FUCKFUCKFUCK

Hittade denna på tumblr för ett tag sen och den är ju klockren! Såhär försöker jag tänka varje gång jag sjunker ner till botten. För då när allt är som sämst, jobbigast och bara svart så tänker jag igenom precis ALLT dåligt som jag blivit utsatt för i mitt liv, allt verkligen allt som på något sätt påverkat mig negativt, som satt spår. Allt det tänker jag tillbaks till, river upp sår och strör salt i dem. Och det är en viss tid som jag ofta tänker tillbaka till, sista året på högstadiet, 9an. Allt och alla som det året gjorde mitt liv ovärt att leva, de som sparkade på mig när jag redan låg ner(inte bokstavligt talat), de som absolut va tvugna att lägga sig i och sprida falsk fakta, de som sa saker efter mig, de som anonymt skrev till mig på nätet, de som utnyttjade mig, de som svek mig, de som fick mig att ständigt leva i en rädsla att någon snart skulle komma och skrika saker till mig eller att någon skulle slå ner min bror pga "mina problem", de som fick mig att bli så deprimerad, så innesluten i mig själv att jag inte visste vad som va natt eller dag. Dem som än i dag får mig att må dåligt, dem vill jag bara kunna säga FUCK YOU till och sen inte låta mina tankar slinka in på de minnena någonsin igen. Dem är inte ens värda att tänkas på.
 
Så om det är någon som någon gång fått dig att gråta, som fått dig att må dåligt, FUCK THEM!

MATAT ALLIGATOR

Tredje dagen på reptilavdelningen, måste nog säga att denna avdelning är bäst även fast jag får stå och titta på ganska mycket. Idag började jag som vanligt med att städa hos de galna råttsnokarna, bytte vatten hos Gilaödlorna och matade dem, putsade lite rutor och sen va det frukostdax. Efter frukost fick jag vara med och mata Alligatorerna, det va suuuperhäftigt! Jag va dock lite rädd i början när jag stod inne i deras terrarie(eller vad man kallar det), har ju sett så många krokodilfilmer där folk blir uppätna haha. Därefter så började jag och Pelle med att byta ut några palmer inne hos den mindre alligatorn Gurkan, det va dööjobbigt!!! Har så många rivsår på armar och händer från palmerna, och dem va så himla tunga också #BehöverInteTränaIdagTränarPåJobbet. Sen hämtade vi tusen säckar med jord och bark som vi skulle fylla upp med, dötungt också. När vi va klara så blev jag uppskickad till labb, där städade jag hos sköldpaddorna. Gav en massa ormar nytt vatten, läskigt trodde de skulle bita mig i handen. Sen städade jag ur hos Grön trädpyton, det va också läskigt, en av ormarna försköte rymma hela tiden :C Sen blötte jag lite mossa hos några konstiga ormar, svabbade av golvet och fick sen gå hem.
 
Här har vi en fin instabild på lilla Gurkan som övervakade vårat arbete.
 
 

GURKOR ÄR FARLIGA

Andra dagen på reptilavdelningen. Jag kom dit, gjorde rent hos de galna råttsnokarna, putsade deras rutor som va alldeles repiga så det va ju egentligen lönlöst. Sen silade jag sanden hos Gilaödlorna, en av de två giftiga ödlor i världen! Dock sa Pelle "dem är inte så farliga, en gurka skulle också vara farlig om man tryckte in den i ögat". Sen städade jag hos snappsköldpaddan, matade mössen, plockade maskrosor och groblad och hämtade syrsor åt mjölkgrodorna. Sen fick jag också mata massa ormar, fett kul :D Matade även två bamsingar till Gilaödlor som gömde sig uppe i labbet. Pelle kom sen och frågade om jag hade bra detektivkunskaper, jag skulle identifiera 5 stjärnsköldpaddor, när jag va klar så sa Pelle att jag nog va en rätt bra detektiv ändå. När jag fört in de 5 sköldpaddornas vikter i deras individkort så drog jag mig hemåt!
En av troppans Gilaödlor.

