BADA BADA BADA

Nu håller jag på att packa och fixa till mig lite, för snart kommer Maja hem från praktiken och då ska hon, jag och Manda dra hem till Gustav med Casper och några fler tror jag, och så ska vi grilla, bada och tälta! Wihoo ska bli fett kul, första badet för i år. Jag älskar att bada, så jädrans kul :3 Vad ska ni göra en kväll som denna?
Jag igår, inte idag :3

PRAKTIKANT MALIN

Hellå hellå! Har lunch i en timme nu så passade på att sticka hem en stund innan vi ska börjar jobba igen. Idag började jag med att mata lamorna och kolla så att dem och kaninerna mådde bra. Sedan släppte jag ut och matade grisara, dem är så söta, man tar bara maten i skålarna och så går man ut till deras hage och dem springer fritt efter en :3 Och nu innan luch har jag och Andreas städat hos reptilerna, jag gjorde rent 5 terrarier! Och så började vi utfodra reptilerna, vi har gett alla olika ödlor mat i form av olika maskar, fett äckliga men så stolt att jag vågar ta i dem. Och så har jag mixat ananas och melon till pilgiftsgrodorna och ögonfransgeckon. Nu efter lunch ska vi utfodra sköldpaddorna och sedan ska vi göra rent hos illrarna och tvätta akvarier tror jag. Roligaste praktiken jag någonsin haft! :3
Hahaha men ååh, varför blev bilden så litN för? :c

BÄSTA PRAKTIKEN

 
Yees jag är tillbaka! Det blev två dagars bloggpaus, kunde inte hålla mig ifrån att blogga :3 Egentligen mådde jag mycket bättre redan igår, men kände att en till dag ifrån alla måsten och bara chilla och titta på tv-serier efter praktiken. Anledningen till min svacka va en massa personliga saker och på allt det så kom praktiken som knasade massor. Men nu har allt med praktiken löst sig och jag är nu på en annan praktikplats, där jag trivs som fisken i vattnet!
 
Jag är nu på skolans djurhus tillsammans med Maja, Mathilda och Andreas ifrån klassen. Jag började ju två dagar efter dem så just nu går jag lite efter dem och lär mig allt som dem fick en ordentlig genomgång på i måndags, men tycker att det går superbra ändå! Har än så länge fått städa hos fåglar, kaniner, reptiler och idag hos fiskar. Vi får även göra i ordning och mata de olika djuren, idag matade vi sköldpaddor, skäggagamer, blåtungad skink, pilgiftsgrodor och fåglarna! Och utöver det så gör vi morgon-och kvällsrutinerna. Himla skojigt :3 Kan knappt fatta att det redan gått en vecka, imorgon är det fredag liksom! 
 
Här är några av djuren från djurhuset :3
Har snott bilderna av Mandis :3

BLOGGPAUS

Jag skiter i att jag kommer förlora följare nu, men jag tänker faktist ta en bloggpaus på obestämd tid. För jag mår inte så himla bra just nu, orkar inte med någonting. Så vi syns nästa gång jag skriver, hejdå.

NERVOS_CHEY_96

GODKVÄLL FOLKET!
Har varit med familjen och firat morsdag hela dagen, det blev årets första grillning(mmmm såå gott) och så tiramisu till efterrätt :3 Sedan åkte jag hem till Norre vid 18.33 så nu är jag här och är så nervös att jag snart skiter på mig. Ska iväg på praktik imorn och jag ska åka buss och grejer som jag inte åkt förut och jag har inte ens ringt till min praktikplats, för jag hann inte förra veckan och sen glömde jag lappen med numret dit här när jag åkte hem till Vadstena så när jag kom hit till Norre så va det för sent att ringa :/ ÅHH kommer dö, tänk om dem är skittaskiga och inte alls snälla D: Tänk om jag tar fel buss och glömmer att hoppa av vid rätt hållplats, SHIIT ÄR SÅ NERVÖS, borde egentligen ligga och sova nu så jag orkar upp imorgon, meeen nej, jag ska hoppa in i duschen nu! Gondatt på er och lycka mig till D:
Instagramisbild

INSPO


VETERAN

HEJ HEJ!
Idag har det varit veterandag i Vadstena, så va ute och gick omkring med nästan hela familjen i Vadstena. Kollade på gamla bilar och båtar, loppisar, va inne i klostermuséet och sen käkade jag årets första kulglass, sååå gott! Och när vi satt där så kom ett flygplan och hade uppvisning, så coolt!
Nu ska jag ringa till min mentor och störa henne på en lördag såhär och se om vi kan få i ordning på min praktikplats, kråånglar massa :((
Ha en bra lördag!
Favorit i repris!

STOOOTS

HEY SOUL SISTER LALALALALA LALA LALALA, ehh hej!
Idag var sista dagen i skolan och den spenderades med klassen(hhahha omg no shit) ute på landet av norrköping någosntans. Vi åkte först till ett ställe där dem födde upp Bisonoxar och fick se massa av sådana och deras små kalvar :3 Lite funfact: Kolmårdens bisonoxar kommer inte ifrån amerika som dem säger, dem kommer ifrån den gården utanför Norrköping! Sedan åkte vi till en strutsfarm och kollade såklart på strutsar, dem hade massor med bebisar, så söta :3 Samma sak här, Strutsarna på Kolmården kommer inte ifrån Afrika som dem säger, utan ifrån den strutsgården xD Och efter att vii hade ätit drog vi vidare till nästa destination. Nämligen ett vildsvinshägn! Det kom inte fram några svin till stängslet så vi fick gå in och se om vi kunde få se på några, men nae, det gjorde vi inte :( Fett tråkigt, jag har alltid velat se ett vildsvin.
 
Efter våran resa så blev vi skjutsade till resecentrum och så åkte jag hem till Vadstena för första gången på 4 veckor. Så härligt att vara hemma med familjen igen, har saknat dem så himla mycket! :(
Så uppdateringen komme förmodligen inte vara den bästa i helgen eftersom att jag vill spendera så mycket tid med familjen som möjligt!
GODNAATT PEOPLE!
 
