HEJEHJE

 

FIXAT HÖRRÖH

 
Tjohoo, lyckades själv fixa felet! Hade för högt px och för små bilder typ. Men nu är det iallafall fixat, dock så kommer bilderna i mina gamla inlägg se ut som dem gör för jag orkar inte fixa det. Kanske fixar det, men inte nu iallafall.
 
På tal om designer och sånt så håller jag nu på att försöka göra en helt ny design från scratch, får se hur det går..
 

SCAR, MIN BROR, HJÄLP MIG!?

 
 
 
 
Jag har försökt fixa så att mina bilder är enda ut i kanterna, men hur jag än gör så blir bilden bara det på vänstra sidan. Jag la in koden .entrybody img {margin-left: -35px;} efter .entrybody och sen så har jag försökt att ändra storleksmässigt på bilderna också, men det blir alltid ett mellanrum på höger sida :(( Någon som vet vad problemet är, den som kan lösa det åt mig är guuld värd!!



MALEFICENT

 
Igår va jag och Adam på bio tillsammans för första gången trots att vi snart varit tillsammans i ett helt år! Men så är det när man har distansförhållande och får prioritera bort vissa saker för att kunna ses. Vi såg på Maleficent och trots att den från första scenen inte alls va som jag tänkt mig så va den ändå jävligt bra! Älskar välgjorda fantasyfilmer med en massa konstiga varelser och mystik i. Självaste Maleficent när hon har de enorma vingarna blev min favoritkaraktär, så vacker! Angelina Jolie gör dessutom rollen som Maleficent så enormt bra, hon borde göra fler filmer som denna.
 
Filmen får 5 av 5 colabilar, bra story och skitbra och välgjorda varelser/värld/osvosv gör att den får full pott!
 

BLACK MOON LILITH

 
Woho, äntligen har det nya alternativa klädmärket Black Moon Lilith släppts och jag totalälskar deras kläder och designen! Dessutom är min favoritbloggare Vira och sockersöta Candie ansiktet utåt för klädmärket, huur galet snygga är dem inte?!!? Kläderna säljs endast hos den fett braiga affären Shock! Ovanför kan ni se mina favoritplagg, speciellt det andra som Vira så snyggt bär upp.

GAMER

 
Har spelat Trine med Adam nu i ett par dagar, ganska så roligt även fast jag inte alls har något tålamod och hoppar omkring som en idiot. Trine är ett sidscrollande action plattform-och pussel spel som utspelar sig i en medeltida miljö och tillåter spelare att styra och växla mellan tre olika karaktärer (en tjuv, en riddare, och en trollkar) för att försöka slutföra olika nivåer. Det finns också en funktion där flera spelare kan vara med när som helst för att styra olika karaktärer samtidigt, som jag och Adam gör. Jag spelar helst tjockisen (riddaren) eftersom att jag inte är så bra på att sikta med tjuvens vapen som är en pilbåge och trollkaren kan inte slåss så då passar tjockisen mig perfekt!
 
Dock är ju Adam en mer gamer så han tar ju allt lite mer seriöst vilket jag inte gör.. jag hoppar omkring som en tok, puttar ner Adam i farlig gegga, tappar bort mig själv, förväxlar mig med Adams karaktär, tar risker och kastar iväg lådor. Jag spelar för att det är kul haha!
 
Har du spelat Trine?

LISTIG LISTA

 
Beroende av: facebook och instagram haha! Internet över huvudtaget! Och Adam hallåååå.
 

Besatt av: DELFINER, SPÄCKHUGGARE... EHH ALLA DJUR, SPECIELLT MARINA! OCH SÅ FÅR JAG JU INTE GLÖMMA FÄRGEN LILA!!

 

Vad tror folk om dig? Att jag är arg eller ledsen haha, OCH DET ÄR KLART SOM FAN ATT JAG ÄR ARG, JAG ÄR ARG 24/7. GRRRRRR. skoja eh.

