UPPE TIDIGT

GODMORGON KAMRATER!
Igår när jag kom hem så packade vi och körde möbler och lådor in till lägenheten i stan hela kvällen, så när jag väl hade tid att blogga så va jag trött som ett as och somnade nästan direkt när jag la ner huvudet på kudden. Idag blir det att köra ännu mera möbler och grejer, jag tror vi ska köra allt det sista idag. Så jag vet inte när jag kommer kunna uppdatera igen, så vi hörs när vi hörs!
 

BORGHAMN HEJ

Nu har jag packat klart, käkat frulle och om ca 15 minuter ska jag gå till spårusvagnus och så bär det hemåt! Jag kanske uppdaterar ikväll om jag får tid till det, men annars så är ni iaf berädda på att det kanske inte kommer upp något mer! Vi hörs!
Oj oj, jag måste verkligen färga håret, fin utväxt och färgskiftningar lixx.

VILL HA

 
Hittade den här bilden på tumblr(förstås!) och jag blev helt förälskad i tröjan! Hur snygg liksom?! Om någon av mina älskade läsare skulle hitta denna någonstans och sen säga till mig vart så kommer jag bjuda alla på kakor! Deal?
 

MY CHEMICAL ROMANCE

MORNIN' PEEPS!
Idag är jag uppe tidigt, vill hinna med en del saker inna det blir mörkt. Har tänkt städa rummet, sitta ute i solen, rita, tvätta, ppåbörja packning och fota lite eftersom att jag ska lämna tillbaks kameran imorgon wäää :'( Lol, kommer inte vara lika kul att blogga utan syrrans kamera :(( Vill ha en systemkamera så himla gärna! Jag ska börja spara till en systemkamera, kommer ta lång tid, men jag vill ha en och jag vet med säkerhet att jag inte kommer få en.

Tänkte att vi kunde börja dagen med att spela en MCR låt, dem splittrades ju häromdagen <///3 Blev så jädra ledsen, varför ska band splittras för?! :c Så nu får ni ta och lyssna på en av deras sjukt bra låtar, hade den på repeat hela kvällen igår. Gerard Way är såå himla snygg och jag vill ha hans jacka :3
 
 
 
EDIT: Jag tror nog att jag glömde nämna att vi är lediga nu, påsklov wohoo! :D

RITAR LITE

 
Här är då hunden som jag ritat. Den blev inte så jättelik fotot som jag ritade av(vet inte om jag får lägga upp bilden på hunden och gör inte det utan att fråga), men annars är jag rätt så nöjd! Första gången som jag ritar både hund och päls, så det blev jag rätt nöjd med. Tassarna och nosen blev jag mest nöjd med!
 

SNÄLLA MOMLIN

Hahah det känns som att jag varit ovanligt snäll på senaste tiden, men jag kan bara komma på 2 ovanligt snälla saker jag gjort. Igår satt jag och letade fram alla engelska glosor vi haft till en klasskompis och så skrev jag alla dem till henne på fb, snäääällt right? :3 Och nyss följde jag med Maja in till stan för att hon skulle slippa åka ensam in till stan. Och så skulle jag egentligen ha hoppat av inne i stan för att jag skulle handla lite saker, men lättövertalade som jag va så följde jag med Maja till bussen och stod och väntade med henne, dessutom så bärde jag hennes aaastunga väska från boendet! Borde få pris för snällaste kompisen!
 
Detta ska jag roa mig med en kväll som denna :3 Bild på hunden som jag ritat kommer snart!
 
 
 

PARKER TRAKTOR MED SLÄP

WIIIIHHH! Vet ni hur glad man blir när man lyckas parkera en traktor med en stor jävla kärra bakom på typ 5 minuter?! Och man skulle baka in den i "garaget" också, vilket bestod av 2 plastkonor. Första gången jag testade idag så tog det typ 15-20 minuter innan jag lyckades få in vagnen mellan konorna, men det va snett så in i helvete. Snacka om att jag blev arg och sur på traktorn! Och så tog jag och Mattias(som jag körde ihop med) och ställde konorna så att "garaget" va direkt vid vägkanten så att det blev en skarp kurva att baka, och vet ni?! Då lyckades jag baka in helt rakt och perfektFEM MINUTER!!! WUUUAAAHIII!!
Jag står och ser till så att traktorn hamnar rakt så att dragkroken hamnar bra, dukti! Varmt va det ute idag också, WOOHOO!

