GODASTE JAG ÄTIT PÅ RILLE

Häromdagen så uppfann jag ett nytt recept. Jag och mina syskon va sjukt sugna på kladdkaka, men det skulle ta för lång tid så då tänkte vi microkladdkaka, men vi hade inga ägg.. Så då tog jag fram min smarthet som jag gömt undan under sommaren och slog ihop kladdkaksrecept utan ägg med microkladdkaka och körde sen allt i micron i ca 10 minuter. Vi va till en början väldigt skeptiska, det såg kletigt och konstigt ut. MEN HERRE MIN SKAPARE VAD GOTT DET BLEV.
Ska försöka göra om receptet nu ikväll, se hur det gåår.
 

VÄLJ VEGO

Idag blev jag superglad och väldigt förvånad när syrran slängde till mig ett stort kuvert från brevlådan. Men när jag såg att det stod Djurens rätt på det så kom jag ju på att jag för ett tag sen gratis klickade hem en tidning med veganrecept och massvis av tips ifrån djurens rätt. Den är verkligen superbra, allt braigt står där om vad man behöver äta när man är vegan. Är verkligen sååå taggad på att iallafall bli vegetarian, har velat bli det så länge jag kan minnas ju! Så nu tycker jag att det är dags, inget mer velande! Är någon av er vegan eller vill bli det?
 
 

ANGRY FACE

Jag är sån som tycker det är onödigt att sova tidigt, så är alltid vaken till 4-5 på morgonen. Men sen tycker jag inte heller om att sova halva dagen så jag går upp senast 11, oftast 10. Borde egentligen vara såå mycket tröttare om dagarna haha! Idag på förmiddagen va det dessutom några som stod på torget och sjöng i microfon, det va såå irriterande, störde mitt tittande av Supernatural.
 
Tänkte visa mitt arga ansikte när de störde mig och hur jag ser ut nästan hela tiden. Jag försöker avvänja mitt hår från att inte tvättas så ofta, har kommit upp till 3-4 dagar mellan varje tvätt, därav att det är så flötigt. Och så går jag 90% av veckan runt i inbakad fläta, bra för håret har jag hört.
 

KITTY

 
 

SJUKELISJUK PÅ LOVIS

Vad är grejen med mig och bli sjuk när jag är ledig??? Jag va dödsförkyld och febrig för 3 veckor sen och om jag inte minns fel så va jag även sjuk på jullovet, å så lovet innan det osv osv. Och nu är jag sjuk IGEN. Har haft ont i halsen i över en vecka och igår började jag också hosta, kan inte ens ha fönstret öppet för då blir min hals helt torr och jag börjar hosta ännu mer. BLAAH. Funderar på att gå och köpa piggelin och cola.
 

"DU VA INTE SÅ SNYGG"

Alltså nyss fick jag mig ett gott skratt. En snubbe skrev till mig och jag är en sån snäll person som nästan ALLTID svarar för jag tycker det är så taskigt att inte svara haha, men samtidigt så kan jag vara väldig dryg om det behövs. Men när mitt svar inte dög till honom så va jag tydligen "inte så snygg". Jag brukar vanligtvis ta åt mig av vad folk säger till mig, men inte vid såna här tillfällen, nu skrattar jag bara och tycker att han är patetisk. Patetisk som när han får dissen måste trycka ner mig och säga att jag inte är snygg, vad får han ut av det? Sen är ju denna snubbe jävligt utseendefixerad, om man ska tolka det han skrev till mig så umgås han alltså inte med folk som "inte är så snygga". Vad ger det för signaler till allmänheten, till alla tjejer(även killar), vi MÅSTE vara snygga annars vill ingen ha oss. Gaah nu blir jag ju nästan arg istället.
 
Anledningen till att jag postar det här är för att jag tycker att sånt här är så himla patetiskt, fånigt, dumt och för min del bara jävligt roligt. Att vissa inte tål ett nej, det är ju helt otroligt.
 

