TUMBLR EDITED PHOTO

Häromdagen lyste solen in genom fönstet och jag fick se min påfågelfjäder glittra så fint, tog fram kameran och tog några bilder som jag tyckte blev ganska bra. Jag är inte så jättebra på att redigera så valde bara att göra den svartvit och lämna mitten så att det blev lite effekt. 
 

PODCAST

Okej, jag har något att erkänna... jag har fått en dille på podcaster. Alltså det är ju asnice att sitta och lyssna på folk som pratar medans man gör saker, varför har ingen berättat det för mig tidigare???? Eller asssååå ibland har jag svårt att koncentrera mig så glömmer att lyssna så att jag måste backa lite hahah. Lite som när jag läser, ibland läser jag samtidigt som jag tänker och det funkar inte riktigt. Men iallafall, idag har jag lyssnat på Zara Larsson och Noel Flikes podcast, vet ej varför med tanke på att jag inte gillar Zara. Men deras podcast är faktiskt rätt bra, fast nu har jag inte lyssnat på så många podcaster så har inte så mycket att jämföra med. Blev nyss tipsad om podcasten "till slut kommer någon att skratta" av Soran Ismail, Aron Flam och Petter Bristav, ganska flamsig men rolig podcast! 
 
Vet ni någon superbra podcast så skriv gärna en kommentar är ni snälla! 
 

OKLART

Jag är som ni kanske vet arbetssökande och jag måste säga att man lär sig en del som arbetssökande. Till exempel, visste ni att det finns appar till mobilen där man kan skanna in dokument??? Ja det är ju bra att ha om man som jag inte har en scanner. När man söker jobb lär man sig även vilken ålder man har. Låt mig förklara, förra veckan tittade jag på ett jobb som jag ville söka men de krävde att man var 20 år, jag blev irriterad och tänkte "åååhneej vafan är jag 18 för???", någon minut senare insåg jag att jag inte är 18, jag är 19 snart 20. Well, det känns inte som att jag fyller 20 om 63 dagar direkt, DET är helt GALEt. 
 
Kör en favorit i repris med dessa bilder från när jag var 18, man måste int vara seriös 24/7.
 
 
 
 

WHAT IS THE DEAL WITH SEMLOR???

Kände att jag var tvungen att gå in och göra ett inlägg ikväll om något sååå extremt viktigt..... 
 
VARFÖR har alla en sån dille på semlor???? Det är inte ens gott, eller ja det är ju inte äckligt, men inte sådär WOOOAAA-SÅ-GOTT-MÅSTE-GE-SEMLAN-EN-DAG gott. I don't get it, varför kan det inte finnas typ krämbulledagen eller chokladbollsdagen?? Mycket godare juu, eller håller ni inte med mig??? Och ja jag uppdaterar här skitdåligt, det ska bli ändring på det och tänkte att semlor kunde få break the silence.