The SK Squad in Norrköping

HEEEJ PEEPS! Jag kom hem igår men jag var sååå trött att jag inte orkade blogga då. Men hur som, när jag kom till Norrköping på fredagen så mötte jag upp Sara och sen spenderade vi två timmar på Donken innan Maja kom, och då gick vi och såg paranormal activity 5 i 3D och den var såå bra. Det var miljoner jumpscares, som jag älskar, så den fick 5/5 glassbåtar. Se den!
 
Påå lördagen drog jag, Sara och Maja till Adrian och förade. Kul hade vi och pratade massa! Det bästa var när jag fick glass med chokladströssel, det sämsta var när jag spillde ut min dricka i knät på mig själv. Sen när jag och Sara skulle gå till puls så pratade vi så mycket att vi inte tänkte på vart vi gick=vi gick såå vilse. Gick runt i över en timme innan vi ringde till Adrian så han fick hämta och köra oss till puls. +när vi vandrade omkring startade min fuckphone om sig och ville att jag skulle ange pukkoden som jag ej hade så jag blev utan mobil tills jag kom hem igår :)))

Väl på puls dansade vi, ofc. Träffade gamla gymnasiekompisar och så himla många kom fram och gav mig komplimanger för min sminkning :') Några ville t.o.m ta bild med mig och Sara. Dock var någon så himla elak och mosade in ett tuggummi i mitt hår när vi dansade, VEM GÖR SÅ??? Blev tvungen att dra av massa hår för att få bort det </3 På vägen hem till Adrian för att sova svängde vi in på donken för att jag ville ha Cola och när vi kom in där började mina ögon svida och rinna pga linserna. Så jag gick fram och bad om en Cola samtidigt som det såg ut som att jag storbölade och samtidigt var halloweensminkad, så jag hade en hel del blickar på mig kan jag ju säga. Men det var kul!
 
Detta var en så sjukt rolig och händelserik helg, det hände så himla mycket och den var bara så himla bra. Jag är glad över att ha fått spendera hela helgen med Maja och Sara, som gjorde den till bättre än bäst. Så himla härliga vänner verkligen! ♥
 

MOT NORRKÖPING OCH VIDARE

HEEEJ ALLIHOPA. Nu ska jag om cirkus en halvtimme gå till bussen, ocH JAG ÄR SÅ HIMLA STRESSAD as usual. Jag är egentligen klar så förstår ej varför jag blir stressad, konstigt. Hur som helst, åker till Norrköping idag och där ska jag möta upp Sara och senare Maja och Malin(tror jag?). Kommer bli några fler under helgen haha, men det blir kuul! Jag kommer stanna i Norrköping till söndag och tyvärr har jag inte hunnit fixa några tidsinställda inlägg så vi hörs på söndag! Jag kommer ha med mig kameran och ska försöka fota en del, så då åker de bilderna upp här sen.
 
Förresten, idag när jag duschade hade jag min silverschampoo i håret i cirka 10 minuter så nu är mitt hår så himla fint och silvrigt! I love it!
 

DEAD MAN WALKING

Woop idag testade jag latex, blod och grejer. Svårare att greja med än vad jag trodde haha! När man kollar på tutorials på youtube ser det så himla enkelt ut, fast de är ju förmodligen vana att hantera det, detta var ju första gången jag testade latex. Först gjorde jag ett sår längst med kinden, men det blev så himla dåligt att jag tog bort det och istället gjorde det som ni kan se på bilderna här nedan. Till en början såg det jättedåligt ut, men slutresultatet blev faktiskt riktigt bra! Detta fast lite annorlundare ska jag göra på lördag när jag ska ut med mina vänner. Jag är såå taggad!
 
 
 

HALLOWEEN MAKEUP

Tjo kompisar! Det är så ruskigt kallt idag att jag hade jättesvårt för att komma ur sängen imorse, ville ej lämna min varma sköna trygghet haha. Såå tyvärr har jag inte testat latexen än, det får bli imorgon istället. Istället testade jag an annan sminkning, den blev inte så bra som jag tänkt, meen allt kan inte bli bra alla gånger. Tänkte att jag visar den ändå så jag inte sminkade mig helt i onödan. Vet inte riktigt vad jag ska föreställa haha, det får er fantasi själva bestämma.
 
Förövrigt, KOLLA FLÄTAN JAG LYCKADES MED. På första försöket, trodde ej det skulle gå haha.
 