LÅTER SOM EN DRAKE

Jag skrev ju igår att jag filmade när syrran öppnade sin frysta cola, men haha jag glömde ju helt bort att posta den här. Så tokigt det kan bli! Aja här är den, ni kan ignorera mitt väldigt konstiga skratt i början.. och att jag filmar som en full anka.
 

REUNION

Idag skrev Freddy till mig och frågade om vi skulle ses, självklart sa jag ja! Hade ju varken träffat eller pratat med henne sen förra sommaren, så blev sjukt glad när hon smsade. Så hon kom hit, vi satt och tog igen en massa tid och pratade massor innan hon tröttnade på att sitta still, så då gick vi ut och jag bjöd henne på glass, mysmys.
 
Det bästa med våran vänskap är att vi kan inte ha någon kontakt alls på hur länge som helst, men sen när vi väl ses är det som vanligt, som att det inte gått 365 dagar sen sist. Man kan bara prata på precis som förut, vilket är så himla skönt :D Men det är väl så när man känt varandra sen vi va 6-7 år.
Första bilden gick vi i nian och va med skolan på en höghöjdsbana, andra bilden slutar vi nian.
Bästa dagarna i hela nian utan tvekan.

SOMETHING WENT WRONG

Igårkväll tänkte jag och syrran att vi skulle testa och göra egen slush av cola. Ni vet när man tar en liten flaska cola och lägger i frysen i minst 3 timmar, öppnar den lite, stänger igen, skakar och sen öppnar och tömmer upp. Men vi gjorde något fel, så när jag öppnade min så small det till och vi hade helt plötsligt cola i ansiktet, håret och på väggen! Det va så hysteriskt roligt att jag inte kunde sluta skratta, glömde till och med bort att jag höll i flaskan som fortfarande sprutade ut cola/slush. Önskar så in i bomben att jag hade filmat när jag öppnade min, MEN vi filmade åtminstone när Tina öppnade sin, som inte va lika episkt.
 

IN TENTS

Redan postat denna, men den är skoj och passar bra nu när Emmaboda är slut osv.
 

YOU HAVE GIVEN ME A CHANCE

Har precis kollat igenom AP Music Awards och det va två klipp som jag fastnade för, som verkliger visar varför jag älskar den musikstilen och alla de människorna inom den "kretsen". För alla dem banden, BMTH, PTV, ATL, OM&M osv osv, dem är som en enda stor familj, en stor familj som verkligen är sig själva, som verkligen bryr sig om varandra och framförallt så bryr dem sig om sina fans på ett sätt som jag aldrig sett andra band göra. De är inte heller rädda för att dela med sig av sitt liv och sen verkligen tacka sina fans, för så mycket som dem betyder för oss, precis lika mycket betyder vi för dem.
 
När Oliver Sykes, frontmannen i Bring Me The Horizon tog emot priset för bästa abumet så berättade han för hela publiken om sitt drogberoende han haft och sen sa han detta här nedan och jag fick på riktigt rysningar.
 
“No one fucking knows this, but I went to rehab for a month, and through that time, you guys had no fucking idea that I was in rehab. But you were sending me letters. You were sending me text messages. You were sending me fucking emails. When I got out of that rehab, I didn’t wanna fucking scream anymore; I wanted to sing it through the rooftops, and it’s all thanks to you. So thank you very much.”
 
Här är klippet, hoppa fram till 3:00 där börjar hans tal.
 
 
Sen så fick Black Veil Brides pris för att ha de mest hängivna och engagerade fansen. Och gissa vad frontmannen Andy gjorde när han tog emot priset, jo han gav det till ett fan! För han tyckte att det va ju fansens förtjänst att de fick priset så då va det klart att ett fan skulle ha det. HELT SJUKT. Hoppa fram till 2:30 i klippet.
 

MÖRKRET

Alltså haha jag är ensam hemma och snacka om att jag är så jävla rädd nu när det blivit mörkt! Gick runt i hela lägenheten med en ficklampa förut och kollade så att ingen gömde sig någonstans, min puls va så jäkla hög och minsta lilla ljud fick mig att stanna till med ett ryck. Förstår egentligen inte varför jag är så rädd, det är till och med så att jag fortfaraden sover med lampan tänd i den här lägenheten även fast vi nu bott här i ett par månader. Jag är inte ens lika rädd i Norrköping och där är det ju mer troligt att någon skulle göra inbrott än i lilla Vadstena..
 
