GLAD VALBORG BRÖDER

Nu ska jag bort till Malins rum med Maja. Sen ansluter sig även Manda, Casper, Delfi och Gustav! :D Inte så himla najsigt väder ute må jag säga, men sjukt härliga människor som jag ska hänga med.
Vad ska ni göra ikväll?
Känner mig fin ikväll :3

NEJ TILL FEBER OCH SJUK MOMLIN

HEJ HEJ BRÖDER! (ja ni är alla mina bröder oavsett om ni är flickor!)
Idag vaknade jag med ont i halsen men jag gick till skolan ändå, lite halsont gör ju inget liksom. Men sen på andra lektionen kände jag mig alldeles febrig och hängig så Dr Malin(inte jag, min vän Malin) kände på min panna och tyckte allt att jag va ovanligt varm. Så efter den lektionen drog jag hem och sov en timma och kände mig genast mycket bättre så jag (galen som jag är, jag veet!) gick på sista lektionen! HEJJA MIG!! Dock känner jag mig lite hängig nu igen :(( Hoppas det blir bättre snart, vill ju inte vara sjukeli sjuk ikväll.
Well, jag försökte ta bilder med hjälp av självutlösaren, men som ni ser blev fokusen liiite fel. Men jag tyckte bilden blev ganska så bra ändå!

JAG ÄLSKAR LILA

Fick nya himlans snigga skor i fredags. Dem är lila och med nitar, hur mycket bättre kan det bli?!
 

SOCKERMONSTER

Godkväll kamrater!
Kom precis in efter att ha varit borta på andra elevboendet, måste då säga att vädret är galet! Vi skulle gå hem och tittar ut genom fönstret och då verkligen ösregnar det. Sen när vi 2 minuter senare är ute så är regnet borta och solen skiner :o Liksom vad hände??
 
Igår när jag åkte hem hade jag med mig en kladdkaka som jag bakat, fett gott bröd med äpple och hela nötter i, ost, juice och kakor. Nomnom! Men jag som älskar sötsaker och verkligen inte kan låta bli sånt om jag har något har redan käkat upp kakorna och halva kladdkakan :(( Hatar att jag är sånt sockermonster! Kan inte spara en dag, nej nej. Samma sak med godis, även fast jag kanske köper en hel påse godis kan jag ha tur om jag har kvar något till dagen efter. Någon mer som har samma problem??
Har fått låna syrrans kamera igen, så nu kommer det lite bättre bilder igen! Wohoo! Tackelitack systeryster!

FAMILY WOHO

Haft en härlig dag hemma hos storasyster Madde med hennes familj och andra släktingar! Solen va framme men blåste gjorde det hela dagen, så blev att vi i alla fall satt ute en stund innan det blev för kallt. Det va sjukt härligt att få träffa syrran, hennes man och son. Dom är så fina dom! :3

Jag åkte hem till norris vid 17 och så avslutade jag kvällen med att kolla på Vampire Diaries med Maja, härlig dag azz!

PENNOR


FRÄSCHIGT

Söndag morgon och jag är precis nyduschad och fräsch, älskar känslan man känner precis efter att man duschat :3 Väntar på att resten i familjen ska gå upp så vi kan käka frulle, är nämligen superhungrig! Sen ska vi åka ut till Mjölbys utkanter mitt ut i skogen(nämen nästan i alla fall..) på kalas hos systersonen Casper. :D Han fyller 5 år imorgon så vi ska dit och fira honom idag :3 Va ganska länge sen som vi träffade Madde(Caspers mamma och våran syster) och hennes familj nu, så det ska bli kuligt!
Söta lilla Casper :3

LAGENORHYNCHUS CRUCIGER

Har skrivit på min uppsats om Timglasdelfin hela dagen, uppsatsen börjar ta sig och nu är det bara det svåraste kvar. Tror jag måste be om hjälp till det sista :((
Nu tänker jag ta en paus i skrivandet och baka en kladdkaka med lillasyster :3
Timglasdelfin (Lagenorhynchus cruciger)

VADSTENA

Hahah idag när jag vaknade så fick jag panik och visste inte var jag va, för jag hade glömt bort att jag är hemma i Vadstena! xD Nu ska jag upp och käka frulle i form av alldeles nybakat bröd och yoghurt. Mums!
Utsikten från lägenheten!

