CRAZY DAYS

HEJHEJ! Har det helt fantastiskt bra i Västervik hos hjärtat mitt. I torsdags råkade vi somna efter att vi käkat frulle så vi sov bort typ hela dagen hahah huuur gick det till. Igår flängde vi runt massa med bilen, fram och tillbaka överallt, blev alldeles snurrig. Hade sen grillkväll med Lizzie och Bella, suupamysigt och gött! Idag har vi faktiskt gjort en himla massa, tog brädorna in till stan och tittade på Lizzie's bal, träffade Maja och hennes familj där också! Sen drog vi till Adams syrra och firade hans systerson Willo, fikade kladdkaka och fightades med lille voffsingen Ozzy. Dör söthetsdöden på den hunden. Sen gick vi hem, fixade lite med Adams ena bräda och sen tog vi en tur till affären och köpte cola och godis ba för att vi är coola kidz. Nu sitter vi bara och chillar på Adams rum med Ronny, snackar och spelar lite runner-nånting. Ikväll blir det nog ut med Maja, Lizzie och massa annat folk, hoppas på att jag kan komma in på krogen utan ID. ÄR SÅ JÄKLA HANDIKAPPAD UTAN ETT JEFLA ID.
 
Orka att det redan är söndag imorgon, vill verkligen inte hem :(((
 
 

MOT ADAM.

 
Nu har jag duschat mig frääsch, packat, fixat till frippen, dansat framför spegeln till Individen och nu fattas bara lite mat i magen innan jag drar mig mot Västervik där hjärtat mitt väntar. ÅHHH BARA 3 TIMMAR KVAR INNAN JAG ÄR DÄR.
 
Hittade en mycket charmig bild på oss två.
 

KYCKLINGHUNDAR

 
 
HAHAHHAH TRODDE SERIÖST ATT DET VA KYCKLINGAR NÄR BILDEN DÖK UPP I NYHETSFLÖDET PÅ FB.

ME, MYSELF & I

HALLÅÅÅÅ DÄR KOMPISAR. Idag är det onsdag, en jävligt bra onsdag. För sen resten av veckan är vi lediga, WOHOOOOO. Och så eftermiddag ska jag ner till Västervik, till min fina Adam. SOM JAG HAR LÄNGTAT!!!! Fem jävla veckor har vi varit ifrån varandra, och vi har ju faktiskt klarat av det. Lite svårt va det ibland, men annars så fuck yeah typ. Idag är jag glad woopwoop!
 
 

MANGO IS THA SHIET

Oj oj oj klockan blev visst lite för mycket, jag som hade tänkt lägga mig tidigt :(( Aja, Nu ska jag hämta tvätt, något att äta för min mage ropar efter maaat och sen ska jag krypa ner i sängen och titta på Supernatural och vara glad för imorgon ska jag äntligen efter 5 veckor få träffa Adam!
Jag åt en Mango förut, tänkte blogga om det då, men jag gör det nu bara för att jag kan.
 

DET ÄR KOMPLICERAT

Jag skrev för ett par dagar sen att jag bestämt mig för att vara glad, positiv och försöka att inte se allt det dåliga hela tiden som jag tidigare gjorde. Det går halvbra. Det som jag främst ville sluta med, va att leta efter fel som egentligen inte fanns när jag och Adam smsade, jag kunde t.ex. tro att han tröttnat på mig för att han gjorde ett hjärta mindre, huuur tokigt?! Jag vet ju att han älskar mig precis lika mycket som jag älskar honom! Det va lite knepigt i början att försöka sluta med mina dumheter, men nu så bryr jag mig inte alls ifall han gör ett ynka litet hjärta mindre och jag analyserar inte minsta lilla mening han skriver längre. DET KÄNNS SÅ JÄVLA BRA.
 
Att hålla mig glad och se till att jag inte faller tillbaks ner i det svarta hålet har funkat ganska bra. Jag mår bättre, eller jag känner mig i alla fall inte sådär deprimerad och ledsen som jag gjorde förut. Har endast fallit tillbaka en gång, det va i helgen när jag va hemma, dem gick över gränsen och det blev för mycket för mig, jag blev på riktigt rädd. Men med mina syskon och vänners hjälp så mådde jag efter en natts sömn mycket bättre! Sen fick jag ju ångest då när jag skulle på Raja's fest, men det gick över efter ett tag.
 
Men istället för den här ledsna, oglada, opeppade och dåliga jag som fastnat i ett mörker av negativitet så är det något annat som trycker på. Det är omvärlden, min omgivning. Jag steg ut ur det där mörkret och klev in i något annat. Jag öppnade ögonen och fick se mitt liv och människorna det innehåller, människorna jag älskar. Det är kaos här, det är så mycket som händer. Jag har upptäckt hur jag är den som står i mitten, återigen den som balanserar på en lina tunn som en tandtråd, ett enda felsteg och jag faller. Rädd för att historia ska upprepas. Mitt huvud är en enda röra och jag vet inte längre vilka tankar och åsikter som är mina. Men trots detta så mår jag bättre, men på ett annat sätt sämre, det är komplicerat.
 
Samtidigt så tänker jag mer på min pojkvän, försöker tänka på allt från hans perspektiv också. Min specifika sociala fobi sätter käppar i hjulen för mig, men jag försker ta mig framåt ändå, vill slita ut de där käpparna. Jag vill vara en person som är lätt att ha en konversation med, jag vill inte att folk ska känna att det är svårt att prata med mig. Jag rent ut sagt hatar den sidan av mig! Jag vill vara en person som inte har fobi för att prata med människor jag inte känner 110%.
Oj, jag tror nog att jag behövde skriva av mig lite.
 

WHITE HAIR BITHES

Spontanblekte mitt hår inatt som ni vet. Blev jäkligt nöjd, blev typ vitt ju! Förutom topparna som fortfarande är lite mer blondgulaktiga. Har sån jäkla beslutsångest, är såååå himla sugen på att färga håret antingen lila eller blått, men samtidigt så har jag nu äntligen fått en relativt bra blond färg så jag vill inte sabba den :/ Men, jag tror nog att jag nu ska försöka låta bli att färga fram till i höst.. hör av mig om jag inte lyckas hålla mig ifrån färgerna!
Älskar att det ser ut som att jag har världens tjockaste hår på de nya bilderna :3
Fäään vad jag är i behov av att klippa mina extremt slitna toppar..

