VIDEO - MÖTTE EN BJÖRN I SKOGEN

Jag laddade upp en ny video nu i veckan, lägger inte alltid upp dem här så vill ni inte missa någon video prenumerera på min kanal. Also mitt hår är så hemskt i denna video, därför jag håller på med det hela tiden //: Vill egentligen göra om hela videon för det är jättemycket som blev dåligt. Men det tog jättelång tid att klippa den och så tog det en timme att ladda ner den till datorn +290 minuter att ladda upp den på youtube. Och det orkar jag inte göra igen, så jag laddade upp den ändå!
 
Glöm inte att titta i HD ifall ni vill det! 
 
 
LOOL kom på att alla kanske inte fattar skämtet i andra storyn??? pls säg att ni fattade?? Och vad tyckte ni om mina stories? Vill verkligen veta ärligt för är såå nervös över att ingen tycker de är roliga/intressanta. 
 

GÄRIS

Hahah okej, som ni märker är jag rätt dålig på att hålla mitt löfte om att blogga mer, men vad ska man göra. Blir ändå så glad över att ni fortfarande kikar in här och lämnar kommentarer, det betyder verkligen mycket för mig! Blir peppad på att blogga mer när jag märker att jag får respons på det jag skriver, så jag ska verkligen försöka att blogga mer, kanske någon gång i veckan iallafall. 
 
Idag ska jag faktiskt upp till Norrköping och träffa Maja och förhoppningsvis Milla om hon blivit frisk. Vi ska på en fest så vi stannar kvar i norrpan över natten! Ska bli supermysigt och kul att få träffa mina gäris igen och spendera ett dygn med dem. Har verkligen saknat dem jättemycket, I love them so much ♥
 

SO HERE WE GO AGAIN

 
Sitter här och lyssnar på akustiska låtar från mina favoritband, ibland är de akustiska versionerna nästan bättre kan jag tycka. Detta är iallafall en av mina favoritlåtar med All Time Low ♥