NALLEBJORNIS

 
Tumblr är fasen det bästa som finns! Hittade denna sjukt söta gif häromdagen, satt och skrattade jääättelänge.
Såå grymt jävla söt!
 

LAGENORHYNCHUS CRUCIGER

Lördag och den ska spenderas med min kära uppsats, såå underbart, precis vad jag alltid velat göra på en lördag :D Eller inte v_v Men får skylla mig själv som skjutit på den så länge, men ska i alla fall försöka få den klar idag! Ge mig lycka till sparkar, behövs nog, om jag känner mig själv rätt så kommer jag plugga 2 minuter och sen sakta men säkert glida över till tumblr eller något annat mycket roligare som finns på internet.
 
Känner att jag kan kalla mig proffs på gimp, såå snyggt ihopklippt oså........ (om ni precis som mina vänner inte fattar att jag är ironisk, så har jag misslyckats som människa, ingen fattar någonsin när jag är ironisk)
 

BÄSTA SYSKON

Hej hallå!
Efter två veckor i Norrköping så är jag nu hemma i Vadstena över helgen. Det är bara jag, lillebror Charlie och mina äldre systrar Micka och Tina hemma, himla mysigt att vara hemma och träffa dem igen! Har saknat dem rätt mycket faktiskt, de betyder så sjukt mycket och vetifan vad jag skulle göra utan mina syskon?! Ni är bäst, älskar er! Nu ska vi ha mys och käka räktårta :3
 
Märkte idag att jag kunde sno wifi från skolan, passade på att instagrama såklart. Upptäckt att jag passar bra i grönt.
 

GO TO CHURCH

 
Dagens låt blir King of Amarillo med Issues. En så sjuukt jävla bra låt, tycker bara att ni kan ta och trycka på play, behövs ingen förklaring varför. Bara lyssna, okey?

SOVA

Hej hallå föölket.
Idag är det jäkligt varmt, sommaren håller i sig än(wohoo!). Jag ligger här på golvet(på en madrass, trodde ni verkligen jag sov på golvet??) i mitt rum och har precis vaknat, har fått in någon rutin av att sova en timma efter skolan varje dag. Rätt skönt faktiskt då jag inte är så himla trött och seg på kvällarna längre, så att jag orkar med alla äventyr jag är på varje kväll. Imorn är jag ledig för att alla lektioner är inställda, yiiiiahhhhh äventyyyyr!
Tog lite bilder på mig själv förut, asså den till höger längst ner...
 

VÄLKOMMEN SÖNDAG

YO WAZZUP?
Har haft en så himla bra helg! :D Adam kom hit i fredags och då gjorde vi inte direkt något speciellt, myste, pratade massa och kollade på film(eller snarare sov till en film). På lördagen åkte jag, Adam och Maja in till Linköping och träffade mina syskon Micka, Tina och Carl och så hade Carl såklart med sig sin Emma. Vi hade himla roligt, kollade på knasiga band, va på en dj-spelning, hängde i ett tält med mysiga soffor och drack cola, träffade kusinvitamin, flummade massa och bäst av allt och det vi väntat på heela dagen, kolla på Individen och Kungarna! :DD Såå jävla braa!! Man blir så jäkla glad av att se dem hoppa omkring där på scen! :D Andra gången som jag sett dem nu, första gången va på Bråvalla och då hamnade jag till och med i deras film de gjorde :3
 
Efter att vi sett dem tog vi oss an den stora utmaningen att hitta tillbaks till bilen, vilket inte va det lättaste. Trodde vi va rätt först, men nää, efter tredje gissning på gata som den stod på hittade vi den äntligen. Vi tog även med oss Emma och Carl hem så dem slaggade här över natten sen drog dem vid 11 nästa dag. När jag och Adam hade följt dem till spårvagnen så gick vi tillbaks hem och sov i ett par timmar, så jävla najs vare! Sen på söndagkvällen hängde vi en stund i skateparken innnan Adam drog hem :(( Men vet ni vad, han är snart här igen, om cirkus 10-20 minuter faktiskt! :D
 
Snor några bilder som Tina la upp på fäjjan, här under är det DJ's och de två sista bilderna är det Individen & Kungarna!
 