FÄRGIFÄRGI

SpontanTjej_96. Har haft värsta cravingen efter att vilja färga håret hur länge som helst, men jag hade ju bestämt mig för att inte färga mer fören till skolan börjar efter sommarlovet igen... EHHHH FÄRGADE HÅRET IGÅR. Eller inatt snarare. Har sett lääänge att dem säljer en silverfärgad platinablond på Ica, men den är alltid slut :(( Men igår fanns det en så jag spontanköpte den och sen så kunde jag inte sova på kvällen så jag ställde mig och färgade håret vid halv 2 på natten. Det va dessutom den lustigaste färggrejen någonsin, man blandade allt i en plastlåda.
 
 

SVENSKA FOLKET, VAD HÅLLER NI PÅ MED

Nu är alla rösterna räknade och resultaten blottade. Jag skäms och är samtidigt rädd över hur folket faktiskt röstat, exakt 345 417 personer av 3 598 074  la sin röst på Sverigedemokraterna, det vill säga 9,7%. Vill folk att sin bästa vän ska bli tillbakaskickad till Iran oavsett 30 år i Sverige, vill dem att homopar inte ska få adoptera eller gifta sig, vill dem att männen ska få tillbaka sin status, vill dem att man ska bli mamma vid 14 år för att man inte får göra abort, vill dessa 345 417 personerna att kvinnorna ska bli hemmafruar igen och arbeta hemma med barnen? VILL NI DET VA?! GAHH jag är så himla arg, 2 mandat ifrån SD in till Europaparlamentet?? BRA DÄR SVENSKA FOLKET! Och för att inte tala om de högerextrema, nazistiska och rasistiska partierna som växer sig allt större i Europa. Det nazistiska Front National fick 25 procent av rösterna i Frankrike. Med sina 25 mandat, av Frankrikes totalt 74, blir Front National större än alla Sveriges mandat sammanlagt...

Citerar allaandradagar: "Jag trodde vi skulle lära oss av vår historia och inte låta den upprepas? Någon som minns varför EU skapades? Någonting med folkmord och krig? Woho för ett 2014 som snarare går mot ett 1939."
 
Sen kan jag tycka att det är lite dåligt att av 7 359 962 personer så röstade bara 3 598 074 av dem, 48,9% röstade bara! Det är i och för sig en höjning på 5% sen sist..
 
Får väl glädjas åt att MP får in 3 mandat och nu är det näst största partiet i Sverige med sina 541 023 röster och 15,3%. Och FI som för första gången kommer med i Europaparlamentet med 1 mandat, FI lär behövas nu mer än någonsin om SD får ännu mer makt!
 

PROV PROV PROV

Gårkvällen spenderade med Maja, Malin och Babben. Plugg stod på listan, intensivvård och historia. Intensivvård är helt okey, inte så jättesvårt och ganska roligt, men fyfa-an för histora. Finns nog ingen annan som hatar historia lika mycket som jag. Har nu på morgonen iallafall gjort intensivvårdsprovet, gick nog ganska bra tror jag! Bara att tagga historiaprov i eftermiddag... Sen efter idag är det "bara" 4 prov kvar på de här 3 veckorna i skolan, 2 av dem är sista veckan, tjohoo!
 
Kör på en svart outfit idag, lite svart och svår sådär.
 
 
 

CHOKLAD MMMMHMMM

 
 
Yep.
 

BALDAGEN

Well, Tina hade tur med vädret igår, det blev uppehåll lagom när alla fina balmänniskor började kliva ur sina fina bilar och strax efter att Tina och Micka hade gått röda mattan så började regnet att ösa ner! Så då gick vi alla hem och hade picknick i vardagsrummet istället. Sen så umgicks vi bara hela kvällen, pratade massor, kollade på massa foton, busade och sprang omkring med lilla Casper en hel del. Blir alltid lika glad av att få träffa storasyster Madde med sin man Per och sonen Casper, lillemannen där är ett sånt jäkla energiknippe, höll igång heeela kvällen och tjatade på alla att man skulle springa med honom. Sötunge.
 
Bild på lilleman från hans födelsedagskalas, bilder på Tina kommer ikväll.
 
 
 

VAD VORE INTE EN BAL PÅ SLOTTET

Herreminjesus vad konstigt det känns att ha klänning, känner mig dock väldigt leopardig och fin, I loooove this klänning! Min syster ska på bal därav klänning and shiet. Försökte nyss göra en donut på Micka, ville inte ge upp så jag sa istället att jag behövde gå på toa, lurig och smart. Nu är min äldsta syster med man och son här också så jag ska gå och socialisera mig.
 
ps. det börja regna nu...

HEMMAGJORD SLUSH

Nu när det börjar bli riktigt varmt ute så kan det vara riktigt gott med en isklall slush, så jag tänkte tipsa er om denna video om hur man gör egen slush! Busenkelt och himla coolt, partytrick på köpet dessutom ;) Har inte själv testat men det ska jag absolut göra i sommar, kan filma när jag gör det ifall ni skulle vilja?

KLIPPT I DÖDA FÅGLAR

Hade en ganska rolig eftermiddag i skolan, först lärde vi oss att vingklippa fåglar, fick klippa på döda fåglar D: Sen så fick vi även testa på att fånga in en fågel i voljär, jag tog mig an en duva som va helt crazy, diggade som fän med huvudet. Efter skolan så skulle jag och Maja göra en praktisk övning som vi missade en annan gång, vi fick ge ögon och öronmojs till gnagare. Tyckte att råttor lät som en bra idé, men nej, den va självmordbenägen och hoppade från bordet och höll på att smita ut.. Så vi testade på marsvin och illrar istället, gick superbra!
 
Sen efter skolan hade jag superlyxoch blev hämtad av pappa och så åkte vi hem till Vadstena! Dock va det ju ganska varmt i bilen, jag somnade och sen när jag vaknade så va jag alldeles swetty swetty D:
 

TIGER CUB

DÖR SÖTHETSDÖDEN.
 

IBLAND SÅ KAN JAG

Jag är så himla lättpåverkad av vad jag får för betyg, jag blir skitledsen och arg om jag får lägre än mina vänner och jag börjar gråta om jag får F(hände faktiskt en gång). Men sen blir jag jäääätteglad när jag får bra betyg! Fick betygen på våra personliga brev och CV tillbaks i veckan och jag fick A på det, så himla glad jag blev! Det enda som jag gjort fel va att mitt CV va för långt hahah huuur kan ett CV va för långt?! LOL. Och förra veckan fick vi tillbaks ett prov i djurspecialiseringen och där fick jag C, asnöjd och glad :D När det går bra i skolan känns allt mycket roligare och lättare. Känns dock inte så bra att man tänker så jäkla mycket på just betygen, den där lilla bokstaven.. :/
Det är ju vad man faktiskt kan som räknas right?
fick till och med en smiley :)

SOLSOLSOLSOLSOL VA DET NÅGON SOM SA SOL?