 

TIGERHÄGN

Här är alltså mitt och Majas tigerhägn. Vi va lite tidsoptimistiska så vi hann inte riktigt göra klart den, det ska vara massa mera detaljer och berg och växter och grejer. Men nu ser den ut såhär. Vet inte riktigt vad jag ska göra med den, la ju ner massa tid på att rita den, så vill inte bara slänga bort den :/
 

PULL THE TRIGGER BITCH

MORNIN'
Har håltimme nu så passade på att gå hem och sminka och fixa mig eftersom att jag gick upp vid 8 så hade bara 10 minuter på mig att bli klar. Vi hade avslutningsmys på matten nu på morgonen, vi fick glass, cookies med smarties i, bullar, choklad och saft. Bättre frukost kan man inte få :3 Nu ska jag snart gå och käka och sedan blir det att kolla på den årliga fotbollsturneringen mellan massa med naturbruksgymnasier. Några i klassen ska vara med och flera kompisar, så vi ska hejja på dem!
Eftersom att vi inte börjar fören 12.30 och matten slutade vid 10 så har jag fett med tid så hann knäppa ett par bilder med :3

ONT I RYGGEN AZZ

GODKVÄLL KAMRATER!
Idag hade jag röjning hela förmiddagen, körde med en trimmer fast det va en såg istället för en tråd där nere. Det sög, för jag fick så jävla ont i ryggen och blev blöt enda upp till låren v_v Plus att jag lyckades få träden som jag sågade ner över mig hela tiden och jag fastnade med maskinen överallt. Sämst på att röja alltså.
Sen efter lunchen redovisade vi våra hägn. Jag och Maja redovisade vårat tigerhägn, vi hade inte läst på eller något så vi improviserade hela skiten, men det gick superbra ändå! :D Och eftersom det va sista lektionen i djurspecialisering innan sommarlovet så fick vi fika också :3
 
Anledningen till att jag inte bloggat idag är för att efter skolan gick vi till Malin och låg inne hos henne och kollade på tv och sov till 18, sen gick vi och åt och så satt vi där och pratade till 22. Himla mysigt va det :3
 
Såhär såg det ut på mitt rum igår när jag låg långt in på natten och ritade hägnet :3 Ni får bild på hägnet imorgon!

DÅLIG DAG

QkRsdihDkVLxRidhfeEhqkis aaaaaas jag orkar inte, failade traktorprovet IGEN v_v Fick 45 och man skulle ha 52 för att bli godkänd.. Hahha Malin min polare fick 51, snacka om att hon blev arg x3 Och nu har jag haft mitt sista matteprov i skolan någonsin, wooohooooo! Rätt så najs. Dock satt vi i 3 timmar och skrev nationella, inte så kul, det va megasvårt. Och nu har jag slutat, weee.
 
Imorse när jag satt vid datorn började det åska som bara den. Sket nästan på mig, trodde datorn skulle skjuta blixtrar på mig. Sen blev det strömavbrott i 3 sekunder. Blixtrade och dundrade på samma gång, fedt läskigt. En blixt hade tydligen slagit ner i en spårvagn så den slutade fungera(hahah noo shit, slutade den fungera!), creepy.
 
Detta har varit sämsta dagen evuur, failade traktorprovet, åskat som bara den+ööösregn, matteprov som gick åt helvete, lärare  som varit fett irriterande, sov dåligt inatt så jag är trött idag och somnade nästan när vi skrev proven och on top of allt det här så har jag mensvärk. Skjut mig snälla.
Tog bilden för 3 sekunder sen så idag är det icke någon gammal bild.

DELPHINIDAE

Sooorry men det arga inlägget kommer nog inte upp idag! Har inte hunnit skriva det och nu måste jag duscha och plugga lite snabbt till traktorprovet, nu måste det banne mig vara tredje gången gillt annars blir jag pissarg. Ni får hålla tummarna för mig imorgon!
 
Men tänkte att ni i alla fall ska få se en video som är inom samma område av det arga inlägget som kanske kommer upp imorgon. Den här handlar om varför det är fel med delfiner i fångenskap. För er som inte känner mig så är jag väldigt intresserad av delfiner, ja nu tänker ni säkert "aah men vem är inte det?? alla tycker väl om delfiner?". Men jag tycker inte bara om dem för att dem är så söta och häftiga, utan jag är verkligen intresserad av hur de funkar, lever osv osv. Sen att jag är besatt av dem och både mitt rum i norrköping och det hemma är fyllt av delfiner ska jag väl inte nämna.. Jag har varit intresserad av delfiner enda sen jag va en liten plutt, kanske 5-6 år och jag är fortfarande lika intresserad.
 
Den här videon då, den handlar som sagt om varför det är fel med delfiner i fångenskap. I videon räknar dem upp flera anledningar och jag är säker på att minst hälften av er inte visste om det som sägs i videon.
 
När ni sett den här så tänker ni säkert direkt på Kolmården, för där har dem ju delfiner. Men skillnade mellan Kolmårdens delfiner och andra delfiner på andra parker är att Kolmårdens delfiner är födda i parken. Kolmården samarbetar med ett par andra delfinarier i europa där dem endast har delfiner födda i parken, så dem förstör inte familjer ute i det vilda. Det enda negativa med kolmårdens delfinarie är att delfiner i det vilda simmar flera kilometer per dag, det kan dem inte göra i fångenskap och sen att dem inte har någon naturlig miljö alls, fula väggar som omringar dem bara.
 
Den här videon är framst riktad till er som är ovetande, jag tycker det är viktigt att man vet om detta så att när man till exempel ska besöka Sea World är medveten om att delfinerna där är deprimerade och ständigt lider av att ha slitits ifrån sin familj som liten. Tänk på det, då kanske ni inte besöker den parken någon mer gång. Sen finns det en rad andra anledningar till varför det är fel med delfiner i fångenskap, men det tänker jag inte ta upp nu.
 
Jag hoppas ni nu tänker på detta och förstår. Jag vill inte att ni som jag ska vara emot delfiner i fångenskap, jag vill bara dela med mig av fakta, för det är vad det är, sann fakta.
 
 

SOMMARLOV?