KALASIGT VÄRRE

I lördags va ju jag med familjen hemma hos syster Madde och firade systersonen Casper som blir 6 år imorgon. Vi hade jättemysigt och roligt, hoppade studsmatta med Casper, kollade när han hittade på roligheter som att åka fyrhjuling och försöka hoppa hoppstylta(eller va fasen heter de??) för första gången, blev dock hans farsa Per som hoppade. Vi käkade också en himla massa glass med massa goda tillbehör :3 Det va himla skönt väder också, dog nästan av värme ibland.
 

ALLIGATORER OCH ORMAR THIS WEEK

Va så svårt att somna igår utan min underbara Adam, så det va inte alls kul att gå upp vid 5.26 imorse.
Ny vecka, ny avdelning, nu är det reptil som gäller! När jag kom dit så fick jag instruktioner om säkerhet och hur de städar terrarierna med tanke på att de har några av världens giftigaste ormar. Sen fick jag putsa några rutor och så städa ett terrarie helt själv! Pelle sa "det här terrariet får du städa själv, det är vanliga ormiga ormar som bits och slingrar sig". Det va Ridley's råttsnok där om jag inte minns fel, 6 stycken. Jag tänkte att de kanske va som skolans majsormar, HA så fel jag hade! Dem va ju helt galna, attackerade kroken när jag skulle flytta på dem D:
 
Sen visade Camilla(eller hette hon Pernilla??) mig hur man städade inne hos Alligatorsnappsköldpaddan, stor och läskig är den minsann. Sen hade jag frukost(eller fikarasts som de kallade det..) och efter det fick jag putsa lite mer rutor och sen GÅ IN TILL ALLIGAOTRN! Stod dock bara längst inne och vattnade blommor, fick hålla koll på alligatorn så den inte åt upp mig. Sen fick jag städa hos mössen, som blir foder till reptilerna :( De hade massa söta bebisar jag gosade med :3 Efter lunch fick jag kolla in i reptillabbet, där inne hade de massa coola djur, typ Anakonda! Sen utfodrade vi några ormar och en rullsvansskink innan jag fick sluta för dagen. Superrolig dag och jag är alldeles trött i benen, känns som jag sprungit ett maraton!

En jättesmexig bild på mig och en surikat från förra veckan.

YOU DON'T KNOW A THING ABOUT ME

 
En superbraig låt av Ghost Town, älskar soundet, det är så mysigt.

SVANAR ÄR ARGA VARELSER

I fredags när jag kom hem till Vadstena så gick jag direkt ner till strandpromenaden för det va där min familj va. När jag gick där så höll jag på att plocka fram kameran för det va en så himla fin solnedgång, men när jag väl fått upp kameran så va solen redan nere :( Dock möttes jag av en himla fin svan vid vattnet, trodde först den skulle attackera för alla svanar är arga, men denna va snäll.
Vet inte varför men jag gillar denna bild jag tog av lillebror.
 

FIRA SYSTERSONEN

Igår vid sju på kvällen vinkade Adam av mig på stationen(blääää) och så åkte jag hem till Vadstena för nu idag ska vi åka till min syster Madde och fira hennes son som fyller 6 år! Har inte träffat dem sen i julas så det ska bli så kul! :D
 
 

SUPERNATURAL

Jag sov så himla dåligt inatt så jag bestämde mig för att stanna hemma från praktiken, ville verkligen åka dit för det är så himla roligt där, men det tog verkligen emot när klockan ringde 05.26 imorse. Så stannade hemma, försökte sova, men det gick inte så jag låg vaken i ett par timmar innan Adam vaknade. Då tog vi och började kolla på säsong 6 av Supernatural, det är ju så spännande hela tiden!
 
