VALBORG

Glad Valborg allihopa! Jag har precis fixat frippen lite och sminkat mig, sen lite senare ska jag gå över till det andra studentboendet blomster och hänga med några ifrån min klass. Pratades om grillning och sånt kul. Är fett sugen på typ pringles, ska nog köpa och ta med.
 
 

CLEANINGLADY

Sent igår tyckte jag det var en jättebra idé att börja städa, insåg tillslut att det kanske inte var en så bra idé att dammsuga 23.30 när man har grannar. Men jag han iallafall plocka undan och slänga massa grejer, torka av ytor och storstäda duschen/toaletten. Duscha mig själv han jag inte heller så det fick jag göra innan skolan idag. Och precis nu har jag dammsugit och torkat golvet så jag är fast på min fotölj tills golvet torkat, grrreat. Känns iallafall skönt att ha storstädat lägenheten, det var läääängesen jag gjorde det sist! Jag är född lat ok?
 

LUNA

 
Så himla sööööt. Påminner om Sailor Moon's katt!

JUICE-DRAMA

Vet ni vad nackdelen är med att bo på ett studentboende och att man delar kök med typ 10 andra? ATT FOLK INTE KAN HÅLLA SINA TJUVAKTIGA HÄNDER BORTA IFRÅN ANDRAS GREJER. Jag var och köpte en 2 liter multivitaminjuice igår, jag tog ett litet glas när jag kom tillbaka från affären. Sen till det otroligt roliga. När jag på kvällen gick till köket för att hämta ett glas juice och macka, SÅ HAR NÅGON DRUCKIT UPP HÄLFTEN AV MIN JUICE!!!!!!!!!!! HÄLFTEN. ALLTSÅ EN LITER. Sure jag skulle inte bry mig om någon tog kanske ett glas, men en hel jävla liter???? Det är inte första gången det händer heller, varje gång jag köpt juice har någon tagit av mig. Det gör mig så arg och irriterad, kan folk inte bara låta andras saker vara???
 
Funderar starkt på att lägga i laxermedel i det sista av juicen, sen dagen efter lägga dit en lapp med texten "Var juicen god? Hoppas den fick fart på magen!".
 

GET MY SHIT TOGETHER

ÄÄÄÄNTLIGEN. Äntligen har jag gjort det där nedrans samhällsprovet som legat och skräpat i flera månader, varför tog jag mig inte i kragen och gjorde det tidigare??? Känns såå skönt att ha det avklarat, nu är det bara att fortsätta på nästa uppgift som jag ligger efter med. Kausalanalys kanske? WOHOOO nu är jag på gång, ska bli klar med allt och inte ha några rester efter idag! HEJJA MOMLIN. Önskar bara att jag hade typ kanske 10 kronor så jag kunde belöna mig med en chokladbit. Meen nej, handlade upp mina sista pengar på frukost och lite mat förut :(((
 
Är iallafall såhär glad som jag var på halloween nu när provet är klart.
 
 

GRATTIS TURBORUMPA

Som ni läste igår så åkte jag tåg eller ja mest buss... Åkte då till min syster Madde och hennes familj för att fira hennes son Casper som fyller 7 den 29 april. Kan inte förstå att han REDAN fyller 7, han var ju superliten typ igår. Tiden går så obeskrivligt fort, helt galet. Men iallafall, grattis till vår lilla turborumpa Casper!
 
 

MIN FÖRMIDDAG ÄGDE

Ni vet när man för en gångs skull går upp tidigt, är duktig och kommer i tid till tåget och så är det ersatt av buss. En buss som är 20 minuter försenad och som tar dubbelt så lång tid att åka med än vad ett tåg hade gjort. Bussen tvingar dig sen att gå av i Linköping där du måste vänta i en kvart på ett tåg som tillslut tar dig till Mjölby, din slutdestination. En resa som skulle tagit 1 timme tog istället över 2 timmar. Ni vet sånt bara älskar jag, jättemycket. :)))
 
 

SÖT LÖRDAG

Okokok lovade mig själv att inte köpa något onyttigt den här helgen för att jag måste spara pengar och så försöker jag bli av med mitt enorma sötsug. Hur tror ni detta gick?? :))))) Gick ju givetvs till affären för att köpa något gott, hittade SIA glass med kakdegssmak, dog lite där vid frysdisken. En Monster och en Japp följde med hem också. Är fett ledsen för de har inte haft den röda Monster på ett tag, de kan ju inte ha tagit bort den :(((
 
Tror förövrigt jag håller på att bli sjuk eller nått, hostar lite och det svider like hell i min hals. Eller det kanske inte beror på sjukdom, kanske bara skriksjungit för mycket idag.... Ops!
 