GODDAGENS!
Sista veckan i skolan nurå, sen är det tre veckors praktik och sedan S O M M A R L O V. Lol, jag vill inte ens ha sommarlov :c Eller jo jag vill ha sommarlov, men jag vill fortsätta att bo i Norrköping med mina polare på sommaren med. Men då måste vi flytta hem, det suger :( Klart det ska bli awesome att få komma hem och va med familjen, har saknat dem så himla mycket nu på senaste tiden, men eftersom att jag inte har något sommarjobb så kommer jag inte ha något speciellt att göra när alla andra jobbar :/
 
Den här dagen har kännts som att den varit superlång. Ändå har vi sovmorgon till 10 och bara 2 lektioner och slutar 15.50, knas! Plus att vi nästan bara kollade på film idag, så det va ju ändå fett chill. En film om tigrar och vad som hotar dem och en film om krokodiler och sköldpaddor :3 Den ena kursen heter Djurspecialisering och den andra heter Tropiska djur och tropisk anläggning. Superroliga kurser :3
Känner mig fett ofräsh idag så ni får ingen ny bild.
 

BE PREPARED

Ojoj, blir visst lite sent nu vaa. Men satt faktiskt och kollade på hockeyn med Maja förut. Första gången i hela mitt liv som jag kollar på en match av någon sport alls, helt sinnes. Men jag är helt enkelt inte intresserad av sporter. Men måste faktiskt erkänna att det va roligt att kolla på hockey! Man blev ju helt inne i det och vi satt och skrek som galningar när dem gjorde mål. Nästan så att vi överröstade hockeykillarna på övervåningen.. fast bara nästan. Sen hade vi ju en favorit i laget också, söta lilla Loui :3 Såå GRATTIS PÅ ER POJKAR, det förtjänade ni! 
 
Egentligen skulle jag ställt mig i duschen så fort jag kom till mitt rum igen och sen hoppat i säng, men så skulle jag bara kolla fäjsbok lite snabbt och fick då läsa en artikel, som ledde till en video. Så imorgon får ni vara berädda på ett fett argt inlägg om det jag läste/såg. Kommer nog vara mitt argaste inlägg i hela mitt bloggliv någonsin. Så be prepared, arga Momlin is comin'
Visst är jag duktig, gjorde den där själv. *stolt*
 
oså GRATTIS GRABBAR. Tvillingarna Sedin och Loui gjorde ett jävligt bra jobb!
 
 

HEROES UND NUDLEES

Hahaha har så svårt att slita mig från Heroes, men det är ju så spännande hela tiden!! Hag suttit och kollat på över en hel säsong idag, är inne på sista säsongen buhu :'( MEN! Så fort jag gjort det här inlägget ska jag fortsätta där jag slutade igår med tigerhägnet :3 Ni får bild på det snart, lovaar!

PIGGELIN

Usch, det är typ äckligt varmt idag. Inte solvarmt, utan mer kvavt varmt. Fett jobbigt, duschade igår och känner mig lika ofräsch nu igen. Vill ha glass, piggelin för att vara ganska så exakt.
Inatt kröp jag ner i sängen med datorn och kollade på Heroes, men efter en kvart somnade jag. Och imorse vaknade jag precis så att jag hann få tag i datorn innan den krashade ner i golvet. Liksom, om jag vaknat 2 sekunder senare hade datorn legat på golvet. Turen där alltså. Eller tur i oturen kanske jag ska säga.
 
Igår ritade jag även klart konturen av tigerhägnet jag håller på med till en skoluppgift. Fick användning av det vi fick lära oss på bildlektionen i nian om hur man ritar korrekta rum nu när ja ritade tigerhägnet. Dock tog det ett tag innan jag fick kläm på det, men sen blev allt rätt tillslut. Det va sjukt svårt att rita så stort och pappen jag ritar på är blank så blyertsen fastnar inte så himla lätt :/ Faktum är att på bilden nedan så har jag ritat konturen och allt, men som sagt, blyertsen fastnar knappt. Ska försöka få klart det mesta idag, för den ska redovisas på onsdag.

SAYWECANFLY

Idag har jag inte gjort så mycket, pluggat och kollat massor på Heroes. Mysigt att bara få ta det lugnt :) Jag har även återfunnit en låt jag hittade för jääättelänge sen och jag har verkligen letat efter den hur länge som helst och nu förut så la BryanStar ut den på sin fb sida och jag ba JAAAAAAAAA DET ÄR DEN JUU!!!!! Har haft den på repeat hela dagen, så fin är den. Älskar texten, så fin och gullig :3 Plus att pojken är hur söt som helst!
Han börjar sjunga vid 00.40 om ni inte orkar lyssna i början. Och ja, han kallar sig för SayWeCanFly.
 
 

HEMLOCK GROVE

Guten morgen!
Vaknade för en timma sen och ligger fortfarande kvar i sängen, ligger och lyssnar på finaste Go Radio :3 Tänkte klä på mig och gå och hämta frulle och äta det till en ny serie jag tänkte börja kolla på, Hemlock Grove.
 

Himmelstahus

Superhärlig dag, satt ute idag och käkade frukost idag efter att jag kom hem från skolan. Sen har jag faktiskt inte gjort så mycket, kollat de nya avsnitten av Awkward och klippt sönder en tröja, den blev bajsful. Nu är jag så jädrans trött, tror jag ska hämta något i köket o äta och sen sova lite eller kolla film.
 
Min utsikt när jag satt och käkade frulle imorse. Detta är alltså Himmelstahus, elevboendet som jag bor på, ska tydligen vara ett gammalt 5 stjärning motell. Förresten så har jag foton på hur rummet ser ut här om någon skulle vara intreserad av att se det? :)

EpicFaiil.se

Gå in hos EpicFaiil.se för att vara med och tävla om en awesome goodiebag! :D
 

OLIVER SYKES OCH MINA VÄNNER

Ser ni bilden nedan? Precis den, det är mina vänner och självaste Oliver Sykes från BMTH.
Dem träffade OLIVER FUCKING SYKES! Hejdå, nu tänker jag gå och ta livet av mig </3333
 

BRING ME THE HORIZON


 
Ja, ni gissade rätt, jag sitter vid tumblr och kollar massa BMTH-gifs :(( Maja ringde precis från konserten, hon lovade det innan dem åkte så att jag också skulle få höra våra älsklingar <3 Tror jag ska gå och hämta lite glass för att göra hela den här ledsna kvällen komlett, ni vet man äter glass när man är ledsen. Vill också se BMTH, ska gräva ner mig nu. Godnatt.