 

TERRORISTER

Jag förstår varför Carro kallar Surikaterna för terrorister nu. Dem klättrar i hinken man lägger all skit i när man städar, de försöker välta den, dem ställer sig precis där man ska kasta sand när man ska fixa till i deras terrarie, dem "gräver", biter och drar i ens kläder, de hoppar på och klättrar på en när man sitter på huk. Dem är precis överallt och ingenstans, men ändå gillar jag dem så mycket. Crazy hu.
Surikater från google, mycket fina.
 

PANNKAKOR ÄR BRA FÖR KROPPEN

När jag kom hem efter praktiken så gick jag och Adam till affären och handlade glass och billig cola (2 liter för 10 kronos!!), sen gick vi hem och gjorde massa goda pannkakor. Mumsigt sa magen.
 

BARA 13 DAGAR KVAR

Glömde skriva det i förra inlägget att de här tre veckorna så är jag varje vecka på en ny avdelning, så denna vecka är jag på smådjursavdelningen. Idag när vi kom dit fick vi smyga runt omkring huset för att hitta bakdörren, den va lurigt gömd. Jag fick sedan städa inne hos Pinchéaporna, det va lite klurigt, med aporna ovanför sig, rädd för att få en bajsklutt på huvudet. Men det gick bra. Jag fick även putsa rutorna till Suirakterna, det va också klurigt, fick göra om tusen gånger haha! Jag gjorde även en kaka och lite gum åt aporna, gumet gick jag sedan och sprutade ut i träden, då kom en finlänning och sa "is it honey, honung, är det honuung?", pratade svenska lilla du, inte svengelska. På eftermiddagen städade jag inne i karantän, idag gjorde jag det snabbare så jag slapp svettas sådär himla mycket och innan jag sluta så matade jag Arapapegojan Mowgli, Pinchéaporna och Surikaterna!
 Tapirerna Jonas & Triss, tog hand om dem i höstas, de finns inte på troppan..

LASSIE? NEJ TROR INTE DET

 
en av de sötaste vovvar jag skådat, någon som kan ge mig?

PRAKTIK PÅ TROPICARIUMET

YO WAZZUP?
Ursäkta den ekande tomma bloggen, meeen jag va hos Adam och ville bara va med honom då, sen åkte vi lördags hem till mig i norrköping och sen har jag bara inte hunnit! Och idag så började min praktiiik.
 
Jag har nu praktik på tropicariumet aka troppan i 3 veckor, suuuperskoj! Började första dagen med att nästan missa spårvagnen in till stan, sen när jag och Ronja (en från klassen som också har praktik på troppan) kom fram stod vi utanför och väntade som vi blivit tillsagda, vi stod där i cirkus en timma innan någon släppte in oss, för de trodde inte att vi skulle jobba idag pga röd dag v_v
 
Sen har resten av dagen varit superbra och rolig! Personalen är skitrolig, jag har fått städa hos Surikater som va urgulliga och klättrade upp på ryggen när man satt ner, men sen fanns det en elak, den bet mig i handen, nu är det blålila runt om bettet(kanske borde kolla upp haha?), sen har jag också gjort i ordning och matat marmosettaporna, dvärgsilkesapa och pinchéaporna och så till de gröna leguanerna! Sen innan jag fick sluta för dagen så städade jag hos Dvärgsilkesaporna, sååå svettigt! Usch, det va hemskt vad svettig jag blev haha, så himla fuktigt och varmt det va där inne! D: Sen slutade jag vid 14.50 och va hemma en timma senare, sjutk skönt med tanke på att sist jag hade praktik va jag inte hemma fören vid typ 6 D:
bild på ett lejon som jag tagit bara för att lura er.

PANG PANG

Yo wazzuup??
Igår hade jag och Adam bara en mysig slappdag, kollade supernatural, spelade skojiga men knepiga spel som jag lacka ur på(inget tålamod hej hå), kollade på en väldigt luddig film baserad på krypskytt attackerna i Washington 2002 som hette Blue Caprice(rekomenderar inte att ni kollar på den, för luddig för min smak) och så har vi ätit tovnis av godis, skojar inte kommer behöva gå till tandläkaren när påsken är över haha!
 