JÄVLAR, JÄÄÄÄVLAR VILKEN SOMMARVÄRME!!! :DDDD
Har i princip legat hela dagen ute i solen och nu jäklar så börjar jag bli brunare, WOOHOO! Blev dock tvingade till skolan nu på eftermiddagen för att vi skulle redovisa om Madagaskar, råkade klanta mig och radera bort allt jag gjort 20 minuter innan vi skulle redovisa så vi satt och stressade ihop allt, blev ganska smått arg och irriterad påt, hatar när sånt händer!
Visste ni att jag inte vågade ha shorts som va kortare än över knäna fram till förra sommaren, hade världens komplex över mina knän. Hur konstigt? Dem funkar och det är väl det viktiga! Sen kanske det inte hjälpte förut när jag bodde hemma och mamma ofta påpekade hur fula knän jag hade.. :(

KROCKAT?

BLÖÖÖÖH. SWETTY TJEJ HÄR, BARA SÅ NI VET TYP.
Har varit inne i stan på "Don't drink & drive" grej, fått snurra runt i en bil och kravla ut(slog i mitt huvud på väg ut genom framrutan), svarat på frågor och diskuterat alkohol i olika samanhang, träffat världens roligaste brandmän som berättade vad man gör vid en bilolycka, fikade glass och varm festis, träffade en ambulansman som inte va lika rolig, träffade en polis som va väldigt rolig och som berättade om olika grejer som va väldigt intressanta(och roliga) och sen så fick vi testa att krocka.
 
Efter detta gick vi och chillade lite på donken innan jag, Maja och Cappe tog och promenerade hem. Pratade massamassa, svettades massamassa, skrattade massamassa och svettade ännu massamassa svett. Nu är vi hemma, väntar på att klockan ska bli fem för då ska vi ha lite firande av studenterna och käka buffé och dessert(går dit för maten, inget annat, shhh säg inget).
 

HAVREDRYCK IN MA HEART

 
Som ni möjligtvis vet så dricker jag massvis av havredryck, så himmelskt gott! Om jag hade råd skulle jag dricka det heela tiden, men jag får nöja mig med 2 ibland 3 paket i veckan.. Nyligen så bytte OATLY design på paketen och jag rådiggar den. Så himla rolig och väldigt cool. Gillar baksidan där de skojat till det och skrivit "the boring (but very important) side". Dock förstår jag inte alls varför nästan allt står på engelska när hela produkten är så svenks den bara kan bli??? Någon som kanske vet?

LÅÅÅÅÅÅÅÅNG DAG

Hujeda vad oändligt lång denna dag har varit. Började dagen med en 40-50 minuters promenad runt strömmen, det är verkligen himla fint den vägen. Önskade så himla mycket att jag haft med min kamera, så galet vackert och jag bara såg allt som skulle bli så fint på bild. På historian sen började vi att se på en tysk film, ganska bra, en kille blev spräng till mos. Sen hade vi djurspecialisering i 3 och en halvtimme... dog lite halvt ibland. Dock väldigt intressant just nu, vi läser om rovdjur och just idag började vi på kattdjuren, skojskoj.
 
Nu ska jag ta en värktablett för huvudvärken som satte sig i mitt huvud under den sista megalånga lektionen och så se om mina babes lever så att vi kan käka, min mage ryter som ett jefla Lejon.
 
Idag körde jag på en lite svartröd outfit med matchande töj och massa armband.
 

I LOVE YOU

Det är den 19 maj idag, men inte vilken 19 maj som helst. Idag har jag och Adam nämligen varit tillsammans i 10 månader, helt galet! Att få vakna upp varje dag och veta att jag har världens underbaraste kille som oavsett avståndet mellan oss alltid finns där för mig, är den bästa känslan som finns.Tanken på att det är vi ger mig fortfarande fjärilar i magen och ett leende på läpparna.
 
Jag älskar dig Adam Peter Adre
 
 
 
 
 

TEN TICKLES

 

SOVA? VAD FAN DE FÖR?

Gårdagen slutade ganska så halvbra, satt först och pluggade inne i samlingsrummet med Malin, Maja och Casper. Sen satt vi bara och kollade tv och snackade lite. Sen så blev jag av oviktig anledning väldigt ledsen, satt och grät ett bra tag innan jag tillslut bad Adam ringa mig för jag orkade inte bara sitta där med mina vänner och gråta, behövde prata med min bebi. Dock så va jag fortfaranda ganska ledsen efter att vi la på och jag kunde inte alls sova, så jag la mig och tittade på Supernatural och försökte att sova. Efter något avsnitt så lyckades jag att lugna ner mig och somnade äntligen, för att en liten stund senare bli väckt.. så blev ju att jag låg vaken ett bra tag efter det också innan jag somnade. Sen så har jag de senaste nätterna vaknat upp flera flera gånger från 4 till dess att jag ska upp. Så snacka om att jag idag är trött som en jävla zombie.
 
Det jag känner att jag behöver just nu är en super-ultra-mysdag/kväll/natt med Adam, få spendera tid med bara honom. Jag har inte träffat honom på 3 veckor, det va tänkt att jag skulle till honom om två veckor men nu har jag inte pengar kvar så att det kommer räcka till dess. Vetifan vad jag ska ta mig till, 5 veckor kan jag klara av, inte mer! :(
 
 

DISLOCATED, I LIE AWAKE

 
För två dagar sen släppte mina bejbs musikvideo till Would You Still Be There, låten är fantastisk likaså videon. Gillar hur den är gjord, känslan man får, mystiken i allting och hur dem i slutet ba fuck it.
LÄNGTAR SÅ FUCKING MYCKET TILL BRÅVALLA DÅ JAG ÄNTLIGEN FÅR SE MINA BEJBS.

ASBRA LÖRDAG

Hade en superbraig lördag igår! Gick in till stan vid halv 12 och mötte min syster Tina, gick sen på stan i ett par timmar, va smakråd och sällskap åt henne när hon letade studentklänning. Jag införskaffade även en ny bikiniöverdel, min gaml har blivit alldels förliten(sweeet heheh). Sen gick vi hem till mig, käkade pizza och snackade lite innan Tina åkte hem igen. Då slängde jag på mig bikinin och la mig ute i solen med Maja, Malin och lite annat folk från Himpa, döskönt!
 