 

Vad får du oftast komplimanger för? Mitt hår eller mina kläder, men det är inte så ofta, buhu. 

 

Brukar du skratta för dig själv? Väldigt väldigt ofta, jag har ett roligt liv vad trodde ni?

 

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Vadå mitt senaste inkomna sms, jag har ju inga vänner, duh.

 

Nästa mål i ditt liv: Att komma fram till vad jag vill.

 

Hur svarar du i mobilen? Hallåå eller hej. 

 

Vem ringde dig senast? Maja min beztiz.

 

Antal timmar sömn inatt: 6 timmar kanske, sover sällan längre än till 10.

 

Brukar du komma i tid? Jag har ALDRIG haft en enda försening i hela mitt liv, sen började jag umgås med Maja och Malin... true story, no kiddin'. Sorry tjejer. 

När mår du bra? När allt är som det ska, då mår jag bra. 

 

Hur känner du dig nu? HUNGRIG, ge mig mat huuman!! 

 

Vanligaste färg på dina kläder? Svart, grått och typ svart.

 

Är du aktiv i skolan? Beror på vad som menas med aktiv? Aktiv som i prata mycket, nää föredrar att sitta tyst och beskåda världen utanför fönstret. 

 

Favoritdryck på morgonen? Choklad havredryck, O'boy eller juice. 

 

När brukar du oftast gå och lägga dig? Nu när det är sommarlov, mellan 00.00 och 06.00

 

Är du blyg? Jaaa ganska mycket, iallafall i situationer som jag inte känner mig bekväm i. Som med folk jag inte känner till 110%. 

 

Sysslar du med någon idrott? HA, jag idrotta? PFFF tror inte det va. 

 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jaaa, absolut. Kasta ögon på personen så blir hen nog kär i dig direkt.

 

Är du bortskämd? Absolut, får pengar kastade omkring mig, fick en båt när jag fyllde 16 och ett flygplan när jag fyllde 18. Skulle väl i och för sig inte skada med en stridsvagn också.

 

 


THE DANCING LEMUR

Världens fjärde största ö, Madagaskar, är en av de artrikaste platser på hela jordklotet. Här lever Verreaux's Sifaka, eller vanlig Sifaka som man vanligen säger på svenska. Dem är kända för det märkliga sättet dem rör sig på, de tar imponerande språng mellan trädstammar eller hoppar graciöst över marken med armarna uppsträckta ovanför huvudet. De kan hoppa närmare 9 meter i ett enda språng. Dem har efter detta fått smeknamnet The dancing lemur, vilket är ganska passande med tanke på att det faktiskt ser ut som att dem dansar, kanske inte så vackert.. ser lite ut som när jag försöker dansa och det är inte vackert.
 
 
 
Visste ni förresten att lemurerna i disneyfilmen Dinosaur är Sifakor, närmare bestämt Coquerel's Sifaka. Precis som Verreaux's sifaka så är Coquerel's Sifaka en art i släktet Sifakor (Propithecus). Jag upptäckte det när jag kikade på filmen häromdagen. Dock tycker jag att de mer ser ut som Verreaux's Sifaka med tanke på att de är bruna på huvudet vilket Coquerel's Sifaka inte är.
 

EL TEIDE

 
 
ALLTSÅ CHECKA IN VIDEON BROSHAN.

För att se videon på bästa sätt, se till att ha ljudet på och visa på helskärm. Videon filmades under sju dagar på El Teide, en vulkan på Teneriffa och Spaniens högsta berg. 00:45 in i filmen ser du vad som på Kanarieöarna kallas för Molnens hav. Helt otroligt vackert och magiskt att jag inte kan tro mina små ögon. Jag vill åka dit och uppleva allt vackert!

 

Någon som varit där?