 

MUSIC MAKES YOU STRONGER

 
Dagens låt blir Do or die med 30 seconds to mars. Eller det är snarare dagens musikvideo, för hela denna video ger mig rysningar! Musik är underbart och jag håller med alla som talar i videon till 110%, dem har så jävla rätt om musik. Jag skulle fan inte klara av livet utan musik, musik finns alltid där och peppar och stärker dig, musik ger folk en samhörighet, genom musik träffar man så mycket nytt folk(hehueh för att inte tala om min Adam) och ja, musik betyder fan allt! Så just därför blir denna musikvideo dagens låt, budskapet och låten tillsammans, mmmh.

PERCY JACKSON

Hallå hej!
Igårkväll va jag på bio med Maja, Malin, Milla och Manda. Vi såg Percy Jackson and the sea of monsters, så sjukt bra... om man inte jämför med boken vill säga. Annars är den fett bra, älskar grekiska mytologin! :D Dock hade vi råkat boka i 3D v_v Tycker inte om när dem tar helt vanliga filmer som inte ska vara 3D och gör till 3D, knappt några effekter alls och såå dyrt för den där enda coola effekten som knappt ens är cool.
 
Efter bion valde vi att gå hem istället för att ta spårvagnen, 5 trött tjejer sent på kvällen, kan inte bli mer en flummigt! Stannade även och lekte i en lekpark, untz untz, man blir minsann aldrig för gammal för att leka :)))) Väl hemma va jag så trött att jag däckade nästan direkt i sängen.
 
 

PROJEKTARBETE

Andra skoldagen och det känns redan som man gått i skolan hur länge som helst, inte bara 2 dagar. Idag började vi med ett stort projektarbete, jag, Maja, Malin och Manda ska rusta upp och bygga om hos kaninerna i djurhuset. Och då är det inte såna där små fjuttiga kaninburar, utan 5 stora burar som man kan gå in i och stå upprätt i, så vi har riktigt mycket att göra innan det blir kallt ute. Eftersom att ingen av oss är byggare Bob direkt så kommer det bli lite utav en utmaning, men en rolig sådan! :D Ni kommer säkerligen få se bilder på det när vi börjar oså.
 
Nu ska jag fortsätta skriva uppsats, den måste va klar inom 3 veckor annars får jag F i kursen D:
I brist på bilder får ni en bild från i vintras, hittade den nyss och tyckte ju den såg lite braig ut, om man nu får tycka så c:
 

DJURPARKSKLASSEN

Första skoldagen avklarad! Bara 9 veckor kvar tills nästa lov... Hahah nä men rätt najs att vara tillbaks även fast jag samtidigt vill ha längre lov :c Idag första skoldagen så hade våran klass klätt ut sig till djur, jag menar, vi går djurpark och vad passar då inte bättre än att klä ut sig till djur första skoldagen? :D Hahah älskar min klass, så jäkla grym!
 
Ett stycke ledsen Momlin, för hon ska skriva uppsats nu.
 
 
 
 

I CAN'T DROWN MY DEMONS, THEY KNOW HOW TO SWIM

 
Dagens låt blir Can you feel my heart med Bring Me The Horizon. För att den låten är så äckligt jävla bra och jag bara älskar deras senaste album, dessutom gjorde dem nyligen en video till den här låten, såå bra.

INDIVIDEN TISCHA

Vi drog aldrig till festen igår, började regna och vi va inte så taggade på´t längre så vi stannade hemma och myste framför bästa filmen, Hotell transylvanien! Sen satt vi och prata och ba myste hela kvällen. När jag kom tillbaks till rummet vid 2-3 på natten satte jag mig och skypade med min Adam, det va himla mysigt att sitta och prata med han och kunna se han samtidigt. Dock hade vi väldigt svårt för att lägga på och säga godnatt, så vi satt upp till halv 9 på morgonen haha! Vi satt alltså och pratade och flummade i 6 timmar, sinnes vad tiden går fort när man har roligt.
 
Idag kör jag på älskade Individen tischan, har signering och även småsmå lerprickar från bråvalla på ryggen *v*
 
 

H12C

Gårkvällen/natten spenderades med Maja, Milla, Manda, Casper och Gustav. Va sjuukt kul att få träffa alla igen! Vi hade himla roligt, gick lååång promenad till stan och flummade massa. Va inte inne igen fören 2 på natten, då chillade vi trötta och sega inne på Mandas rum innan alla började dra sig hemåt så då gick jag och Maja hem till oss och så vid 4 gick jag hem till mig för att sova. Dock va jag vaken två timmar till, mådde inte så himla bra så kunde inte sova :/ Vaknade vid 10 idag och kunde inte somna om(yaay bara 4 timmars sömn..) så gick upp och duschade och sen kröp jag ner i sängen igen och kollade på true blood tills Maja messade och fråga om vi skulle käka frulle.
 