REDEEMER - STEEL AND MISERY

 
Jag säger då det, lyssna på den där låten nu för det är något av det finaste jag hört :')

BASEBALLJACKA

MORNIN' PEEPS!
Idag har vi superokort dag, slutar redan vid 11 tiden! :D Dock har vi äckelsvenska i 80 minuter och sen har vi prov på anatomi och skelett, ni får lycka mig till(hmm, kan man säga så?? lät konstigt, hur säger man?!). Sen vid 2 kommer mamma och pappa hit och så ska vi gå på stan lite :D och sen ska vi på utvecklingssamtal och sen följer jag med dom hem. Saknar mina syskon fett mycket, inte träffat dom på 3 veckor nu så det ska bli awesome! :D
Ha en bra dag nu alla! 
Såhär ser jag ut idag, jackan har jag fått låna av Maja :3 fett snel!

NATIONELLA PROOV

Tagga svenska skrivdelen i nationella i 3 timmar nudå!! Jag, Maja och Malin har gjort chokladbollar som vi ska ha med oss, mums! Efter nationella ska vi ha biologi i 2 timmar och 20 minuter, då ska vi skriva miljöprov. GAAH, har typ femtioelva prov denna vecka D: Nä men 5 prov i all fall, men det känns som femtioelva. Faktiskt. Ni får ha en superduperbraigdag, hajdå!
Observera att jag har något nytt på mig, hehu!

TÅL ATT TÄNKAS PÅ


DESIGNA TIGER-HÄGN

HEEEJ, jag har backat med traktor och vagn idag och jag fick A på hela traktorkörningsgrejset! WOOHOO!! :DD Sen efter lunch började jag och Maja designa och bygga ett tiger-hägn i teorin. Kommer bli superawesome! Jag ska rita hela skiten, ska bli askul! Önskar bara att jag hade mer färgpennor än dom jag har :((  Bara för att jag är snäll kan ni få se våran ritning på tiger-hägnet som jag och Maja ritade i paint :3 Sen kan ni få se när jag ritat allt på papper också såklart!
 
Erkänn att det är det snyggaste ni någonsin sett?! Vi ska nog hoppa av denna gymnasielinje och hoppa på estet-bild istället och satsa på att bli konstnärer! Eller vad tycker ni?? c:
 
(OBS! Är ironisk, vi fjantritade det där, hehu!)

SLEEPING WITH SIRENS

Jag säger nu godnatt med Sleeping with sirens nya låt som släpptes idag, hahhaha hinten där med att jag sa godnatt och bandet börjar med sleeping, HEHEHEHEH. Men i alla fall, deras nya låt Low, underbar. Så fucking jävla bra! Så nu beordrar jag er att lyssna på den innan ni går och lägger er :))
 
Så fina så fina :3

PLANKELI PLANK

Har just varit på stan och fönstershoppat, så mycket jag vill ha men inte har råd med. Så tråkigt att vara en fattig student azz! Dock köpte mina polers massa saker, najs najs! Nu ska vi färga Malins håår, wiho! Vi hörs peepz!
 
Maja och Manda plankade på spårvagnen! HEHEHEHEH

SVENSKA NATIONELLA

GODMORGON VÄRLDEN OCH VÄLKOMMEN TRÄNINGSVÄRKEN!
Har träningsvärk på ställen där jag inte ens visste att man kunde ha det, det är trevligt! Är förbannat jävla trött, vill gå och lägga mig igen :(( Men nej, nu ska jag till skolan för biologi i 90 min, matte i 90 min och efter det taggar vi svanska nationella i 2 timmar! WOOHOO!
Favorit i repris-jag ser då alltså inte ut såhär idag :)