4 MOVIES IN A ROW

Jag är en sån person som ALLTID lyckas somna när jag kollar på film på kvällen, så det får alltid bli att vi spolar tillbaka och kollar klart slutet på morgonen när vi vaknar. Men igår så höll jag mig vaken, först när vi kollade på Shanghai Knights, sen även American pie beta house OCH under hela the last house on the left också. Sen efter det slog vi på Van Helsing, jag sa att jag kommer aldrig somna för jag va sådär galet övertrött. Men cirka 20 minuter in i filmen slocka jag, då va klockan ungefär halv 6 på morgonen haha. Och nu känner jag att tröttheten börjar komma krypande, kanske ska slå på en film? ;) Man kan ju aldrig få nog av filmer!
 
Förresten, checka in mitt försök att göra blänk på bokstäverna, stiligt va????

SMILING SLOTH

 
Sengångare in ma fucking heart<3333

[BILDLÄNK]

VARFÖR ÄR MIN SLOGAN

Vad jag aldrig kommer förstå, är hur man kan välja att sakta men säkert bryta ner sig själv. Välja att ta upp den där ciggen från cigarettpaketet, tända på den och sen ta blåss efter blåss tills det bara är en liten fimp kvar. Välja att förstöra sin hälsa, lungor, omgivning, utseende, tänder osv när du väljer att ta det där blåsset. Jag kan förstå att dem som redan fastnat i skiten och är riktigt beroende inte slutar, men när man har ett val, när man kan välja att avstå från det som förstör, varför gör man då inte det?
 
 
Jag har ALLTID varit emot just rökning, just för att jag alltid haft en sån dålig relation till det och för att jag förstår konsekvenserna. Men jag förstår också vissa av anledningarna till att man börjar, som det här med grupptryck. Första gången jag testade att röka gick jag i tvåan eller trean på lågstadiet(skojar inte, helt sjukt!), min dåvarande kompis kom på idén att vi skulle tjuvröka, jag sa direkt nej men hon kontrade med "vadå, vill ni va coola eller inte?". Och när man är så liten så är det ju klart att man gör vad som helst för att vara cool haha. Sen testade jag igen i sexan, precis lika äckligt och avskyvärt då. Jag är nu 18 år och har inte rört en enda cigg sen dess och kommer aldrig någonsin göra.
 
I denna video kan ni se hur snabbt cigaretter förstör en lunga. Det räcker med 60 stycken för att man ska se en förändring, säger inte det ganska mycket? Snälla om ni fortfarande har valet att kunna sluta, gör då det! Och ni som tänker börja, gör inte det!
 
 
Förstå mig inte fel, jag hatar inte eller ser ner på er som röker. Jag hatar bara självaste grejen att röka, det förstör bara. Jag vill att du ska tänka efter nästa gång du drar fram en cigg ur cigarettpaketet, tänk på konsekvenserna. Jag vill alltid bara det bästa.
 
 

GULLUNGEN EYLIE

Eylie(adams syster Idas dotter) är nog den sötaste unge jag träffat, hon håller alltid på med massa knasigheter, en riktig primadonna! Igårkväll så va vi hemma hos Ida och hennes familj, käkade god mat och pratade. När vi satt i soffan och pratade så satt Eylie först bredvid mig och kollade på barnvideos på youtube, sen tillslut satt hon uppkrupen i mitt knä, där satt hon resten av kvällen och kikade på youtube i Idas mobil. Hur gosig som helst, annars brukar aldrig barn vilja sitta hos mig haha. Dessutom så har Eylie aldrig suttit så hos Adam, så man kände ju sig lite speciell yaow. Blir ju också så glad att Adams familj uppmärksammar mig på de viset, betyder mycket!
 
randombild ba för att jag kan.
 