I WANNA HERE YOU SCREAM THOSE LUNGS OUT

 
Tipsar om ett nytt band som Adam tipsat mig om, riktigt jävla bra är dem! Denna låt är en av mina favoriter än så länge, ni borde lyssna, okey?

FILMKVÄLL

Kom nyss hem till Adam, när jag klev på bussen hit så tog jag fram datorn och tänkte kolla på film eftersom att resan va ungefär 2 timmar, men så upptäckte jag att jag glömt mitt headsett, så det fick bli att sitta och titta ut genom fönstret i 2 timmar.. skoj. Men Nu är jag i alla fall här! :D Om en stund ska vi bege oss hem till Maja, hon bjöd över oss på filmkväll med henne, hennes kille Casper och hennes polare, skitkul!
 
bilder jag tog på Adam när vi va på utflykt med familjen. And yes, himlen va alleles vit, inget ljug...
 
 

BESÖKARE

Jag är så himla glad för igår så ba schhwupp så åkte min statistikstapel på unika besökare upp i taket. Förstår inte alls vart ni kommer ifrån, men jag hoppas verkligen att ni gillar de ni läser och stannar! :3 Och en annan sak som gör mig glad är att om cirkus en halvtimme ska jag åka mooot Västervik!! Är så nedrans glad, varit ifrån Adam i två dagar, men ska bli så underbart att få träffa honom igen!
and yes, jag har färgat bort mitt lila underhår, det blandade in sig i det blonda så mycket att det såg gråblått ut :((

JUMPING BEAR

ALLTSÅ, HAHA WHAT, VARFÖR SNOR HAN EN SVAMP. SÅ ROLIG. SER NI DET LILLA SKUTTET HAN GÖR PÅ SLUTET, SÅ ROLIG OCH SÖT JAG DÖR.
 

GODIS FÖR HELA SLANTEN

Igår precis innan Adam åkte hem så drog vi till Östenssons för deras godis kostade bara 39kr/kg, helt amazing om ni frågar mig. Jag har inte ätit godis på 20949834+83748 år. typ. Plus att det är påsk och då ska man äta mycket godis, så det är okey, jag får äta godis. Varje dag. Älskar att de dessutom tagit in bananskids, refreshers och plopp till lösgodiset!! Värsta nostalgitrippen.
 
 

GULDTUBEN

Nu är det Guldtuben uppe i Stockholm, vid såna här tillfällen(och väldigt många fler) blir jag arg på att jag inte bor där. Vill så gärna gå juuu! Men åter till Guldtuben, jag antar att ni vet vad det är?! Om inte så är det en YouTube-gala, fatta huur awesome!! En gala med bara en massa asgrymma youtubers! Många av mina favorit-youtubare är nominerade, såsom IJustWantToBeCool, PewDiePie, ClaraHenry, Dunderhumor oooch många fler!
 
Alla dessa tre + RandomMakingMovies är nominerade i kategorin "Årets YouTuber". Jag kan inte alls bestämma mig vem av dem som borde vinna kategorin. ALLA ÄR JU LIKA BRA OCH ROLIGA!
Vem tycker ni ska vinna i denna kategori?
 
 

TOKIG DAG

Idag drog jag och systrarna Tina och Madicken in till Motala, anledningen till att vi åkte dit överhuvudtaget var för att jag skulle fixa foto till mitt ID, men det blev knas när vi kom till affären..
 
Jag: Hej, vad kostar det att fixa ID-kort?
Expediten: 249 kronor! :)
Jag: Jaha okey, men då vill jag fixa ett sånt!
Expediten: Har du kollat ifall din bank kan fixa det?
Jag: Nää det kan dem inte..
Expediten: Då får du nog vända dig till polisen, för vi kan inte fixa det åt dig.
Jag: jahaaa... eh... okey.
 