CHILLI DILLIH PÅ MITT ROOM

Godkväll kamrater, eller snarare godnatt. Jag tänker inte börja med att be om ursäkt för den dåliga uppdateringen, för jag prioriterade bort bloggen idag. Jag ville hellre bli klar med min klasskompis hund som jag ritat på, och nu är den äntligen klar! :D Sitter och finslipar skuggor och så nu bara, hoppas att den blev så bra att han vill ha den nu då :3 Tyvärr får ni ingen bild på den nu, utan ni får allt vänta tills imorn! ;)
 
Vet ni?! Igårkväll va jag, Maja och Malin på mitt rum för första gången! :D Alla vill jämnt va på malins rum för att hon har en lurvig matta som man kan sitta på :c Men igår äntligen så va vi på mitt rum, så himla glad blev jag :'3 Vi körde Upp till bevis, ett sällskapsspel. Sjukt kul va det!

Blev några bilder med systemisen också. och vi börjar med en efterbliven bild på mig, men den bjuder jag på!
Och så avslutar vi med en bild när Maja och Malin kör "kropp mot kropp"-momentet. Jag har många fler roligare bilder, men jag fick inte lägga ut dem :(
 

BRA CITAT HALLÅÅÅ


VATTEN

Vet ni vad jag finner så himla fint eller? Jo vatten. Speciellt filmer/gifsar på vatten som rör sig så fridfullt. Låter kanske knäppt, men det är helt magiskt! Kan sitta och stirra på en gif av vatten i evigheter, det är så förtrollande! Sen så är dem ännu mer förtrollande om det är delfiner med :3 Älskar hur dem rör sig i vattnet och hur det formar sig efter deras kropp. HAHAH ni måste tycka att jag är knäpp!Om ni inte håller med mig så kommer ni göra det efter att ha tittat på dem här gifsarna :3

 

OUTFIT HEJ

MORNIN' FOLKS!
Den här veckan går vi bara tre dagar, sen är det looov! :D Plus att vi har APL-vecka, folk ska snacka om praktiken och massa vad jag fattat. Så vi har inte något vanligt schema, WOHOO! Idag är det himla soligt ute(GILLAS STARKT) och snön håller på att smälta bort för femtioelfte gången, om det kommer mer snö igen så tänker jag strejka mot allt och bara ligga i min säng och skylla allt på skolan, låter som en bra plan tycker jag :)

En ofokuserad outfitbild, YES! Nejmen, fokusen råkade bli liite fel och jag orkade inte ta om bilden. Tröjan köpte jag på Carlings, linnet köpte jag på en Atmosfear-spelning och jeansen köpte jag i en affär som jag inte minns namnet på. WOOOO, min första outfitbild-text!

VOVVE

Jag har då spenderat kvällen med ett papper, 3 olika pennor och ett sönderklippt sudd. Igårkväll skrev jag på fb och frågade vad dem tyckte att jag skulle rita för jag hade absolut inget att göra och visste inte vad jag ville rita. Jag fick ett par förslag som jag har tänkt genomföra inom en snar framtid. Och så fick jag en fråga av en kille i klassen om jag kunde rita hans hund, jag har aldrig förr ritat en hund så jag tänkte varför inte. Och detta är något av det svåraste jag gjort, vinklarna blev fel tusen gånger och jag har suddat och gjort om hur mycket som helst! Pälsen kommer bli det svåraste, har aldrig gjort päls förut så det ska bli kul! Så nu framöver kommer bilder komma upp på det folk föreslog, om det blir bra vill säga :3
 
 

ZOONOS HEJ

Yo bro's! Imorse låg jag kvar i sängen till 12, kollade på LOL och käkade frulle. Så skönt, dock fick jag lite ångest över att dagen snart skulle vara över om jag låg kvar allt för länge. Så jag gick upp så fort filmen va slut och nu sitter jag och skriver klart mitt zoonos-arbete, ska bara skriva om smittskydd sen är jag äntligen klar! :D Vill bara bli klar så jag kan fortsätta rita,började nämligen rita på en bild inatt när jag inte hade något att göra. Berättar mer om den sen och så kanske ni kan få en sneakpeek! ;)
 