 
 

BLÅS, DET ÄR KUL

 

MIDSOMMARBESTYR

HEJ IGEN KÅMPISAR.
Idag är det söndag, yes yes. Antar att ni döör av nyfikenhet om att få höra vad jag hade för mig på midsommar?? Jooo först så åkte jag och Adam bräda till Willy's där vi mötte upp Lizzie och så handlade vi midsommarkäk, sen drog vi hem till Adam, jag fixade smink och frippen och sen strax därefter så började folk att droppa in. Vi grillade, chillade(ohoo rimmade juu!), käkade och drack. Sen vid åtta så kom också Maja, Babben och Tilda :DD Vi snackade massvis, brände pommes, fick in alla i huset så att vi kunde köra drickspel, sen drog vi ut och körde kubb(inte så lätt när man är onykter..).
 
Någongång på natten så gick jag och Adam upp till Adams rum av okänd anledning, han skulle sitta med mig tills jag somna iallafall. Vid halv 5 så vaknade jag och då låg Adam framför mig och sov som en liten boll, trodde dock först att det va Lizzie haha! Sen fick jag panik för jag hittade inte min mobil, så då sprang jag ner för att se att folk precis började dra sig hemåt, förutom Lizzie och Ronny.. Lizzie sov som en liten köttbulle i soffan och Ronny hjälpte mig att hitta min mobil som vi efter ett tag hittade under Adam. Sen så gick jag och la mig igen och vaknade igen vid 8. Det blev bra med sömn den natten haha. Va död fram till typ 19 dagen efter.
 

JUMPFROMPAPER

Min vän Delfi skrev i sin blogg om ett par ytterst coola väskor, "de fuckar med min visuella perception och pekar finger åt binokulär syn". Well så kan man också tycka om dessa galet coola 2D väskor. Jag däremot skulle inte aaalls ha något emot att äga en såndär asball väska, de ser ju cartooniga ut, lite som power puff pinglorna.
 
Väskorna finner ni HÄÄÄR för typ en miljon, inget överdriv nejnej.
 
 

CASHING

Det finns många sätt att tjäna pengar på sin blogg på, man kan lägga in massa ful reklam i bloggen(som jag har, överväger att ta bort då jag ej tjänar så mycket på det) eller så kan bara helt enkelt lura sin läsare med kluriga inlägg på en tuff pryl som ska locka er läsare att klicka på länken. Och vips när ni klickan på länken eller blivit medlem på någon sida så får jag kosing för det, visst är det bra?! :D
 
För att kunna tjäna dessa pengar så måste ni såklart bli medlemmar på en sida, duuh vad trodde ni hallåå? Du får dessutom 50 kr direkt insatt på kontot som välkomstbonus, hur bra?! Denna sida är ingen mindre än BLOGFAME.SE. Det är huuur många storbloggare som helst som använder sig utav detta, lurar er med alla dessa länkar. MEN NU ÄR DEM AVSLÖJADE MOHAHHAH. Nä skoja, genom att man är medlem där får man inte bara unika länkar att lägga ut i sina inlägg, utan man får även massa rabatter, SUPERBRA!
 
Så bli medlem nudå, vad väntar ni på??? Klicka HÄÄÄÄR eller på bilden för att bli medlem!
 
 
 

HOLD MY HEART IT'S BEATING FOR YOU ANYWAY

 
Delar med mig av en av mina favoritlåtar, från mina bejbs Pierce The Veil ♥

TROLLIG MOVIE

Igår såg jag och Adam på en film som jag tyckte va så bra att den va värd att skrivas om på bloggen. Och denna film var ingen mindre ääään... The Prestige!
 
I London under slutet av 1890/1900-talet lever två rivaliserande illusionister som efter en dödsolycka blivit dödsfiender. Alfred är en lysande magiker som saknar karisman medan Robert är en halvbra trollkarl men en fantastisk underhållare. Då Alfred presenterar vad som tycks vara det perfekta tricket blir Robert besatt av att komma på hur han utfört det och hur han själv ska kunna kopiera det. Jakten leder honom till USA och den mystiske elektricitetforskaren Nikola Tesla som förser honom med en djävulsk maskin och snart har hans besatthet fört honom ner i en sjuk och mörk spiral som inte kommer att sluta förrän han nått botten.
 
