MANIC PANIC & REVLON INCOMING

Efter en dag med prov och förberedelser inför Öppet hus som vi ska ha imorgon så gick jag hem och belönade mig själv med att beställa hem ny hårfärg i märket Manic Panic Amplified och även en Revlon Nutri Color Creme. Men i vilken färg det blir är en hemlighet. HEHOHU busigt.
 

Kommentarer
Postat av: Ida - Hon som föddes med LKG

det blir nog snyggt vilken färg du än tar :D

Svar: Åh men tack fina du!
Momlin Engqvist

2014-11-28 @ 22:48:27
URL: http://nattstad.se/idahtt
Postat av: CAICAIS.BLOGG.SE~

hej! Du skulle inte vilja hjälpa mig med en sak på min blogg? jag har försökt att få snö på min blogg, följt alla instruktioner osv men det funkar inte, tror du att du skulle kunna hjälpa mig med det? tack i förhand :)

Svar: Javisst kan jag göra det! Lägg till mig på skype (heter momlin.engqvist där) så kan jag skicka koden och förklara hur du ska göra :)
Momlin Engqvist

2014-11-30 @ 12:17:01
URL: http://caicais.blogg.se
Postat av: Nina

Hej! Jag ville bara tipsa om att det är sista dagen att tävla om lyxiga armband från Trollbeads (till ett värde av nästan 1000:- st) på min blogg. Tre vinnare dras, och tävlingsdeltagarantalet är lågt, så vinstchansen är stor! Om du är intresserad finns tävlingen här: http://ninakaufmann.se/2014/november/tavling-armband-fran-trollbeads-2.html#comment, om inte är det självklart bara att ta bort min kommentar! Hoppas du har haft en fin första advent! Kram /Nina

2014-11-30 @ 18:54:54
URL: http://ninakaufmann.se

Lämna din kommentar här:

Ditt namn här tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser!)

Blogg eller Tumblr kanske:

Skriv din kommentar här:

Trackback