Framåt sju gick vi för att göra oss iordning lite, jag å andra sidan va så trött så jag råkade somna i sängen istället.. vaknade vid åtta när Maja kom och knackade på haha. Sen begav hon, jag, Cappe och Gustav oss till Rajas ferre ute i folkparken. Ångesten jag hade över att det va så mycket folk försvann efter ett tag, så då va de himla mysigt och skoj. Träffade så jäkla mycket nytt folk och hade det så roligt! Blev bestbuddy med Delfis syster Di-Ocean som hela tiden trodde att jag hette Moa, hängde hela kvällen med Jennifer(en tjej från skolan som jag aldrig pratat med förut hahah), träffade svenska mästaren i tricking som även ska vara med i Ninja warriors(döööballt jöö), fick folk att slänga sina cigg YEEEAAH, klappade en katt och en igelkott, fick se en punkares armar som va fulla av fylletattoos(han hade 69an tatuerad HAHAH VAFAN?), snackade med såå himla mycket folk och det va så jäkla skoj! Tillslut va det bara mitt gääng kvar typ så då drog vi hem. När jag skulle tvätta av mitt smink upptäckte jag att jag gått hela dagen utan mascara HAHA så kan det gå typ?
Försöker gilla mitt hår även fast det inte är fixat med en massa hårspray, så igår satte jag upp det och lät luggen ha ett eget liv hela dagen. Det va ganska skönt faktiskt.

ALLT ÄR SÅ BRA NU

ÅÅÅÅH jag mår så himla bra, livet rrrrullar på så att säga och alla problem som fanns har rensats bort och kvar finns bara massa glädje(har dock alla jävla komplex över min kropp kvar, men vafan, ta en sak i taget). Det är så skönt när det är såhär, ska njuuuta medans jag kan!
 
Har haft en alldeles underbar kväll också. Solade med Maja och Malin på studsmattan i någon timma, sen beställde vi PIZZA på onlinepizza och sen kom massa folk som ville att vi skulle vara med på rugby och det ville vi såklart! Köttade på som fan, tacklades, slet i varandra och bildade hög, såå skoj! Men sen blev vi trötta så då tog vi en paus och käkade pizza haha :D Sen köttade vi ett tag till innan vi tillslut gick in och sen har vi 3 bara myst på Majas rum resten av kvällen. Pratat massa och skrattat en hel del åt helt meningslösa saker som inte ens är roliga.
Har verkligen saknat mina gurls så himla mycket, mår så bra av att få vara med dem såhär ♥
kör på denna bild igen, så himla söta juuu.

SOMMAR

Det är så himla soligt och fint väder ute, så nu ska jag och Malin hjälpa Maja att städa sitt rum så att vi alla kan gå ut och lägga oss i solen(inte bokstavligt talat hallååå), få lite färg på kroppen! Och Malins mamma är så himla snäll och gullig så hon gav oss pengar så vi kunde mysa med pizza ikväll, bästa!
 

UTROTNING AV ARTER OCH EU

Jag har en kurs som heter Bevarandebiologi, som handlar mycket om utrotningshotade djur och växter. Varför och vad som gör att de blir utrotade osv, alla led slutar oftast med att det är vårat fel, vi människan. Dessa lektioner tycker jag är ganska läskiga haha. Utrotningen går 1000 gg snabbare än förr och varje timme dör 4 arter ut. Ganska läskigt eller hur? Varje gång jag haft denna kurs så får man sig en jäkla tankeställare, vad man ska göra bättre osv. För det första så tänker jag ta och rösta i EU-valet den 25 maj, se till att politiker som tar ställning för djuren hamnar i EU-parlamentet!
 
Förr tänkte jag att jag inte alls skulle rösta för att jag inte kan något om politik haha! Men om man inte röstar så kan man inte gnälla på hur saker och ting ser ut i samhället. Och som våran lärare sa idag när han frågade om vi skulle rösta "gå till er själva och tänk på vad ni brinner för, vill ni inte att vargarna ska dö ut t.ex? Då ska ni rösta!".
 
 

CHECKA IN MÄRKET PÅ MIN AXEL????

Imorse när jag skulle till skolan fick jag lite problemis, kunde inte ha högra axelbandet på väskan på min axel för att den va så öm haha. Eftersom att jag aaaldrig skadar mig så himla värst + att jag fick detta från att ha skjutit med gevär så vill jag ju skryta lite, även om det bara är ett ynka blåmärke ;) Såg nu också när jag tog bilden att det är en liten svullnad där också, där ser man!
 
Är förresten väldigt glad över att jag ändå kan fota med kameran, bara jag kollar genom skärmen så funkar den!

I SHOT YOU DOWN BANG BANG

Förra terminen gick jag Jakt & Viltvård, inte för att jag vill bli jägare nejnej!! Utan för att det helt enkelt kan vara kul och lära sig och även se allt från en jägares sida. För jag är nog ändå efter alla lektioner emot jakt, dock kan den vara bra ibland.
 
Men idag så åkte vi ut till en jaktbana i Söderköping för att få testa på 3 olika vapen. Min grupp fick först testa på ett vapen som dem kallade 22a(vet inte exakt vad det hette, lyssnade inte så noga på vapenlektionerna...). Då sköt vi iallafall på en stillbild av ett svin, på första försöket fick jag fullträff vilket är 10, sen vetifan vad som hände, sköt 7 gånger till och då träffade jag 7, 8, 7, 6, 8, 10 och 8. Vinglade massa där fram och tillbaka haha! Det vapnet va ganska lätt att skjuta med och lät inte speciellt mycket vilket va skönt.
 
Sen så fick vi skjuta på lerduvor med hagelgevär, det va supersvårt och jobbigt! Man va tvungen att stå upp och hålla upp geväret och sen skjuta en liten tallrik som flyger iväg, skitsvårt och man blev så trött i armarna av att hålla upp geväret. Dessutom va det ett rejält tryck mot axeln som att man ryckes bakåt. På första skottet blev jag så himla förvånad, för det första för att jag träffade haha! och sen för att jag inte alls va berädd på att ryckas bak så hårt. Sen de resterande 11 skotten så träffade jag en gång till. Ändå ganska stolt att jag träffade på första :))))
 
Sen fick vi testa det vapnet som man fått höra så mycket om, älgstudsare! Första serien på fyra kulor sköt vi på en stilla älg, då träffade jag först inte alls(0), sen träffade jag mitt i (5), sen missade jag igen (0) och sen satte jag en på 4. Det va det värsta vapnet någonsin, va så himla rädd innan jag tryckte av på första haha! Man trycktes bakåt så jävla hårt och efter första serien hade jag döont i axeln, dock va det bara jag som fick sådär ont :( Sen skulle vi köra 2 till serier på en löpande älg. Jag körde första serien och satte 0, 3, 3 och 0. Ganska nöjd över det resultaten ändå :D Dock så fick jag så ont att jag hoppade över andra serien. Kalla mig klen, men jag brukar aldrig klaga så det där gjorde faktiskt hiiimla ont. Har fortfarande ont :C
 
Det va sjukt kul att få testa på att skjuta, man kände sig så himla cool när man skulle repetera(ladda om), värsta badass ju! Dock va älgstudsare och hagel inget för mig, fick så ont och det va läskigt.
 