Påtal om potatis så har jag ont i huvudet, men det beror nog på allt tänkande haha. Har tänkt så jäkla mycket ikväll att mina tankar korvat ihop sig totalt. Funderar på att posta ett inlägg här som jag skrivit, men jag vet inte ifall det är så lämpligt :/
 
En bild på en del av mitt rum, bara för att det är här jag gömmer mig atm.
 

SAM OCH DEAN SKYDDAR MIG

Seriously, jag blir aldrig rädd för åskan, tycker bara att den är himla mysig. Men när jag är ensam hemma och det blinkar och dundrar om vartannat så att huset skakar och fönstrena vibrerar, ja DÅ blir jag rädd. Faktum är att jag är sjukt rädd att blixten ska slå ner och sen komma ut genom kontaktuttaget och träffa mig härinne... så jag  har tagit min dator(som inte är inkopplad), satt mig på golvet i minihallen där inga kontakter finns och kollar på supernatural. Nu är jag skyddad, inga kontakter och bara Dean och Sam som sällskap.
 

NÅGON SOM SETT TILL MITT HÅR

Jag fyllde arton i april och inte fören nu har jag kunnat fixa id, nackdelen med att inte bo hemma när man behöver någon i familjen som måste intyga att du är du. Känns skönt att äntligen ha ett id då det är väldigt bra att ha, man måste till exmepel ha det för att kunna bevisa att mitt rum på studentboendet är mitt ifall jag skulle låsa ute mig, vilket har hänt ett par gånger... Och nu kan jag äntligen följa med ut på krogen!!
 
Förövrigt, mitt foto blev ju jätteroligt! Mitt hår försvann emot bakgrunden och mina ögon ser alldeles svarta ut!
 

MISHKA DEATADDERS

Imorse när jag bläddrade igenom instagram så kom en bild upp på denna skönhet, har ni någonsin sett något snyggare? Jag är ännu inte någon ägare av en snapback, men funderar starkt på att införskaffa denna, skulle passa mitt blondvita hår superbra ju! Dock vet jag inte om det är värt det eftersom att jag planerat att färga håret i en galen färg snart och då skulle väl inte en färgglad keps passa direkt :// Tryck på bilden eller HÄÄÄR för att komma till kepsen!

JAG FÖR ÖVER ETT ÅR SEN

Sitter och går igenom mina USB:n och hittar massa gamla bilder på mig, vill bara gråta så långt, tjockt och oslitet mitt hår va för över ett år sen. Får sån craving efter att ha långt hår nu! Men aaaldrig att jag kommer gå tillbaka till mörkhårig, gillar mitt blondvita hår för mycket. Det har varit så värt alla blekningar och färgningar till att få det som jag har det nu, det enda jag är trött på är att det är så sjukt slitet. Ska nog be mamma klippa åtminstonde en halvdecimeter, vill ha bort allt slitet nu!

SOLA OCH BADA PIÑA COLADA

Igårkväll när det inte va alltför dövarmt ute så tog jag och Tina med oss lite picknick, badkläder och drog ner till sjön. Badade i vattnet som det va uppåt 25 grader i, picknickade, pratade massor och hade det allmänt mys. Som jag tidigare sa så va ju mina bilder förstörda, men jag lyckades rädda några genom att beskära dem och på andra så syntes inte fläckarna. Dock ändå fett ledsen för det va några jättefina bilder jag va tvungen att slänga, bland annar de flesta på vattnet och solnedgången :(
 

DÅLIGA DAGAR

Alltså ååhh vad inget vill samarbeta med mig längre :(( först fucka movie maker ur, såklart så skulle också youtube krångla när jag laddade upp videon, sen när jag och syrran skulle tvätta va det upptaget hela tiden och när vi väl fick tvätta så blev det kvar massa tvättmedel i kläderna så vi blev tvugna att skölja upp allt för hand och så efter att jag haft datorn ihopkopplad med tv:n i tisdags så har ljudkortet i datorn knasat så att jag inte kunnat lyssna på spotify.
 