 
Denna film är en ganska knepig film, det är en såndär film som man säger "ahaaa" i slutet av den för att man då fattar allting. Jag gillar den för all mystik och att den utspelar sig på 1900-talet vilket gör att de har en döcool stil och allt är så coolt bara. Sen att Hugh Jackman, Christian Bale, Michael Caine och Scarlett Johansson är några av huvudrollerna gör ju filmen såå himla mycket bättre!
 
 

SAFTIGT VÄRRE

Inatt när jag och Adam sett klart en film så blev vi så himla sugna på frukt och sånt där saftigt, typ som melon, jordgubbar och SAFT! Hatar när man blir sugen på något halv 2 på natten, men å andra sidan är det ju bra för plånkan. Men tror nog ändå att vi drar och köper något sånt sen, för det är en typisk sitta inne och mysa dag. Balkongdörren står lite på glänt och man kan höra regnet smattra, MYSMYS.
 

LEOPARD CUB


LÖN-LÖST TIDNINGSJOBB

Vad ni än gör, ta aldrig ett tidningsbudjobb utan att kolla upp alla villkoren först. Adam har gjort det, vi satt igår och sorterade all reklam i 6 timmar, hade jag inte varit snäll och hjälpt honom hade det tagit ännu längre tid! Och så nu är han ute och delar ut allt, vet inte hur länge han hållt på, men fan va duktig han är! Och nu till det värsta, gissa vad lönen är? Fucking 187 kronor för hela skiten, det blir ju typ 18 kronor i timmen, oacceptabelt! Nu förstår jag varför det företaget har dåligt med folk, skaffa bättre arbetsvillkor grabbar! Det är ju nästan lön-löst HA HA HA.
Detta är typ bara hälften av all reklam..

MITT DRÖMHUS?

Lila är min absoluta favoritfärg, det finns ingen bättre färg. Så snacka om att jag blev helt i extas när min syrra länkade till en sida med ett hus där allt är helt inrett i lila. ALLT i huset är lila, till och med badrummet! Huset finner man i Hillingdon i Storbritannien för 4 510 880 kronor. Någon som vill ge mig 5 miljoner så jag kan flytta dit?
 

STUDENTEN OCH REKLAM

Va så glad igår för Adams skull, att få se han springa ut och att vara så glad gjorde mig glad! Önskar att min kamera hade varit fungerande så att jag kunde ha bilder att visa. Efter att vi käkat och umgåtts med hans familj så drog Adam på fest med hans polare vid nio, då la jag mig i hans säng och försökte sova lite för jag va så jäkla trött efter att inte ha sovit natten innan. Men somnade aldrig så jag slog på ett avsnitt av Supernatural, kikade runt lite på fb och så vips så va Adam hemma vid halv 3 på natten.
 
Idag har vi i princip legat i sängen och korvat hela dagen, sen drog vi och träffade Lizzie och Ronny ett tag. Nu sitter Adam fullt med reklam runt hela sig och sorterar, som han sen ska dela ut, som kommer ta honom flera timmar, som han får ca 180 spänn för, jävla bullshit. HÄRLIGT SOMMARJOBB BROSHAN.
 
Adam däckade förut, tyckte han va så söt så instagramade det. Det är förövrigt hans armar över våra huvuden..
 

FREDAGEN DEN TRETTONDE

Uschuschusch, har knappt sovit en blund inatt :(( Lustigt med tanke på att jag sov med min Adam igen, uunderbart! Adam drog härifrån vid 7, jag gick upp vid 9 och gjorde mig i ordning och sen kom Maja och skjutsade mig till min jobbintervju. Sen fick jag helt själv ta mig hem till Adam igen, trodde att jag va på fel väg haha men jag gick rätt hela tiden, hejja mig! Nu har jag bytt om och fixat frippen och smink, så nu ska jag nog gå ner och se om Adams föräldrar vill ha hjälp med något. För sen ska vi nog bege oss mot Adams skola och titta på när hjärtat mitt springer ut. Är så jäkla glad och stolt över Adam, så sjukt jävla duktig som nu tar studenten! Du är utan tvekan bäst!
 