LIFE
 
Så, det va sista bildbomben från Kolmården! Vet att de flesta av bilderna är snea och grejer, men jag är inte alls duktig på att fota. Såg när jag gick igenom fotona att linsen på kameran va smutsig, syns jättetydligt på första fotot :(( Och det va supersvårt att få bild på delfinerna, men några bilder på dem fick jag som blev bra! :D

Mystisk smärta och sola

Hej kamrater!
Har precis käkat panpizza efter att ha varit borta på Blomster och solat hela eftermiddagen. Snacka om att min rygg blev himla brun, fick värsta sträcket efter bikinisnöret :3 Såå glad att jag har så brunt och bra pigment! Idag hade vi bara en lektion så sen efter luch gick vi hem, sjukt härligt :D Och imorn har vi bara svenska på morgonen och sen är vi "lediga", wohoo!
 
Jag har en mystisk smärta i min högra arm :(( Det börjar i långfingret och så strålar det upp mot armbågen på ovansidan av armen.Det gör inte direkt ont men det gör ändå ont på något sätt.. plus att min hand är superkall. Sure, mina händer brukar bli kalla, men det är sommar och varmt idag! :o Jag har en teori om att det kanske kan ha något att göra med att jag slog i min hand riktigt ordenligt i måndags. Jag stod på en stol i köket(fråga mig inte varför) och hoppade ner och då drämde jag handen allt vad jag hade i kylskåpet, gjorde så jävla ont. Men det hände i måndags och det som är nu kom igårkväll <.< Aja, får se hur det är imorgon, det är ju inte direkt så att det gör bajsont, bara en mystisk smärta.
 Typ, Hej jag såg verkligen ut såhär idag. Fotot är inte alls taget för 2 veckor sen, nej nej. Varför tror ni det??
 
 
Edit: Oj, såg nu att det är någon konstig vit kant längst ner på fotot, knas!

SUPERO TRÖTTO

Jahopp, skulle gå och lägga mig tidigt idag. Men se hur det blev det :(( Istället va jag inne hos Maja med Malin och pratade, eller jag somnade på hennes soffa :3 Sen gick vi och käkade kvällemalle i hundra år, nä men dem är alltid supersega när vi äter. Och nu sitter jag och redigerar dem sista bilderna från Kolmården besöket för 2 veckor sen! Bilderna kommer upp imorgon någon gång på dagen, så håll utkik!
 
Nu tror jag allt att ni kan lista ut vad det är jag fotat till den sista bildbomben. Detta är nog det roligaste fotot någonsin, delfinen bakom ska låtsas vara en haj och den framför ska spela rädd och försöker fly. Såg hemst roligt ut när vi såg på det x')

TRÄNINGSVÄRK FUCK YEAH

Igår på idrotten köttade jag sönder som en jävla as, så nu har jag världens mest smärtsammaste träningsvärk i magen, rumpan, benen,axlarna, ryggen.. hahah ja, typ hela kroppen! Men mest i magen, kan inte sträcka på mig eller skratta, jag tycker om att skratta, men kan inte :( Men såå skönt det va att bara få köra slut på sig själv, bara få köra slut på krafterna. Har ju inte varit med på idrotten på ett par veckor av olika anledningar, jag tror det knappt själv nu när jag skriver det, men.. jag har saknat idrotten massor! Hahah trodde aldrig att jag någosin skulle känna så, jag är ju lataste människan i världen som inte ens orkar lyfta ett finger om det inte absolut är nödvändigt. Är alltid så himla glad på idrotten och skrattar massor, gör jag annars också, men ännu mera då. Fick ju till och med komplimang för mitt léende igår på idrotten :3
 
HAHAHAH omg, Momlin, träningshatare nr1 har skrivit ett helt inlägg om träning!!! Vad har hänt med världen, tror jag ska gå och lägga mig innan något mer konstigt hinner hända.
 

BÄSTA BÄSTA

HELLO PEEPZ!
Hade bästa bästa dagen idag, förutom att jag försov mig lite och hade engelska nationella i 2 och en halv timme sist på dagen. Hela förmiddagen innan luch fick vi nämligen köra olika maskiner, som olika sorters gräsklippare, grävmaskinsgrej och så det bästa av det bästa, vi fick köra fyrhjuling! :D Det va inte en sånadär fjuttig fyrhjulingar heller, utan det va stora rackare. Det va så sjukt kul att köra, roligast va att bara få gasa på :3 Det näst roligaste va en spakstyrd gräsklippare, man satt på en rund grejsimojs och höll i två spakar framför sig som man gasade med och svängde med. Om man drog ena spaken framår så svänge maskinen bara åt ett håll och stod stilla vilket resulterade i att man stod still på ett ställe och snurrade runt som en galning. Vi fick inte göra så, men vi gjorde det endå, hehu såå rebelliska!
 
Nu ska jag bara byta ut arbetsbyxorna mot jeans och så ska jag, Maja och Malin dra in till stan!
Jag ser alldeles muppig ut, men vafan, hade skit roligt juu!

FRUKTSALLAD OCH SNACKIS MED MAMMA

Godafton på er!
Jag är nu nyduschad och fräschig och ska krypa ner i sängen så fort jag gjort klart det här inlägget!
Den här sega dagen avslutades med att Maja och Malin kom hem ifrån affären med massa frukt och så gjorde vi fruktsallad och hade det supermysigt. Så himla gott! Och så har jag även pratat med mamma i telen, det va mysigt att få prata med henne, har ju inte pratat med henne på nästan en vecka. Saknar henne och alla där hemma så himla mycket, har aldrig saknat min familj såhär mycket förut :( Endå är det bara 2 veckor och 2 dagar sen jag såg dem sist och som jag planerat så åker jag inte hem förens nästa helg, så det blir 4 veckor då sen jag såg dem sist! :o Tror inte jag varit ifrån dem så länge förut, ska krama sönder dem när jag kommer hem då :3
 
Majas instagramis bild på fruksalladen, snacka om att hon tog femtioelva bilder innan hon blev nöjd + att hon la i ordning all frukt innan hon tog kortet x3
Malins instagramis bild, hon tog kanske 3 bilder och rörde inte om bland frukten när hon tog kortet :3
Såå vilken ser godast ut??

EVIL DEAD

Filmen handlar om fem vänner som beger sig ut till en avlägsen stuga, där hittar dem en "häxbok" med massa demongrejer i och av misstag råkar en av killarna släppa lös en demon som "tar över" en av tjejerna. Demonen lyckas på helt galna och sjuka sätt döda alla en efter en tills det bara är en person kvar som kämpar för sitt liv. 
 