Och så nu när jag sätter i mitt minneskort ifrån kameran, öppnar upp det och går igenom bilderna jag tog igår när Tina och jag va och badade så ser jag att på nästan varenda jävla bild så är det fläckar!! GAH SÅ TRÖTT JAG BLIR. Nog för att min kamera är sönder så att jag måste kolla igenom skärmen när jag tar mina foton, vilket är så mycket krångligare, men nu ska det vara fläckar på linsen/sensorn eller nått av de, IGEN.
 
Här är en av bilderna, ni ser ju bara. HUR i hela friden kan de ha blivit så mycket smuts i kameran, jag har ju knappt använt den sen den gick sönder!
 

Schäferbebi

 
Alltså schäfrar kommer och har alltid varit min favoritras, kanske beror på att vi haft ett par i familjen, nu senast hade vi ju allas våran favorit Balto som va blandras på Schäfer, Golden Retriver och Rottweiler, finast i världen va han! Original schäfer-rasen som inte är sönderavlad är så himla vacker och fin! Och för att inte tala om de galet söta valparna!! Jag ska äga en såndär liten sockerbit någon gång i mitt liv!

VARFÖÖÖÖR

Fyfaan så sjukt jävla irriterad och arg jag blir!! Videon som jag filmat in satt jag igår och redigerade, när jag nästan va klar så gick filerna sönder så jag va tvungen att göra om allting. SUCK. Så nu idag har jag redigerat om allting, blev klar med allt och ska spara den, då när jag trycker på spara kommer det upp en ruta om att det inte finns tillräckligt med utrymme och samtidigt så förstörs alla jävla filerna IGEN. Så nu måste jag redigera om allting för tredje gången! BUUUH SÅ JÄVLA ARG JAG BLIR PÅ DET HÄR. jag vill ha en glass.
 

THIS IS WHO I AM

 
Av en ren slump så råkade jag höra Nomy's nya låt tidigare idag, först gillade jag den inte alls för det låter verkligen inte som hans tidigare låtar. Men ju fler gånger jag lyssnar på den så blir den bara bättre och bättre, så just nu går den på repeat haha!

PÅFÅGELÖGA

Igår när jag satt på mitt rum och var sådär väldigt produktiv så fick jag besök av en jäättefin påfågelöga som rymde ifrån regnet! Den virvlade runt i rummet ett bra tag innan den tillslut bestämde sig för att landa på en av delfinerna på mitt havstyggrejs som hänger på väggen, jag hann dock inte ta någon bra bild för jag tyckte synd om den och släppte ut den så fort jag kunde.
 

SUPERAWESOME WATERMELON NIGHT

I have great news for you, idag har jag nämligen filmat en ny video TJOHOO. Dock vet jag inte hur den blev för jag gjorde den bara helt random, utan manus eller något planerat innan, kanske blir roligare så vem vet! Just nu sitter jag och käkar vattenmelon och började precis på säsong 9 av Supernatural, suuperawesome!
 

SVERIGES SOMMAR DELUXE

GAAAH SÅ JÄVLA KVAVT DET ÄR. Jag har aldrig något emot värme, jag älskar värme och sol, men när det är kvavt och varmt då skulle det likagärna kunna få va snö ute istället. Man svettas ju som en gris när det är kvavt, andas ordentligt kan man inte heller. Vädret är helt craycray idag, solen skiner och det börjar att åska. Hallååå vädergudarna vad sysslar ni med? Fast nu börjar det visst komma en massa mörka moln såg jag... och regna börja det göra nu i skrivande stund. WÄÄÄÄ NU ÅSKAR DET ÄNNU MERA OCH JAG ÄR HELT JÄVLA ENSAM I DENNA STORA LÄGENHET.
 

NOT REAL?