JOBB PÅ KOLMÅRDEN

Har haft en otroligt bra dag ute på Kolmården idag med klassen! Vi fick(som förra gången vi va där) städa på Safari/höglandet(där Lamorna och Alp stenbockarna håller till) och plocka benrester i Afrikanska vildhundarnas hägn. Himla kul och lärorikt! Dock skavde jag bort skin i ena handen och har blåsor i den andra efter att ha räfsat massa, men fett värt det! Sen efter det fick vi se när lejonen fick sin mat. Är stolt över mig själv som faktiskt stod kvar och tittade när lejonen åt på Kulanen(halvåsna), jag har rätt så mycket fobi för rått kött, är nog det äckligaste som finns :((
 
Men det bästa på hela dagen va miljöberikningen hos björnarna! :D Vi sprang runt och gömde frukter, grönsaker, bröd och bullar överallt. Moa den busen sprang omkring och kastade vindruvor på alla! Sen fick vi se när björnarna blev insläppta och letade reda på all mat, rätt så imponerande hur bra luktsinne dom har! :) Sen när vi åkte bussen hem somnade jag ganska så direkt. Så trött efter denna dag, men så kul vi har haft det :3

Safari/höglandet med alla Lamor :3
Björnar som letar mat, en Giraff som tittade fram när vi skulle hämta redskap och så Alpstenbockar.
ÄTER PANNKAKOR! :3 Jag är längst till vänster, men vände mig om precis när fotot togs :((
 
Det där är ninjabjörnen Bamse. Vi hade lagt ett päron och en bulle uppe på stocken, så otroligt att han kände lukten av det! Så söt va han när han klättrade, en riktig klätterapa!
 
 

Bilderna har jag lånat av mina klasskompisar, därav att några är i kollage.

KLIPP KLIPP

GOD EFTERMIDDAG
Idag har jag duschat, kollat på heroes med inpacking i håret+åt frulle samtidigt, skrev på min uppsats om Timglasdelfinen, satt ute i solen, klippte lite på luggen, kollade på mer heroes+käkade lunch och nu skriver jag på uppsatsen igen. Så otroligt spännande dag, jag veet!
Klippte som sagt luggN, den är kortare(hahah klart den är kortare om jag klippt den, duh!) och sneare. Plus att jag klippte upp mera på högra(höger för er alltså) sida, syns på första bilden. Är för en gångs skull nöjd efter att jag klippt mig, annars tycker jag att det blir skitfullt men blir snyggare efter att det växt lite.
Lol, färgen på mitt hår blir inte rättvis i camen. Den är mer brunrödaktig, översta bilden är mest lik, ser ju helknas ut på undre bilden :((

ONE LEG

Förra helgen va det himla fint väder ute på söndagen, så jag, Maja, Manda och Eddie gick till sk8parkN och det va massa skateare där!! :'3 Dock blev man lite blöt av att sitta i gräset, men vafan det gjorde inget! Precis när vi skulle dra därifrån kom en skata och landade framför oss och gissa vad!?! Den hade bara ett ben!  ETT BEN! Såg hur roligt ut som helst. Liksom, var va hans andra ben?! Tyckte lite synd om enbeningen :((

HEROES

GODDAGENS PÅ ER
Idag va jag uppe redan innan 9, gick direkt och slängde in tvätt i tvättmaskinen och så städade jag på rummet. Efter det gick jag och hämtade frulle och tittade på några avsnitt av Heroes. Nu har jag precis suttit ute i solen i ett par timmar och ritat lite, dock inte på något av det jag tänkt utan kladdade mest. Fått lite färg på skinnet har jag också! c: Nu ska jag gå och värma en panpizza och kolla några Heroes avsnitt!

ALL ALONE

Är helt ensam här uppe i Norrköping i helgen, vad jag tänkt göra nu när jag har så mycket tid är inte att sova som ni säkert trodde ;) Utan vad som står överst på min "To do"-lista är: försöka rita klart en beställning som jag tänkte ha klar till nästa vecka+börja på en ny som en kompis bad mig rita+en som jag tänkt börja rita på asläng(JAAG VEET, mycket jag ska hinna rita!), sen ska jag se ett otal många filmer/serier, tvätta imorgon så fort jag vaknar, städa rummet(igen) och plugga massvis! Det är vad jag har planerat än så länge, men det kan ju ske förändringar, man vet ju aldrig! Nu ska jag iaf se om det kommit ut något nytt Vampire Diaries-avsnitt, annars blir det att se några Heroes-avsnitt och dricka lite te och därefter ska jag rita lite :3
 
Sneak Peek/egobild i photobooth. Kan ni se vad det är jag ritar?