Wihi, gjorde för första gången en inbakad fläta, på mig själv också! :3 Syns dock inte på bilden..Sen har jag även kommit på hur man har fotoutlösare på kameran! Wohoo! :D
 
 
 
 
 
 

SNYGGING

Jag orkar inte, igår när jag scrollade runt på tumblr kom det upp massvis bilder på Josh Hutcherson. OCH HAN ÄR SÅ JÄDRANS SNYGG! Han är verkligen den snyggaste killen på jorden. Sååå himla snygg och söt och allt det där jshfugDSdsORkfjnfl! Håller ni inte med eller?! Titta bara på det där leendet, så fiint. Och ögonen, jag drunknar nästan i dom! :'3
Wow, jag lyckades få alla bilder i samma storlek!
 

JORDENS TIMME

Earth hour och jag är ensam så jag fuskar lite med att släcka allt och ha på datorn :3 Gjorde det lite mysigt med tända ljus och en massa godis, ni vill inte ens veta hur mycket godis det är och vad det kosta. Jag är så svag för godis, bara plockar och plockar och vips så är det föör mycket :c Någon mer som har samma problem??
 

MUSIK<3


STRETCHIN MY EAR

Töjde upp örat ett par millimeter häromdagen, så nu är jag på 6 mm. Räknar med att i alla fall töja upp till 10mm :3 Men sjukt vad ont det gör när man töjer och äckligt är det också :s Varar och shit, längtar tills ja är klar så jag slipper lida, hahah xD Nu ska jag iväg till ICA MAXI med Manda och Maja och handla och köpa massa godis! :D
 
Kör på tofs idag eftersom att det gör så ont när håret fastnar i töjen ^^

ZOO I MALINS RUM

MORNIN' PEEPS!
Jag vaknade klockan 9 och kunde inte somna om, så jag gick upp och satte på datorn för att upptäcka att internet inte fungerade, då blev jag ledsen :'( Så jag satt och redigerade bilder här i min tystnad i typ en timma, sen kom internet helt plötsligt tillbaka! :D
 
Hur som helst så va det inte det jag skulle skriva om, utan om igårkväll! Delfi kom hit framåt 6-7 på kvällen, saknat han himla mycket så det va skojigt! Sen senare kom 3 kompisar till Delfi och hängde med oss också. Dock så dissade 2 av dom oss rätt tidigt. Vi satt iaf på Malins rum(hon är inte här men vi får låna hennes rum för det är mysigare) och pratade massor och så blev vi sugna på glass så vi gick och köpte glass och läsk. Höll på att frysa ihjäl ute, sviiinkallt! Sen kom Malte och joinade oss en stund, jag skulle ta en bild på han till hans CV så efter att det va gjort stack han igen. Sen satt vi alla och tittade på American Pie och småpratade lite :3 Mysi mysi!
 
Jag lyckade ta några bilder på mina fina vänner igårkväll också :3
Delfinbror :3
Mandapandavän :3
Maltebror :3
Majapiraya ville icke va med på bild :(
DelfistigervänCasper och Delfin själv :3
 
 
 

GLAAD CHEEY

Om ni undar varför jag varit lite frånvarande nu i ett par dagar så är det för att jag skrivit på ett rätt så stort arbete som skulle varit inne i onsdags men som jag inte hunnit klart med. Så jag har suttit och försökt göra klart det i ett par kvällar nu, men har så svårt att komma igång så det har tagit dubbelt så lång tid som det egentligen borde ha tagit. Och igår när jag väl kom igång och satt och skrev som bara den och nästan var klar så vips så hade jag inte något internet längre. Hade helt glömt bort att internet stängs av på torsdagskvällar :c

WELL HELLO THERE

MORNIN' PEEPS!
Nu ska jag bort till köket och käka lite frullis i form av yoghurt och smörgås med ost :3 Sen bär det av till skolan för matte, engelska och en lång föreläsning på Kolmården om skelett! Wihoo, taggad taggad ju!
Älskar mornar när allt går som man vill, håret knasade sig inte och det tog bara 15 minuter för mig att sminka mig! 