 

INFECTED

YO peeps! I förmiddags testade jag en simpel halloweensminkning, den blev rätt bra men det gick inte riktigt att få med på bild hur bra det såg ut. Det svarta var liksom svartsvart och det röda mer rött. Dessutom råkade jag förstöra alltihop när jag satte in linserna, fick något skräp under ena linsen så tårarna forsade och en hel del ögonskugga försvann. Egentligen ska man alltid sätta in linser innan man börjar sminka sig, men det kan jag ju ej för då skulle jag inte se ordentligt vad jag gör. Så när jag sminkade i det som försvann blev det inte lika bra, cuz jag hade linserna i och såg väldigt suddigt haha.
 
Påtal om linserna, min ena vita lins gick sönder. Jag hade den på ögat och skulle bara dra den åt sidan så att jag kunde se och då sprack den. Det var dessutom första gången jag hade i den för hade bara testat högra en gång innan. Kan iof inte använda båda på halloween för då skulle jag inte kunna se foo shit, men ändå, betalade 300 för dem och då kan jag tycka att de ska hålla mer än en användning. Nu vågar jag inte använda den andra fören på lördag då jag ska på Halloweenparteey. Jag som hade tänkt använda dem i olika sminkningar och ta bilder med denna vecka :(
 
Oh well, här är sminkningen jag gjorde idag, imorgon kaaanske jag ger mig på att testa latex och blod!
Jag gick loss lite på redigeringen på sista bilden hee, redigeringen syns bäst på datorn osåå.
 
 

BOKNÖRD IGEN?

Idag var första gången på mer än tre år som jag frivilligt tog fram en bok och började läsa. Innan jag började gymnasiet var jag faktiskt en riktig bokmal, läste nästan hela tiden och besökte biblioteket minst en gång i veckan. "Värst" var jag nog under nian när mitt liv krånglade till sig och jag i princip inte hade några vänner kvar, då flydde jag till böckernas värld varenda ledig stund. Om jag inte minns fel så läste jag ibland 4 ordentligt tjocka böcker i veckan, plöjde igenom bok efter bok. Men sen började jag gymnasiet och då tappade jag intresset för att läsa och har inte fören nu läst en enda bok självmant. Jag köpte Mortal Instruments stad av skuggor efter att jag hade sett den på bio och jag kände nu att det kanske var dags att läsa den där boken jag köpte för två år sen. Och jag är helt fast, varför har jag inte läst den fören nu???? Och varför såg jag filmen före jag läste boken???? Alla dessa frågor, helt obesvarade.

Förövrigt googlade jag lite nu för att se när tvåan ska släppas som film och fick då se att de ska göra en serie som heter Shadowhunters, jag hoppas det är sant för det skulle vara amazing!!

HERE WE GO AGAIN

Nu var det dags att bleka utväxten igen, ännu en gång har det gått TVÅ månader. Hur fort går tiden egentligen?? Känns som att det var igår jag blekte utväxten. Jag använder MOOD silverblond när jag bleker och färgen blir ljusblå när jag lägger i den i håret, vill så hemskt gärna ha håret så blått, så fint ju.
Håret ser så roligt ut när man bara färgar utväxten, världens trollhår.
 

Take it to the Lord in prayer.


Ytterst intressant lista

1. Hur länge har du bloggat? Jag började blogga 2010 om jag inte minns fel, dock har jag inte bloggat seriöst i mer än cirkus 2 år.

2. Varför började du blogga? För att alla andra gjorde det då haha.

3. Vem/vilka är dina favorit bloggare? Louise, Moa och Caty.

4. Vad tycker du är roligast att läsa för blogginlägg? Jag gillar inspirerande inlägg med genomtänkta och snygga bilder och inlägg om äventyr/resor osv.

5. Vad tycker du är roligast att skriva om? Förmodligen om vad jag gör eftersom att det är det de flesta av mina inlägg andlar om. Sen tycker jag om att skriva om djur och viktiga ämnen, men det händer inte så ofta.

6. Vem/vilka får du inspiration av? Främst Louise och Caty, men även mina vänner för de är asballa.

7. Tycker du det är roligt att fixa nya designer på din blogg? Ja när det går som jag vill och jag blir nöjd.

8. Hur länge tror du att du kommer fortsätta blogga? Har alltid gjort det från och till i 5 år, tror inte jag kommer sluta på ett par år. Men vem vet.