INSPIRATION


TRAKTORPROV

Igår pluggade jag till teoriprovet i traktorkörkortsgrejset som vi hade idag och sen så kom Maja och Malin och tvingade mig att se på Livet enligt rosa med dom, så dåålig serie! Därför bloggen va lite död igår :( Såå nu undrar ni ju säkert hur det gick med traktorprovet? Jag fick 44 av 70.... vilket betyder att jag inte blev godkänd :( Man va tvungen att ha 52 för att bli godkänd, så 8 till rätt så hade jag varit godkänd. Vad jag fatta så va det ingen i klassen som klarade provet, fett dåliga xD Nu ska jag snart dra in till stan med Maja och Milla, dom ska dra hem men jag följer med för att jag behöver handla.
Tänkte fixa ihop en cool bild med en traktor här, men det hinner jag ej! Ska dra om några minutos, så ni får en instagramis-bild ifrån lovet när jag va hemma i Vadstena istället!

DEN SOM LÄSER ALLT DETTA BORDE FÅ EN KAKA

Idag stannade jag hemma från skolan, för jag har kännt mig så utmattad de senaste dagarana. Har somnat så fort jag kommit hem och jag har aldrig förrr sovit efter skolan, känns bara konstigt. Och igår på första lektionen somnade jag och sov nästan igenom hela lektionen. En rolig sak som hände då va att min lärare berättade en historia eller något som han alltid brukar och så helt plötsligt slår han foten i golvet jättehårt och jag som ligger och sover så fridfullt med huvudet på bänken på första raden skiter ju nästan på mig och flyger upp ur stolen. Och alla börjar asgarva, speciellt läraren, han tyckte det va asroligt. Det tyckte inte jag, drömde ju om fossorna i Madagaskar-filmen :(
 
I alla fall så efter den lektionen hade vi matte och då somnade jag igen.. så jag valde att gå hem och sova efter lunchen. Sen på kvällen när jag väl skulle sova så va jag sjuukt trött och utmattad, men jag kunde bara inte somna. Så jag låg vaken till 4 innan jag lyckades somna och när jag väl somna så vaknade jag typ varje halvtimme. Sen va jag upp och drack vatten vid 9 och sen gick jag och la mig och somnade äntligen riktigt djupt. Men fick bara sova i en timma, för då kom en av personalen från boendet och öppnade mitt rum för att visa några elever. Snacka om att jag blev chockad och fatta inget, men när dom märkte att jag va där gick dom ut. Dock kunde jag inte somna efter det. Så hoppas på att jag kommer kunna sova inatt så att jag kan gå till skolan imorgon!
 
Jag och Malin har somnat i uppehållsrummet på skolan, tror det va i vintras!
 
 
 

SONIC EN IGELKOTT??

I helgen fick jag reda på att det finns en serie med Sonic, har alltid trott att det bara finns spel med han :o Och jag som verkligen älskade det spelet när jag var liten blev tvungen att leta upp serien och med en chock läste jag "Adventures of Sonic the Hedgehog". Alltså, hedgehog betyder igelkott. Så hela mitt liv har jag gått runt och trott att Sonic är en blå räv med tuppkam när han i själva verket var en igelkott! Skulle aldrig kunnat tro att han är en igelkott, han ser ju inte ens ut som det!! Någon mer som inte visste att han va en igelkott?!

SOMETIMES I GET ANGRY

HALLÅ HALLÅ I MIN LILLA LÅDA!
Jag hade tänkt berätta om en sak som hände igår igår, men så blev jag medtvingad till maxi av maja och manda, schyssta polare?! Och efter det käka vi kvällemalle och kollade på film så jag hann inte med att göra det.
 