SKOLDIS OCH ÖDLIS

GOD EFTERMIDDAG KOMPISAR!
Idag i skolan hade vi HLR fram till lunch, rätt så roligt då vi (5 pers) fick lägga våran 2 meter långa lärare i framstupa sidoläge, inte det lättaste x) Sen fick vi göra kompressioner och mun-mot-mun-metoden på miniAnne(som mer ser ut som en man, borde heta miniLars). Efter lunch hade min grupp hand om reptilrummet, vi fick endast städa idag. Men det är roligt det med, lite spännande att ha ormar/ödlor/sköldpaddor runt omkring sig när man klättrar omkring där i terrariet :3
Sköldpaddan på bilden hatar mig, jag lyfte upp den och då såg den ut sådär. Jättearg :( Och leopardgeckon ville inte vara still och en orm jag tog upp såg också arg ut, jag blev lite rädd då :( 
 

BRAIG KOMPIS

Ska ge mig ut i snöovädret för att vara en snel kompis och möta Maja vid stationen! Och så ska vi handla lite innan vi drar hem till älskade värmen inomhus. Det är vid sådana här väder som man bara vill gosa ner sig inomhus under ett gosigt täcke i en nybäddad säng med en bra film och varm choklad och möjligtvis lite godis. Men NÄ! Ska vara den bästa kompis man kan ha och möta Maja :D
 
 

MATTE = JSDsuLRJufCÖVSPAOr

Matte har aldrig varit min starka sida, jag hade typ G- i slutet av nian. Första provet jag hade i ettan fick jag B på, vilket motsvarar MVG-(om jag har fattat det här nya systemet rätt??), sen har jag fått riktigt starka C:n på resten av matteproven, vilket alltså är VG. Jag fattar inte alls hur jag kan få så bra betyg helt plötsligt, jag menar, jag är ju inte ett dugg bra på matte. Och min lärare sa att om jag gjorde bra ifrån mig på dem två sista proven som är kvar så kommer jag få B på hela kursen!! Det är ju helt sinnes, gå från att ha G- till MVG-, vad hände liksom?!
Hittade en bild som beskriver mig exakt!
Någon mer som känner igen sig?

DET SNÖAR SKITMYCKET

KAN DET SLUTA SNÖA NÅGONGÅNG ELLER?! Vaknar, drar upp persiennerna och får se att det snöar skitmycket och skitstora snöflingor också. 15 kilo snö till som Maja uttryckte sig häromdagen. Dock så skulle man ju kunna utnyttja snön och ha snökrig :3 Nu ska jag äta en knäckismackis och sen dra till skolis!
 

SKJORTI SKJORTI

Well, jag lovade att fixa bilder på skjortan jag fixade till igår. Så jag har tagit ett par bilder, inte dom bästa. Blev några spegel-bilder eftersom att jag inte kommit på hur man använder utlösaren på rätt sätt.
 
Det jag gjort med den är alltså att jag har klippt av armarna och fransat till dem lite och så sprättade jag även bort ett par fickor som fanns på framsida, jag tyckte dem va fula så dem åkte bort! Jag hade bara skjorta med ett linne under idag, men man kan även ha en tröja under, det blev också sniggt. Sen så är även luvan avtagbar, himla bra! Färgen på skjortan blev inte rättvis på bilderna, men den är lila som på andra bilden! :3

ÄRO SUPERO NÖJDO MED DEN!

SNEAK PEEK


FLYTTAR JUU

GODKVÄLLIS!
Jag är just nu på rummet i norris, kom hem för cirkus en timma sen. Det va sista gången som jag åkte hemifrån Borghamn, nästa gång som jag åker hem så är det Vadstena som gäller! Spännande, har ej sett lägenheten än heller :3 Men lägenheten låter toppen, ska bli skojigt! Det sista jag gjorde innan jag åkte hemifrån var att skruva isär sängen, så det är himla tomt i mitt rum där hemma nu. Ser helknasigt ut! Idag så har jag även hunnit klippa och göra i ordning en förliten skjorta som jag inte ville slänga. Slänger upp bilder på den imorgon när det är ljust ute, blev faktiskt himla nöjd med den! :3 Nu ska jag duscha och sen blir det sängen, blir så sjukt trött av att resa!
Mitt hår ser bra ut på den här bilden, vi kan låtsas att jag tog bilden idag :)
 