BOSÄTTER MIG I VÄRREVIRRE ETT TAG

Jag har inte fattat att det är sommarlov nu, jag ska vara ifrån skolan, vännerna och Norrköping i 2 månader. Om cirkus en timma drar jag mig till Västervik och bor hos Adam under sommaren, ska sommarjobba vilket jag inte alls är taggad för. Men jag ska ju bo hos Adam som kommer bli helt amazing och så bor Maja i Västervik också så henne kommer jag deifinitivt träffa en del! Jag vet inte om jag är redo för lov? Hahah
 

STÄDAR OCH PACKAR

Wäää sista natten på himpa innan sommarlovet :((( Har packat och fixat i flera timmar nu, så jäkla tråkigt. Vill inte. Nu är iallafall nästan allt packat, det är bara kökssaker och lite kläder kvar. Nu ska jag göra en fet städning av badrummet! Klockan halv 2 på natten, jag veeet.
 
Innan packning och städningen, fett mä kaoz broshan.
 
 

GÅRDAGEN

FYYYYY VAD HUNGRIG JAG ÄR, GE MIG MAT HUMAN!
Idag mår man som man förtjänar, woooooho. Men fett värt det, hade så jäkla kul igår trots att de flesta från klassen som skulle va med inte hängde med! Det va ju ändå en massa annat roligt folk med oss. Lärde känna en massa nytt folk som jag satt och snacka med en hel del, alltid lika roligt! Jag, Malin och en ny Maja hade lite rullstolsrace, så jävla skoj :D Och en snubbe från skolan som va med hade en soft air gun med sig, hahah en sån och ett gäng fulla människor kan man ha jävligt skoj med! Tillslut vid typ halv 3 va det bara jag och några andra kvar, så då gick jag hem med en kille och en tjej som jag inte ens kommer ihåg vad dom heter, hahah så jävla dålig!
 
Skulle egentligen vilja sova, men släpade mig faktiskt upp till skolan vid 8, hade samling och sen drog jag hem och slängde mig i sängen i någon timma. Men har inte tid att ligga kvar där mer, idag ska jag hinna redigera klart en video, packa ihop HELA mitt rum, va med mina vänner och så är det skola sen också. :(((((
 
GOOOOD MORNIN'
 

POOR LITTLE THING

 
HAHAHHA ALLTSÅ NAAAW.
 

FERREPERRE

Nu ska jag gå till Himpafältet med Maja och Cappe, ferre med en massa från boendet. Först va det väl bara tänkt som klassfest, men vafan alla får va med! Snart så är det ju sommarlov så då kommer vi ju inte träffa varandra på två månader, så en liten fest måste vi ju ha innan vi slutar! Men nu ska jag draaa mig, HEJDÅ HUMANS.
 

FUCK YOU KOMPLEX

Komplex, något otroligt jobbigt som förstör mitt självförtroende. Jag har massvis komplex, tyvärr. Men jag jobbar på dem, i swear! Min mage är en av alla komplex. Grejen är dock att när jag står i underkläder och kollar på min kropp i spegeln tycker jag att den ser bra ut, även magen! Min mage ser liksom fin ut då. Men kollar jag ner på den eller tittar på magen i sgegel när jag har kläder ser den inte alls lika fin ut :((
 
Häromdagen så klippte jag min Bullet tröja till en magtröja, för jag tänkte att jag kanske skulle använda tröjan mer då... Grejen är att jag vågade ju inte det, den låg där i skåpet och skräpade. Men idag så ba körde jag, tyckte det blev dösnyggt!
Lol, fan vad brun jag är i ansiktet!

