KULAST IDAG

 

I AM THE WRECKINGBALL

Igårkväll när jag hängde med maja och malin och kollade på nya criminal minds säsongen så fick jag en jättebriljant idé: attackera väggen med min panna och få en bula så jag ser ut som en enhörning! Liksom jag kunde inte räkna ut att väggen skulle slå tillbaks hårdare. Så jag fick ju en bula stor som ett berg i pannan och värsta huvudvärken, braaa momliiiin.
 
rand0m bild again.
 
PS. jags log inte huvudet i väggen med flit, riktigt så korkad är jag inte.
 

RESTORING FORCE

 
Egentligen ska albumet komma ut imorgon, men jag hittade det ute på yt redan i onsdags. Mina hjältar startade upp år 2014 riktigt jävla bra, albumet är såååå gaalet bra. Över mina förväntningar, de överraskar mig alltid med sin musik. Waaaa bästa musiken för mina öron. Restoring force ska ni ha thumbs up för grabs, BÄSTBÄST album! 
Det får 6 av 5 colabilar!!
 
 

STÄDNING

Hej ni som fortfarande är vakna!
Har varit en fullspäckad helg av städning, städning åå städning, efter att jag putsat alla tusen fönster sa mamma att jag borde bli fönsterputsare när jag blir vuxen, wihi det lönar sig att gå djurparkslinje och lära sig hur man putsar glasrutor så rena att man inte ens ser dem. Dock va mina fingrar helt röda och kalla när ja va klar och sen på kvällen helt torra :(( Jag har även fixat iordning lite på mitt nya rum, är såå nöjd atm, bilder kommer nästa gång jag åker hem!
 
Nu ska jag nog sova trots att jag inte börjar fören 10.00 imorgon och kan gå upp 9.39 om jag vill. Men är tröttis.
 
r4and0m bild på ett ljus jag t0g i h3lgen.
 

SMILE BECAUSE YOU CAN

Idag är en bättre dag än igår, tror jag i alla fall. Vaknade imorse och kände att jag egentligen ville stanna hemma, men jag kämpade mig upp och gick till skolan ändå och nu känns allt bättre! Ska dessutom hem till familjen idag, har flyttat och jag har inte varit där ännu, så det ska bli kul. Dock så ska jag städa den andra lägenheten, mindre kul :((
 
Kör på flätor idag igen.
 

YOU CAN'T ALWAYS BE HAPPY

Känner mig så himla nere idag, eller inte idag, morgonen och förmiddagen va bra. Sen fucka allt ur och jag känner mig inte pepp på något, vill bara sova bort allting. Vetifan vad som hände, men helt plötsligt så bara kände jag mig inte alls glad. bläh.
 
~oredigerad random bild~
 

LYCKAD JAKT=ALLA DJUREN LEVER

Jakten idag blev lyckad enligt mig, inte så jättelyckad enligt andra. Men det viktiga va att vi inte sköt några djur! Dock så måste jag erkänna att det va väldigt kul och intressant att följa med hundföraren i relativt hög fart upp och ner för sluttningar, knölar, träd på marken och massa andra hinder. Ett under att jag inte trillade och slog ihjäl mig så klantig som jag är(låt oss inte nämna de tre gånger jag faktiskt trillade och satte mig rakt på rumpan). Men första såten(området) vi körde så va jag, Malin och Maja på skrämselposten, vi skulle skrämma in djuren tillbaks i skogen om de kom mot oss. Det va kallt och inte fan kom det några djur. Våran klass har otur när det gäller att se djur i det vilda.
 
Nu har jag precis duschat i 1000grader och ska nog få mig något i magen, tror det va någon som sa hamburgare?
 

DEL TRE SÖNDAG

På söndagen så vaknad jag och Adam å va fett sega och trötta efter lördagens äventyr. Så vi chillade i sängen hela dagen, kollade på supernatural och käkade pringles och pim pim. Framåt eftermiddagen gick vi ner och käkade frulle och va sociala med Adams familj, måste då va en av de goaste familjer jag känner, så gosiga och roliga! Sen gick vi upp och la oss i hans säng och va ledsna för att jag skulle åka hem. Sen somnade vi, vaknade, kollade lite mer supernatural och sen vid 6 på kvällen så åkte jag hem, som vanligt satt jag på bussen med några tårar i ögonvrån. Hatar att åka ifrån mitt hjärta.
 

