää, minneskortet vill inte ansluta till datorn. Blir så jävla irriterad på såna här småsaker, först krånglar internet åt bara helvete och nu vill inte minneskortet funka i datorn. Faaan. Någon som möjligtvis kan veta vad som är fel och vad man kan göra? Blir fan tokig.
 
Så ja, ni får väl ett par trötta cambilder som inte ens är i bredd med bloggen istället.
 

KLADDIKLADD

Tjohoo nollningen av ettorna idag ägde! Vi körde massa lekar som allt innehöll kladd, klet och äckelpäckel. På slutet av kvällen va de helt insmetade i mjöl, vatten, ägg, tomatpuré, yoghurt, ketchup, kebabsås och massa mer. Sååå kul. Och nej vi tvingade ingen, alla va med på det och alla hade precis lika roligt, hoppas jag :D
 
Det kunde ju heller inte undgå att vi treor skulle kladda lite också.. jag hade bönor i håret, någon äcklig sås i örat, hela mig nerblött med saft och sprite. Såå jag va ganska kladdig jag med.
 Nakeen, mmyes.
 

NOLLNING

Igår började vi med nollningen för ettorna, körde massa roliga och pinsamma lekar med dem. Hade sjukt roligt och ettorna va himla härliga. När alla dragit så stannade 2 ettor kvar för att deras buss gick sent så vi höll dem sällskap och satt och snackade med dem, riktigt trevliga och roliga tjejer. Ikväll blir det ännu mer, dåå ska det bli kladdigt mohaha.
 
Sen avslutades kvällen med att kolla på Idol och Paradise Hotell, egentligen gillar jag inte paradise hotell, tycker det är så patetiskt. Men det är roligt att kolla på med sina vänner och sitta å skratta och kommentera deltagarna.
 
 
 

2COOL4SCHOOL2LAME4FAME

YO PEEPS. Första dagen i skolan och så kul att träffa klassen och vissa lärare igen, dock mindre kul med lektioner igen.. Började dagen med samhäll i cirkus 3 timmar, sen lunch och efter det nordens vilda djur i cirkus 3 timmar. Gah, så trött. Egentligen ser jag fram emot Nordens vilda djur-kursen, men idag va ju första lektionen så vi fick i princip bara lyssna på läraren hela lektionen och inte göra något.
 
NUU ska jag nog äta snart, avlider så hungrig är jag.
 
Aaand yes, jag ska fixa mitt hår snart. Både klippa till luggen och bleka utväxten som sist blev gul när jag blekte den.

MMMM HÄNG

Denna dag har spenderats på stan med Maja, Malin och Milla. Jag passade på att kolla på hårfärg, är så himla sugen på att färga haha. Fikade gjorde vi lite också, jag åt en äcklig biskvi, eller skivib som Milla sa. Och nu har jag och några i klassen hängt hos Maja och planerat allt inför nollningen vi ska ha med ettorna nu denna vecka, kommer bli såå kul!
 
 

SLEEP, I LOVE THAT SHIT

Jag tror aldrig att jag uppskattat sömn så mycket som jag gjorde inatt, det va såå galet skönt att få lägga sig och sova i sängen efter att inte ha sovit natten innan. Dock va det segare än segast att gå upp, ville ligga kvar i sängen halva dagen, men magen kurrade i protest.
 
Påtal om kurrande mage så gör mitt huvud ännu ondare idag än efter jag sprang in i väggen i lördags natt. Jag kan inte borsta håret, skratta, rynka pannan eller klappa mig på huvudet utan att det gör ont. Buhuu.
 

RACCOON

 
Döda mig vad söt. Den ba kommer inbärande på en katt, HUR GULLIGT?!?! Och titta på hans små fötter, ser ut som små händer. Så himla gulligullegullgulligull!!!
 