Jag tror det blev något missförstånd, för om han säger att det kostar 249 OCH dem gjorde massa reklam om att de tar foto till ID, varför säger han då till mig att han inte kan fixa det till mig? Han smyghatade mig nog. Så måste det va. Skämt åsido så tröstade jag mig själv med att köpa tre görsnygga armband. Jag smygälskar armband, för det är ingen som vet om det.. snyggaste som finns att fylla armarna med massa fint juu.
 

PROMENIX

Igår på förmiddagen efter att jag hade varit hos äckliga tandläkren (som jag förövrgt ogillar) så tog jag, Adam och syrran en sväng ut i det fina vädret. Kändes nästan lite somrigt, blev såå sugen på att bada! Sommaren kom hit nuuu! Kändes ännu somrigare när vi satt vid vattnet och käkade glass, nomnom.
 
 

ARTON ÅR OCH EN DAG

Well, min artonårsdag blev supermysig, bara familjen, pojken min, Emma och farmor som va här och firade mig, hade dock gärna sett att storebror kom hit också.. Men annars va den helmysig! Bästa någonsin att ha hjärtat här hos mig, kunde inte begärt mycket mer än så. 
 
18 är nog bästa åldern att fylla sen 15. Att fylla 15 längtade man efter för att slippa 14, "fjortis-åldern" haha. Sen 16 och 17 helt meningslösa, men 18, nu kan jag ju fan gå in lagligt på krogen, köpa 2,5:or på affären(FUUKK YEEAH!), låta bli att köpa cigg för att det är äckligaste någonsin(ska never ever köpa ut mohaha), pierca och tatuera mig!!! och så skaffa körkort WROOOM. Sen kommer tråkiga åldern 19, sen 20, då blire systemet för hela slanten. #planerarmittlivsomalkis
 
Av familjen fick jag en jättefin lila skål fylld med jelly beans, NOM NOM, och så massa godispengar i den som ska representera pengar till min bråvalla biljett! Av Emma fick jag presentkort på twilfit, ulahlah köpa sexiga underkläder nu dåå. Av Mickiz fick jag ett jättefint klockspel med delfiner i :3 och så fick jag en jättefin målning av lillasyster med en jättefin text på baksidan!
 
 

KITKAT-TÅRTA

 
Här är alltså tårtan som ni alla väntade på att få se, en Nutella-snickers-KitKat-tårta! Sååå jävla god men så sjukt jävla mättande! Jag åt seriöst bara 3 skedar sen va jag dömätt, skulle spytt om jag klämt i mig mer! D: Men en av de godaste tårtor jag ätit i hela mitt liv!

TÅRTIS

Nu har jag och Adam precis förberett tårta tills imorgon då jag blir MOTHAFUKKING ARTON! Tårtan kommer bli så himla amazing, ni kommer bli så avundsjuka haha! :D Men bild på den får ni se imorgon :3 sålänge får ni en bild på oss ifrån skogisen.
 

UTFLYKT

Efter att bara ha sovit tre timmar igårnatt så gick jag och Adam och la oss redan vid elva. Och idag så åkte vi och min familj på utflykt, först till Tåkern Naturum där vi gick runt bland allt vass och fotograferade. Sen åkte vi vidare på slingerislokvägar till Omberg, gick runt i den fina naturen och fotade lite här också. Älskar att det ser så magiskt ut på Omberg, lyckades få ett par riktigt tuffa bilder!
 
Här är en bild jag tog, redigerade den lite och gjorde även en svartvit verision, vad tycker ni?
 