Igår hade jag en dålig dag, va arg och hade värsta oturen. På sista på sista lektionen igår hade vi reptilhantering, himla kul ju! :D Manda höll i en gul snok och frågade om jag ville hålla och la sen till; den är fett snäll. Jag hinner hålla i den i 3 minuter när jag känner att det luktar skitäckligt så jag tittar ner och ser världens skithög på golvet och det va inte en liten hög heller, såg ut som att en dinosaurie kommit in och lagt en blajja. Så jag frågar "vem fan har bajsat?". Jag tittar då på min orm för att se om det va den som bajsat, och då ser jag.. att jag har bajs på mitt linne och på mina byxor D: Det va liksom droppen, va nästan nära att jag ställde mig och börja böla som ett litet barn, så arg blev jag. Hatar den ormen, inte alls snäll :c Luktade inte så himla gott heller, värsta stanken jag känt!
 
ARG MOMLIN

MTV MOVIE AWARDS

Tjena tjena fölket!
Natten inatt va fett epic. Jag och Manda sov hos Maja för vi skulle upp klockan 3.30 för att kolla på MTV movie awards. Så vi gick och la oss vid 23.00 och ställde alarmen på 3.30. Vid 2 vaknar jag av att majas dörr smälls igen och då har Manda lämnat oss o.o Jag somnar om och vaknar sedan igen vid 5.30 och har då inget minne alls av att larmen ringde vid 3.30 :o Men i alla fall så kunde jag inte somna om och jag kände mig fett äcklig så jag gick över till mig och duschade klockan 6 på morgonen, sen satt jag vid datorn lite och gick sedan och la mig igen för att sedan gå upp vid 9.30 för att göra mig färdig för skolan. Snacka om att jag hade påsar stora som soppsäckar under ögonen idag!

CAPE OF OUR HERO

Sitter på mitt rum och ritar och lyssnar på Volbeats nya album. Det är sjukt jävla bra, favoriten än så länge är Cape of our hero. Jag hoppas så himla mycket att jag kommer kunna gå på Bråvalla så att jag bland annat får se Volbeat, velat se dom live hur länge som helst!
 

DEN SOM LÄSER DET HÄR FÅR EN KAKA

YO BRO'S!
Jag hade en sjukt awesome dag igår! Jag, Carl och Emma hängde på mitt rum hela förmiddagen, vi pratade massor och så färgade vi mitt hår, blev sjukt nöjd! :D Sen gick vi och Maja bort till Blomster en sväng, där dom alla sjöng för mig, så vackert va det! Vi satt där en stund och pratade massa innan vi gick tillbaks till mitt rum igen och så kom Delfi hit också. Vi pratade och skrattade massvis och maja den klanten råkade klippa hål i sin favorittröja, hur lyckas man?! Sen kom även Malte hit, fullt rum yeah!
 
Vi försökte sedan att beställa pizza på onlinepizza, men det krånglade massa men vi fick tillslut iväg en beställning. Dock va inte pizzan alls så god :c Ingen pizzeria slår pizzorna hemma i vadstena! När vi käkat pizzan gick vi över till Majas rum och kollade på den nya skräckfilmen Mama, det va massa med hoppscener och den va himla läskig innan dom förstörde allt genom att visa för mycket av "mama" :c Liksom en skräckfilm blir inte lika bra om man vet exakt hur det/den läskiga ser ut ju, så det va ett stort minus. Efter den kollade vi på Torkel i knipa, dock gillar inte jag sånna filmer och jag gav den inte ens en chans, utan jag somnade på dirren när vi satte på den.
 
Hade bästa födelsedagen och den kunde inte ha blivit bättre, Tack alla som gjorde den så himla bra! :D
Maja, jag, Manda och Eddie sist eddie va på besök.

BÄSTA DAGEN EVER

MORNIN' PEEPS!
Så fort jag skrivit klart det här inlägget ska jag gå och käka frulle och sedan ta spårisvagnis in till resecentrum för att hämta min bror Carl och Emma. Jag är så grymt jävla glad, detta ska bli kul! :D Sen ska vi tre gå lite på stan med skulle jag väl tro och sen så drar vi tillbaks till boendet. Sen lite senare ansluter sig även Maja, Manda, Eddie, Milla, Delfi och Moa! Sen vet jag inte om vi lite random bjuder hit någon mer, det brukar oftast bli så ^^ Vi alla ska iaf baka tårta, flumma massa på mitt rum och spela "upp till bevis" och såklart se på film!
Ni får ha det så bra, för det ska jag :3 Hejdå!
 