NI ÄR FÖR JÄVLA BRA

Okey hej! Igårkväll så invigde vi (jag, Maja, Milla och Casper) första kvällen i Norrköping med att gå ut. Först drog vi på förfest hos en jättesnäll tjej och jag lärde känna ett gäng nya människor där, woo! Från hennes balkong kollade vi på fyrverkeri SM, det va så himla fint, glittrade som satan. Sen drog vi ner på stan och lyssnade på ett liveband, stötte på småglin som hotade oss med sina tomma softairguns HAHA, såg massa karuseller, träffade massa folk och bara vandrade runt. Vårat mål va Pop orange, en nattklubb. Efter över 2 timmar senare så står vi i kön till nattklubben och inser att musiken därinne inte är värd att lägga 120 spänn på. Så vi begav oss hemmåt istället. Påvägen hem så tänkte jag springa lite, slutade med att jag tappade balansen och helt plötsligt så lät det TJONG i huvudet och jag stod på alla fyra i gräset. Det kom en vägg i vägen för mitt huvud. Har fortfarande ont i huvudet och en öm skalle, men vafään lite krigsskador under fyllan är ju bara tufft. Har även lite blåmärken på benen och fläckar på byxorna efter 2 andra vurpor tidigare på kvällen, men dem behöver vi inte ta upp. HE. Hade en sjukt awesome kväll ute, va/är såå glad hela tiden.
 
När jag kom hem så fixade jag nattkäk och sen satte jag mig och skypade. Vi snackade på timme efter timme, det ljusnade och jag höll mig fortfarande vaken. Men vid 11.38 så kunde jag inte hålla John Blund borta längre, så jag somnade i skype, haa kul. Vi hade då snackat i 9 timmar, helt sjukt ju. Men roligt hade jag iallafall, skrattade och log så mycket att jag fick kramp i kinderna.
 
 

CRAZY NIGHT

HEEEJ. Idag mår jag såå jävla bra, förutom huvudet som värker och mina ögon som känns som att de ska trilla ur skallen snart. Men det är en annan historia som jag tar i ett annat inlägg. Flyttade ju upp till Norrköping igår, är så skönt att vara tillbaka och få träffa alla igen. Åejrohåhåopdjig är så glad.
 

KREATIV

Okey idag har jag känt mig något kreativ, börjat på tatueringsdesignen OCH klippt lillebrors hår, deni! Han har haft sådär sjuuukt långt hår, det känns nästan lite roligt att båda mina småbröder har längst hår i familjen. Carl min andra lillebror har dock kvar sitt dölånga hår. Avundsjuk. För att vara andra gången som jag klipper någon annans hår så blev jag ganska nöjd, eller vad tycker ni?
 

SUGAR SKULL TATTOO 2.0

Idag vaknade jag för första gången på länge helt av mig själv, redan vid nio. Så då istället för att ligga kvar och dega som en säl så gick jag upp och började om på sugar skull tjejen som jag ritar åt syrran. Jag ritar inte denna helt själv ifrån huvudet, utan jag ritar av den från en redan existerande bild, så jag ska väl inte ta åt mig av all cred.
Syrrans vilja är min lag, så att säga.
 

SLEEP IS FOR THE WEAK

Vet ni något helt sjukt, trots att jag dygnade igårnatt så höll jag mig ändå vaken till 1 denna natt, hade nog kunnat vara vaken längre men jag orka inte. Fick höra att jag måste vara dum i huvudet, normala människor somnar tidigt efter en natt utan sömn, but hey, det är ju mig vi pratar om haha! Om jag räknar rätt så va jag vaken i 38 timmar, sen sov jag i 10-11 timmar. Det va niiice. Nu är jag dock tröttare än tröttast, blah.
 
 
 
 
 

PACKAAA FÖR NORRIS

Startade denna dag med en lååång dusch, såg ut som ett såndärt russin när jag kom ut. Fast det gör jag ju varje gång kom jag på. Sen har dagen bestått av packa upp, rensa, gåigenomkonstigasaker, packa ner och lägga undan allt jag rensade bort. Nu undrar ni säkert vad jag ska göra?? JOOO JAG SKA FLYTTA TILLBAKA TILL MITT ÄLSKADE NORRKÖPING!!! Det behövde skrivas i caps, så glad är jag. Flyttar ganska så exakt in igen vid tre tiden på lördag. Denna dag har jag längtat såååå mycket efter hela lovet, låter knäppt men jag älskar norrköping och allt folk i den. Trivs som handen i handsken där, eller som Momlin i Norrköping, nytt uttryck varsågod.
Ser värre ut irl, svär. Har snubblat omkring i denna kaos hela dagen.