PLUGGPROBLEM

Igårkväll skulle jag, Maja och Malin plugga till hovdjursprovet vi hade idag. Vi bestämde att vi pluggar tidigt, ordentligt och inte så sent.
I verkligheten hände detta: Vi pluggade 10 minuter, gick ut i korridoren och satt och snackade med Anton från klassen och hon som jobbar här i typ en kvart, sen förflyttade vi oss till samlingsrummet där vi pluggade 2 minuter, snackade 10 minuter osv. Vi va klara med pluggandet ungefär vid 2 inatt... sen satt jag, Malin och Anton kvar och snackade till 4. Himla skoj och trevligt, men resulterade i att jag va så sjukt jääävla trött efter bara 3 timmars sömn.
 
Jag idag.
 

MOT VADSTENA IDAG

Idag ska jag åka hem till lilla Vadstena och stora familjen. Lov i en vecka, BEHÖVLIGT kan jag lova, varit en så jävla stressig vecka med plugg varje dag till sent på kvällen. Och det bästa av allt, när jag åker hemmåt så åker även hjärtat mitt ditåt, så när jag kommer hem så kommer han komma strax efter mig. Wiiii är så jävla glad! Inte träffat honom på tre veckor nu, fattar inte hur jag klarade av det! D: BUT I DID, FUKK YEAH!
 

MÖTE MED VARGAR

Gårdagen bjöd på väldigt fint väder, bli presenterade för vargarn och sedan miljöberika för dem, kollade även på Dhole och Bush dogs och pratade om dem. Som ni kanske förstår av djuren vi kollade på så handlade gårdagen om hunddjur. Det va riktigt kul för jag har aldrig sett en varg på så nära håll, kanske en meter mellan oss, så mäktiga djur!
 
Här får ni en bild så länge, resten kommer...
 

TORSDAG = KOLMÅRDEN

OH MAJ GOD VAD MÄTT JAG ÄR. Ja det behövde skrikas ut för det är ungefär så jag känner.. Jag är skitmätt, gick upp 06.59 och så fixade jag min specialarfrulle, så god och så mättande. Nu är jag redo för ännu en spännande dag på Kolmården!
 

WHITE AND PURPLE

Gjorde en inbakad fläta igårkväll som för ovanlighetens skulle blev bra, och för ännu mera ovanlighet så va den inte förstörd när jag vaknade. Så jag lät den va, snabb morgonfix när man inte behöver fixa håret yaow.
 

NYSTÄDAT

Igårkväll tog jag äntligen tag i mitt rum och städade det, tog ungefär 376826049 timmar. Dock hann jag inte badrummet, får väl göra det idag.... I alla fall så tyckte jag att jag varit så duktig så jag belönade mig med en kaka.
 

TISDAG

Idag har varit en supertokig dag, vi kom i tid till idrotten(ovanligt för mig som umgås med världens segaste människor), historian spenderades med att skriva klart arbetet som jag skrev på till ett inatt och sen efter lunch kom i princip hela klassen 10 minuter försent för att vi satt i en helt annan del av byggnaden och glömde tiden. Och det tokigaste av allt, morötterna va frysta när vi skulle äta och jag började stamma jättemycket när jag skulle säga "vad gör du", istället lät det "Fff fff fff fvaö".
 ÄÄHH VETIFAN HUR DEN HÄR BILDEN BLEV, MEN W/E.

PURPLE BITHCES

 
Färgade ju som sagt i lite lila i mitt hår i helgen, blev superdupernöjd. Precis så som jag tänkt att det skulle bli woho :3 Dessutom så ser mitt hår mer vitt ut när jag har lila underhår, awesome!
 

SKAJP SKRAJ

Inatt så ringde Adam mig på skype, vi satt och pratade i ett par timmar, sen när vi skulle sova så ville inte jag att vi skulle lägga på för jag vill somna medans jag hade honom "bredvid" mig liksom. Mycket bättre än att somna helt själv. Dock blev jag himla skraj när jag vaknade och han låg och titta på mig, hade helt glömt att vi lämnade skajp på under natten. Tokigt.
 