Jag kunde inte sova inatt, så jag låg och kollade på videos på youtube till typ 7 på morgonen. Jag hittade en youtubare som heter Lauren DeMieux, satt och kollade igenom alla hennes videos för hon va så himla rolig, duktig på sminkning/hårstyling, har världens snyggaste hår och hade även några seriösa videos som jag fastnade för. En av dem hette "mental illness isn't real", hon har så himla rätt i den videon! Det är sååå många som inte tar depressioner, ätstörningar, självskadebeteenden osv på allvar, många tror att det är något man själv väljer och förstår inte riktigt att det faktiskt är en slags sjukdom. Så att säga till en person med depression att hen hittar på för uppmärksamhet, skulle vara EXAKT samma sak som att säga till en person med cancer att hen hittar på för uppmärksamhet. Har ni tänkt på det?
 

TIME FOR SOM BADNING

Igårkväll va det så jäkla varmt så på kvällen tog jag, Emma och carl och slängde oss i sjön, eller inte Carl, han va en badkruka. Och det va sååå himla varmt, måste ha varit uppåt 25 grader när vi badade. Vi tog faktiskt och simmade ett par hundra meter, tycker mer om att simma än att springa, mer svalkande att simma haha.
 
Bilder från förra sommaren när jag va brunett och hade gröna bågar.
 

DET VA ETT TAG SEN

Jag rensade min DW nyss(jaa jag använder fortfarande dw, kalla mig tönt om ni vill haha) och då hittade jag ett inlägg som jag kände att jag ville dela med mig av. Den dagen jag skrev det så va ALLT så bra och jag minns det som om det vore igår, så lycklig som jag va då. Saknar känslan av ren och skär lycka.
 
 "Igår va seriöst min turdag, tack vare alla fyklövers jag hittade häromdagen.
Först får jag reda på att mitt favoritband Pierce The Veil ska vara förband till BMTH som jag ska på i december, helt galet! Börjar nästan gråta av bara tanken :')

Sen blir jag mejlad och sedan uppringd och får reda på att jag vunnit en tävling(som jag totalt glömt bort) där jag den 29/9 ska få vara delfintränare för en dag på Kolmården! Hur jävla sjukt är inte det, min dröm sen jag va 5 år går delvis i uppfyllelse :'D

Strax efter det får jag reda på av syrran att jag vann en systemkamera på budgivning, en Canon eos 600D och kameraväska för bara 3400 :D Äntligen är jag snart ägare till en systemkamera, ska in te banken sen och föra över pengarna(förlåt plånkan).

Och sist men inte minst, igår kände jag för första gången på evigheter en lättnad, som att jag äntligen kunde andas ordentligt, jag kände mig riktigt jävla glad igår och det kändes fantastiskt!"
 


PICKNICK ELLER VAD SÄGER NI

HEJ MINA KÅMPISAR.
Om en stund kommer lillebror Carl, hans tjej Emma och Andreas hit. Jag och Tina hade tänkt oss en fest men ingen kunde så istället ska bara vi 5 ha picknick i parken, det blir suupermysigt och braigt! Jag ska köpa vattenmelon och mumsa på, sen struntar jag i vad alla andra vill ha mahaha! #vattenmelonälskare
 
Kommer nog inte uppdatera mer här, men följ mig gärna på instagram --> momliin@instagram.
 

DESIGN_HELVETE

Har suttit hela jäkla dagen och fixat med bloggen, men nu ger jag upp innan jag kastar ut datorn genom fönstret. Hahah blir ju så arg och frustrerad när det inte går som jag vill! Tog bort den högra menyn igen för att hur jag än gjorde så ville inte headern gå ihop sig utan att den dubblerade sig, så jag va tvungen att minska bredden på bloggen och ta bort menyn v_v Är inte alls nöjd som det är nu, vill ha content i mitten och två menyer, dessutom så ser min nya header suddig ut :c Men men, får väl trösta mig med att det iallafall inte är kaos längre. Får se när jag gör ett ryck igen och försöker få bloggen som jag vill, men just nu får den se ut såhär!
 