SÅÅHÄR GLAD

Alltsåå ibland är min skola bäst bäst bäst. Har en kurs som heter Marina däggdjur och just nu läser vi massor om träning i olika former, främst med delfiner och sälar, men det funkar med alla djur i princip. Jag vet att många i klassen är trötta på att läsa så mycket om delfiner och träning, men inte jag! I LOVE IT. Så uppmärksam och engagerad har jag aldrig varit i en kurs förut, lyssnar verkligen till 110% på varje marina lektion. ÅHÅHÅÅH lär mig så mycket varje lektion, oftast, kan ju redan en hel del eftersom att jag är en tvättäkta delfinnörd EH.
 
Såhär ser jag ut varje marina däggdjurs-lektion, inget ljug:
 

SKJUT MIG SNÄLLA

Alltså jag är så irriterad att jag mest är ledsen, börjar snart gråta på riktigt. Häromdagen sparade jag ner en bild som någon ritat med Of Mice & Men's logga osv på, tyckte den var dösnygg och tänkte direkt att den grunden + lite mer saker på den skulle bli en skitsnygg tatuering. Nu när jag är jääättesugen på att rita och ville utveckla den redan existerande bilden, såå tror ni inte att jag inte hittar bilden?!?!?!???? Jag har så många album med bilder i på datorn och bilden var inte där jag sparar inspirationsbilder, har gått igenom typ alla album men kan inte hitta den. Alltså jag är på riktigt helt förtvivlad :'((( Har till och med googlat runt massor för att se om jag kan hitta bilden, men den finns ingenstans!!
 

NUTELLA HACKS

Jag är en sådan människa som älskar sötsaker lite för mycket. Sitter och tänker på Djungelvrål atm, vill gå och köpa typ nu. Men nej, stoppade i mig en halvliter glass nyss så det får räcka. Men däremot tänker jag dela med mig av en video med goda nutella recept, tänker definitivt köpa glassformar väldigt snart och göra nutella-isglassen!
 

HONEY BEEEE BZZZ BZZ

Oj hej juste, jag äger en blogg också.... Wops. Neej men visste ni att det är Earth day idag? Google har iallafall upplyst alla om det idag på ett helt fantastiskt sätt! Genom ett litet quiz :D Jag gjorde det och blev ett litet honungsbi, tänka sig, jag som ville bli en mantisräka. Det som står på bilden blev mitt resultat, sen kan man ju fråga sig hur man ska tolka "pollinera blommorna".
 

SUMMER FEELINGS TYP

HEEEJ KOMPIZAR. Idag har jag inte bara suttit på mitt rum och häckat hela dagen som jag gjorde igår, idag tog jag faktiskt en powerwalk på 35 minuter. Jag underskattade dock värmen ute och tog på mig tjocktröja och jacka, snacka om att jag svettades. Men fan vad härligt väder det var ute ändå, asnice! När jag kom tillbaka hem körde jag några styrkeövningar och sen hoppade jag in i duschen. Sen vet jag inte riktigt var tiden tagit vägen... Nu är det kväll, redan. Och jag har inte ens hunnit börja på min powerpoint om en rovdjursavdelning som ska redovisas på engelska imorgon... bara att sätta igång dåå.
 

HÅR-STRUGGLES

Hejhopp nu är det fredag, glad? JA. Jag typ saknar mitt blåa hår ganska mycket, det är mitt bekymmer(blev jätteosäker på om bekymmer stavade sådär så var tvungen att googla, men jovisst hade jag rätt) idag. Ibland funderar jag på att färga håret mörkt, men så ser jag en bild på mig själv och ba "nä, jag är ju rätt så jävla het som blondin". Nu ska jag iallafall iväg till Ica med Milla, vi ska köpa grönsaker osåå. Sen ska vi gå hem till henne och göra tacos, mumsiigt. TACOhej.
Petar mig nästan i näsan på bilden såg jag nu, busigt.

ÄR DUKTIG NU

Okeey så det var inte en så jättebra idé att skippa schampot igår när jag duschade, min hårbotten känns ganska så fet, uusch I don't like it... :/// Jaamen annars då? Var precis på en promenad i 36 minuter, höll på att blåsa bort lite i vattnet. I vattnet????? Jag menade ju självklart blåsten haha! Vart fick jag ens vatten ifrån? Tokigt! Eftersom att jag fortfarande är varm ifrån promenaden tänkte jag köra lite styrkövningar nu och sen hoppa in i duschen. WOHO.
 