TACK OCH GODNATT

Nu ska jag sova, för imorgon ska vi upp med tuppen och sen ta bussen med de i jakt och viltvårds-kursen till urskogen och jaga djur. Asså jag är inte för jävla pepp, vill inte se några djur bli skjutna, vill inte se döda djur, blod och kött. Varför måste jag med på det här??! Gjorde en gif där jag visar hur jag känner för det här.
 
 

DEL TVÅ LÖRDAG

På lördagen kollade vi mer supernatural, fotade en ny profilbild till fäjjan, hälsade på hans bror en snabbis, käkade god kycklinggrejsgryta och kollade mer supernatural, lirade lite LoL, bytte om till kattlinne, blev skjutsade till Maja.... FEST FOHELVEDE! Maja hade artonårsfest, hade det skjukt kul och träffade massa skojigt folk, sen vid tolvslaget drog vi ner på stan, Maja och de andra till en dansadansa-litemedplats-krog och jag, Adam och Lizzie drog till en chillkrog. Vid 2 drog jag och Adam oss hemåt, slog på Supernatural och somnade. BRA DAG VAFAN.

 

IF YOU MISS ME, I'M JUST A PHONE CALL AWAY

 
 

Dagens låte blir Miles away med Memphis May Fire, bara för att den är fin och jag saknar hjärtat mitt :(

FREDAG MED ADAM OCH FROZEN

Tänkte att jag skulle skriva om helgen i tre delar, annars blir det fett långt inlägg.
 
När jag kom till Adam i fredags så skjutsade vi först hem Maja och sen drog vi hem till Adam och hade tacomys med hans föräldrar, så himla gulliga och tacksamma föräldrar alltså. Sen så intog vi hans rum och häckade där resten av kvällen/natten, kollade på Frozen som jag hade superhöga förväntningar på, va inte alls så bra :( Pratade massa och började sen kolla på Supernatural, mitt i säsong 2 haha.
 
Frozen får 3 av fem colabilar, den va bra men inte så bra som jag trodde att den skulle va + att scenen som de spelade upp på Kalle Anka på julafton inte va med. Jag gillare dock Olaf och Sven, dem va gulliga.
 
 
 
 

ETT FUCKING HALVÅR

Jag vill tacka mina vänner jag va med på Bråvalla förra sommaren för att dem inte har lika awesome musiksmak som jag, så att jag fick stå själv på bullet for my valentine med helt random människor, bland annat en supadupasnygg kille vid namn Adam. Sen efter blev jag lämnad ensam med denna Adam i vad som kändes en evighet, kan nog inte säga att jag varit i en mer awkward situation.

Det va första mötet med killen som numera betyder allt för mig och idag har vi varit tillsammans i 6 månader och en dag, ett fucking halvår + en dag. Jag älskar dig Adam Adre av hela mitt hjärta!
 
 

Skulle lagt upp det här igår, men när jag kom hem ifrån Adam så va jag tvungen att plugga på dirren :((


PIPPI LÅNGSTRUMP

Hej hej, hade tänkt fixa tidsinställda inlägg över helgen, hann bara fixa ett, så vad i helvete har legat överst på bloggen hela helgen.. najs. Något som är ännu mera najs är att läraren som va sjuk torsdag och fredag så hans lektioner blev inställda är fortfarande sjuk, så fick sluta redan vid ett idag! :D Något som är mindre najs är att jag nu ska plugga på om foderstater och sen vid fyra ska jag tillbaks till skolan för omprov v_v
 
Hade flätor idag, för mitt hår blir så knasigt när jag har mössa och jag va tvungen att ha mössa, ok?
 
 

VAD I HELVETE?!

 HAHHAHHA ORKAR INTE, SÅ ÄCKLIGT ROLIGT!

WE'RE ALL TRAVELING THROUGH TIME TOGETHER

 
Dagens låt blir How long will I love you med Ellie Goulding. Hörde den första gången förra helgen i filmen About time, fast då va det ett killband som stod i en tunnelbana som sjöng den medans huvudkaraktärerna sprang omkring där haha! Jag tyckte den va så sjukt fin så jag letade upp den och nu har jag spelat den femtioelva gånger. Texten är ju så himla fin och jag älskar melodin och allt. En perfekt love song liksom hihi.

