MUSIKHJÄLPEN WOHOOO

Tjoboo! Tänkte först bara säga att fyfan vad grymt att ni stannar och går in och läser min blogg varje dag trots att jag just nu bloggar så dåligt, ni är bästbäst!!
 
Meen som ni förmodligen vet så är musikhjälpen i full gång, de har redan samlat in över 7 miljoner, HUR BRA?!!!?? I år håller de ju till i Linköping som ligger såå himla nära mig, aweesome right? Och som ni kanske vet, eller inte vet, så älskar jag Miriam Bryant, hon är så obeskrivligt underbar. Så när jag fick reda på att hon skulle dit så freaka jag out lite och självklart stod jag näst längst fram av alla människor när hon var där i måndags!!!! Hon var AMAZING. Och självklart hade jag med mig kameran så imorgon(kaaanske, ni vet ju hur jag är när jag lovar saker.. he) kommer det upp en video, så stay tuned människor! 
Framåt kvällen blev det jättedisigt och så himla fint, det såg helt magiskt ut på stationen!

COMEBACK

Här kommer äntligen videon som jag sa att jag skulle lägga upp för typ två veckor sen? Haha mitt liv kom lite i vägen men nu är den iallafall uppe! Den är inte den bästa och jag snorar typ femtioelva gånger, men jag hoppas ni gillar den ändå. Ta gärna och prenumerera! 
 

Racing Extinction

Heej hallåå ni har väl inte missat att dokumentären Racing Extinction har premiär klockan 21.00 på Discovery Channel och Animal Planet??? Det är ju om en halvtimme poiwååäpofwåäsäpw!! För er som inte hänger med och inte vet vad det är för dokumentär som jag är så uppspelt över så kommer en sammanfattning av den här:
 
Fotografen och dokumentärfilmaren Louie Psihoyos samlar teamet bakom mångfaldigt prisbelönade The Cove på nytt för att skapa en väckarklocka i filmform, ett manifest där Louie knyter samman konstnärer, aktivister, forskare och politiker för att berätta om antropocen(den tid då människansverksamhet globalt har påverkat jordens klimat och ekosystem) och vad människornas tidsålder gör med världen som vi lever i. Racing Extinction följer människorna som vägrar att ge upp och skickar med oss budskapet att vi kan förändra vår framtid – ett steg i taget.
 
– Filmen är viktig för att den lyfter aktuella frågor om mänsklig miljöpåverkan och visar på det akuta i situationen. Men det handlar inte bara om djurarternas överlevnad, i slutändan slår det även mot oss människor som är beroende av naturens resurser – mår inte ekosystemen bra så mår inte heller människorna bra. Det positiva är att vi kan vända utvecklingen, säger Tom Arnbom, sakkunnig biologisk mångfald på WWF, i ett pressmeddelande.
 
Så se till att se den!! Har ni inte möjlighet att titta på den ikväll så kan ni titta på den HÄÄR.
KÄLLOR: google, DM och MND

DECEMBER

Hej alla kompisar, nu är jag tillbaka på riktigt!! Jag behövde en paus och det kom lite plötsligt så jag orkade inte förvarna er, sooorry. Men ja som sagt nu är jag tillbaks och det lagom till första december också. Bara jag som känner att det här året har gått sååå fort, vart tog 2015 vägen??? På riktigt, jag är inte riktigt redo för december än, det går för fort hallååå, stop stanna. Nej okej, tiden kommer inte gå långsammare för att jag vill det, får helt enkelt acceptera att det är december och bara 23 dagar kvar till julafton. Which brings me to julklappar, har bara köpt en!! EN! Ska fixa typ 9(?) till. Herregud, bäst att jag sätter igång kanske. 
 
Denna bild tog jag 2013, men tycker den passar in nu i detta inlägg.