Denna dök upp när jag googlade älgstudsare.. lite min humor faktiskt.
den som läser allt det här får en kaka.

EGOBOOST

 
Helt rätt där Oli! Det är inte antalet likes på sin profilbild som avgör hur vacker man är, även fast man(jag) ofta tänker så, men det är såå himla fel! En bild med 3 likes kan vara precis lika fin och snygg som en bild med 593837 likes. Alla är fina, även ni pojkar. Det är samhället vi lever i som är fult, som får många att känna sig fula och otillräckliga. NI ÄR ALLA FINA OK?!
 

REGN SOL OCH SKYTTE

Hejhej säger jag med en mörbultad axel.. kom nyss hem från en solig skyttedag med skolan i Söderköping. Möttes i Norrköping av hellregn och jag tror nog att det åskade lite alldeles nyss, det blinkade iallafall i lamporna. Om inte annat så va det väl en brakig bil som åkte förbi på stora vägen här utanför som jag hörde haha! Berättar mer om skytten och min onda axel sen för nu ska jag käka med mina tjejor.
 
Det kommer också upp en video antingen idag eller imorgon, så håll utkik!
 
Dagens looook yaow.
 
 
 

SKOLSTUFF

Inte varit i skolan på fyra veckor(först lov & sen 3 veckor praktik), men nu kör vi igen och det är såå mycket nu de sista veckorna i skolan. Tror vi har 6 prov och sen en massa arbeten att göra. GAAAH kommer dö, men nä nufan kör vi ett sista ryck här i skolan och så sen är det sommarlov wohooo! Tycker dessutom att det är ganska skönt att bara vara halvklass nu i 3 veckor, känns som att man får mer tid med läraren och kan ställa mer frågor och sånt, sweet. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla färdigt Supernatural som jag började kolla på förut.
 
Här får ni några supercharmiga gifar från supernatural.
 
 
 
 
 
 

WHO AM I TO DISAGREE

 
 
Emily Browning's verision av Marily Manson's låt Sweet Dreams (are made of this) är fett braig, speciellt i filmen Sucker Punch. Lyssna på låten och om ni inte sett filmen så ta och titta på den också vettja!

ALLT ÄR BRA NU, TACK VARE ER

Gårdagen slutade ganska så bra ändå! Käkade för första gången lunch ihop med både Maja å Malin igen på 4 veckor, saknat att vara alla vi så himla mycket. Och så får jag ju inte glömma att Majas Casper va med också haha. När vi hade käkat så gjorde vi kladdkaksmuffins som vi satt och käkade framför Talang i Malins rum, supamysigt! Hade det himla skoj och mådde så mycket bättre efter kvällen med dem!
 
Sen vid 22 så gick jag hem till mig och då ringde Adam och vi hade ett över två timmar långt samtal som verkligen behövdes. Har bara pratat med honom en gång på två veckor och jag har verkligen saknat hans fina röst :( Så det samtalet fick mig på ännu bättre humör! Mår så himla mycket bättre idag och igår innan jag somnade så tänkte jag att nu fan ska jag må bra, vara glad och ta vara på den tid som är kvar på den här terminen! HEJJA MIG.
 

TRASIG CANON OCH INGET DELFINARIE FÖR MIG

Sov riktigt dåligt inatt för att jag hade/har så mycket i mitt huvud som vivlade runt, så har haft en crappy day. Sen blev dagen inte alls bättre av de svar jag fick från Assist WorkshopLinköping angående min kamera. De visste inte vad självaste reparationen skulle kosta innan de gjort en felsökning, men undersökningsavgiften ligger på 550:- ink moms och så vill säkert affären jag lämnar kameran till ha hanteringsavgift samt frakt. Jag har inte ens råd att lägga ut 550:- så jag får helt enkelt vänta med att få min kamera lagad tills jag har råd, vilket jag aldrig kommer ha. Helvetes skit, faan vad arg jag är på mig själv.
 
Idag fick vi också reda på vart vi kommer ha våran praktik i trean, jag är allt annat än nöjd. Allt jag någonsin velat är att få vara på delfinariet, tycker jag visat det tillräckligt mycket. Men nä, jag hamna på rovdjur i Kolmården och så på Furuviks djurpark. För det första så tål jag knappt att se på kött, så känner att den avdelningen passar mig jättebra, verkligen... INTE. Och för det andra så kommer jag inte klara av Furuvik, känner det redan nu att det blir en repris av ettans praktik.. Jag kommer inte klara av att bo i Furuvik i 3 veckor med en tjej från klassen som jag inte alls känner och dessutom utan internet. För att jag ska må bra behöver jag mina vänner, jag behöver kunna sysselsätta mig med saker, annars så kommer jag bryta ihop totalt. Jag tror att jag har specifik social fobi, vilket gör det svårt för mig i vissa situationer, jag får ångest av att vara själv med någon(det kan till och med vara någon jag känner) och kan sen må dåligt resten av dagen och detta kommer jag utsättas för om jag åker till Furuvik. Och ett annat problem är att jag inte alls har råd att betala för att åka dit, även fast man får ersättning senare så hjälper inte det då.
Vet inte alls vad jag ska ta mig till..
 


SYSKON FOR FUCKING EVER

Helgen hemma med tre av mina syskon va behövlig kan jag säga, de fick mig att tänka lite på annat, tack ska ni ha bästa ni! Jag åkte sen hem till Norrköping igen vid 18.24, framme i Norre vid 20.03. Gick och väntade på spårvagnen, 1 minut kvar tills den skulle komma och då ringde Milla, pratade med henne och så kom spårvagnen, klev på den och åkte iväg. När rösten i spårvagnen säger "Nya Torget" så tänkte jag bara "hmm har de ändrat namnet på en hållplats?" men precis då så svängde den av från de spåret som 3:an brukar åka och då förstod jag att jag klivit på fel spårvagn haha! Så jag hoppade av vid nästa hållplast och skyndade tillbaka, för att se den jag skulle åka med åka förbi, jag va såå nära att hinna ikapp den men nä. Nästa spårvagn skulle inte gå fören om en 32 minuter så jag tänkte att jag lika gärna kunde gå hem. Så idag har jag gått 4 km på typ 25-30 minuter, hann före spårvagnen också haha! :D
 
Lillebrorsan Charlie, med systrarna Tina, Micka och Madicken i bakgrunden.
 