Vad tycker ni förresten om min nya header? Alla småbilderna längst ner har jag tagit, förutom den med delfinen, den har en yrkesfotograf tagit med min kamera.
 
 

MASSA RANDOM SHIT

1. Väskorna jag bott i de senaste 5 veckorna, livet i en väska jöh. 2. Blev tvugna att ta skydd ifrån ösregnet när hela familjen va ute och vandrade i skog och berg, hamnade i ett vindskydd inbyggd i en grotta, mmmysigt.
3. NINTENDO husvag/buss i Harge, vad mer behöver jag säga?!??
 
4. Min drömbil, en lila Dodge Charger som jag skådade på Car & Bike Meet i Askersund. 6. Strax därefter fick jag se en svart Dodge Charger, MMHMMM ge mig! 6. Hade käkat en blå klubba ifrån en jättebra godisautomat, man la i en peng och sen fick man köra om och om igen tills man vann något!
 
7. Första soldagen i Harge, så nu är jag cirka 59403+ nyanser brunare typ. +bilden är på det område av kroppen jag hatar mest, så hejja mig som vågade posta den på IG. 8. Solar med lillebror som inte fattat grejen riktigt, man kan inte ha kläder på sig om man vill bli brun ju. 9. Min favoritdel av mitt rum, här spenderar jag mest tid i hela världen.
 
10. Kände mig lite sådär uppochnerig och sne den dagen. 11. Kollade på Individen & Kungarna, helt fucking amazing som vanligt!! +de kände igen mig och systrarna när vi gick fram och pratade med dem! 12. Efter 5 timmars resa hem med tåg, tåg och tåg ifrån Västervik och sen en timmes väntan på pappa.
 
 

HEEEJ IGEN ERA NUGGETAR

Hej hallå kåmpisar. Nu ska jag sluta misshandla min kära lilla blogg, nu kör jag igång igen for real och jag är sååå taggad!!
 
I tisdags förra veckan så åkte jag upp med familjen till Harge camping och stannade där tills idag, därav misshandeln av bloggisen. Men mer om veckan där och bilder kommer imorgon, eller ja, sen blir det ju eftersom att klockan är 03.03. Tänkte mest bara kika in och säga HEJ, slänga in ett par bilder på mackan jag käkade förut med min syster Tina (hon åt inte samma utan en likadan) och säga NATTI NATTI.
 
 

IT WAS THE BEST TIME OF MY LIFE

 
Som vanligt finns alltid mina älsklingar Pierce The Veil där när jag behöver dem. Älskar deras musik och att texterna är så personliga<3
 

TAKE ME BACK TO THE LIFE THAT LEFT ME

Nu va det ett tag sen sist jag skrev, anledning är för att bloggen är ganska stökig just nu men det ska fixas när tid finns. Under tiden jag inte bloggat har det hänt en del saker och jag har under dagen funderat över vad jag kan skriva ut och inte på bloggen, men jag kände tillslut att ni bör få veta.
 
 
Efter tre veckor hos Adam åkte jag hem i fredags, ovetandes vad som skulle komma att hända dagen efter. Lördag natt ringde han, 31 minuter och 33 sekunder pratade vi och sen va allt över. Efter 11 månader och 16 dagar tillsammans har vi valt att gå skilda vägar av olika anledningar, han har sina och jag mina. Trots att en liten del av mig ville detta så gör det ändå så jävla ont, tårarna slutar aldrig rinna och jag saknar honom mer än någonsin.
 
Är ändå så oerhört glad att få ha delat den här tiden med honom, kunde inte ha tänkt mig någon bättre att dela den med. Han har hjälpt mig genom så mycket och alltid funnits där trots avståndet och det är jag så tacksam över. Jag är också glad över att det inte slutade i ett enda kaos, för jag hoppas ändå att vi kan försöka hålla kontakten och bli vänner för han betyder oavsett vad väldigt mycket för mig.
 
Önskar man kunde konsten att backa tillbaka tiden, till tiden då allt va perfekt mellan oss två.