Jag tyckte filmen va läskig och det va många gånger som jag hoppade till(fast det kanske berodde på att det va bio också, menmen) och jag satt på helspänn under hela filmen. Dock tyckte jag att den va lite för blodig för min smak, tycker nämligen inte om blod i mängder. Sen så trodde jag att den skulle vara läskigare än den va + att en scen som va med i trailern va inte med i filmen och vi satt och vänta hela filmen på att den scenen skulle komma. Sen så va det ju ett stort plus att en av huvdkaraktärerna va Shilo Fernandez, såå jäkla snygg!

Den får 4 av 5 stjärnor!

 
 
 
 

JAG HAR ETT FINT LÉENDE

Hahah snacka om att det va svårt att gå upp idag! Trött som en jävla bäver minst sagt. Efter bion igår så gick vi hem, Casper och Gustav ledde oss hem eftersom att vi inte vet så snabba vägar eftersom att vi bara bott här i knappt ett år snart(shiiit vad tiden går fort, kändes som att det va igår jag flyttade hemifrån). Dock kändes det som att dem ledde oss i cirklar, fett förvirrad. Och så sjuukt läskigt det va att gå i mörkret efter att ha kollat på Evil Dead, och så va vi tvugna att gå den läskigaste vägen hem också. Maja och Malin gick bakom mig och Milla och skrämde mig hela tiden, inte snällt :(( Jag va så himla övertrött efter bion att jag gick och babblade konstant hela vägen hem, tycker synd om mina vänner som stod ut med mig x3 Hahah men roligt hade vi det i alla fall! :D
 
Idag på idrotten sa min lärare till mig: "guud vilket fint léende du har, det ska du veta, verkligen skitfint!". Blev så himla glad, aldrig någon som sagt att jag har ett fint léende förut :3
Kör på min nya favvotröja idag, notera min fina pandastrumpa!

FINFINA VÄNNER

YESBOX, har världens underbaraste vänner som bjuder mig på bio, hur snällt?! :'D Vi och sen ett gäng grabbar ska se nya skräckfilmen Evil Dead.  Jag kommer skit på mig. Jag kommer skrika högst av alla. Jaag kommer dö! Men sååå awesome att se skräckfilm på bio, ska bli najs! Malin tyckte vi skulle gå hem efter bion... well, vi får se hur det blir med det. Lägger upp vad jag tyckte om filmen och allt imorgon!

STATISTIK

Min statistik steg typ upp i taket igår, helt sjukt! Verkligen tack till Vira och alla hennes läsare som kikade in hos mig, hoppas ni gillade det ni läste och fortsätter att kolla in här :3 Så här såg min statistik ut igår, och den steg något mer efter det här också :D
 

AMEN VAFAAN

Min morgon idag va helknäpp! Igår när jag ställde larmet så hade jag helt glömt bort att vi har sovmorgon till 10 på måndagar, så jag ställde klockan på 7. När jag väl vaknade klockan 7 så orkade jag verkligen inte gå upp så jag råkade somna om, men då drömde jag att min kompis Maja kom till mig och skrek "MAALIN DU MÅSTE VAKNA, VI BEHÖVER DIG!!". Så då vaknade jag igen efter typ 5 minuter och tänkte "amen jag får väl gå upp, maja behöver ju mig!". Så jag gick upp, klädde på mig och började sminka mig, och då när jag var halvt klar så tänkte jag "hmm, det är något som inte stämmer... något är fe..JUST FAN JAG HAR JU SOVMORGON! AMEH VAFAAAN". Så det va ju bara att klä av sig och krypa ner i sängen igen. Vid 8 vaknade jag igen och då kollade jag fel på klockan, trodde den va 9, så jag gick upp och började klä på mig för andra gången. Och så av en händelse så kollade jag på klockan och fick se att den bara va 8, då kände jag bara för att slå mig själv i huvudet med en stekpanna. Så jag gick och la mig igen och sov i en timme och gick sen upp rätt tid! Liksom hur mycket fel kan man göra på en morgon??
 
Jaa har ni något som ni vill berätta? Kanske om eran händelserika morgon??

MOMLIN RITAR

Tänkte att ni kanske ville se vad jag ritat på senare tid så jag slängde ihop ett kollage. Om ni vill se bilderna i större format så kan ni gå in på kategorin "Momlin ritar" så finns allt jag ritar där!

NOW.. BRING ME THAT HORIZON

Är så fruktansvärt avundsjuk på mina polare som ska se BMTH live i stockholm om 4 dagar! Jag kommer ligga hemma och gråta när dem är där, såå avis. Fatta att dem kommer få se snyggaste Oli på riktigt, PÅ RIKTIGT! ÅHH JAG VILL OCKSÅ DIT :(( Någon av er som ska se dem eller som sett dem i Göteborg kanske? Om ni ska/har det så ska ni vara lyckligt lottade!
 
Videon till deras relativt nya låt Sleepwalking är så cool, råcool!

 

VECKANS BLOGGLÄSARE

Gick nyss in på Viras blogg för att upptäcka att jag blivit veckans bloggläsare! :D ÅHH BLIR SÅ FETT HIMLA GLAD! Hoppas ni som kikar in här stannar :3 Ha en bra dag!
 

MYYYSTRÖJA

GODMORGON KAMRATER!
Jag sitter just nu i världens gosigaste tröja, den är alldeles len och mysig på insidan och så är den enoorm och har jättestor luva. Fick den av syrran igår, fett snällt! :3 Jag tog på mig den direkt efter att jag duschat igår och sen satt jag och kollade film i den, huur mysig som helst. Vill aldrig ta av mig den!
 
Nog om den mysigaste tröjan i världen. Jag har varit vaken i snart 2 timmar och ska snart ta tag i allt plugg som ligger och väntar... viiiill intee.. det är såå himla mycket... kommer dö av allt plugg. HEJDÅ!
MYYYYS TRÖJAA! AAAAAH! ber om ursäkt för att undre bilden är gulaktig, men tog den igårkväll med lampan i taket tänt=gult ljus :(( Försökte åtminstonde få bort det mesta gulheten med mina få kunskaper jag har i gimp.

BLOGLOVIN'

Har fixat min bloglovin nu och ska börja använda den, så följ gärna min blogg med bloglovin.
Klicka HÄÄÄR för att följa den!