SUGAR SKULL TATTOO

Jag är trött, alltså jätte jätte trött. För jag har inte sovit en blund inatt, inte en enda sekund. Satt uppe för att Mrs.Fantastic(läskig docka från den där videon som finns några inlägg längre ner) uppenbarade sig om jag släckte lampan. Eller så va det bara så att tiden bara rann iväg och helt plötsligt så va klockan så mycket att det va onödigt att sova. Så strax efter 7 när mamma gått till jobbet så gick jag upp och satte mig och ritade, eller jag försökte rita. Ha ju lovat syrran att rita en sugar skull brutta till hennes half sleeve. Meeen ja, jag blev irriterad och ni ser ju hur det slutade. Dock fick jag mig en annan teckning gjord.
 

INGEN PEPP KVAR HÄR

HEJ. Sorry not sorry for the dåliga uppdateringen. Men jag har bara inte haft lust att blogga, jag har bara slängt in lite inlägg för att jag kännt mig tvungen. Jag har senaste tiden bara kännt att bloggen och min youtubekanal aldrig kommer komma någon vart, att det inte finns någon mening längre. Jag är inte alls lika peppad och inspirerad till att fortsätta. Jag mår dessutom inte så bra just nu, har mycket å tänka på. Är också trött hela tiden och har huvudvärk som heter duga, måste ta tag i min sömn, kan inte vara uppe till 4-5 varje natt.
 

KATTPISS

 
Det här va nog det roligaste jag läst idag. Skrattade så jag nästan så kissade på mig.
 

REVENGE

Skyltdockor. Har ni någonsin tänkt på att dem är sjukt läskiga. Varför måste affärerna göra skyltdockorna läskiga?! De liksom står där och bara väntar på att få slå till, när det rätta ögonblicket kommer då, jaa då ni. Då ska ni nog vara glada att ni inte är ute och shoppar skor.
 
Jag tänkte förövrigt visa en väldigt obehaglig video på en robot eller vafasiken det är, den sjunger och rör sig läskigt.
Hur som helst så får den mig att tänka på skyltdockor. Not good, not good at all.
 
PS. Jag har bara kollat 20 sekunder av videon, så har ingen aning om vad som händer mer än att hon sjunger.

CREEPY KRÄFTA

Igår när jag vaknade och öppnade fönstret blev jag något förvånad, för där ute stod en enorm uppblåst kräfta och lite sådär läskigt kikade rakt på mig genom fönstret. Dessutom så lät den väldigt högt, störde mig i mitt Hart of Dixie tittande.
 

BRA DAG YEEAHH

Händelserik dag. Färgade håret silverblont, hårinpackningen man skulle ha i efter va lila och sen när jag sköljde ur den så stannade en del av det kvar i håret så det ser lite halvt grått ut ;_; blev stressad över det för skulle ut och träffa folk senare. Sen försvann min kam, visade sig senare att den låg under duschen.. hur den nu kom dit. När jag äntligen va klar och lugnat mig över mitt katastrofhår så hittade jag inte linnet jag 30 minuter tidigare haft på mig, seriöst jag tappar ALDRIG bort något, men nu skulle allt försvinna. Så jag och min syster kom försent ut till polarna som väntade. Yääy.
 
Ni får sålänge en helt oredigerad bild på hur jag såg ut idag med nya färgen, dock gör inte kameran färgen rättvis,
det ser så mycket bättre ut på bild.
 
 

MMMHMM MUMS

Hela dagen har jag varit upptagen... med att kolla på Hart Of Dixie, därav 0 inlägg. Sen gjorde jag och Tina tacos och pulled pork, lyxade till det lite nu när vi är ensamma hela helgen igen. GÖÖÖTT. Nu ska jag fixa till min lugg lite, mamma är inte direkt en stjärna på att klippa hår.. och sen ska jag fixa utväxten!
 
and yes, jag har konserverad persika i min tacos, godast <3

YEAH I'M A FUCK UP

 

KORTIS HÅRIS OCH "STORSTAN"

Bara för att jag inte orkar dega mer i min soffa, så följde jag med syrran till arbetsförmedlingen i Motala och sen tog vi och gick en sväng i affärerna, dock (som vanligt) fanns det inget å ha. Innan vi åkte hem tog vi en fika, åt världens godaste biskvi MHMMMMH. Satt där och snackade i hundra år, om allt och inget, gillar å prata, bara så ni vet.
 
Förövrigt så klippte mamma håret på mig igår, typ en decimeter kortare och det känns så himla fräscht!
 