PUUURPLE

Mitt hår har sett förskräckligt ut i över en vecka nu, så igår innan jag gick och la mig så la jag i färg och plastade in huvudet och så sov jag med det. Så nu är mitt hår lila och fräscht igen :') Dock så vill fortfarande inte mina sidor bli lika lila som allt annat :((( Tror jag behöver blondera det igen, om det nu vill ta åt sig färgen <.<
 

SNART HOS MIN KILLE IGEN

Fredag, vilket innebär???? JAG SKA TILL ADAM! Vid 16.30 åker jag dit och är framme 18.15, längtar som en tok efter min pojk, har ju inte setts på snart 2 veckor nu D: Förstår mig inte på par som kan va ifrån varandra typ en månad, det är ju sjukt jobbigt :(( Men snart så är jag hos honom, inget gör mig gladare just nu.
INTE DAGENS BILD, OKOKOK?
 
 

OMBOKNINGSBAR BILJETT OCH SNÖ

Nu förstår jag varför man väljer ombokningsbar biljett.. Blev helt plötsligt ledig imorgon, så om jag inte hade varit så dumsnål så hade jag kunnat åka till min prins redan ikväll :(( Hade ju varit så underbart.
 
Och bara för att vara lite mer arg så ska jag berätta för er att jag blev puttad i snön förut, lyckades att inte trilla, klev ur den höga snön och halkade två steg ut på vägen och slog i backen ändå. Min balans är som bortblåst vintertid.
 
alltså ser inte min ljusslinga fett mysig ut eller?
 

I CAN'T DROWN MY DEMONS (SEMENS)

 
Ni bmth-fans fattar, såååå kul, orkar inte HAHAHAHAH.
 

GODIS OCH COLA

Vet ni något helt galet? Jag har inte ätit godis på snart två veckor. TVÅ VECKOR. Ni anar inte huuur galet jävla godissugen jag är, har tjatat om det i flera dagar så nu ska jag snart stilla mitt begär. Gå till ICA och köpa godis, cola är också väldigt väldigt läskande(hehehhe see what I did there?! läskande). Jag hatälskar Adam, Maja och Malin som fått mig att gilla och bli småttberoende av cola, HUR kunde jag inte tycka om cola förut?!
 

JOCKE MED KNIVEN

Jag skojade inte förut när jag skrev att vi blev torterade på idrotten, jag har världens jävla träningsvärk i varenda liten muskel jag har, kan inte ens lyfta ett finger.

Sista lektionen va så sjuuukt awesome! Våran lärare tog med sig sin Vittofskakadua Jocke till lektionen, så himla söt, gosig och fin. Ni kan aldrig gissa hur han lät, SOM EN KATT! Hur awesome?! När han var liten hade han bott ihop med en katt som den präglades på så då började den mjaua istället för att låta som en papegoja. Jag fick gå med han på min axel och sen så satte han sig i mitt knä och blundade och lyfte på vingarna så att vi skulle kunna klia honom där, sååå gosii!
Snodde två bilder ifrån Rickard i klassen, badassss! Superduktig fotograf det där, kolla in HÄÄÄR bara!

IDROTT IN THE MORNIN'

Wää, börja dagen med idrott, det måste väl ändå vara tortyr. Jag vill sova, inte träna. Är så himla trött ju, tänkte för mycket inatt när jag skulle sova så jag kunde inte somna då, smaart där! Dessutom gjorde jag, Maja och Malin sockerkaka klockan 23, liksom vilken normal människa bakar på natten??
 
arg Momlin.
 

UTROTNINGSHOTADE DJUR

Hej hå, vaknade vid 8 idag fast jag börjar 10. Gick upp en halvtimme senare och käkade frulle med Maja framför tv:n i hennes rum. Duktig, brukar annars inte äta frulle innan skolan.
 
Bevarande biologi kursen idag var ganska intressant, vi diskuterade utrotningshotade djur, orsaker till detta och massa inom det ämnet. Visst va det ett ganska dystert diskussionsämne, men jag är ganska insatt och intresserad av det så jag va med och diskuterade massvis. Speciellt om havet(delfiner). Kände mig väldigt nöjd efter denna lektion eftersom att jag vanligtvis inte brukar vara med i diskussioner eller prata så mycket på lektionerna överhuvudtaget, braa Moomlin wiho!
 