KORALLFINGERGRODA

Blev klar med den i onsdagsnatt, men hann inte lägga upp bild på den då. Det va i alla fall en kille i djurparkstrean som för ett ganska så bra tag sen som undrade om jag kunde rita av hans Korallfingergroda, vilket jag nu har gjort! I vanliga fall så skulle jag tagit betalt för bilden, men några dagar efter att han bett mig rita den så sa han att jag inte behövde rita den längre för han inte kunde köpa den. Men eftersom att jag tycker om att göra andra glada så sa jag att han kunde få den gratis. Hehu, känner mig fett snäll :3
 
 
Kommentera gärna vad ni tycker om den, gärna om de finns något som jag kan förbättra eller som jag skulle gjort annorlunda!

AWESOME HELG

Hallå hej!
Är hemma i Norre nu. Har haft det asgrymt hemma hos syrran! Vi gjorde egen pizza när vi kom dit och sen på kvällen bakade vi kladdkaka och mumsade på medans vi kollade på Imaginaerum(mitt favoritband Nigtwish film) som äntligen finns att kolla på på internet! :D Sen har vi gått lite på stan, kollat på massa andra filmer, gick 1 timme för att komma till Donken och godishuset+det ösregnade på hemvägen, sjungit massa, skrattat så vi nästan dött, pratat maaaassvis, gjort milkshake och så har vi sovit :3 Jag har haft det sjukt awesome tillsammans med Micka och Neele, saknar tiden då vi umgick 24/7 och Tina(min andra syrra) också va med oss :(( Men tackar för de här dagarna och allt tjejer!
 

Nu ska jag, tro det eller ej, men jag ska träna och sen hoppa in i duschen och sen blir det myskväll med film!
Bild från förra sommaren :3
 

SAFE HAVEN

Såg en riktigt bra film häromdagen, Safe Haven heter den. Mysig och bra film om en tjej som börjar om sitt liv i en ny liten by och träffar såklart en kille där. Det jag dock störde mig på va att hon fick allt så himla lätt. Hon åkte till byn med bara en liten packning med kläder och inga kontakter alls där, men redan andra dagen där har hon ett jobb och köpt hus och någon dag efter det har hon en kille. Liksom, så lätt är inte livet på riktigt! :o Men i övrigt så va det en bra film!
 

POKÉMON

HAHHAHAHA har aldrig tänkt på det förut! Har ni?? XD

ZEBROR

 

MOT MJÖLBY OCH INTE VIDARE

TJAA KAMRATER!
Man kan verkligen säga "efter regn kommer solsken" idag. För igårkväll började det att ösregna och framåt natten så började det även att åska jättemycket och idag när jag vaknade så sken solen för fullt :3 Igårkväll satt jag och ritade klart grodan(ni får bild på den senare) och sen kröp jag ner i under täcket med glass och en film med ljudet av regnet och åskan utanför. Hur mysigt som helst! :3 Nu har jag packat och och ska bara diska frukosten så ska jag kolla upp tåg och sen åka till min syster Micka med min kompis Neele. Vi ska tjocka oss och kolla massor med filmer till på lördag, så kommer vara för upptagen av att äta massa gott för att blogga. Så vi hörs på lördag om jag inte hinner fixa tidsinställda inlägg!
Kör osminkad idag med mitt Atmosfear-linne! FUCK YEAH

MÅSTE BARA ÄLSKA TUMBLR ASSÅ

 

OUTFIT JAOW

MEEN HALLÅÅ VART TOG DET FINA VÄDRET VÄGEN??!?!?! :((( Det va ju värsta sommarvädret igår och nu ba nae, inge mer sommar här inte! Men, det ska tydligen åska imorn, så det gör inget att solen försvann. Älskar åska :3 Nu ska jag ta en powernap för jag är så sjuukt trött, och efter det ska jag ta och äta lite!
 
DAGENS OUTFIT JAOW
Man märker att det varit soligt i ett par dagar nu, för min lugg börjar bli sådär jätteblond som den blir på sommaren :3 Jag känner mig jätteobekväm i korta shorts, så känner mig lite stolt över att jag drog till stan sådär! I sommar ska jag "lära" mig att använda sådana korta, vanligtvis har jag aldrig kortare byxor än att dem täcker knäna, för jag hatar mina knän. Så idag mjukstartade jag lite med att ha svarta strumpbyxor också.

BANDANA

TJO TJO, ska äta lite nu och sen drar jag till stadN!

LÅNGLEDIGT

MODMORGON NIGGAS!
Jag har ledigt, trodde alla va lediga nu men nej. Så jag ska ligga i sängen och ha det extra mysigt bara för att ni inte är lediga MOHAHAHAH. Vaknade prick klockan nio, skulle vilja sova mera men då skulle jag bara förmodligen sova bort hela dagen, och det vill jag inte. Tänkte ligga i sängen en stund till sen ska jag upp och fixa mig och sen dra in till stan och kolla lite affärer. Ni får ha det så bra i skolan alla små barn :3
Jetegammal bild. Nä men den är tagen i februiari.

RAAWR

SÅDÄRJA! Tror det blir 2 bildbomber till, men är inte helt säker. Om det är något ni undrar över bilderna eller djuren så är det bara att fråga, ska nog kunna svara på det mesta :)

OBRA DAG IDAG

HELLO FOLKS!
Härlig sommardag det varit idag, gillas starkt! Dock har det varit en mindre bra dag för mig. Misslyckades för andra gången på traktorprovet, hatar det där äckliga provet. Bara en i klassen som klarat det än så länge, dåliga vi är(skoja ba, vi är världsbäst!). Sen fick jag även reda på vad jag fick i svenska nationella. Fick C på läsförståelsen och F på skrivdelen, fick F på grund av att jag missade att skriva källa, annars hade jag haft C där också. Så på grund av det där lilla felet fick jag E på hela svenska nationella. FML</3 Vill bara gå och skjuta mig själv just nu v_v På lunchen när vi skulle käka så va SVT24 i matsalen och filmade(har ingen aning om varför??), blev filmad när jag tog juice, cooling_96 typ. Nejmen, är riktigt nyfiken på vad det handlade om!
 