Så nu är jag själv på rummet igen och tänkte kolla klart på true blood avsnittet jag höll på att kolla på förut, sen ska jag byta om och fixa mig för sen är det fest med typ alla i klassen och massa annat folk, ska bli sjukt kul att få träffa klassisarna igen!
 
 
 
 

FIRE FROM THE TONGUES OF LIARS

 
Dagens låt är Fire Fire med Flyleaf. Min vän Delfi tipsade mig om det bandet, och de va ju minsann riktigt jävla bra! Tur att man har vänner med braaa musiksmak. Så lyssna nu på låten, riktigt himla braig den där Fire Fire.

HIMMELSTAHUS

Vid 6 tiden åkte mamma och pappa härifrån, så numera bor jag själv i Norrköping igen! :D Rummet är färdiguppackat och fixat, är såå mysigt att jag vill bo här för evigt. Jag har precis tagit den första duschen för detta år i detta elevboende, UNTZ UNTZ. Nu väntar jag bara på att Maja ska bli klar med sitt rum så vi kan dra oss bort till Milla och Manda på andra elevboendet. Ska bli så awesome att få träffa gänget igen! :D
 
Nu ska jag ta och äta något, jag och mitt nya fräscha hår..
c

VANS

Jag vet inte om jag nämnde det, men när jag skulle hämta mitt paket med vansgrejerna för någon vecka sen så fick jag inte ut det. Typ katastrof! Jag menar, hade ju längtat efter mina älskade vans och så kunde jag inte få ut dem :''( Och det va allt på grund av att jag inte hade legitamation v_v Så visste ju inte riktigt vad jag skulle göra, mejlade företaget som förövrigt inte har svarat ännu -.- Men så dagen innan paketet skulle skickas tillbaks så testade jag att gå dit med pappa, expediten sa fortfarande nej, men så efter en stund sa han sen "jag ska se vad jag kan göra för dig!" oooch så fick jag mitt paket! :D Sååå glad jag blev, sprang ut från affären och ba YEEES!
 
Skorna är så äckligt jävla snygga, perfekt lila också, mmmh. Väskan är också såååå himla snygg!
 

GINGER

Färgade ju som sagt håret förut och ser just nu ut som en ginger med blond utväxt.. alltså, håller på att blondera håret för att kunna färga ljusbrunt. Så har blonderat två gånger idag, stackars mitt hår </3 Tror jag ska blondera en gång till imorn eller på söndag innan jag färgar ljusbrunt! Nu ska jag ta och sova så jag orkar med morgondagen!
 
Instagramisbild från första blekningen, såg dock mer gingeraktikt ut IRL så att säga.
Och efter andra blekningen blev det ännu mera gingerfärgat med blond hårbotten v_v
 

FLYTTKAOZ

Gick upp vid nio idag för att försöka hinna med allt idag, har än så länge hunnit tvättat Majas väska som jag lånat över sommaren, börjat plocka fram allt som ska med tillbaks till Norrköping när jag flyttar dit imorn. Det har jag inte hunnit säga förresten, flyttar till Norrköping imorn! :D Hahah och ja jag vet, packar dagen innan jag ska flytta, smart där va. Och förut åt jag och min syrra Tina värsta lyxfrukosten, fattiga riddare med persika och oboy, såå gott! Och just nu sitter jag med hårfärg på skallen, läääskigt! Vad det blir får ni veta senare(om ni inte följer mig på instagram så kan ni få en ledtråd därifrån). Nu ska jag fortsätta med packningen och allt, see ya!
 
2 veckor gammal bild från instaaa!
 

MITT HJÄRTA

Hej hallå ekande tomma blogg.
Idag kom jag hem från Västervik, efter 12 underbara dagar med min Adam så va jag tvungen att lämna honom för att åka hem och ta tag i verkligheten. Vilket verkligen sög! Det va så himla svårt att gå ifrån hans trygga famn och kliva på bussen, ville ba stanna bussen och springa ut och slänga mig i hans famn sådär som på film. Men naa, satt bara där och såg han försvinna längre och längre bort :((
 
Vi åkte hem till Adam i fredags och jag hade det fett kul och himla awesome där! Lite av det vi gjorde va att träffa hela hans familj, spelade och busade massa med hans systerson Willo, lirade massa lol, gosade med hans voffsingar, kollade massa film, slog sönder en tand(BADASS RIGHT??), åkt motorcykel(sååå sjukt jävla kul), gått på stan och blivit bjuden på restaurang av min fina Adam :') Har som sagt haft det helt awesome och såå mysigt! Längtar tills vi ses igen, vilket är om 2-3 veckor :((
 

WE WONT FALL TO OUR KNEES, WE ARE THE ONE TRUE HOPE

 
 
 
Dagens låt blir Hope med We Came As Romans, sååå sjukt braig låt juu! TA OCH LYSSNA VETTJA! 
Kanske blir att man ser dem i vinter...