Eftersom att jag lämnat tillbaks syrrans systemkamera får ni två gifar som jag precis gjorde!
Asså kan inte sluta skratta åt den här HAHAHAH asså håller ni inte med om att den är sjukt rolig?! Vet inte vad jag gör där riktigt..

HAPPY BIRTHDAY


STÄDAR FETT BRA JU

Hej hej, nu va det tänkt att jag skulle dammsuga, men det är svårt när Maja har beslagtagit damsugaren på sitt rum. Så jag får göra vad som går att göra i övrigt när det gäller städning, tänkte att jag ska gå ut och slänga min "samling" av hårsprays-flaskor.. Har inte slängt en enda sen jag flytta hit så det är ett par stycken. Och om jag hinner hade jag även tänkt börja rita på en beställning, ska rita en korallfingergroda åt en kille i trean.
 
Ikväll blir det att chilla fedt med Manda, Maja, Milla och så kommer Mandas pojke Eddie hit. Himla kul! Är på så braigt humör, för imorn fyller jag år(WEE ÄLSKAR ATT FYLLA ÅR) och så ska lillebror Carl och han tjeja Emma komma upp hit över dagen! :D Är så sjukt taggad, berättar mer imorn!
 

SOVMOOORGON

MORNIN' PEEPS!
Har sovmorgon till 12.30 idag, hur najs?! Men eftersom att jag vanligen går upp vid 7 så kunde jag inte sova längre än till 9 och sen tvingade mig att sova till 10, sen va jag verkligen tvungen att gå upp.
 
Dagen igår va helt crazy! När vi kom hem så hade någon i vårat kök slängt ut all vår disk på gräset utanför(såå omoget, blir så sjukt jävla förbannad på det!). Sen stod vi och pratade med två tjejer i vårat kök om det för det hade nämligen hänt dom förut också, ussch blir så äckligt arg! Att dom som gjorde det inte kan erkänna och säga vad vi har gjort för fel?
 
Sen skulle vi dra till willys för att köpa godis, men vi fastnade ute och började prata med en kille i klassen så willys hann stänga :(( Så vid 9 på kvällen cyklade jag, Maja, Malin och Manda till coop istället. Väl där fick Malin idén att vi skulle göra chokladbollar! Så vi köpte alla ingredienser och drog hem till köket, dock så dissade Manda oss :( Så vi gjorde bollarna, sen satt vi och hade värsta deep talket om massa läskiga saker till typ ett på natten. Vi va så inne i vårat prat att vi glömde av chokladbollarna, haha!
 
Sen vid 2 när jag skulle lägga mig så va jag så rädd efter allt vårat prat att jag satte på lejonkungen och somnade till den!

HEJ HEJ CAMBILDER!

TJO BRO, GIFYO ÄR KUL


PHOTOBOOTH

 
På lovet hade vi ju inget internet, så då roade jag och min lillasyster oss i photobooth. Himla roligt!
 

DEGU

Hej hej, idag började jag dagen med att försova mig en timme, så fick bara 20 minuter på mig att klä på mig och dra till skolan. Hahah jag vet, går upp onödigt tidigt, men jag hatar verkligen att stressa så går upp tidigt istället så jag bara kan chilla igenom morgonen. Det var en fett chill förmiddag, pluggade traktorteori och våran lärare berättade en massa jakthistorier och massa spännande, himla roligt! På eftermiddagen städade vi i gnagarrummet, det vill säga Marsvin, Degu, Råttor, Chincilla, Gerbiler och så en massa olika sorters hamstrar, en av dem va självmordsbenägen idag och hoppade rakt ut i luften, anton va värsta ninjan och fångade den 4 ggr ifrån att hoppa, den va loco crazy!
 