Alla mina kompisar har dragit hem och det är bara jag kvar, stannar till på torsdag. För en gångs skull så vill jag inte vara ensam, behöver mina vänner massor nu :(( Ska gå och handla sen så ska köpa något onyttigt gott och tröstäta ikväll för denna dåliga dag. Låter bra tycker jag!
Instagramis-bild bara för att jag ser så himla schleten ut idag!

ÅH BÄSTASTE DAVE<3

 

NAJS REDIGERAT AZZ

MORNING PEEPZ!
Gick jättebra med det där att jag skulle gå och lägga mig skapligt igår, nu när jag skriver det här så är klockan 00.44... Så detta är alltså tidsinställt. Men ni undrar säkert vad jag gör uppe så sent? Oftast beror det på att jag fastnat vid datorn med något, och igår(nu när jag skriver detta) så fastnade jag vid gimp. Satt och lekte lite och försöker lära mig mera om gimp osv. Och för att jag inte ska sitta uppe i onödan så får ni se bilden jag redigerade. Heheh tycker bilden blev rätt najs om jag får säga det själv!

SOMETIMES DREAMS TURNS INTO DREAMS

Sov i lite mer än en timma förut och då drömde jag massa konstigt. Va så himla verkliga drömmar att jag på riktigt trodde att dem hänt tidigare idag. Älskar att drömma och sen komma ihåg vad man drömt :3
Skulle pluggat massa idag, men med huvudvärk så orkar man inte så mycket :(( Ska i alla fall plugga lite traktorteori snart, har omprov imorgon. Hoppa verkligen att jag klarar det nu för orkar inte göra om igen!
 
Ska lägga mig skapligt ikväll, kanske va därför jag haft huvudvärk idag, gick och la mig vid 1 inatt..
TROLOLOOLLL tagga ledigt i ett par dagar efter imorgon! :D
 

TÄVLAR HOS VIRA

Är som sagt med och tävlar hos Viras.se. Så kika in där vettja!
 

SÖTA SÄLAR

Den här Öronsälen är suddig men får vara med för att den ser så arg ut :3
Finaste vännen Freddy :')

GODNATT

Kom precis hem från skolan, har universums mest plågsammaste huvudvärk+att jag av någon konstig anledning har ont i ena höften :(( Så eftersom att jag inte har några värktabletter tar jag en powernap innan jag börjar plugga!
 

SKOFSA

YEEES! ÄNTLIGEN! JAG VET HUR MAN GÖR ETT SLÄKTTRÄD NU! WOOHOOO!
På höstterminen när vi lärde oss om systematik och släktträd så fattade jag ingenting om hur man byggde upp ett släktträd. Släktträdet jag gjorde då i läxa blev helt fel och konstigt, fattade verkligen inte hur alla kunde tycka att det va så lätt! Nu när jag gör min uppsats skulle vi göra ett släktträd med arten vi skriver om, och jag har suttit och klurat med släktträdet ett par dagar nu och till och med bett om hjälp från en i trean som går samma linje som mig. Och nu äntligen har jag fått ihop det och fattar det! :D Känner mig så jävla duktig nu :3
Nu ska jag ta en välförtjänt dusch och sen krypa i säng, så godnatt på er!
Ni kanske inte kan läsa vad som står, men huvudaken är att ni ser hur proffsig den ser ut och att ni förmodligen inte ens fattar ett skvatt om vad jag snackar om. Okey att ni inte fattar va inte huvudsaken, det va inte så jag mena, haha!

HOPPAS NI STANNAR??

ÅHH så himla glad jag blir, idag har det bara trillat in med massa fina kommentarer och statistikstapeln är högre än vad den brukar! Tack alla som kommenterar så bra och fint och tack alla som läser min blogg, ni gör min dag! HEJJA ER, FINFINA LÄSARE!
GLAD MOMLIN!!

SLAPPSÖNDAG

Sjukt härligt väder ute, Maja och Tilda försöker tvinga med mig till stan. Men det är söndag och jag är trött och man ska bara slappa på söndagar. Så jag stannar förmodligen hemma och ska försöka gjöra klart en teckning som jag håller på med och sen börja skissa lite på tigerhägnet som ska vara klart på onsdag! Ni får såklart bild på det senare ;) Sitter och skriver med min kompis Neele och syster Micka, planerar övernattning hos Micka. WOHO, SKOJ! :D
Ha det bra peepz!
Vi kan låtsas att jag ser sådär fräsch ut idag :))) (tog bilden igår)

GODIS

MORNIN' PEOPLE!
Igår drog jag, Maja och hennes kompis Tilda in till stan på eftermiddagen och gick lite på stan, himla kul hade vi. Sen drog vi hem och kollade på Zambezia, fett bra film azz! På kvällen skulle vi dra till skateparken, men så kom vi inte längre än till blomster(det andra elevboendet), satt där och pratade och skrattade massa i en evighet. Sen va det någon som kom på att vi skulle dra till konsum och köpa godis 25 minuter innan det stänger. Så vi letade rätt på massa cyklar och kom iväg, men så kom vi 5 minuter innan det stängde och sega som vi är hann vi inte köpa något. Så något smarthuvud tänkte att affärerna är säkert öppna inne i stan, så vi cyklade dit för att upptäcka att alla affärer va stängda :(((( Så med ledsna miner cyklade vi hem och spelade upp till bevis halva natten. Roligasre spelet någonsin!
Vi hittade en liten harbebis när vi cyklade till stan :3

DELFINER


 
Jag har nu äntligen kollat igenom alla bilder jag tog på Kolmården, Och här är första delen(blir nog tre delar), eftersom att delfiner är det absolut bästa djur i världen så är majoriteten av alla bilder på delfinerna :3 Dock va det svårt att få bra bilder eftersom att dem inte kunde vara stilla, men är ändå rätt nöjd med ett par av dem! Sen är jag sjukt glad över att jag fick så bra bilder på när kalven får mjölk av mamman, himla coolt att vi fick se det :D

LILA MUNK OCH VANILJ COLA

GODMORGON VÄRLDEN!
Är uppe tidigt som vanligt, är astrött och vill sova mer, men får världens ångest om jag sover längre än till halv tio. Känns som att jag ska sova bort hela dagen då. Hahah ni tycker säkert jag är helt galen!
 
