GUIDEMIDDAG

Ikväll ska jag på middag med jobbet, ska bli riktigt kul att få umgås med guidegänget utanför jobbet! Tror det kommer bli lite aktiviteter också, men det återstår väl att se. Som tur är så har vädret blivit bättre nu fram till kvällen, tidigare regnade det och så fick vi strömavbrott, men nu skiner solen igen!
 
Har jag förresten berättat att jag fått förlängt på jobbet?? Kommer att jobba fram till 30e september istället för 12e augusti, så det kommer bli nästan 5 månader här på Gotland. Nästan ett halvår, helt sick. Snart kan jag kalla mig själv för gotlänning hehe.
 
Såhär ser jag ut ikväll!
 
 

Quick update

Idag är det 2 månader sen jag flyttade hit, haha vart tar tiden vägen?? Trodde att jag skulle blogga mer när jag flyttat hit pga mer att berätta om, meen istället har jag FÖR mycket att göra så att jag inte orkar blogga. Nu har dessutom Maja (min bästa vän) flyttat hit och börjat jobba på Lummelunda hon också så jag hänger med henne väldigt mycket och sitter knappt med datorn längre. Ååååh jag har det så jäkla bra, bor på bästa ön med mina två bästa vänner och jobbar på härligaste stället någonsin. Kunde inte önskat mig en bättre sommar to be honest.
 
Här är lite bilder jag tagit. Första och sista bilden är från förra helgen när vi drog upp till Blå lagunen och badade, SÅ vackert ställe!! Och de andra bilderna är från grillkvällen vi hade med guidegänget.
 

GOPRO HERO4 SILVER EDITION

ÄÄÄÄäääntligen har jag köpt mig en till kamera utöver min canon eos 600D, denna gång blev det en något mindre kamera men woow så ball. Har alltså innförskaffat en GoPro HERO4 Silver!!! Är så glad över att äntligen ha en GoPro i mina ägor, har velat ha en så himla länge och nu ÄNTLIGEN äger jag en.
 
Jag köpte kameran på Elgiganten, det enda bra med att jag köpte den där var att jag fick den på reapris, men annars så fick jag knappt någon hjälp när jag frågade om tillbehör och personalen i kassan var otrevlig af, så skulle helst aldrig handla där igen, meeen det ser ut som att jag kommer behöva det ändå. Måste nämligen gå tillbaks för att köpa ett fäste till kameran så att jag kan sätta fast den på min selfiestick jag köpte till kameran idag också, personalen informerade ju inte om det när jag köpte den och de visste inte ens själva att de sålde selfiestick till GoPro utan den hittade jag själv i affären med hjälp av Maja. Fast å andra sidan kanske det är bättre att beställa hem i och med att Elgiganten själva inte vet vad de säljer för tillbehör.
 
Men nog om det, här har vi skönheten:
 
Alltså fatta hur balla videos och bilder jag kommer kunna ta!?!! Ska försöka filma massa nu på gotland och lägga upp på youtube. Jag har filmat lite med min canon, men det är så klumpigt att filma med den så det har inte blivit så bra. Men nu sååå, ska försöka ta mig ut och testa den så snart som möjligt!