KRÄFTSKIVA

GODMORGON KAMRATER!
Igår hade jag en himla mysig dag med familjen. Jag och Syster Tina packade det sista i rummet och så började vi måla en lite bokhylla svart. Sen hade vi en liten minikräftskiva såhär mitt i mars :3 Och så satt vi kvar och pratade hela kvällen, mysimysi!
I helgen har jag traskat omkring i mitt mycket bekvämma Atmosfear-linne och svarta jeans :3

GREEN


BIRMINGHAM

GISSA VART JAG ÄR NÅGONSTANS?! Jag är inte i Norrköping längre.. så vart kan jag vara dåå?? Jamen det är klart att jag är hem hemma! Brra du som gissade det, du ska få en kaka sen! :3 Ja, jag är alltså hemma i Borghamn, kom hem för 4 timmar sen. Är så himla härligt att få vara hemma igen, den här gången har jag faktiskt saknat familjen lite nu dom senaste dagarna. Fast det kan nog bero på mitt tal som jag höll idag, det fick mig att tänka på dom och sakna dom :c Mitt tal gick förresten jättebra, blev så himla nöjd! :D Pratade helt fritt knappt utan att kolla på min fusklapp :3
Nu ska jag ta och krypa till kojs, natti natti!
En av alla bilder jag hade med i powerpointen :3
 

PIERCE THE VEIL

Godmorgon och sorry för att jag inte hann göra något inlägg igår. Men så fort jag kom hem satt jag och fixade med mitt tal jag ska hålla nu på morgonen, ska prata om min familj och om hur dom gör mig glad :3 Sen efter det gjorde jag ett gammalt engelskt nationellt prov, jag va så upptagen igår att jag glömde min tvätt-tid :( Nu ska jag snart gå och käka frulle, ensam som vanligt skulle jag gissa. Malin och Maja försover sig alltid x(
Såhär kommer jag vandra omkring idag :)

TRAKTORKORT YEAH

GODDAGENS KAMRATER!
Idag hela förmiddagen har min tredjedel av klassen varit ute och åkt liten buss och haft praktisk teori lektion för AM-kortet(traktor-kort, men det låter supertöntigt ju, haha!). Och det va himla lärorikt, lärde mig mer på den tiden än all tid jag spenderat på att läsa körkortsboken. Dessutom älskar jag att åka bil så det va mysigt :3 Efter lunch hade vi ett arbete om zoonoser(sjukdomar som sprids mellan djur och människor) som vi skulle fortsätta med och då fick man gå hem om man ville, vilket jag gjorde. Så jag va hemma redan 12.45!
Satte på mig mysisar så fort jag kom hem, weee!
 

SNÖHELVETE

 
 

JAG ÄR STOLT

Well, jag la ut bilden som jag ritade till mamma igår på fb. Kunde inte låta bli, när jag ritat något så vill jag bara visa alla på direkten vad jag ritat! Haha, jag vet inte varför. Vill väl kanske visa folk att jag faktiskt är bra på något. Ja, man får tycka att man själv är bra på något och nej jag vill inte skryta! Jag är bara lite stolt över att jag faktiskt kan något. Och det tycker jag att ni också ska vara över det ni är bra på. Man ska ta varje tilfälle man kan till att vara stolt, för det känns bra, att vara stolt över sig själv! Sen vill jag visa folk vad jag lagt ner tid och tålamod på. Det är precis som att endel kan sjunga och då spelar in det och lägger ut det på youtube.
Jag vill precis som dom, att folk ska se vad jag kan!
Första gången som jag gör en så verklighetstrogen människa och jag blev skitnöjd med håret! Dock så blev jag lite mindre nöjd med vingarna, men skitsamma, första gången så jag är ändå rätt så nöjd med resultatet!

HAHAH BÄST

HAHAH detta hände precis! Älskar den lilla kon, så himla söt :3 Och mycket mer roligare än att det skulle vara en tom grå ruta som det står error i eller liknande!