Igår efter skolan gick jag, Malin, Maja, Manda och Milla in till stan, jaa vi gick! Vi mötte upp Majas kompis och sen handlade vi lite och drog sen hem. När vi kom hem gjorde vi hembakad pizza och hoppade massa studsmatta och sen gick vi för att möta upp Delfi och Casper. Dock kunde vi inte hitta mötesplatsen så vi gick runt jättelänge och jättelångt innan vi tillslut hittade dem. Vi gick hem till Majas rum och hängde där, Delfi spelade gitarr(såå mysigt), vi pratade massa konstigheter och skrattade aaasmycket! Himla skojigt!
 
Idag är jag supertrött i benen efter att ha gått så mycket igår, det är helt galet hur mycket vi gick igår! Känns bra faktiskt :3
Tog en cykeltur inne stan ba.
 
Köpte en lila(hehueh älskar lila) munk och en vanilj cola igår på stan, blev jättebesviken på colan. Smakade som en helt vanlig cola bara att det va ännu mera kolsyra i :((

AUSTIN INSPIRATION

 
Älskade Austin baby, han är så fin han :3

SKA ÄTA FRULLE NU

MORNIN' PEEPS!
ÄÄÄNTLIGEN FREDAG! Dock känns det som tisdag bara för att vi va lediga i onsdags. Känns som att det gått två veckor på den här veckan. Knas! Det är superduper fint väder ute, blir nog att va ute efter skolan :3 HA det så bra alla som läser det här, nu ska jag gå och käka frulle!
Sov med inbakad fläta inatt så mitt hår blev massa fint :3

ZOMBIEMOMLIN

Igårkväll va jag och härjade på Malins rum med Maja och Malin. Vi kollade på 112 Aina, en polisskämtserie, asrolig! Sen flummade vi omkring massa och sjöng och skrek. Vi bankade i taket till dem som bor precis över Malin och dem bankade tillbaks, sen kastade vi en ballerina på deras fönster och vi får tillbaks en soppåse, schysst liksom! Vi va upp till 12 så idag va jag tröttare än tröttast, va väl egentlgien inte så sent, men jag sov bara 4 timmar natten innan så jag va zombiemomlin idag. Våran mattelärare sa t.o.m "gud vad trött jag är, känner mig som ni ser ut", han menade alltså att vi såg extremt trötta och slitna ut, inte att vi va fula ;)))
 
Nu ska jag bort till Malin och kolla på filmem Flugornas herre, ska diskutera boken imorn.. men läste boken i nian och har inte orkat/haft tid att läsa boken så vi ska se filmen istället.
Eftersom att jag är så zombie-aktig idag så får ni en oskärpt bild på mig där jag sitter i min otroligt mysiga säng och ser nöjd ut!

RAKETER ÄR FARLIGA SAKER

Lite sent nu, men tänkte berätta om en sak som hände på Valborg. Ni alla vet att där Valborgfirande finns så finns en brasa och oftast också raketer. Jag tycker om att se på raketer men hatar smällarna som blir, så sjukt läskigt! Och på valborg när jag och mina kompisar stod vid en brasa och pratade så började alla helt plötsligt att skrika.. och då fick vi se raketen som kom rakt mot oss, den missade oss med knappt 3 dm! TRE FUCKING DECIMETER! Och jag som är så sjukt rädd för smällarna blev ju skiträdd. och så förbannad. Blev så arg att jag skrek på dem som raketen kom ifrån, det lät ungefär såhär: "ÄR NI HELT JÄVLA DUMMA I HUVUDET ELLER?! VI KUNDE FÅTT DEN PÅ OSS, FATTAR NI?? MAN SKJUTER INTE RAKETER BLAND FOLK!".  Asså ni fattar inte hur arg jag blev, sen blev jag rädd och fick panik, trodde att jag skulle få en raket på mig resten av kvällen :((
 
Så tänk på det nu alla därute med raketer, tänd dem inte bland folk och se till att ni har gott om plats runt om så att ingen riskerar att få raketer på sig.
ARG MOMLIN

KOLMÅRDEN

Godeftermiddag bröder och systrar!
Kom precis hem från Komården, har haft det så sjukt najs och vädret har varit bäst! Det va såå härligt att få träffa Freddy igen, saknat henne så sjukt mycket! Vi har pratat oavbrutet hela dagen om allt och inget, fattar inte varför vi inte träffats tidigare liksom?! Utan att vi har låtit det gå 8 månader! AJA, det bestämde vi att vi skulle ändra på, så vi ska ses oftare nu.
 
Tillbaks till Kolmården-ämnet då! Det va en massa nya ungar här och var och ååh dom är så söta, speciellt alla nya antiloper! I början när vi va där va det inte så himla mycket folk, men framåt eftermiddagen va det massa folk, fick typ pressa sig fram på vissa ställen. Vi hörde att det tydligen varit över 10 000 besökare idag, inte dåligt azz! Eftersom att det va premiär så va det även en massa små svenska kändisar här och var, vi såg Pernilla Wahlgren, Mojje och en massa jag inte vet namnen på men vet är kändisar. Bäst på hela dagen va Life, den nya delfinshowen. Så underbar, musiken och bilderna och allt, så fint! :') Jag hade såklart med mig kameran, dock är det maaaassor bilder, så ni får se dem senare. Ni får en fin bild på en av delfinerna jag tog det första vi gjorde när vi kom in i parken sålänge. Resten kommer i ett eget inlägg, antingen i en del eller två.

LILA FESTIS FTW

Detta är den absolut godaste dryck jag någonsin smakat, jag svär, den är så gudomligt jävla god! Det går inte ens beskriva smaken, jehdfuidhvjklsdvöa så himla god jag orkar inte. Plus att drycken är perfekt lila, på bilderna är färgen inte rättvis, den är mer lila IRL så att säga. Men i alla fall, om ni ser den i en affär eller någon annan stans, köp/drick!
Sorry för att översta bilden är lite suddig, såg det inte förens nu, så orkar inte ta om bilden.

TRÄFFA BÄSTIS

MORNIN' PEEPS!
Idag är jag uppe med tuppen även fast jag va uppe till himlans sent inatt, för jag ska nämligen träffa min bästaste vän Freddy som jag inte träffat sen i somras! Vi ska till Kolmården och ha det himla mysigt hela dagen, hoppas på att det blir fint väder! Åhh ska bli så kul, har ju en massa grejer att prata om nu ju när vi inte träffats på typ 8 månader!
Jag och Freddy på skolavslutningen i nian, saknar henne så sjukt mycket!♥