Här får ni en bild på när jag hade pastellila hår, bara för att jag saknar att vara färgglad i håret.
 

FAN VA BRA JAG ÄR IKVÄLL

IKVÄLL HAR DET VARIT EN BRA KVÄLL SKA NI VETA. Behövde skrivas i caps för att så bra har den varit. Det har varit en bra kväll för mitt mående, har varit ganska nere ett bra tag men ikväll så ba tjoff så tyckte jag att mitt utseende var ganska så nice, blev taggad på livet och ba vill ut och köra nu. Alltså inte köra som i köra bil.. utan ja köra som i visa alla att jag är nice. Typ. Och sen så tränade jag ikväll, ja-haadå det gjorde jag minsann. Fast det har jag faktiskt gjort ett par gånger nu, har börjat göra det innan jag ska duscha. Dock kör jag bara mage haha, för det är det som jag är tillräckligt motiverad till att göra. Sen när jag duschade skippade jag schampoot, det ska ju vara dåligt för håret så ville testa att duscha utan en gång. Kanske vaknar upp med hår flötigt som ett smörpaket imorgon, vem vet. Nu ska jag sova, för jag är dötrött och på asbra humör. TACOhej.
Okeey frågan är ju varför jag spänner armarna när det är magen jag tränat? Malin-logic.

LIGHTS BOKAN

Har lyssnat på Lights hela dagen sen igår, mest hennes tidigare låtar, dem gillar jag. Har en liten girlcrush på henne, hon och Jenna McDougall. Lights Bokan får mig att vilja färga håret brunt igen, hahah alltså kan aldrig göra det men jag vill lite när jag ser hennes snygga hår. Dööör.
 

OUR EDUCATION SYSTEM

En lärare jag har kör med att han ger sämre betyg ifall man inte lämnar in uppgifter i tid. Jag kan förstå att han gör så, eftersom att då får de som inte lämnar in i tid mer tid att jobba på uppgiften än de andra och så antar jag att det är frustrerande för läraren att vänta på en uppgift som är sen. Men tänk på dem (jag) som har svårt för att göra läxor och uppgifter, som det tar jättelång tid för innan man lyckas komma igång med uppgiften, som det tar extra lång tid att göra läxan osv. Är det schysst mot oss som har det svårare att ge oss sämre betyg bara för att vi behöver lite mer tid? Dem tjatar om att man ska behandlas lika och att alla är lika värda, men vafan ger han oss bara ett alternativ där bara de "duktiga" kan lyckas??? Blir så arg på det här!!ÒE#"%DKSfo
 
 
 

MILLA TILL UNDSÄTTNING

Om jag ska vara helt ärlig så var min 19-årsdag till en början sämsta dagen någonsin. Satt helt ensam på mitt rum på studentboendet hela dagen och kände mig miserabel. Var ganska så ledsen faktiskt, för det suger att vara helt ensam på sin födelsedag. Väntade på att mina vänner skulle gratulera mig, men tillslut skrev jag själv och fråga vad dem gjorde. Milla svarade direkt "Hej prutt Pelle, jag har precis tränat. Men vill du att vi myser lite i kväll? Eftersom att du fyller år idag ♥" Blev sååå glad och ba JAAAJAJJAJA. Så hon kom över till mig och så gjorde vi fruktsallad med glass till som vi åt framför sämsta filmen någonsin, men det gjorde inget för hade det ändå supermysigt och bra! Den kvällen med Milla gjorde min dag, från att ha sämsta dagen till att ha bästa kvällen eveeer.
 

FAMILY

I lördags blev jag firad av hela familjen och farmor, till och med mina äldsta syskon Madde och Stoffe med sina familjer kom! Stoffe blev ju pappa för ett par veckor sen så nu var andra gången jag fick träffa dottern Molly. Hon är verkligen supersöt och man får inte nog av att titta på henne. Första gången jag träffade henne satt jag med henne i knät i nästan två timmar haha. Tycker verkligen om när hela familjen träffas, det är så mysigt och roligt. Maddes son Casper är dessutom världens gullunge som alltid vill leka, hans favorit är ta eller taga som han säger då. Längtar redan tills nästa gång vi ska ses allihopa. 
Tycker bilder på bebisar i svartvit är så jäkla snyggt så här fick ni två stycken!

CONGRATULATIONS WHOA!

Vill dööö. Nä skoja det vill jag inte alls, är bara så trött att jag vill försvinna lite. Somnade inte fören 5 inatt och självklart vaknar jag klockan 8 och kunde inte somna om igen. Lyckades efter ett bra tag sova i typ en halvtimme innan jag vaknade av ett sms... Har försökt sova sen dess men jag har inte lyckats. Varför ska jag vara sån att jag vaknar tidigt oavsett hur sent jag varit vaken????

