GOTLANDS-LIVET

Igår cyklade vi nästan 4 mil!! Kan ni fatta att jag gått ifrån en sängpotatis till att behöva cykla sådär mycket??!? Jag kommer gå ner alla de där kilona jag gått upp sen förra sommaren och sen kommer jag få världens benmuskler!! WOOoOao. Kommer bli farlig. Igår hade vi i alla fall första jobbdagen. Vi gick mest igenom hur man öppnar för dagen, följde med på en grottvisning och så gick jag och Milla ner själva i grottan och övade på guidningen. Nu är vi lediga över helgen och så jobbar vi igen nästa vecka!
 
På vägen hem från jobbet tog vi en omväg och cyklade ner till en strand och bara satt där och tittade ut över havet och hittade massa fossilstenar runt omkring oss. SÅ fridfullt och fint. Och här ska jag bo i 84 dagar till ♥
 
Nu blev Milla precis klar i duschen så nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi cykla någonstans, kanske visby eller någon strand.. vi har inte riktigt bestämt oss än!

GOTLAND

VET NI VAD??? JAG HAR FLYTTAT TILL GOTLAND!!!!!!!!!!!!!! Eller ok inte permanet då, men i cirka tre månader ska jag och min bästavän Milla bo här. Vi ska nämligen jobba som guider i lummelundagrottan, jättespännande!! Vi kom i alla fall fram 00.40 inatt och wooaoa dagen idag har varit helt amazing, jag har så mycket att berätta, vet inte vart jag ska börja??? Börjar med huset vi bor i, delar upp det lite annars kommer inlägget bli sååååå långt.

Sitter i sängen nu och chillaxar, äntligen. Stället vi bor på är JÄTTEmysigt, sådär typiskt "gotländsk" stuk på huset och gården. Ägaren har dessutom två enorma och gosiga leonberger-blandisar, två katter och papegojor!!! Hur nice?? Vi har hyrt ett rum med badrum på en gård och så ska vi dela kök med de andra som kommer bo här också. Rummet är rätt litet, men vi kommer nog överleva om vi inte hinner slå ihjäl varandra när vi bor på varandra såhär.
 
Men utöver det är det fint här, jag kommer nog trivas. Känns dock lite weird att bo såhär, känns som att vi inkräktar då vi bor på övervåningen av ägarens hus. Det kommer väl förhoppningsvis kännas normalare efter ett tag när man vant sig. Kommer ta mer bilder framöver och visa, vi ska ju trots allt bo här till augusti någon gång. Men till dess får ni nöja er med denna bild på rummet och fina Milla.

Nåja, vad är väl en bal på slottet...

Igår var jag och titta på min lillebror och hans flickvän när de gick på balen och de var SÅ vackra!! Bror min var uppklädd från topp till tå och det var så fint att se honom och flickvännen tillsammans igår. De dansade jättebra, visade upp sig på torget med trummor och allt och ah det var JÄTTEFINT verkligen. Jag kommer missa när han tar studenen och det är jag så ledsen över, men jag är så glad över att jag var med igår. Är så stolt över min älskade lillebror för hur långt han kommit, han är verkligen en bra förebild och lillebror.♥
 
 

VIDEOBLOGG

 
För några dagar sen hade jag tråkigt så jag gick igenom min hårddisk och hittade videos från ett år tillbaka när jag var på troppan med halva min gymnasieklass. Vi hade vårt "slutprov" i guidekursen och det vi gjorde var att guida helt enkelt, så mellan guidningarna gick jag runt och filmade lite på djuren inne i troppan!

summer weather

Hoppsan hejsan, jag har visst en blogg jag glömt av igen hehe. Men jag gör inte så intressanta saker under dagarna så det känns trist att blogga då. I helgen kommer jag förmodligen göra en del saker så då kan jag försöka blogga om det.
 
Och HALLÅÅ vilket kalasväder det varit de senaste dagarna!!!! I söndags var det jättesoligt och varmt så jag var ute hela dagen, hjälpte föräldrarna i trädgården och göttade mig i solen. Vi passade även på att äta middag ute i trädgården för första gången i år, SÅÅ mysigt! Sen har jag både igår och idag varit ute ett par timmar och bara chillaxat i solen. Hoppas vädret håller sig såhär bra till helgen också!