Jag antar att inte alla vet vad en Degu är för djur(luugn, det visste inte jag heller fören jag började på den här skolan!). Det är då ett gnagardjur som är så stor att den täcker nästan hela handen, så den är större än en hamster men mindre än ett marsvin. Dom är så sjukt söta när dom äter :') Och så ligger dom alltid i hög och sover, såå söta!
Bilderna är inte mina, jag lånade dem från google!

OPEPP PÅ ALLT

Jag tänker börja med o säga att DET ÄR VÄRSTA SUPERNAJSIGA SOLVÄDRET UTE!! :DD Jag gick i bara linne och skjorta utan ärmar hem från skolan, så braigt väder! Är på så gott humör även fast jag har huvudvärk efter alla nickningar från fotbollen på idrotten. Lol, skrev det där precis innan jag skulle gå och äta och hann inte klart. Är inte på så gott humör längre, blev helt plötsligt astrött och mina ögon svider och är inte pepp på något. Ska gå en promenix med Malin och Maja nu men känner inte alls för det, vill bara lägga mig och sova, typ nu.

HEJ HEJ HEJ

MORNIN' PEEPS!
Sorry för den plötsliga bloggpausen, men nu är jag tillbaks! Jag kom tillbaks till Norre i söndags eftermiddag, men jag har inte haft någon tid att blogga för jag var tvungen att skriva ett tal som jag ska hålla idag. Känner mig inte lika förberedd till det här talet som till det förra, men jag antar att det är lättare att prata om sin familj än om framtiden. Men jag hoppas på att det går bra i alla fall!
 
Idag har jag bara två lektioner, idrott och svenska så har fått sova länge. Dock så vaknade jag vid halv 9 och kunde inte somna om eftersom att jag vaknat då på lovet + att det va arbetare utanför i korridoren som lät och grejade. Så har bara sovit ca 5 timmar. Känner mig lite som en zombie med största påsarna under ögonen just nu x(
 
Här får ni en söt bild på en Serval istället för en bild på mig!

FÖRKYLD

Ni undrar ju säkert vad jag pysslat med nu under veckan när vi varit lediga? (det gör ni säkert inte men jag kan låtsas att ni är intresserade i alla fall) Dem första dagarna egnades åt flytten + uppackning av lådor osv. Sen har jag inte haft turen på min sida, utan jag har varit massa förkyld :( Blir aldrig sjuk, men så fort det blir lov då ska jag minsann bli supersjuk! Igår skulle jag ha träffat Freddy(beste ven från nian) som jag inte träffat sen i somras, men det satte ju den dumma förkylningen stopp för! :c Men igårkväll så hade vi det i alla fall lite mysigt här hemma och bakade kladdkaka och kollade på film. Vi såg En oväntad vänskap, den va riktigt bra faktiskt! Rekomenderar den verkligen till er som har lite humor! :D
Imorgon ska vi käka tårta för jag ska nämligen vara kvar i Norrköping nästa helg då jag fyller år(weee ska bli superduperskoj) så det blir att fira mig imorn lite istället och på söndag drar jag hem till Norrköping igen! Saknar mina polare himla mycket så det ska bli awesome! :D
 
bild på mig och Freddy från skolavslutningen i nian.

UPPDATERING FRÅN NYA LÄGENHETEN

HEJ OCH FÖRLÅT FÖR ATT JAG FÖRSVANN I EN VECKA BARA SÅDÄR!
Men som ni vet så har jag flyttat och grejer, har nu bott i denna lägenhet i nästan en vecka, tiden går så himla fort! När vi flyttade så ringde pappa telia och bad dem flytta över vårat internet till den här lägenheten, men av någon konstig anledning så flyttade Telia över det till fel lägenhet. HUR KLANTIGT?! Så vi kommer inte ha internet här fören om 2 veckor och har inte haft något internet eller TV på en hel vecka(hur har jag kunnat klara mig?!). Men bäste systeryster kom hit idag och hon tog med sig sitt internet så att jag kunde plugga som jag hade tänkt göra nu under lovet. Räddare i nöden typ!
 
Utsikten från nya lägenheten!