Körde på tofs idag
Mitt hår är så tokigt, färgen fäster inte ordentligt på sidorna som ni kan se på tofsen D:

VAKEN I 36 TIMMAR

Jag har snart varit vaken i 36 timmar, kanske borde överväga att gå och lägga mig? Eftersom att det inte blev någon sömn inatt så känns det som att lördag och söndag varit samma dag.. Sängen är faktiskt ganska så lockande, men att sitta och skypa med Adam är så mycket bättre <3
 
random bild på ma.
 

BITTERT

Jag gillar vintern och snön, men kommer det ingen snö på julen så kan det lika gärna va. Å inte att det kommer någon jävla snö någon vecka in i januari v_v Waha, bittraMalin träder fram. Nä men jag sitter ju här och fryser massa :( Är dessutom hungrig, trött i ögonen och mår typ illa, men där får jag helt skylla mig själv när jag inte sovit en blund under hela natten. Ska bli så jävla skönt att gå och lägga sig sen, haha läängtar!
 
Tog bilderna igårmorse, nu är det typ en decimeter mer :((
 

DYGNAR

Vet ni vad, om 22 minuter har jag varit vaken i ett dygn och jag är knappt ens trött. Har varit med Maja, Cappe och Gurra hela dagen, kollat på animal planet, spelat ps3, dragit in till donken bara för att vi va sugna på cola och sen gick vi enda hem, spelade mer ps3(somnade en stund där), kollade film: About Time och efter det hade vi brottning och fajtades massa till 9 på morgonen och då gick jag över till mitt rum och skypade med Adam fram till nu. Så nu är jag ensam igen och va så hungrig så käkar macka, juice och tänkte rita klart en teckning jag började på förut idag :3
 
 

FJÄRRIS TILL KAMERISEN

På julafton fick jag en fjärrkontroll till kameran som jag väldigt flitigt använder, har även lånat med mig syrrans stativ hem hit till Norrköping, så framöver blir det lite bättre outfitbilder osv. Fedt najs.
 

KOALAFIED

 
HAHAHHA orkar inte, koalafied to drive HAHAHAH.
 

HOPPLÖST

Igår tänkte jag att jag skulle ta sådana där tuffa hoppbilder, för att testa liksom, men det visade sig att jag inte va så duktig på det. Fråga inte ens vad jag gör på bilderna, vet inte ens själv, vem lyfter ens på armarna sådär när man ska hoppa?
 
 

HARLEM BRAVO

GOOODMORGON! Idag sov jag enda till 12 o_O Liksom nej, jag brukar vanligtvis gå upp 9-10 för att jag hatar att sova bort dagen, lite vuxenpoäng där va? haha! Nämen sen kan det ju också bero på att jag va upp till halv 8 inatt eller jag kanske borde säga imorse?
 
Sitter atm och myser i Adams megastora t-shirt och saknar honom fett mycket :(
 

THE DEVIL HAS HIS CLAWS TOO DEEP INSIDE

Jag har gått och kärat ner mig i ett nytt band som jag hittade i förrgår, så grymt jävla braaa! Lyssnat på dem konstant sen dess, kan kanske kalla mig lite besatt atm, men det kommer släppa om ett par dagar. Dagens låt blir alltså Beggars med Mallory Knox. Texten är klockren och jag kan känna igen mig i den väldigt mycket. LYSSNA LYSSNA!

OUTFIT-PROBLEM

Det finns en sak som stör mig väldigt mycket, när jag sätter på mig kläder, kollar mig i spegeln och ba "shit, det där såg ju riktigt najs ut" och sen ska jag fota outfiten, då ser det helt plötsligt inte alls lika snyggt ut. Varföööör är det så för??? Det hände mig idag, tog på mig mina fluffiga påsjeans, tycker jag ser rätt ball ut i dem, men sen när jag fotade det så såg det ju inte alls ballt ut, blir lessen i ögat ju :(( Så bytte ut dem mot svarta jeans som såg snyggt ut i kameran :3
Någon som känner igen sig i detta kanske?