 
 

HELVETE LARS-OLOF

Det som absolut INTE får hända har hänt, min älskade canon har gått sönder :''''( Hade smuts inne i kamerahuset och den där fläcken va jättemycket ivägen och syntes på bilder jag tog, så jag va verkligen tvungen att ta bort den. Så använde mig av någon putsduk mamma har till sina glasögon, tyckte att jag va superförsiktig, men tydligen inte! En lite spegel där inne lossnade och nu får jag inte dit den igen, KATASTROF. Har mejlat till Assist WorkshopLinköping för att se vad det möjligen kan kosta att reparera den, om det kostar för mycket så måste jag nog vänta med att skicka in den då alla pengar jag sparar på nu ska jag köpa Bråvalla-biljett för. WÄÄÄÄÄ det här suger, värsta som kan hända. Aja, jag kan ju iallafall ändra inställningarna och ha så att jag ser bilden på skärmen om jag måste fota, för det är spegeln som vinklar upp bilden till titthålet (eller vafasen de heter??) som lossnat.
 

ONYTTIG DAG

Igår hade jag, Tina, Madicken och Charlie värsta tjockisdagen. På förmiddagen fikade vi milkshake och bulle, sen käkade vi till lunch hamburgare med bröd och sen framåt kvällen så gjorde vi rabarberpaj som vi käkade ihop med vaniljsås MMMMMHHMHM. Sen kollade vi på filmen Trust och käkade chips. Hur bra är det inte å ha en sånhär onyttig dag?? :D
 

SISTA DAGEN

Igår va sista praktikdagen och den började jag väldigt bra genom att försova mig, får skylla på mina två larm som inte larmade. Va påkädd och klar på typ 3 minuter och sen hade jag och Malin världens springtur för att hinna med spårvagn och buss, missade spårvagnen men superwomens som vi är hann vi med bussen ändå.
 
Började dagen som vanligt med att kratta sanden hos rockorna, spola av växter och golv, putsa alla rutor, fixa artemia och mata med det. Sen hämtade jag och Anders Pellets som vi matade rockorna med, rockor har en väldigt hög ämnesomsättning så dem kan man mata flera gånger om dagen. Efter de gick jag och matade Sandhajarna med Krill, det va döhäftigt för en av hajarna kom upp till ytan precis bredvid mig! Sen matade jag andra fiskar med Mysis och slängde i de som blev över till hajarna. Därefter fick jag putsa insidan av rutorna i ett korallakvarie, det va svårt och jobbigt då man hade en magnet på utsidan och putsargrejen på insidan och så skulle man dra den där fram och tillbaka, grejen va bara att magneten va såå sjukt jävla stark så man fick verkligen ta i för att den skulle flytta på sig. Och sen när jag skulle gå till ett annat akvarie och putsa så råkade magneterna slå ihop med min tumme mellan och helvete vad ont det gjorde! Fick inte isär magneterna så fick be Anders haha! Sen så putsade jag hos darrålarna och då lyckades jag klämma alla andra fingrarna på samma hand, tror jag dog lite så ont gjorde det. Sen visade Anders mig hur man filear en lax som vi sen gick och matade revhajarna med. Och så fick jag sluta för dagen och åka hem.
Väldigt suddigainstabilder på surikatbebisar, Rhino ratsnake, Alligatorn Mohammed och den jättefina blåfläckiga stingrockan som inte alls ser så fin ut på denna bild vafan.

ENSAM HEMMA IGEN

Ursäkta att det inte blev något inlägg igår, men efter praktiken åkte jag direkt hem, packade och drog hem till Vastena för att spendera helgen med mina syskon Madicken, Tina och Charlie. Så hann inte uppdatera något :/
 
Igår när jag kom hem hem så gick vi och köpte pizza och tog med oss hem, käkade och satt och snackade jääääättelänge. Sen vid 21-22 så kom Charlie och Tina på att de ville baka något så de gjorde microkladdkaka som vi käkade med glass och chokladpudding till Scary Movie 3, som vi tillslut alla somnade till haha.
 
Tina och Madicken haha.
 

BADAT MED PIRAYOR

Även fast jag sov så jäkla dåligt inatt och va på argt humör imorse så vände snart dagen och blev så jävla bra och rolig! För efter att jag hade krattat i rockadammen så kom Jocke nämligen och sa att jag och Ronja skulle byta om till våtdräkt(som förövrigt va så himla slimmat, uuusch did not like it, fast i vattnet va den braig) och så skulle vi få hoppa i hos PIRAYORNA!! :D Nu tänkerna ni nog whaaat, men såhär är det, pirayor är inga mördarmaskiner och äter allt i sin väg som alla tror, utan det är nog den fegaste fisken som finns, simmar och gömmer sig på dirren! I piraya så fick vi ett viktbälte som skulle göra så att vi inte flöt upp, det va sååå himla tungt! Men dock så flöt vi upp ändå haha. Och så slamsög vi botten, putsade insidan på rutan och skrubbade berget. Jag och Ronja hade fett skoj när vi plaskade runt där i :D När vi va klara så fick vi inte komma ut om vi inte dansade och sjöng, jag dansade en vacker balett men ronja vägrade att sjunga hahah. När vi skulle ta av våtdräkterna så fick jag inte ur handen, så jag drog och slet och så helt plötsligt så flopp så åkte den ur och jag drämde till mig själv i ansiktet, gjorde himla ont :((
 
Sen fick jag hjälp av Ronja att putsa alla rutorna, så mycket roligare att putsa rutor med sällskap. Sen fixade jag och matade med Artemia och räkmix, gjorde rent skummare(luktade fett äckligt!) och skar bläckfisk i bitar som jag sen gick och matade rockorna med, lät även några barn mata dem, så roligt att möta besökare sådär :D Sen gjorde jag iordning Mysis och matade fiskarna med och sen slutade jag för dagen!
 

FISKFISKFISK

Idag höll jag och Ronja på att missa hållplatsen för att vi sov, men jag vaknade ett par meter innan och tryckte snabbt som stålmannen på stop. Började arbetsdagen med att göra rutinerna som är: kratta sanden i Rockadammen, vattna växter, spola gången, fixa och mata med Artemian och även mata med räkmixen, putsa alla miljoner rutor och sopa golven. Sen hade vi nog lunch och därefter så spolade jag rent ett filter och bytte vatten i ett akvarium, fixade Mörten till Rockorna, kollade när Revhajarna käkade Lax och så putsade jag några fler rutor. Sen matade jag och Ronja Anemonerna, himla skoj! Sen hade vi eftermiddagsfika, Jocke fyllde år så vi käkade kladdkaka :3 och sen slutade jag och fick åka hem!
 