MEEEN HALLÅ, jag fyller ju år idag så nu är jag 19 ååååår!!! Börjat dagen med att äta chips i sängen. Inte bra för jag hatar smulor i sängen :(( Men nu ska jag ta mig en dusch, duscha bort mitt 18-åriga jag. Typ.
 

SUGAR SKULL GIRL TATTOO

Jag har gett er några sneek peaks då och då men nu i fredags blev den äntligen klar och nu kan jag äntligen visa den för er! Min tattoo design som jag gjorde till min syster Madde. Som ni ser så är min inte identisk med originalet, men det var så Madde ville ha det och jag tycker också det blev snyggt såhär utan rosor och sånt. Blev lite mindre mexikansk känsla över den utan rosorna och texten. Är så sjukt nöjd över den och jag blir så glad över att Madde är nöjd och att alla säger att min är snyggare än originalet. Det gör mig stolt över mig själv! Blir bara bättre och bättre på att rita realistiskt med blyerts, nu efter det här ska jag ge mig på akvarell. Det ska bli kul!
Ansiktet är inte lika vitt i verkligheten, det är mer skuggat oså men det kom inte med på bild tyvärr.
 

HEMMA IGEN

Kom hem till Norrköping för någon timme sen efter 4 dagar hos föräldrarna nere i Vadstena. Fick med mig en köttbullemacka som jag nu sitter och mumsar på medan jag tittar på Jordskott. Typ bara två avsnitt kvar nu, hur ska dem hinna lösa allt?!?? Det undrar då jag. Förövrigt så hittade jag ingen liten sked på rummet så fick ta en lång oboy-sked till teet istället, funkar bra det också.
 

STÖK I RUMMET

I förmiddags (jaaa i förmiddags som innan tolv) så fixade jag i ordning på mitt rum lite, plockade fram lite fler delfiner oså. Eller ja, bara delfiner. Och lite snäckskal. Delfinnörd over heerree! Har lite hyllor och tavlor att sätta upp också innan rummet är helt i ordning, då ska jag fixa bilder på mitt nya rum. Gillar mitt rum, föruuutom dem äckligt fula väggarna. Dem kan dö. Vill ha ljusa väggar som i mitt förra rum :((((
 

BLUE HAIR CHALK

Igår testade jag hårkrita, vill ju ha blått men vet inte hur så tänkte att jag kan testa mig fram genom att använda hårkrita så länge. Just nu har jag bara en slinga, men imorgon efter att jag duschat ska jag ta i lite mer. Det är aslätt att applicera men nackdelen är att det i början när man applicerat färgar av sig lite. Så det färgade av sig på håret runt om slingan och på min fingrar. Men när det väl torkat är det ingen fara. Gillar blått så himla mycket så det här blev ju supersnyggt!
 
 

HEMMA I VADSTENIS

Som tidigare sagt, mycket resande de senaste 7 dagarna och idag blev det ännu lite mer tågåkande ner till mjölby där jag mötte upp min syster Micka som nyss kommit hem ifrån Teneriffa, fuuusk, inte alls avis nej nej. Hon bjöd mig på lunchbuffé innan vi tog hennes lilla röda bil hem till päronen i Vadstena. Här stannar jag till söndag eller måndag, slipper laga mat osååå.
 
Hade lite tråkigt förut så knäppte några bilder på min drömfångare. Vill ha en större med fler ringar. GE MIG.
 

STUDENTKRYSSNING #7

HEEJ kompiisarrrr. Jag lever bara så ni vet. Har bara varit väldigt upptagen sen i onsdags förra veckan, mycket har hunnit hända. Men jag börjar med och berätta om mitt senaste äventyr som var studentkryssningen måndag till tisdag.
 
Kom hem till Norrköping igår vid 23 tiden efter studentkryssning. Åkte dit med typ halva klassen och delade hytt med Malin, Maja och Anton. Hade ett fönster så kunde kolla på vattnet osåå. Jag blev inte så jäkla onykter första dagen eftersom att vi sprang runt överallt i hela båten så hann knappt dricka något av de jag köpt i taxfreen. Men det var kul ändååå. Hittade en Malin och en Anton ifrån min hemstad Vadstena som var exakt lika roliga som vi. Smail och Jasse var ju där också och Jasse var typ den minsta människa jag någonsin sett, supersöt haha.

