DEEPTALK OCH LITE THROWBACK

"WAAaaa the summer is back in Gotland!! Idag var det SÅ varmt och jag blev så glad. Jag är verkligen sommarmänniska rakt in i hela jävla själen. Snart kommer Maja tillbaks från fastlandet också, tror hon sa 00.20 faktiskt, så hon är väl här hemma om 20 min. Wioo. Är så taggad inför imorgon, hoppas det är sommarväder då också. Bcuz then i will be happi. Hoppas också mitt paket från junkyard kommer imorgon!! Har väntat i evigheter, vill ha nu. men oh well cykelställ. Ska sova nu, godnatt alla gullegosisar."
 
Det skrev jag den 24:de augusti, för två månader sen. TVÅ månader. Är det inte ganska skrämande hur snabbt tiden går?? Minns den där dagen som om det var igår. För två månader sen befann jag mig på världens bästa ö, det var sommar, jag mådde SJUKT bra och hade världens bästa jobb. Jag levde livet helt enkelt. Nu två månader senare bor jag hemma igen, det är kallt och tråkigt ute, jag är arbetssökande och ah livet är rätt trist till skillnad från för två månader sen. Det är kul att få träffa familjen dagligen igen, men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte saknar livet på Gotland.
 
 
Blickar vi istället två månader framåt så har det PRECIS varit julafton, hur SJUKT är inte det?!?? I och med att de senaste två månaderna sprungit förbi är jag säker på att de kommande två kommer göra det också. Utan att vi vet ordet av det så är 2016 slut och det är återigen ett nytt år. Alltså HALLÅ det blev nyss 2016, det här året har gått så overkligt fort. Men samtidigt ser jag fram emot de kommande två månaderna, har inget planerat men man vet aldrig hur mycket saker och ting kan förändras. Jag menar, för över en månad sen bodde jag på en ö???
Dessa tre bilder tog jag förra julen, saknar det blåvita håret faktiskt )):

THE WALKING DEAD

 
Sitter här i chock efter att ha sett första avsnittet av säsong 7 på twd. Är så imponerad över skådespeleriet, de framförde tusen miljoner känslor och alltså det var verkligen ett emotionellt jobbigt avsnitt. Serier som lyckas såhär, W O W. Och Negan, jeez han är bra, riktigt bra. En har tyckt att alla andra bad guys i denna serie har varit brutala, lol inget emot Negan. Dock kan jag inte låta bli att se den där gulliga Denny Duquette som Jeffrey Dean Morgan spelade i greys anatomy, två HELT olika karaktärer om en säger så.

Enda sen avslutet av säsong 6 så har jag gissat på att det var antingen Glenn eller Abraham som blev ihjälslagen av Negan. Och nu när en först fick se i detta avsnitt att han valde Abraham trodde jag ju att Glenn var safe, men nope det var en luring ))): other than that så var det ett jävligt bra avsnitt, ser fram emot att få se Carol och hur allt annat kommer gå!
 
 
Detta var jag under avsnittet tho:
 
 

 
 
 
 
 
 

 
 
 

YESTERDAY'S SHOPPING

Seriously, i think i have an addiction... Igår köpte jag shower gel med kokosolja i och bodylotion som doftar kokos, funderade på att köpa balsam som doftade kokos också lol. Har dessutom redan revlons schampo som doftar kokos och leave in balsam spray som doftar kokos, så nu framöver kommer hela jag lukta kokos. Klagar inte. Oh well karamell, smakade även marabou filled med oreo för första gången och det var delicious. Blev jätteförvånad när jag tog en bit och upptäckte att det är en jävla oreo kaka emellan???? Vilken surprise. Men ah den får 11/10, så J Ä V L A god.