SUMMER FEELIGS BRORSAN

Wohooo nu är det verkligen sommar på riktigt! Igårkväll va vi ute jäättelänge och det va så jäkla skönt ute trots att klockan va elva, blir så glad av det här vädret :D Hängde som sagt ute i skateparken med Maja, Malin, Liam och Isak igår, hade superskoj!
 
Egentligen skulle jag kunna ligga ute och sola nu, men istället panikpluggar jag till provet vi ska ha om 20 minuter. Fucking hatar skolan som trycker in 3 prov sista veckan! :(((( Oacceptabelt.
 
Bjuder på en bild från gårdagen som Milla tog på mig. Precis när hon tog bilden kom massa mygor i mitt fejs, därav minen...
 

MIN HELG I HARGE

HEJ HEJ KOMPISAR! Nu är jag tillbaka från min lilla bloggpaus, ska kompensera tiden jag varit borta med en video, kommer upp redan imorgon, tjohooo!
 
Har haft en superbra och lång helg. Firat Tinas student, käkat på restaurang, campat, solat, gått på stan i Askersund(älskar att det är såå himla mycket med jenkare och old caars där, såg min drömbil, en lila dodge), käkat glass och meloooon grabbar, så himla mycket melon, har även gått mysiga promenader på stranden i Harge och så har vi spelat en massa kort och spel på kvällara, så mysigt!
 
saknar min systemkamera såå himla mycket :(((( ni får massa bättre bilder senare, när jag fått dem av syrran.

STUDENTEN

Jäklar så trött jag va igårkväll, somnade på dirren när jag lagt mig i sängen. Och snacka om att jag är trött nu också, vill bara gå tillbaks till min sköna säng. Meeen nä, istället gick jag upp supertidigt för att hjälpa pappa med det sista inför syrrans dag, men sitter bara här och glor så det va ju ganska så ovärt att gå upp tidigt. Sen va det knappt jag kom ur sängen, träningsvärk i HELA kroppen haha!
Nuu ska jag nog klä på mig lite mer anständiga kläder.




GRATTIS SYRRAN

Nu ska jag åka hem till Vadstena, för imorgon tar min syster studenten. Sen efter kommer vi att gå på restaurang och sen åka till Harge camping där va kommer vara över helgen. Det betyder att jag inte kommer ta med mig datorn eftersom att det inte finns internet där och för att jag bara vill vara med min familj hela helgen och koppla bort allt som har med internet att göra. Jag kanske hinner uppdatera mobilt imorgon, men inte säkert!
 
Så grattis Tina till din dag, detta har du verkligen förtjänat så som du har kämpat och fått stå ut i alla dessa år. Jag är så stolt över dig syster min! Love u ♥

Dösnygg klänning med bästa färgen hon hade på balen juu.

BODABORT BROSHAN

Har haft det sjukt kul på BodaBorg idag med min grupp Maja, Milla, Ellinor och jag! Vi köttade på som fan, men vi hade framförallt kul och det är ju det viktiga. Tycker det är tråkigt att vissa ska nedvärdera andra bara för att de fick sämre reslutat, hade man kul så har ju resan dit varit lyckad! Sen kan det alltid vara kul med poäng och jämföra resultat och se vem som vann osv. Min grupp samlade på sig 10 stämplar, dvs 27 poäng. Jag hade inte brytt mig om vi fått 11 eller 40 poäng, det viktigaste för mig är att ha kul vilket jag hade!
 
Förut när jag tog av mig byxorna för att duscha upptäckte jag att mina knän va alldeles blåslagna, hahah trodde inte jag slog i dem så pass. Men men, har man varit på BodaBorg ska det synas också ;)
 

BODA BORG MED KLASSN

Godmorgon säger en väääldigt trött Momlin, har påsar stora som ica-kassar under ögonen. Trots att jag egentligen vill ligga kvar i sängen i 25 år till så gick jag upp nu vid 7, för att hinna gå till affären och köpa frukost och mat. För idag ska jag med klassen till BODA BORG! Så skiter i gårdagen som va jävligt kass och bara har jävligt kul idag!!
 