9. Vilken kamera använder du för att fota dina bilder till bloggen? Canon eos 600D och ibland min iphone4s.

10. Vilket är ditt favoritställe att fota bilder till bloggen? Framför den vita tegelväggen i mitt gamla rum i norrköping </3

11. Hur kom du på ditt bloggnamn? Det är mitt smeknamn sen 5-6? år tillbaka. Systersonen skulle säga Malin men istället blev det Momlin haha! Dock är det i princip bara mina vänner från gymnasiet som kallar mig det och ibland mina föräldrar.

12. Om du fick välja en bloggare att ha en blogg tillsammans med, vem skulle det vara? Louise helt klart! 

13. Hur många bilder tar du per dag? Ibland inga och ibland flera hundra, beror på vad jag gör lixx.

14. Lyssnar du på musik när du skriver ett blogginlägg? ALLTID. Har musik på 24/7 haha.


FRIKKIN FREEZING FOSHIZZLE

Okey foooreal, det är jättekallt här om kvällarna, packar jämnt in mig i myskläder, dubbla strumpor och tjocktröja för att inte frysa. Det värsta är väl händerna, speciellt när jag sitter vid datorn, kalla som isbitar. Fatta då hur det kommer bli i vinter, anar det värsta och har redan plockat fram mina vinterjackor, mössor och vantar så att jag förhoppningsvis inte kommer frysa inomhus. Desto jobbigare kommer det bli utomhus, ska jag ha dubbla vinterjackor och overall över det? Hm, värt att fundera på.
 
Hittade iallafall en gammal bild när jag hade lila hår och precis fått DD-vantar av Gusten i julklapp, glitter var tydligen fint att döda bilden med också. Saknar det färgglada håret en aning.
 
 

BUTTERICKS IN MY HEART

YOOO PEEPS, sorry for the tomhet igår men jag sökte jobb och sen hade hela dagen gått och jag skulle se tv och grejer. Beställde även de vita linserna från Buttericks igår och gissa vad??? JO DE KOM IDAG. Grejerna jag beställde ifrån Partykungen i måndags kom även igår. Hur snabba liksom?! Är van vid att behöva vänta minst en vecka när jag beställer saker, men inte när det gäller partygrejer inte, då levereras de på dirren. Me like very mucho. Jag testade linserna förut och ni som följer mig på instagram (momliin) kommer få se hur de såg ut snaart eller imorgon. Bild på bloggen kommer nästa vecka med lite info om hur de är och hur man ser i dem osv. Då ska jag även ha testat blodet och latexen, så håll utkik här!
 

HALLOWEEN HYPE

OKOKOK är det någon mer än bara jag som är superhypad inför halloween??? Alltså det är ju fooreal den roligaste högtiden ever, att få klä ut sig och gå loss på smink, blod och grejer. Jag har kollat på sååå många halloween makeup tutorials på youtube bara för att det är så kul och inspirerande. Kom på mig själv med att tänka ut egna tutorials jag kunde göra, men sen kom jag ju på att jag inte kan göra videos för att min dator suger</3 Hur som helst, jag har beställt lite latex, blod och grejer från partykungen som förmodligen kommer innan fredag. Jag beställde även ett par linser från PinkyParadise i söndags och IDAG fick jag mail om att just de linserna inte finns i lager. Bra att de har koll. De ville att jag skulle välja någon annan färg men jag vill inte ha någon annan färg, så jag hoppas jag får tillbaks pengarna och så ska jag beställa ifrån Buttericks istället.
Såhär såg jag ut förra året, första bilden var till skolan och de två andra bilderna var jag Alice i underlandet till Puls nattklubb.

HEMMA EFTER EN VECKA I JKPG

Yo peeps, I'm baack!
Hade en helt fantastisk bra vecka i Jönköping med Milla. Åt massa godsaker, lagade massa goda middagar, såg på fler filmer än jag kan räkna på båda mina händer, spenderade alldeles för många timmar i soffan, gick på stan & A6 ett par gånger, cyklade & åkte longboard medan folk skrattade åt oss av någon lustig anledning, stannade uppe till mitt i natten och hade deep talks, tog massvis av selfies, gick på bio, blev bjudna på smoothie på fiket Condeco av Millas mamma, kardade ulll, gosade med deras katt Jinx och gick ut med henne. En superb vecka helt enkelt! Älskar att umgås med Milla, hon är en så härlig och rolig människa, och så lätt att vara med. Synd bara att vi bor så himla långt ifrån varandra nu :(
 
Jag hade med mig kameran dit, men det blev bara en massa bilder på hennes katt Jinx som är en blandras på Maine Coon och Norsk skogkatt. Hon var verkligen den största och fluffigaste katt jag någonsin sett! Jag ääälskar verkligen katter så gosade med henne så fort jag fick chansen haha!
Varje gång hon låg på rygg/sidan så sträckte hon ut en framtass i taget såhär, som att hon vinkade. HUUUUR söt?!