HART OF DIXIE

Häromdagen såga jag klart på sista avsnittet av Supernatural som finns ute, efter det va allt katastrof, jag va så vilsen. Fördrev min tid på youtube ett tag. Men sen hittade jag den, den perfekta serien. Ni vet den där serien som man bara INTE kan sluta titta på, som man bara kollar avsnitt efter avsnitt utan avbrott. DEN serien har jag hittat! Och det är ingen mindre en Hart Of Dixie! Jag har såklart sett ett par avsnitt förut på TV, men nu började jag från början och jag är helt fast. Råkade sitta uppe och kolla på det till 6 imorse, lagom när mamma skulle till jobbet. Och eftersom ni undrar, Wade är min favorit än så länge, han är rolig.
 
 

KLANTMOMLIN GÅR VÄGEN

Min dag började med att jag brutalt blev väckt av pappa och lillebror som stod och klappade händer och glatt ropade hallåååå i mitt rum vid 11. Sen har vi städat, dubbelt för min lillasyster va inte så bra på att damsuga upptäckte vi, gör om gör rätt. Och nyss hände det mest klantigaste någonsin, jag och Tina va påväg ut och när jag sätter på mig skorna så tappar jag balansen och trillar in i en hylla. Två minuter senare så öppnar jag den högra dörren (vi har dubbeldörr) för att gå ut men istället går jag rakt in i den vänstra, haha snacka om att jag blev så sjukt förvånad! Men jag är inte så speciellt förvånad, klantig är mitt mellannamn.
 
Jag har förövrigt fått mina första myggbett om man inte räknar de 3 gigantiska jag fick precis innan sommarlovet.
 
 

MY NEW INSPIRATION AND SECRET SOULMATE

 
Ta en kort stund(eller långt stund om du vill det, jag hindrar dig inte) och kolla på bilderna ovan. För det där är min hemlige soulmate, no doubt! Har han till och med på snapchat, skojar inte. Detta är alltså Jason Viohni, även känd som VeeOnEye och han är en YouTuber, den bästa. Jag hittade honom igår, och sen dess har jag suttit och kollat igenom massvis av hans videos. Jag har inte mått så jättebra på väldigt länge, speciellt inte de senaste dagarna. Men att kolla på hans videos gör mig verkligen glad och peppad på livet! Helt klart min nya favorit inspiration!
 
Får ju inte glömma och nämna hans fantastiska hår. Just nu har han det blått med rosa toppar(den tredje övertsa bilden) och det ser verkligen ut som sockervadd! Att han dessutom är buddy med Austin Carlile, ah det säger väl ungefär allt? Va kompis med Austin och jag kommer avguda dig. Nu vet ni hur ni ska imponera på mig också hoho.
 
 

ÖNSKA KAN MAN INTE GÖRA FÖR LITE AV

Alltså vart tog värmen vägen? Det är alldeles molnigt ute och om man kollar riktigt noga så ser det faktiskt ut som att det regnar. Så pappa har nu öppnat alla fönster i lägenheten och vädrar ur, han tycker att 23 grader i lägenheten är för varmt.. Blev allt tvungen att ta på mig strumpor, började ju frysa om fossingarna. Påtal om potatis, mitt hår är nyduschat och fluffigt, älskar när det är nyduschat. Önskar det kunde vara det varje dag.
 

MITT BÄSTA SOVTIPS

Förstår inte, alla gnäller om att det är så varmt på natten när de ska sova så att dem inte kan somna, hallå vad gör ni för fel? Om ni följer mitt råd så kommer ni inte alls ha några problem med att somna. Jag är värsta sovgurun, svär. Jag är bäst på att sova. Jag gör det varje dag.
 

FACERAPING LIKE THERE IS NOTHING ELSE TO DO

Inatt hade jag ganska tråkigt och kunde inte sova(inte på grund av värmen som alla andra, jag har vänt på dygnet duuh) så jag bläddrade i princip igenom hela min facebook timeline eller va fasiken det nu heter. I varje fall så hittade jag ett par roliga facerape's gjorda av mina inte allt för mogna men roliga vänner. Jag kommer ihåg när dessa gjordes, vi facerapade varandra stup i kvarten haha! Antar att vi mognat lite.. D: Nä det har vi inte, skoja.
 

IDAG ÄR DET MÅNDAG, RIGHT?