MOMLIN ÄR DUKTI

Godkväll kompisar!
Vet ni hur duktig jag varit idag? Det jag brukar äta för att jag är så lat och inte kan lägga så mycket pengar på just mat är pasta med köttbullar/falukorv, Panpizza, nudlar, pyttipanna och ibland pommes och något gott. Men idag gjorde jag faktiskt pannkakor! :D Blev sjukt mätt, men såå gott va det! Det är nu ni ska ge mig beröm för att ha varit så duktig hallåå! Och nu ska jag vara ännu mera duktig och skriva klart mitt tal jag ska hålla imorgon!
 

POSITIVE


SOLEN SKINER IDAG MED

Det blev aldrig att jag gick ut igår, utan jag fastnade med min "skrapbild" och sen började jag rita. Så jag satt hela dagen och va kreativ. Sen på kvällen gick jag in till Maja och så kollade vi på melodifestivalen, tyckte att hel fel vann, Robin kommer ju inte ha en chans i eurovision. Snart ska jag gå och käka frulle och sen tänkte jag försöka göra klart teckningen jag började på igår och sen ikväll måste jag plugga till akvaristik provet och skriva mitt tal jag ska ha i svenskan.
 Detta är skrapbilden, man använder en kniv och så skrapar man fram det silvriga. Låter hur enkelt som helst, men det är sjukt svårt. Kniven drar åt fel håll eller för mycket och ibland råkade jag trycka för hårt så det silvriga också låstnade. Teckningen jag håller på med vet jag inte om jag vill visa än, för den är till mamma som tack för pennorna jag fick. Så jag vill ju liksom inte riskera att hon ser den här :)

HEJJA MALIN

MORNIN' 
Solen skiner för fullt här, blir nog att gå ut en sväng med Maja sen :) Tycker jag har blivit himla duktig som går upp skapligt på helgerna, gick upp vid 9 idag *klapp på huvudet* :3 Om Maja inte vaknar snart så att vi kan gå och käka frulle så äter jag snart upp mitt godis, och det skulle inte vara så smart. Alltså jag är på superglatt humör idag, eller det brukar jag ju vara, men ännu mera gladare än vanligt! c:
En bild på mitt godis bara för att läska er såhär på förmiddagen.
Jag gillar att efter att jag klippte lugg så ser mitt hår oftast bra ut när jag vaknar, eller alltså jag behöver inte anstränga mig alls mycket när jag ska fixa det. Detta är en nyvaken bild och jag har inte ens borstat håret!
Något som jag inte gillar är mina knän, det är mitt största komplex. Vågar knappt använda shorts på sommaren, använder alltid shorts som slutar straxt under eller mitt på knäna. Det är för att jag tycker att dom är så himla fula. Men denna sommar har jag som mål att våga använda korta shorts, som slutar över knäna! 

NU JAG SKA SOVA SKITEN UR MIG

Godkväller, här kommer mina anledningar till varför jag ej hunnit blogga fören nu:
Jag höll på med ett inlägg igårkväll och skulle publicera det, men så precis då försvann internet(på torsdagar stängs internet av klockan 23.00) oturligt nog :c Idag efter skolan hann jag inte för att min äckel skoladator inte vill starta sig. Den funkade utmmärkt på sista lektionen, men så kom jag hem och skulle starta den och då ville den inte helt plötsligt. Så jag fick starta min egna dator som jag inte använt på ett tag så jag va tvungen att uppdatera massa saker så det tog en massa tid. Och sen så drog jag och Maja till stan och handlade och köpte godis och sen har vi kollat film och bara legat och degat inne på Majas rum. Jag somnade på Majas golv, så trött är jag x3

Supersöta pandor jag hittade på tumblr :3

WOHOO PAKET!

Wihoo, vet ni?! Igår fick jag paket på posten. Första gången evuur, blev så glad eftersom att jag älskar att få paket! Paketet innehöll två superfina blyertspennor med en mjukhet på 5B och chokladkex(som va supergoda!) och det va från min älskade mamma :3  Så himla glad jag blev, hade helt glömt att sist jag va hemma hade hon sagt att hon skulle skicka fina pennor till mig så att jag kunde göra mer avancerade bilder. Ville testa dom på dirren när jag fick dom, men precis då skulle jag och polarna iväg och käka pizza :3
Men ikväll har jag tänkt sätta mig och rita lite, har tonvis av inspiration och idéer!
TACK TACK TACK MAMMA, ÄLSKAR DIG! DU ÄR BÄST!!<333

LIVET SUGER, SKAFFA EN HJÄLM

VARNING FÖR SPOILING AV VAMPIRE DIARIES, LÄS/TITTA PÅ EGEN RISK!
 