Jag är en väldigt lättskrämd person och på tre dagar nu så har jag nog blivit skrämd femtioelva gånger och typ 3 av de gångerna så har den personen gjort det med flit. Idag t.ex. så stod jag i fiskköket och hade diskat, stod vänd åt ett håll och torkade av mina händer, när jag vände mig om igen så stod där helt plötsligt Pelle, tror nog jag fick en hjärtattack!
 
Skulle ta en selfie med sandhajen, kameran blev så rädd så den flippa ur totalt haha!
 

SIMMADE MED SPÄCKHUGGARE IGÅR

Igårnatt va jag och Adam ute och simmade, rätt som det va så kom det upp något stort svart bredvid mig, först tänkte jag ba "vafan är det här?" och så såg jag ju att det är en Späckhuggare!! Jag tittade mig omkring för att se att det är maaaassvis av späckhuggare runt om oss som simmade och hoppade, först blev jag rädd och tänkte att dem skulle äta upp oss haha! Men sen så upptäckte vi att dem va huur snälla som helst. Jag blev alldeles lycklig, helt i extas, att få simma med späckhuggare i det vilda är ju en av mina feta drömmar. När vi simmade där bland dem så kom det fram en till oss, efter ett tag så tog den tag i mig lite försiktigt och drog i mig. Jag smart som jag är sa till Adam "hon kanske vill att vi ska följa efter!". Så vi simmade efter henne och hamnade vid en liten grotta i vattnet, vi simmade in för att se att där inne va det tre små revhajar som mobbade en rocka och nu ville alltså späckhuggaren att vi skulle rädda den, så vi räddade den och sen simmade vi alla ut nöjda och glad till flocken av späckhuggare.
 
Och sen så hände ju det där inte alls utan det va en förbaskad dröm. Blev så himla himla ledsen när jag vaknade. Det va ju den mest ultimata Momlin-drömmen någonsin. Jag hatar sånahär fantastiska drömmar samtidigt som jag älskar dem.
 

NOTHING CAN SAVE YOU FROM THE FATE THAT AWAITS YOU

 
Jämnt efter att Adam har varit här eller jag hos honom så kan jag inte sova utan musik i bakgrunden. Jag vänjer mig liksom att somna vid honom och oftast somnar vi till Supernatural eller någon taskig skräckfilm, så sen när jag ska sova själv igen så kan jag inte somna utan att ha musik på väldigt lågt. Så jag har en spellista som heter Bonesexposed (efter OM&M's låt ehe) där det bara är massa fin chillmusik som jag sätter igång när jag ska sova. Blandannat denna väldigt braiga låt av WOE, IS ME.

ÖVER HAJARNA

Vaknade imorse och kollade klockan, blev jätteledsen när jag såg att det bara va tio minuter kvar tills alarmet skulle ringa, trodde ju det va mitt i natten och jag skulle få sova mer :(
 
När jag kom till praktiken började jag med att kratta tillbaks sanden i kanterna i rockadammen, sen vattnade jag växter och spolade gången. Sen visade Jocke mig hur man skulle putsa rutorna på akvarierna med en VINDRUTETORKARE.... okey ja det funkade faktiskt ganska bra med en sån haha. Tog jääättelång tid för det är så många rutor som ska putsas, fick lite hjälp på slutet av Ronja :D Dock så skrämde hon mig med att helt plötsligt ropa HEJJA MALIN bakom min rygg hahahha! Sen såå fixade jag med Artemian(det som jag igår inte kom ihåg namnet på) heeelt själv nästan, sen tror jag nog att jag matade med räkmixen också, hatar räkmixen, alldeles orange och geggar av sig överallt. Resterna av räkmixen fick jag springa upp och tömma i stora haj, fett läskigt där över, känns som att man ska trilla i D: Sen lunchade vi, efter lunch så gick vi och gav fisk till revhajarna och sen så fick jag skära fisk.. skooj. Sen gav jag hälften av all den fisken till rockorna och det som blev över till Sandhajarna, återigen upp över hajbassängen. Sen innan jag fick sluta så matade vi små fiskar med Mysis.
 
Har inte alls varit så pepp på denna avdelning då man ska kunna vilka fiskar som ska ha vilken mat och hur mycket och även hur mosad den ska vara, jag tänkte att jag aldrig skulle komma ihåg så va inte så peppad. Men nu idag så fick jag mer koll då jag gjorde varje matningsmoment själv och utan att behöva stressa med Jocke bakom mig, så nu tror jag nog att jag har någorlunda koll på matningen faktiskt! :D
Om ni undrar varför vattnet är så grumligt så är det för att jag precis matat med fiiisk.

HAJAR DU

Sista praktikveckan och jag är nu på fiskavdelningen! Började dagen med att vattna blommor som växer över akvarierna, sen spolade jag av golvet och skrapade ner vattnet i brunnarna och sopade upp skräp. Sen fick jag spola golvet, skrapa det och sopa upp skräp igen för att Jocke min nya handledare skräpade ner v_v Han gjorde det säkert med flit haha! Sen sopa jag golvet i akvariegången, fyyyysatan vad ont i tummarna jag fick :c Därefter tror jag nog att vi hade frukost, sen körde vi igång igen och då visade han mig hur de odlar ett sorts fiskmat de har som jag just nu glömt vad det heter, och sen gick vi och matade massa fiskar med det. Fick sedan äran att skära fiskar i bitar som vi sen matade fiskar med, jävla kannibaler. Sprang fram och tillbaka och matade massa fiskar hela förmiddagen iallafall fram till lunch. Efter lunch fick jag sitta och titta vilka av de tre revhajarna som åt och sen så tömde jag tre sötvattenakvarier på vatten, det va kaos blev vatten överallt. Hann fylla på två med vatten och sen hade vi rast igen, klappade Carros vovve lite och sen mest satt och chillade. Efter rasten fyllde jag på det sista akvariet och sen fick jag sticka hem!
 

SÖNDAGSBESTYR

Igår så satt jag och Malin och hade en flera timmar lång frulle, supermyys. Maja och Cappe anslöt sig också en stund, sweeet! Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord typ, älskar att bara sitta och prata sådär, det är så härligt. Sen så vid ungefär halv fyra byte jag kläder och så drog vi in till stan, Maja skulle dra sig tillbaka till Götet, såå tråkigt saknar henne massa ju :'''( Och jag och Malin tänkte dra en snabbis på stan, kollade lite i affärer och käkade dooonken. Vi va inne i Citylife(piercingaffär typ) och jag vill pierca mig nuuuu, men ska snart göra det what so ever! Sen drog vi hem och hängde i korridoren i någon timma för att Malin låst in sina nycklar på sitt rum, ringde Milla och lurade henne att Malin hade slagits och va blodig och det va därför vi ringt securitas HEHEHE. När securitas äntligen kom och släppte in oss på Malins rum så hängde vi där ett tag men sen va vi tvugna att göra matlådor och sen va det dax att sova!
 
