FINA VISBY

Jag och Milla bor ju rätt nära Visby som jag tidigare nämnt, så häromdagen när vi cyklade in dit hade jag med kameran och så hade vi picknick i botaniska trädgården. Slutar aldrig förvånas över hur vackert och fint det är i Visby och på Gotland över huvud taget. Här är i alla fall några av alla bilder jag tog!
 
 

GUIDAR FÖR GLATTA LIVET

Oj OJ vad tiden går fort!! Om 5 dagar har jag bott här på Gotland i en månad, är inte det ganska så galet??? Känns som att vi kom igår, samtidigt som det känns som att vi bott här JÄTTElänge. Jag jobbar iallafall på och dagarna bara rinner iväg. Jag trivs som fisken i vattnet på jobbet, har lärt mig allt nu så jag klarar av att guida stora grupper på över 40 personer utan problem och jag tar även dubbelspråkiga grupper där man snackar både svenska och engelska om vartannat igenom hela guidningen, det är lite knepigt men det funkar. Fick till och med beröm av guidechefen för att jag klarar av att guida på engelska trots att jag aldrig pratat engelska tidigare, om man inte ska räkna engelskaletionerna i skolan. Kollegorna är dessutom SÅ härliga och jag verkligen stortrivs med dem, har aldrig kommit så bra överens med någon personal tidigare. ÅÅÅH I LOVE IT HERE.
 
Förutom det så spenderar vi en del tid i Visby eftersom att vi bor 6 km utanför, så vi cyklar dit var och varannan dag. Och juste, har jag nämnt att min kollega har hästar??? ASSÅÅ NICE. Jag kan ju då inte rida, men Milla kan det så hon har en av hästarna som sommarhäst, han heter Trolle och det är han jag sitter på på bilden. HAN ÄR SÅ FIN, dööör. Milla ska i alla fall försöka lära mig rida, men det går rätt trögt haha.
 
 
 

LOOK AT THIS ZEEBRA

Checka in min första speed painting video peeeps. Spelade in denna någon helg innan jag åkte till gotland, men har inte haft tid att posta den fören nu. I alla fall, zebran blev inte så jättebra, men jag är tillräckligt nöjd för att ändå posta videon på yt. Ville mest bara testa ett göra en sån här video för jag tycker det ser så ballt ut. +jag tycker att det är rätt lugnande att bara sitta och titta på!