LÖRDAGSBESTYR

Mornin' peepz! Idag har jag massa äventyr för mig, ska besegra Katla och rädda Edmund från Vita häxan.... näää skoja, jag är alldeles själv på boendet igen, kuul. En sån sorglig filur jag är.. nä skoja, jag äär en glad och awesome filur som faktiskt har TVÅ nya videos pågång åt er! Så helt sysslolös är jag ju faktiskt inte! Har även precis gjort en liten förändring som ni kommer få se i ena videon :3 Så länge får ni se en bild på mig när jag har lila hår. Come back, come back pruple hair.
 
 

KISSEKATTEN

Igår på etologikursen ute på Kolmården så gick vi först till snöleopard där våran lärare berättade om deras beteenden, om kattdjur och lite historia kring snöleoparderna på Kolmården. Kolmården har ett jättefint par, Mia och Brahma, som de hoppas kunna få ungar på. Under tiden som vi va där så höll Mia oss sällskap på andra sidan rutan. Jag försökte så gott jag kunde att inte få med speglingar i glaset, men det här glaset va det spegligaste glaset jag någonsin stött på!
 
 
Sedan promenerade vi vidare till de Sibiriska tigrarna, eller Sumatra tigern som de också kallas. Här fortsatte hon att berätta om kattdjuren, hur de kommunicerar med varandra, hur ALLA djur kommunicerar på olika sätt och om kolmårdens tigergrupp. Egentligen så lever tigrar solitärt, det vill säga ensamma, men här på kolmården så har de en grupp på 6 individer och det funkar ändå alldeles utmärkt! Man måste dock tänka på att ge dem varsitt köttstycke för de vet inte(som flockdjur) hur man delar med sig och att anläggningen är tillräckligt stor så de kommer undan varandra om det skulle behövas. Efter allt prat så fick vi se när två av tigrarna tränades, dock fick vi inte lägga ut några bilder därifrån för att folk inte skulle kunna misstolka bilderna. Här under ser vi en av tigrarna som flemar, det vill säga att de luktar med de jacobsonska organetsom de har i gommen, det gör hanar som luktar efter parningsvilliga honor. Ser ganska roligt ut, haha!
 
 
Därefter tog vi en låång promenad till Safari, där fick vi se de två vildsvinskultingarna som precis anlänt. Sen gick vi till lejonhägnet för att titta på lejonen och även där få information om lejonen och hur man gör med dem i fångenskap osv. Just nu har de två kullar som är ungefär lika gamla och de va ute och lekte i solen när vi kom dit, men de har även en kull som bara är någon vecka gamla, men de var fortfarande inne för de hade inte introducerats till flocken ännu. Det är viktigt att man gör det vid rätt tidpunkt, om man gör det för tidigt kan de riskera att bli ihjälbitna av de andra lejonen. Ska även påpeka att där vi stod och tittade på lejonen där får inga besökare vistas ifall det va någon som tycker att nätet ser lite osäkert ut.
 
 
Bilderna jag tog denna dag är nog de bästa jag någonsin tagit. Förutom att nät och glas va lite irriterande.. Ljuset va så bra speciellt hos lejonen, börjar lära mig vad för inställningar man ska ha på kameran och hur man ska redigera dem, lär mig mer och mer och det är så kuul!

FREDAGSINLÄGG

Har lunchrast så passar på att blogga lite, och tagga inför prov på stress, smärta och nervsystemet.. D: Satt och pluggade på de i ett par timmar med Maja och Malin igår, därav att jag inte hann uppdatera något mer :/
 
Igår va det ju torsdag, vilket betydde att vi va i kolmården igen, det va supermega kul igår! Berättar mer om det senare för jag ska tillbaks till skolan snart, provprovprov.

Det här va jag igår, Milla har tjatat varje gång jag haft kameran med mig om att jag också skulle vara med på bild, så igår fick hon som hon ville! Hann dock inte ställa in kameran rätt för vi hade lite brottom så bilderna blev som de blev haha.
 