 

BANG

 
ASSÅ HAHAHHA STACKRN.
 

POOPYDAY

YO PEEPZ. Har en väldigt bajsig dag, somnade inte fören 3 inatt så är dödstrött. Idrott direkt på morgonen sen, vi hade fysiskt prov på om vi kunde 15 minuterspasset(som egentligen är 18 minuter!!!), jag är väldigt nöjd med hur jag presterade eftersom att jag faktiskt kunde allt men dock är jag inte så uthållig så jag va död efter 2 minuter. Eftersom att jag inte kan äta något innan jag tränar utan att få håll så va jag vrålhungrig när vi körde passet, vilket reulterade i att jag mådde illa sen. Resten av dagen sen har jag mått lite halv illa, känt mig alldeles konstig i kroppen, mitt huvud känns som att det gömt sig i en tjock dimma, är alldeles oklar i skallen och är sååå trött. Så nu ska jag sluta klaga och faktiskt äta en mango och ta en powernap. BAAAIIII BITCHES. Nä skoja, hejdå kompisar.
 
 

MÅNDAG IGEN

HELVETE VAD TRÖTT JAG ÄR, skulle kunna ta och sova nu på dirren. Jag och Malin har vandrat en massa idag, i en sådär 3-4 timmar. Eller så kan vi bara säga att vi gick in till stan och sen shoppade ganska länge. Mötte sen Maja och drog till donken, NOMNOM haft värsta cravingen efter pommes och hamburgare i helgen haha!
 
Sen har jag ju väärldens bästa vän, hon förtjänar en fet chokladbit. Maja har nämligen fixat sommarjobb åt mig! Dock så tvekar jag lite om jag vill ha det, men just nu väger det över på att jag tar det, vill ju fan ha cash! :D
 
Skulle ta en fin liten cambild till inlägget, men tänkte att vafan, nu ska dem få något att skratta åt!
 
LUULZ, skulle posta detta inlägg vid typ 7, men jag glömde hahah.

NYA SOMMARLÅTEN?

 
Milla tipsade mig om den här låten i skolan idag, gaaash jag dör så chill och bra. Speciellt på hög volym och lite bas på de. Superbra och perfekt sommarlåt(plåga). Mina grannar kommer störa ihjäl sig på mig, så många gånger som jag spelat den i rad nu. Men som tur är väl det att Maja är min ena granna hihi, så evil.

VAD HÄNDE SEN?

Lördagkvällen blev inte alls som tänkt, blev istället att vi stannade kvar hemma hos Adam med Ronny och Lizzie och drack öl och whisky, LOL i'm a real man now, drinking beer and stuff. Vi spelade Runner2, jag fastnade på en bana som jag körde om och om igen huuur länge som helst, när jag tillslut klarade den vrålade alla som älgar under brunst. Sen framåt 3-4 på natten så slog jag och Adam på Supernatural som vi somnade till.
 
Söndagen(igår) chillade vi mest, kollade supernatural, satt lite ute i solen och ritade, duschade lite onormalt länge och sen blev klockan helt plötsligt 18.00 och det va 25 minuter kvar tills bussen hem mot Norrköping skulle gå. Jag fick kasta i mig mat och stresspacka, när det va ungefär 10 minuter kvar så hittade jag inte min plånbok, rände runt i hela huset och letade, 5 minuter kvar och jag upptäcker att den redan ligger i väskan.... MEN tro det eller ej men jag hann med bussen, tyvärr :( Alltså hatar att åka hem, trivs så jävla bra i Västervik hemma hos Adam! Även om jag fortfarande har svårt för att prata med hans familj så trivs jag ändå som fisken i vattnet, en himla underbar familj har han!
 
Instagramis bild jag la upp för att visa min protest.