Jag är så himla virrig, har verkligen snurrat bort mig helt i vad det är för dagar. Men jag är ändå bombsäker på att jag vet vad för dag det är. Den här konversationen hade jag och mina syskon häromdagen:
 
Madicken: Vad är det för dag?
Jag: Onsdag!
Tina: ääh nej, det är fredag.....
 
Senare på kvällen:
Jag: men det är ju söndag idag
Charlie: Hahah neeej, det är ju fredag xD
Tina: Vi snackade ju om det tidigare idag haha
 
Och igår så va jag helt säker på att det va söndag... tur att skolan börjar snart så jag får ordning på allt haha!
 

SVANISBANANIS

Typ i april, någongång när min kamera fortfarande va hel, så va jag ute med familjen och hade givetvis med mig kameran. Tur va ju det för vi stötte på en knölsvans hane, den hade till och med vingarna sådär vackert uppfällda. Det va ganska mörkt ute då men jag lyckades ändå få ett par bra bilder.
 

SELFISH PEOPLE LIVE LONGER

Carly upptäcker att hennes nya pojkvän Mark inte är att lita på när hon råkar stöta ihop med hans fru (!), Kate. Carly och Kate finner varandra direkt och upptäcker ganska snabbt att Mark är otrogen även med en tredje kvinna, Amber. De tre kvinnorna blir en otippad kompistrio som bestämmer sig för att hämnas ordentligt.


Jag såg The Othe Woman häromdagen och tyckte att den va himla bra och framförallt rolig! Cameron Diaz spelar som vanligt sin roll superbra och Nicki Minaj tycker jag absolut gjorde ett jättebra jobb som skådespelare. Henne vill jag se mer av i framtida filmer!

 

 

 


MONEY MISHKA

HA, GÖÖÖTT. Va ner och tog ut 500 spänn nyss för jag har fått tag i en Samsung galaxy s2 med maassa tillbehör för bara 500. Slog till på dirren för min mobil är så nära döden så det är helt sinnes att den fortfarande lever. Förövrigt så när jag tog ut pengarna såg jag att jag har 1500 kvar, blev något väldigt förvånad, trodde jag va pank. Då kanske jag kan beställa den där MISHKA kepsen jag dreglat över, eller pierca mig.. ELLER BÅDA! Det har jag ju faktiskt råd med!
För ganska längesen redigerade jag dit piercingar på mig själv, för jag har så många idéer och vet inte vad jag vill haha! Vad tycker ni, vad skulle jag passa i?

HELT SPEKTAKULÄRT

VARFÖR BOR INTE JAG PÅ VÄSTKUSTEN? SERIÖST VARFÖR GÖR JAG INTE DET?!??!??? Nu på väldigt kort tid har man fått se delfiner, grindvalar OCH späckhuggare där. I och för sig så kommer dessa på besök varje sommar, men ändå, jag blir alltid lika förvånad!! DELFINER I SVERIGE LIKSOM????
 
Grindvalar slaktas förövrigt väldigt brutalt i Danmark, helt sinnes! Vill ni veta mer om det kan jag skriva om det?? Är ganska insatt när det gäller marina däggdjur.
 
// Grindvalen // Späckhuggarna // delfinern //

BRA START PÅ DAGEN

Vaknade imorse tröttare än en sengångare, men blev genast piggare när syrran kom in och frågade om vi skulle göra våfflor! Självklart ville jag ha våfflor, det tackar man ju inte nej till. Så började dagen med mumsiga våfflor och billig O'boy. Har förövrigt kärat ner mig i min nya app, man kan redigera sina bilder jättehäftigt och lägga på en massa filter å grejer!! Sitter hur länge som helst och pillar med mina bilder innan jag postar dem på instagram haha, såå roligt ju!
Tänker vara lömsk och inte avslöja vad appen heter, MOHAHAHA.
 

GOSGIFAR

Jag tänkte att nu när det är så varmt och gosigt(läs svettigt), att jag skulle muntra upp er med gosiga snögifar med gosiga gosdjur(inte gosEdjur, gos-djur). Personligen gillar jag denna sol och värme, är en sommarmänniska rakt igenom.
Insåg nyss att allt är gifar, inte bilder, nu blev ju textgrejen över lite fel, men aja, hoppas ni känner er lite kallare nu.