ÄGGRÖRA, APELSIN OCH HAVREMJÖLK

Ursäkta mig för en inläggslös dag, men imorse gick jag otroligt nog upp vid 06.59 (kan för er inrofmation bara ställa klockan så den slutar på antingen 3, 6 eller 9 därav 06.59.... ) och trodde att jag skulle hinna äta och blogga, men först tog det en kvart för mig att klä på mig för jag hittade inte min tröja som visade sig hänga på toalettdörren, sen när jag fixade min braiga frulle så glömde jag saker hela tiden så fick springa fram och tillbaka mellan kökat och rummet typ 3 gånger -.- sen skulle jag även hinna käka frullen och borsta tänderna, MEN jag hann i alla fall ta kort på frullen! :D
 
 
 
 

PONTUS OCH REDIGERINGSPROBLEM

Sitter och redigerar fotona(lol, klart jag sitter ner, står ju inte direkt och redigerar foton, duh!) som jag hade lovat er att jag skulle ha redigerade och klara i helgen... EHHEH WOPS typ. Försöker verkligen få bilderna att se verkligare ut, men så svårt :(( svårt också att redigera på en laptop som inte alls har så bra färger på skärmen så bilderna kanske ser askassa ut på en bättre dataskärm?? :((( Ett smakprov häär på lilla Pontus.
 

PUNK GOES 90'S

 
Punk Goes har äntligen släppt Punk Goes 90's! Älskar "Punk Goes" serierna, braaaiga brand som gör covers. Ännu bättre är det när de gör covers på redan asrbaiga låtar, huuur awesome?! Vissa av låtarna i Punk Goes 90's får man väärsta nostalgitrippen av, typ Good Riddance, Torn, Gangsta's, Interstate Love Song, eller ja alla egentligen! Inte direkt så att jag lyssnat på de, men man har ju hört de på radio och MTV när den kanalan va till för vad den skapades för, MUSIK(inte gravida sextonåringar). Än så länge så gillar jag Hands Like Houses version av Torn, Chunk! No, Captain Chunk's version av All Star, Get Scared's version av My Own Worst Enemy och Falling In Reverse's version av Gangsta's Paradise.
 
 Hands Like Houses version av Torn
 
Chunk! No, Captain Chunk's version av All Star
 
Get Scared's verson av My Own Worst Enemy
 
Falling In Reverse's version av Gangsta's Paradise.
 
Fun fact: jag va tvungen att googla ordet version för att se hur det stavades... EHH.

SVART SÅS ÖVERALLT

Va inte alls sådär trött imorse så jag gick upp vid 7 och tänkte att jag skulle hämta lite frukost och hinna kolla på sista avsnittet av My mad fat diary(SISTA, VARFÖR SKA ALLA SERIER SLUTA SAMTIDIGT???). Men riktigt så enkelt blev det inte, när jag skulle stänga kylskåpet så märkte jag att det började droppa något svart, upptäckte att tjejen jag delar kylskåp med hade vält sin flaska med någon svart sås så hela skåpsdörren va helt fylld av svart sås. Svart sås överallt. Så blev ju att jag fick ställa mig och göra rent kylskåpet, KUL. Men apelsinen och havremjölken va så god så jag glömde snabbt bort morgonens händelse.
Havremjölk är föresten så jääävla gott.

THE WALKING DEAD SEASON FINALE

ALLTSÅ NEJ, SISTA AVSNITTET PÅ THE WALKING DEAD VA SÅ EPISKT!
Hallååå ni som gör TWD, ni kan ju inte sluta en säsong sådär!! Jag kan inte vänta enda till oktober för att få se fortsättningen, OKTOBER, fattar ni, det går inte! NYFIKENHETEN ÄR SÅ OÄNDLIG!
 

SERVAL

En liten Serval-bebis, sötare får man leta efter.