Hur som helst, dansade gjorde vi också en hel del. Och åkte den där förbannade hissen, dog varje gång. Träffade även en några från min förra klass, de som inte frös ut och mobbade mig i nian som tur var. När vi åt buffén råkade även Julia tappa ut 5 tallrikar på golvet samtidigt, det var ganska så roligt. Men personalen fick skylla sig själva, dem var så jäävla dryga. Vi var uppe tills frukost och partajade, då vi åt tills vi sprack och sen gick vi och la oss 6 på morgonen. Lyckades sova i två timmar innan jag vaknade igen och inte kunde somna om för att antons alarm som lät som en hög båttuta gick igång 5 gånger. OCH HAN VAKNADE INTE ENS AV DEN, trots att han låg med huvudet på mobilen... my god. Sen när de andra väl vaknat och klätt på sig så körde vi igång igen. Dock var det typ 2 timmar kvar på båten så jag hivade i mig den sista drickan eftersom att man inte fick ta den i land. Blev rätt full utan att jag märkte det själv, vissa minnen är liksom lite diffusa. Träffade en schysst snubbe ifrån Tranås som vi hängde med den sista timmen, det kommer jag ihåg.

Så fort vi satte oss på bussen hem däckade jag direkt, var helt borta nästan hela resan hem. När jag kom hem till min lägenhet satte jag på mig Daniels tröja han glömt, kröp ner i sängen och åt Oreo-glass innan jag somnade igen.

Betyg på kryssningen 7/10. Föör inte alls så kul som jag föreställt mig, alltså inte alls värt alla pengar man la ut där. Maten sög, förutom efterrätten på buffén och lite av frukosten var gott. Matpersonalen var dryg som sagt. OOCH det var så jävla dyrt i taxfreen!! Varför säger alla att det är billigt där??? Blev så jävla besviken. Men ja, vi hade ju dökul ändå så en sjua blev det iallafall.
 

A girl committed suicide

 
Okeeey det är något fel med min dator just nu så alla videos är bara helt svart, men jag kan ändå på något lustigt vänster starta videon bara att jag inte ser vad jag trycker på, luul. Hoppas ni ser videon bara! Iallafall MGK's nya låt är SÅ äckligt jävla bra. Brukar inte lyssna på sån här musik men alltså den här låten MHMMHM. Iof gör MGK alltid bra låtar men just den här låten har ju ett sånt sjukt bra budskap, I LOVE IT

FÖRSTA APRIL

HEEEJ hoppsan höll precis på och skriva att det är fredag men det är det ju inte, det är ju onsdag hallååå. Sista dagen i skolan sen är det PÅÅÅSKLOOOV. Början inte fören den 14 april igen, hur bra låter inte det?! Idag kommer dessutom Daniel hit, sååå glad! Nu har det bara gått 2 veckor sen vi senast träffades, känns bra att vi träffas oftare och inte blir typ 4 veckor mellan varje gång som det blev i vintras, en gång var det t.o.m 5 veckor. Galet hur vi ens klarade av det.
 
Här får ni en selfie, insåg igår att ni inte fått en ordentlig ny på ett tag nu.
 
 

ÄGGSTRA KUL

Ikväll hade boendet påskmys och dem bjöd på fika i form av smörgåsar med massa gott pålägg så självklart gick vi dit. Sen blev det också massa lekar, det roliga med allt var att jag uppfattade inte fören sista leken att det fanns ett pris för den som vann. Vi hade en sista utslagstävling mellan mig och en till, den gick ut på att dricka upp ett glas påskmust genom två ihopsatta sugrör och sen skulle man flippa muggen så att den hamnade upp och ner och jag hann göra allting innan den andra tjejen ens druckit upp all läsk. Är man bäst elleeerrr?
Som förstapris fick jag ett ägg med godis, påskägg brukar dem visst kallas.
 
Jag öppnade det nyss och skulle smaka på skumgodiset för jag brukar aldrig tycka om det, äter ju upp det äckligaste först liksom. Det är ju så man gör, har alltid gjort så.
 
Men seen när jag åt en så smakade den te, alltså te som man dricker. Typ Earl Grey! Liksom whaat the fuuck?1
 
Jag smakade en till för att se ifall jag inte känt smaken i syne. Eller i syne kan man ju inte säga, i smaken måste det bli, eller hur? Hur som helst, jovisst smakade den te. Hade ingen Earl Grey hemma men försökte jämföra lukten lite. Detta är mycket underligt tycker jag, vem smaksätter skumgodis med tesmak?
 
Jag älskar visserligen te, men skumtegodis var inte så jäkla gott. Det här godiset får -5 av 5 toasts.