När jag och Maja kollade på Vampire diaries förra helgen så sa Damon något mycket konstigt. Det va så random och knasigt att vi dog av skratt! Och nu har jag faktiskt tagit mig tid att leta upp den scenen och det va inte det lättaste kan jag säga. Men jag tyckte det va så hysteriskt roligt och något som är så rolig kan jag ju inte låta er gå miste om! Om ni inte orkar kolla på hela så kollar ni vid exakt 2:01, där säger han det roliga.
 
 
Nu hoppas jag att ni kollat på klippet, eller i alla fall just vid 2:01. Liksom "Life Sucks, get a helmet", varför säger han något så knasigt? Det är så knäppt och random och jag fattar inte varför. Men jag tänkte att det kanske betydde något; Livet suger, skaffa en hjälm. Men nej, jag kunde inte komma på något som det kunde betyda. Kanske ni vet vad det kan menas med att säga så; livet suger, skaffa en hjälm?
 
Förlåt om jag har dålig humor, men jag har tydligen det enligt alla jag umgås med </3 Men jag hoppas i alla fall att ni tyckte det va liite roligt? :3
 
 
 
 

CASH FLOW

Weew imorgon kommer jag vara 249 kronor rikare! En kille i klassen va nämligen intresserad av min elefantbild som jag ritade för ett tag sen, men jag visste inte om jag ville sälja den eller inte. Men jag tänkte att vafan, den kommer ju ändå bara att ligga i min bildmapp och vara till ingen nytta lixx. Vad han ska göra med bilden vet jag inte, men vad jag ska göra med pengarna vet jag! Dom åker raka vägen ner i mitt sparspöke till Bråvalla! :D
 

Här är elafantisen för er som kanske missat, ritat på ett A4 med vanlig blyerts och en ganska mjuk blyerts, 6B.
Och det där är mina sparspöken, sparar till en Bråvalla-biljett i den vita :3
 

SJUKELI SJUK

När jag vaknade imorse va gårdagens huvudvärk dubbelt så smärtsam och eftersom att jag inte har några värktabletter så bestämde jag mig att stanna hemma idag. Det behövdes verkligen, att få sova ut och bara inte göra någonting. För det är så stressigt just nu att man inte hinner ta det lugnt och hämta andan, så mycket plugg och grejer att tänka på. Men men, imorgon tar jag nya tag och hoppas på att huvudvärken är borta! :)
 
Bara för att bildlösa inlägg suger så får ni ett fin fint citat från min favoritperson, Austin Carlile ♥
 
Ojoj, jag tror min dator spökar. Medans jag fixa detta inlägg så börja datorn helt plötsligt att snacka tyska. Tysk reklam för att vara exakt. Liksom va? :s
 

DUMMA DUMMA

Godkväller kompisar!
Jag hade tänkt blogga när jag kom hem, men då va jag så äckligt trött och hade världens huvudvärk. Skulle mer än gärna velat sova på dirren när jag kom hem, men nej, hade massvis skolarbete att ta tag i och så har boendet installerat brandalarm i alla rum idag så mitt golv och en hylla va alldeles nerspånat av cement från väggen. Så städa va jag också tvungen att göra, vilket jag gjorde i förrgår ;_; Dumma dumma, kunde inte ens akta på mina tröjor som hängde på väggen precis under där dom borrade, så dom va också cementiga :c Utifrån det så har jag även hunnit med att gå till affären med mina polers och sen chilla vi på Malins rum tills nu :3
Natti natti kompisar!