JUST DANCE

Har kört senaste Just Dance med polarna både iförrgår och igår. Igår körde vi i över 4 timmar, idag=aj mina ben, aj mina armar, men guuud så kul! Är dock världssämst på att dansa så kommer sist hela tiden, men vafan är det kul spelar det ingen roll. Jag och Maja råkade slå ihop våra armbågar så jävla hårt i en dans att det ba small te skithögt och vi vrålade som Baloo i djungelboken. Farligt att köra Just Dance, borde finnas varningstext om det på fodralet.
 
 
 

WHALE

 
HAHAHAH exakt min humor det här!
 

LJUSSLINGA

I julklapp fick jag en ljusslinga, så när Adam och jag kom till Norrköping i söndags så satte vi upp den så det är ännu mera mysimys på mitt rum nu. Älskar mitt rum, det är fett fint och mysigt.
 
Har numera en håltimme på 2 h och 40 minuter varje torsdag, suger snase. Så är hemma och degar och bloggar osånt viktigt shit atm. Tänker nog sova en sväng nu dock.
 
 

MATORGASM

Att bo själv innebär en massa saker, som att man måste laga mat själv och jag är inte direkt någon mästerkock. Det avanceraste jag lagat här har varit wok med nudlar, typ 2 gånger. Annars äter jag Pasta med köttbullar/bacon, nudlar, panpizza eller pizza i ugn, typ vad min matsedel består av. Men igår så slog vi till ordentligt, jag, Maja och Malin käkade stekt fläskfilé, stavad potatis och morot i ugn och lite blandsallad till, så gooooott mmmm!
 
Hahah ett inlägg om mat, mhmh!
Lånar bilden av Malins instaaa.
 

TOMHET

Hade det fetbäst med mina polers igår, vi hängde på Majas rum och pratade och skrattade till 2 på natten. Så himla mycket som vi skrattade, vi va helt knasiga efter att inte ha träffat varandra under hela lovet. Är så glad att ändå vara tillbaks på boendet med mina polare och allt :3
 
Det sämsta med att skolan har börjat igen är att Adam och jag inte ses lika ofta, det va så sjukt tomt och jobbigt att gå och lägga sig i sängen och somna utan att ha Adam vid min sida. Efter att ha spenderat 12 dagar med varandra så har vi vant oss vid att sova tillsammans, så ensamheten jag kände igår när jag låg i sängen va enorm. Låg och bölade som en liten bebis, somnade inte fören strax efter 4 så är megatrött nu.
Helt galet vad jag saknar den grabben, längtar som fan tills vi ses igen ♥
 

AND SHOULD THE SKY BE FILLED WITH FIRE AND SMOKE

 
Dagens låt blir den som jag haft på hjärnan i 3-4 dagar nu, I see fire med Ed Sheeran. Soundtrack till The Hobbit: The Desolation of Smaug, såg den filmen igår btw, så fett jävla bra. Men låten den är ännu mera galet bra, såå fin och bara älskar början och allt haha! Bästa låten, så mysig och fin, LYSSNA!

REUNION

Nu har min Adam precis åkt hem, suger getpung :( Sitter och lyssnar på bästaste Of Mice & Men i de nya högtalarna och basen jag fick låna av syrran, juvligt hihi! Ganska så ensamt dock, wää. Jag och Adam har nu varit med varandra i 12 dagar i sträck, det har varit fantastiskt! Ska berätta lite om vad vi gjort i ett annat inlägg, för nu måste jag avsluta här för mina friends Maja, Malin och kanske Gurra och Cappe kommer snaaaart. Som jag har saknat dem, ska bli så underbart at träffa dem igen :')
 
 

MÅNDAG

Yo wazzup?
Har inte bloggat på typ tio dagar, av den enkla anledningen att jag åkte till Adam den 26 och var hos honom till den 3 och då åkte vi hem till mig i Vadstena där vi stannade till den 5 och då åkte vi till min lya i Norrköping, ville spendera de sista dagarna av lovet och med varandra själva, för imorgon åker han hem och sen vet jag inte nästa gång vi kommer ses igen :( It sucks!
 
Nu har jag precis färgat håret så sitter med inplastat huvud, Adam tyckte inte jag va fin, hahah förstår inte varför xD Och nu passar jag på att blogga när han klipper håret ^^