MOT JÖNKÖPING

Hur kommer det sig att hur mycket tid jag än har på mig, att jag måste stressa jättemycket för att hinna klart?? Gick upp klockan 9 och nu sitter jag här och ska hinna packa klart min väska, vika den sista tvätten och äta något innan klockan 16.15. Jag kommer hinna det, men jag blir ändå stressad, gaaah.
 
Idag ska jag nämligen åka till min bästii Milla som jag inte träffat sen vi tog studenten. Att gå från att kunna ses varje dag till att ses såhär sällan, det suger. För er som inte hänger med, vi båda bodde på elevhem när vi gick på gymnasiet och nu bor vi jäääättelångt ifrån varandra. Men hur som, kommer fram till Jönköping 19.05 och då räknar jag med en lååååång kram där vi studsar upp och ner när jag möter henne på stationen. Och för att inte tala om hur jävla mycket vi kommer prata, går ju inte riktigt att ta igen tiden vi varit ifrån varandra, men försöka går alltid! Vi kommer ha hennes mammas lägenhet mitt i Jönköping helt för oss själva hela veckan och så får vi inte glömma den viktiga detaljen... DE HAR EN KATT! En stor jättefluffig katt, ååhåhåhåh kommer gosa sönder<3 Kommer förmodligen stanna hela veckan, kommer bli så himla bra, det här behöver jag.
 
Räkna med att uppdateringen här kommer suga denna vecka, vet inte om jag kommer hinna göra tidsinställda inlägg så om jag inte uppdaterar mer sååå ses vi nästa vecka. TACOHEJ.
 

SPIDERS

Bullens och djurens dag firade jag, päronen och mina två yngsta syskon genom att packa lite matsäck och åka ut till Omberg. Åkte direkt till Stocklycke på Omberg där vi parkerade bilen och sen gick vi längst rullstensåsen och ner till hamnen. Sen satt vi på ett par klippor och fikade och bara hade det fett gött i solen! Jag har dock svårt för att sitta still för länge så jag började gå omkring och hittade massvis av spindlar överallt som jag försökte mig på att fota, så kameran blev mest fylld av foton på spindlar. Sen gick vi ett par kilometer i skogen innan vi åkte hemåt!
 
Har haft en rätt mysig dag. Nu ska jag dock sova för imorgon har jag massor att göra. Nattinatt!
 
 

Wake Me Up When September Ends

Andra oktober idag, vilket jag inte tror att någon missat med tanke på att alla bombar med "hello october"-bilder överallt. Men jag förstår dem, oktober är en jävligt mysig månad, en av mina favoriter om man inte ska räkna med juni-juli. För det första förvandlas alla träd till eld(inte bokstavligen hallåå), för det andra kan man ha myselimys outfits med stora tröjor, mössor osv, för det tredje kan man ha filmkvällar utan att ha dåligt samvete över det fina vädret, för det fjärde så kan man gå promenader utan att förfrysa eller svettas bort(lagom helt enkelt) och för det femte och sista.. HALLOWEEEEN. Ni anar inte hur mycket jag älskar halloween, bästa tiden på året! Har klätt ut mig enda sen jag var liten, gick och knackade dörr och sa "bus eller godis". Gör dock inte det längre, det skulle nog ses som lite wierd... eh. Istället klär jag bara ut mig hemma eller som förra året, går på halloween-fest. Vilket nog blir av i år igen! WOHOOOO. Dock med utgång till PULS, där det såklart är halloween-tema. Var där förra året, fick stå i kö i över en timma(tror jag?) Inte värt det. Det var självklart kul att se alla utklädda, träffa folk och dansa, men utöver det var det inte värt väntetiden och priset.
 
Ska kolla sen om det fortfarande går att använda mina svarta cirkellinser, de är nästan ett år gamla men jag har skött om dem som om de vore två guldklimpar, så det borde gå. Är dock sjuukt sugen på att beställa svarta sclera linser eller typ vitaktiga, men känns lite ovärt med tanke på att jag knappt skulle använda dem.

OH WELL, oktober månad, det känns som min månad! Nu kanske allt löser sig, vi får se!
De två bilderna längst ner till höger är mina, de andra kommer från tumblr och jag glömde som vanligt spara länkarna..