WANTED REBELS

HEY, WHATTUP?
Adam kommer inte fören om en timme, så jag hinner fixa ett inlägg nu, kanske så att jag hinner fixa något tidsinställt också! Skulle va lite awesome, då bloggen slipper eka helt tom.
 
Igårkväll hade vi lite familjemys här hemma, vi satt i soffan allihopa och kollade på massa gamla bilder via USB till tvn. Sjukt roligt va det då vi hittade massa gaaamla och roliga bilder, så jag satt och gjorde mig väldigt rolig ibland och pratade som att det va dem på bilden som pratade, hahah himla roligt! Dock har jag tappat bort massa bilder upptäckte jag igår, det va ett album från tre vintrar sen tror jag, kunde inte hitta dem någonstans på mitt USB, hoppas de ligger på min dator eller någon annanstans! Tycker det är himla viktigt och roligt att ta foton som man längre in i framtiden kan kolla på, nu när jag har cashflow kanske det blir att jag köper mig en systemare!
 
Instagramisbild, 24 minuter sen den las upp, ser alltså ut sådär idag. Västen jag har på mig köpte jag på Carlings i fredags, har ett fett tryck på ryggen. 
 

SO COME ON LIFT YOUR VOICES TOWARDS THE SKY

 
 
Dagens låt blir The Depths med mina älsklingar Of Mice & Men. Bästa jävla bandet genom tiderna, kommer aldrig någonsin få nog av dem! Sen att Austin Carlile(vocalisten) är huuuur jävla underbar som helst gör ju bara att jag gillar dem ännu mera. Så jag befaller er att lyssna på dem, NU!

KNASDAG

Haha lite sent inlägg, men haha så kan det bli ibland!
 
Har varit fett galet väder idag! Först var det så varmt att man knappt visste var man skulle ta vägen, sen helt plötsligt öppnade sig himlen och tusen liter vatten föll ner på två sekunder. Gudarna hade även fest där uppe bland molnen, blinkade titt som tätt och mullrade gjorde det även. Måste varit en jävla brakfest.Skämt åsido; imorn kommer min Adam hit, kommer bli bra, mer än bra! Saknar den token himla mycket! Så eftersom att han ska vara här tänker jag inte sitta vid datorn och vara osocial, så då kommer bloggen ligga död i en vecka eller så, vet inte hur länge riktigt. Har tyvärr inte hunnit göra några tidsinställda,hade tänkt göra det, men men, hoppas ni klarar er utan mig i ett par dagar!
 
Instagramisbild på mig och Adam när vi va i Harge och lekte skogsmullar (:
 


VANS-GALEN

 
 
Har beställt hem ett par sjuuuukt snygga Vans old skool och en helt grym väska i samma märke, längtar tills de är i mina händer! Eller snarare, på mina fötter och på min rygg heuehuehu. Egentligen ville jag ha ett par lila Vans authentic eller Era, men fanna bara i ytters små och stora storlekar kvar, ville bara gråta floder då. Men så hittade min Vans-expert Maja dessa Vans old skool, blev såååå glad och kär! För dem är ju bara så sjukt snygga, älskar verkligen fägen :D Sen att jag hittade den där fantastiska väskan på rea är ju bara ett fett plus, kommer använda den tills jag dör.
 

BÄSTEVÄN

Imorgon efter jobbet kommer Freddy hit, har inte träffat henne sen vi va på Kolmården i våras så det ska bli sjukt kul att få träffa henne igen! :D Hon, jag, mina systrar Tina och Micka ska dra in till Linköping och för en gångs skull så har jag massa pengar (fick lön nyss juuh) så ska se om jag hittar något awesome, tror jag kommer spendera lite pengar inne på Carlings eheh :D Sen ska Freddy stanna över natten och sen får vi se vad som händer på lördag :)
Woop woop, ser ni att ena texten är cocacola-stil och den andra är pokémon-stil? :D
 

LOVE IS IN THE AIR

 
Tror knappt att det är sant, är så superdupermegaglad :')