Såg ut såhär i lördags, matchade töjen med skjortan!
 

MAY THE FOURTH BE WITH YOU

Idag är det Star Wars-dagen, eller Luke Skywalker-dagen som det också kallas. Det är en inofficiell Star Wars-högtid som firas av fans över hela världen den 4 maj. Datumet är valt genom en ordvits med den kända Star Wars-frasen ”May the Force be with you”, som blivit till frasen: ”May the Fourth be with you”, där ”May the Fourth” då refererar till den 4 maj. Jag ska fira den genom att inte kolla på filmerna HAAAAAAAAA.
 
 
 

WOOOUUYYYL

För några veckor sen så va min klass i Kolmården på etologistudie och fokuserda just den dagen på vargarna. Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och redigerat alla bilderna, försökte denna gång med en ny redigeringsmetod, gick dock inte så himla bra så jag gick snart över till det gamla sättet haha.
 

LOKI OLA

Nu på kvällen så tog jag en dusch och sen tänkte jag bara spola av golvet lite när jag duschat klart, slutade med att jag gjorde rent hela jävla badrummet med hjälp av en liten disksvamp, duschslangen och såpa, nu ser man vad det är för färg på golvet igen! Sen kom Malin hem från praktiken så vi stod och snackade ute i korridoren ett tag, sen upptäckte vi efter typ en halvtimme att Maja kommit hem från Göteborg, inte träffat henne på 3 veckor nu så det va feett awesome :D Så jag, Maja, Malin och Milla satt och snackade och tog igen lite tid i köket, myyys! Men nu sitter jag själv på rummet, käkar godis och dricker cola, dock inte ett dugg jävla sugen på godis, vafään :C
 
Jag har förresten tänkt göra en ny video imorgon, denna video är ett önskemål jag fått på bloggen ett antal gånger så tänkte att jag skulle ta tag i det nu.
 
Jag älskar av någon anledning att fota aluminiumburkar.
 

RHINO RATSNAKE

Imorse när klockan ringde så ringde den mitt i en dröm och när jag sov som bäst så jag va döötrött hela morgonen och förmiddagen på grund av det, för jag sov ändå 7,5 timme. Sen när vi skulle av bussen så sov jag och blev väckt av ronja när bussen stannat, va alldeles förvirrad och typ flög av bussen supersnabbt.
 
Idag så va iallafall Pelle ledig så jag jobbade med bara Camilla. Fick som vanligt börja med att göra rent hos äckelråttsnok, är mer rädd för dem än för de giftiga Gilaödlorna och Scorpiongiftödlorna. Idag så hängde det dessutom en i taket mitt på glasrutan D: När jag va klar där gjorde jag rent hos Gilaödlorna, va också tvungen att putsa rutorna på insidan och utsidan, suuupersvårt och det blev så himla dåligt, men haha Camilla tyckte det blev jättebra. Sen va han vi inte mer utan sen va det dax för frukost! Efter frukost städade jag först hos Stjärnsköldpaddorna, sen bytte jag vatten hos en råttsnok, två majsormar, en boaorm och två Rhino ratsnake. Och så har dem också 3 grön trädpyton som har vatten i hela botten på sin låda och det skulle jag också byta, supertungt men jag är ju stark så det va ju en baggis! Efter lunch sen så bytte jag mat och fyllde på vatten hos mössen, sen va jag också tvungen att välja ut en söt liten musbebis som skulle bli mat till en orm, inte kul :( Sen fick jag mata den ormen och Anakondorna, fett tufft hihi! :D Innan jag gick hem för dagen plockade jag lite maskrosor åt sköldpaddorna och skinkarna som jag gav dem. Detta va sista dagen på reptilavdelningen, tråkiigt, det va ju så kul här :(
 Random bild från google på Rhino ratsnake, så söta eller hur? :D
 

WHAT ARE YOU WITHOUT ME?

 
En klar favorit med You Me At Six, lyssna vettja!

RÖDDAG

Idag va det den bästa färgen på en dag, nämligen röd(dag), ifall ni missat det typ. Jag fick själv välja om jag skulle till praktiken, valde att vara hemma då jag kände att jag inte riktigt hunnit sova så mycket de senaste dagarna och är trött hela tiden. Så idag sov jag till 11 och så låg jag kvar och tittade på Supernatural. Sen har jag i princip bara tagit det lugnt, duschat, redigerat foton och lite sånt. Känns dock himla segt att jag ska jobba imorgon, det känns liksom som fredag idag :( Så nu ska jag krypa ner i sängen!
 
Såhär såg jag ut idag(ligger lite ljug i denna mening)
 

MIKE WASOWSKI

Har velat rita hur länge som helst men inte haft någon som helst inspiration, så igår satt jag i typ en timme och letade inspiration, hamnade tillslut bland massa disneyfigurer. När jag ritar är jag alltid superpetnoga, varje teckning tar flera timmar. Men igår så ritade jag Mike Wasowski från Monsters Inc på typ 10-15 minuter kanske, jag vill lära mig att inte ta hundra år på mig när jag ritar så efter någon kvart så bestämde jag att nu är jag klar! Även fast jag nu vill göra om hur mycket som helst med den haha. Vad tycker ni?
 
 

MIN VALBORG

 Valborg firades inte alls mycket, kom hem från praktiken ovanligt sent och va så himla dötrött så orkade inte kolla på någon eldbajs. Gick med Malin till expeditionen och hade lite chillhäng med lite folk och personalen på boendet istället, käkade korv och drack läsk. Tillslut var det bara jag, Malin, två tjejer till och Hanna och Helene som jobbar här kvar, vi satt och pratade jättelänge, skrattade som satan åt Hanna och Helenes julprydnadshistoria och käkade lite godis. Mysigt som fan azz. Nu är jag så himla trött att jag skulle kunna somna nu, men jag är sån som är uppe så länge det bara går och om man har ledigt så går jag aldrig och lägger mig tidigt även om jag är trött haha! Så ska försöka komma på något att göra, rita kanske? Eller kolla film?
 
 
Här har ni iallafall lite roligt jag, såhär skulle det alltså se ut om Valborg hade facebook, döroligt om ni frågar mig.