BRAIGT VÄDER

ASSO FIFAN VA JAG ÄLSKAR DET HÄR VÄDRET! :DD Direkt efter att jag och Maja ätit frulle imorse så tog vi och satte oss ute i solen och fick i oss massvis med D-vitamin(eller va det är man får från solen??). Det va sjukt varmt och skönt, satt i bara linne och drog upp byxorna till knäna :3 Lyckades bli lite brunare, weew! :D Vi satt där och pratade och skrattade i ett par timmar tills solen försvann bort :c Men då tog jag och Maja och klädde på oss och gick ut på äventyr! Det finns en app till mobilen där man kan hitta kartor till gömda lådor/burkar som man ska leta upp, i burken ligger det en lapp där man skriver sitt namn och datum, vissa lådor ska man även lägga i saker. Det här går att köra över hela världen, sjukt roligt och fiffigt! Det fanns 3 burkar här i närheten, men vi hittade bara en, dom andra tror vi ligger under snön fortfarande :c Men burken vi hittade låg i ett dike rakt på snön, så jag trodde först inte att det va den, men det va det! Och den hade legat där sen 2011, fett coolt ju! Vi ska försöka hitta dom andra 2 när snön har smält :3
 

SLENDER MAN

Klockan är snart 5 på natten, eller morgonen, det beror på hur man ser det. Jag säger på natten när det är helg och på morgonen när det är i veckan :) I alla fall så har jag varit inne hos Maja hela dagen/kvällen/natten. Vi har pratat/flummat, sett på senaste vampire diaries avsnittet och gråtit som små barn(såå sjuukt sorgligt!), ätit godis och druckit fanta exotic, kollat på youtube, spelat Slenderman och skrikit halsen av oss(sjuukt läskigt, men vi vann faktiskt en bana, HA!), kollat på slenderman filmen(dock somnade jag, hur jag nu lyckades med det??) och så har vi bara varit allmänt flummiga och knasiga hela kvällen/natten :3
Nu tänkte jag faktiskt hoppa in i duschen, känner mig himla ofräsch :c
Det är roligt, jag lovar! :3

NECKBREAK YEAH

MORNIN'
Jag hade en helt awesome kväll/natt igår. Jag och mina polers drog på Neckbreak(en spelning med ett par band) framåt kvällen och kom lagom dit när det bandet vi tycker är bra spelade. Och det va sjukt bra live också! Dock så va resterande band som spelade inte så himla bra. Eller ett av dom andra banden hade en bra låt, den skulle varit awesome att släppa loss till om de inte va för att det va så lite folk där :( Men vi stod i alla fall nästan längst fram och diggade musikN! Sista bandet som skulle spela såg ut som ett gäng deathmetal snubbar. En av killarna såg ut som en stor vampyr(en icke snygg sådan), Maja och Manda blev rädda för han x3
 
Smart som jag va hade jag totalt glömt bort att äta när jag kom hem efter skolan eftersom att hag hade så mycket jag skulle hinna göra innan vi drog, så jag va rätt så döhungrig där framåt tio halv elva på kvällen. Dom andra va också hungriga så vi lämnade NB och drog till Donken. Där satt vi ett tag och pratade och hade himla skoj innan vi drog vidare hem till Maja där vi flummade lite och sen blev det tillslut att vi kollade på Björnbröder eftersom att jag aldrig hade sett den :3
 
 
Här har ni This Is Not A Game Of Who The Fuck Are You eller kort sagt TINAGOWTFAY. Det va den här låten vi ville släppa loss till, himla bra ju!
 
 
 
 

OCEANS

Igår när jag skulle sova va jag lite ledsen(vilket vi alla blir ibland) så jag kunde inte sova. Så efter att ha legat vaken i över en halvtimme och insett att jag inte skulle somna så gick jag upp och fixade te och kröp ner i sängen igen med datorn och en dokumenter. Ja ni läste rätt, en dokumentär. Den hette Oceans och handlade såklart om havet. Ni förstår att jag blir glad av att se på filmer som handlar om havet, speciellt när det är med delfiner och även späckhuggare och andra sådana fina djur! Kanske lite töntigt, men när man är ledsen och vill muntra upp sig själv så gör man väl det som funkar bäst för att bli glad igen! Jag messade även med bästaste Emmavännen där ett tag också, hon fick mig att tänka om och torka tårarna. Fina Emma, saknar henne så grymt mycket! :( Jag somnade någon gång mellan 2-3 inatt, men ändå har jag inte varit ett dugg trött idag, knasigt.
Har ni något speciellt ni brukar göra för att muntra upp er med när ni är ledsna?
Tre bilder ifrån filmen. Delfiner kommer alltid få mig att le :')